Most visitors online was 3965 , on 5 Oct 2025
Συγνώμη που θα σε διαψεύσω φίλε μου αλλά έχεις άδικο.Συνήθως ναι είναι ένα αρχείο μεγάλο m2ts. Στην περίπτωση όμως του gladiator και κάποιων άλλων ταινιών δεν υπάρχει αυτό το μεγάλο αρχείο και είναι πολλά μικρότερα, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα...
Φιλε μου αν ο λογος που τα κρατας σε iso μορφη ειναι για να εχεις ολα τα extras και τα λοιπα τοτε παω πασο.Βρήκε κανείς άκρη πως θα βάλουμε υπότιτλους σε full bluray iso?
Φιλε fits ΔΕΝ ειναι ολες οι bd ταινιες ενα αρχειο...
Δεν εννοούσα ότι όλες οι br ταινίες είναι ένα αρχείο απλά ότι σχεδόν σε όλα τα bd rips είναι πολλά αρχεία αφού συμπεριλαμβάνουν και τα έξτρα απλά η βασική ταινία στις περισσότερες ταινίες(όχι σε όλες) είναι ένα μεγάλο αρχείο.Οντως δεν ειναι ολες οι ταινιες ενα ενιαιο m2ts.
Κλασσικο παραδειγμα της Disney σε multiple m2ts κομματια.
Σε αυτη την περιπτωση με το BD Info βλεπουμε ποιο mpls file εχει την ταινια και απο ποια κομματια αποτελειται.
Μετα παμε στο tsmuxer>BDMV>PLAYLIST>mpls που θελουμε και το tsmuxer αναλαμβανει τα υπολοιπα.
Και επί την ευκαιρία μιας και το θίξαμε το θέμα ας αναφέρουν κάποιοι που έχουν βρει τέτοιου ειδους ταινίες(Με πολλά μικρά αρχεία και όχι ένα ενιαίο) για να ξέρουμε...Οντως δεν ειναι ολες οι ταινιες ενα ενιαιο m2ts.
Σε αυτη την περιπτωση με το BD Info βλεπουμε ποιο mpls file εχει την ταινια και απο ποια κομματια αποτελειται.
Μετα παμε στο tsmuxer>BDMV>PLAYLIST>mpls που θελουμε και το tsmuxer αναλαμβανει τα υπολοιπα.
Οντως δεν ειναι ολες οι ταινιες ενα ενιαιο m2ts.
Μπορείς να τις ζουμάρεις και να γεμίσει όλη η οθόνη...Να ρωτησω και εγω..τις ταινιες τις βγαζει με μαυρες μπαρες πανο κατο η πλεον εχεις επιλογη να παιζει σε ολη την οθονη?
???????Μιλας για το 1 η το 2?(ακυρο..γινεται αυτο που λες αλλα νομιζω χανει σε ποιοτητα)οχι..μια χαρα φαινονται οι υποτιλοι οσο ζουμ και να κανεις...μερικες φορες και εγω βλεπω με ζουμ στο ενα κλικ επανω..για να μειωθουν οι μπαρες πανω κατω...