Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
7
Re: Western Digital TV HD2

Συνήθως ναι είναι ένα αρχείο μεγάλο m2ts. Στην περίπτωση όμως του gladiator και κάποιων άλλων ταινιών δεν υπάρχει αυτό το μεγάλο αρχείο και είναι πολλά μικρότερα, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα...

Reaction score
0

Βαλε ολα τα αρχεια .m2ts ενα ενα στο add του tsmuxer, διαλεξε .M2TS muxing και πατα Start muxing. Αν εισαι τυχερος θα βγαλει σωστο αρχειο ενιαιο...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Συνήθως ναι είναι ένα αρχείο μεγάλο m2ts. Στην περίπτωση όμως του gladiator και κάποιων άλλων ταινιών δεν υπάρχει αυτό το μεγάλο αρχείο και είναι πολλά μικρότερα, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα...
Συγνώμη που θα σε διαψεύσω φίλε μου αλλά έχεις άδικο.
Την εχω είδη αυτή την ταινία και είναι όντως μια χαρά ένα και μοναδικό μεγάλο αρχείο που είναι όλη η ταινία όπως είναι όλες οι ταινίες blu-ray ανεξαρτήτως τίτλου και χρονολογίας, αν δεν είναι τότε φταίει αυτό που κατέβασες όχι η ταινία.

Reaction score
5
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Οντως δεν ειναι ολες οι ταινιες ενα ενιαιο m2ts.

Κλασσικο παραδειγμα της Disney σε multiple m2ts κομματια.

Σε αυτη την περιπτωση με το BD Info βλεπουμε ποιο mpls file εχει την ταινια και απο ποια κομματια αποτελειται.

Μετα παμε στο tsmuxer>BDMV>PLAYLIST>mpls που θελουμε και το tsmuxer αναλαμβανει τα υπολοιπα.

Reaction score
5

Βρήκε κανείς άκρη πως θα βάλουμε υπότιτλους σε full bluray iso?
Φιλε μου αν ο λογος που τα κρατας σε iso μορφη ειναι για να εχεις ολα τα extras και τα λοιπα τοτε παω πασο.

Συνηθως τα iso files τα εχουν αυτοι που παιζουν απο pc εφοσον το Powerdvd απο καποια εκδοση και επανω δεν παιζει ripped to disk BD files.

Γιατι δεν παιρνεις το m2ts file της ταινιας βαζεις εξωτερικους srt subs και τελειωσε.

Απλα και σαν δοκιμη πιστευω αξιζει τον κοπο.

Reaction score
3

Φιλε fits ΔΕΝ ειναι ολες οι bd ταινιες ενα αρχειο...

Σε αυτη την περιπτωση με το BD Info βλεπουμε ποιο mpls file εχει την ταινια και απο ποια κομματια αποτελειται.

Μετα παμε στο tsmuxer>BDMV>PLAYLIST>mpls που θελουμε και το tsmuxer αναλαμβανει τα υπολοιπα.
Δεν εννοούσα ότι όλες οι br ταινίες είναι ένα αρχείο απλά ότι σχεδόν σε όλα τα bd rips είναι πολλά αρχεία αφού συμπεριλαμβάνουν και τα έξτρα απλά η βασική ταινία στις περισσότερες ταινίες(όχι σε όλες) είναι ένα μεγάλο αρχείο.
Και τόνισα το ότι η ταινία gladiator υπάρχει σε νορμάλ(ένα μεγάλο αρχείο) έκδοση.
Αυτό ακριβώς εννοούσα.

Reaction score
802

και εγω το ιδιο.Η βασικη ταινια ΔΕΝ ειναι παντα ενα αρχειο...Συνηθως ειναι, αλλα σιγουρα οχι παντα.

Reaction score
3

Εν ολίγης για να μην το ζαλίζουμε αν βρούμε τις σπάνιες ταινίες που είναι σε πολλά αρχεία κάνουμε αυτό που είπε ο φίλος:

Και επί την ευκαιρία μιας και το θίξαμε το θέμα ας αναφέρουν κάποιοι που έχουν βρει τέτοιου ειδους ταινίες(Με πολλά μικρά αρχεία και όχι ένα ενιαίο) για να ξέρουμε...

Reaction score
802

Τοτε συμφωνουμε.Απλα στην απαντηση μου δεν ειχε μπει τοτε το edit σου "στις περισσότερες ταινίες(όχι σε όλες)"

Reaction score
0

Να ρωτησω και εγω..τις ταινιες τις βγαζει με μαυρες μπαρες πανο κατο η πλεον εχεις επιλογη να παιζει σε ολη την οθονη?

Reaction score
7

Και πως βλέπουμε ποιά αρχεία είναι η ταινία?

Με το tsmuxer χαλάει καθόλου η ποιότητα του bluray?

Reaction score
3

Όχι δεν χαλάει και αν έβλεπες τι ακριβώς είπε ο Σωτηρης Οικονομου
θα πρόσεχε ότι αυτό το κάνει το πρόγραμμα bd info.

Reaction score
3

Να ρωτησω και εγω..τις ταινιες τις βγαζει με μαυρες μπαρες πανο κατο η πλεον εχεις επιλογη να παιζει σε ολη την οθονη?
Μπορείς να τις ζουμάρεις και να γεμίσει όλη η οθόνη...

Reaction score
0

Ναι...αλλα μετα δεν φαινονται οι υποτιτλοι..:104:(στο 1 τουλαχιστον αυτο γινεται)

Reaction score
0

οχι..μια χαρα φαινονται οι υποτιλοι οσο ζουμ και να κανεις...μερικες φορες και εγω βλεπω με ζουμ στο ενα κλικ επανω..για να μειωθουν οι μπαρες πανω κατω...

Reaction score
0

οχι..μια χαρα φαινονται οι υποτιλοι οσο ζουμ και να κανεις...μερικες φορες και εγω βλεπω με ζουμ στο ενα κλικ επανω..για να μειωθουν οι μπαρες πανω κατω...
???????Μιλας για το 1 η το 2?(ακυρο..γινεται αυτο που λες αλλα νομιζω χανει σε ποιοτητα)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007