Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Υπάρχουν ταινίες που δεν έχουν υπότιτλους γιαυτό προσπαθώ να τους βγάλω μέσα από bluray...

Επίσης, το κόλπο με το + ή - όταν έχεις m2ts και srt υπότιτλο δεν δουλεύει. Πάει τον υπότιτλο όπου θέλει...
Πες μερικές ταινίες.

Δουλεύει ειδικά αν έχεις εξωτερικό υπότιτλο και ο υπότιτλος έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με την ταινία m2ts εκτός της επέκτασης φυσικά.

Reaction score
0

καλησπερα σε ολους τους φιλους,

διαβασα ολο το thread και ειμαι σχεδον ετοιμος να παω να το αγορασω για να αντικαταστησω το popcorn 110 που εχω γιατι ανεβαζει θερμοκρασιες και τελευταια μου κολλαει κατα την αναπαραγωγη.
το μονο θεμα που με κανει λιγο σκεφτικο ειναι αυτο με την θεση των υποτιτλων που εμφανιζονται αρκετα ψηλα.
μηπως τελικα βρεθηκε λυση (οχι με προγραμματα κτλ αλλα απευθειας απο το wd) ωστε να κατεβαινουν πιο κατω? εγω βλεπω σε προτζεκτορα και φανταζομαι οτι θα ειναι ενοχλητικο να ειναι στην μεση του πανιου

ευχαριστω/γιωργος

Reaction score
802

Το ειχα δοκιμασει με τον δικο μου προβολεα και ηταν οντως σπαστικο.
Σε τηλεοραση δεν φαινεται τοσο ασχημη η διαφορα.
Ηταν ο λογος που το επεστρεψα και πηρα το xtreamer...

Reaction score
3

Παίδες εχω πρόβλημα γιατί ενώ μεχρι τώρα όλες μα όλες τις ταινίες που είχα στον 1.5tb seagate σκληρό δίσκο μου τις έτρεχε αμέσως με το που πάταγα enter και τώρα για να τις τρέξει θέλει κάνα 2 - 3λεπτο.
Και αυτό μου το κάνει μόνο στον εν λόγο δίσκο και όχι σε κάποιον άλλο δίσκο που δοκίμασα με ακριβώς τις ίδιες ταινίες.
Τσέκαρα το δίσκο για bad sectors κ.τ.λ. και είναι μια χαρά.
Τι μου προτείνετε?
Μέχρι και ανασυγκρότηση έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Το έχει συναντήσει κανείς αυτό στο μηχάνημα με το firmware 1.01.11.

EDIT: Βρήκα τι λυση παιδιά και ήτανε τόσο γελοία που δεν πήγαινε το μυαλό μου.
Το μόνο που έκανα είναι να σβήσω από τον δίσκο τον φάκελο wdtv που κρατάει κάποια settings το μηχάνημα και όλα διορθώθηκαν.

Reaction score
0

Το εχω ξανα ακούσει αυτό και απο αλλού οτι γινότανε μετά απο αρκετή χρήση στον HDD
Ωραία που το βρήκες για,να το έχουμε υπόψη όταν γεμίσει και ο δικός μας και αν αρχίσει τα ίδια..

Reaction score
3

Δεν νομίζω να είναι επειδή γέμισε ή από την πολλή χρήση του δίσκου.
Το ποιο πιθανό είναι να συμβαίνει αν κλείσεις ή βγάλεις το δίσκο χωρίς eject.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Πήρα το WD HD TV Live και για την ώρα στα 7-8 πράγματα HD που του έβαλα (ταινίες, Demo κλπ)Παίζει τα πάντα νεράκι :105:
Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα, μέχρι στιγμής ,είναι οτι δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά η πίσω σε chapters,ελπίζω να το φτιάξουνε με patch γιατί αν έχω σταματήσει μια ταινία στήν μέση πχ και θέλω να την δω αύριο θέλει ώρα για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις.
(Στο Collectors edition του Terminator salvation σε 1080p απο DL δεν με αφήνει καθόλου να την παω γρήγορα μπροστά ..)
Πατας fast forward x2 και μετα παρατεταμενα το ακριβως απο κατω κουμπι το next και ετσι σου περναει chapters και πολυ συντομα πας οπου θες, το σταματας με το play.

Reaction score
0

Να κανω κι εγω την ερωτηση μου:
Απο οτι εχω καταλαβει εχουν βγει 3 εκδοσεις. Το tv mini, το tv hd, και το tv hd live. To mini το απορριπτω γιατι δεν υποστηριζει 1080ρ. Τωρα αναμεσα στα αλλα δυο, η μονη διαφορα τους ειναι οτι το live εχει θυρα ethernet και εχει και component? To component τι ειναι ακριβως; Το tv hd υποστηριζει usb wifi? Ειναι σιγουρο οτι δεν εχουν καποια αλλη διαφορα;

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD2

δεν ειναι αυτη η ουσιαστικη διαφορα τους..αλλα το πιο δυνατο chipaki που φοραει το wd live με αποτελεσματα να παιζει πολυ καλυτερα καποια αρχεια που το προηγουμενο μοντελο δεν αντεχε να τα τρεξει..και κολλουσε

Reaction score
0

Αλλο ενα μειον του live ειναι οτι δεν κανει DTS downmix, ετσι αν καποιος δεν εχει home cinema δεν θα ακουει ηχο σε ταινιες με ηχο DTS απο την TV του!

Ισχυει αυτο ?????????????????

Reaction score
7

Όχι ρε palm μια χαρά κάνει DTS Downmix!

Εγώ πλέον βρήκα την υγειά μου. Βλέπω μόνο full bluray editions σε m2ts από tsmuxer χωρίς να χαλάω καθόλου την ποιότητα και όλες οι ταινίες παίζουν νεράκι και με τέλεια εικόνα! Έχω πάθει σοκ από την ποιότητα στην 70αρα μου σόνυ! Μόνο full bluray από εδώ και πέρα για μένα...

Μόνη παραφωνία είναι ότι δεν παίζει τον TTD HD ήχο (βολεύομαι βέβαια και με απλό DTS ή AC3) από την τηλεόραση και θέλει πάλι ενισχυτή και ηχεία. Αν μπει κι αυτό σε firmware και κατεβάσουν και τους υπότιτλους τότε θα μιλάμε για το τέλειο μηχάνημα...

Reaction score
0

Το μονο θετικο που εχω ακουσει ειναι οτι το live παιζει αρχεια 1080 με πανω απο 6 ref frames που ειχαν περιορισμο το παλιο και ολα τα υπολοιπα. Απο την αλλη ομως εχει το βασικο προβλημα του παλιου αποδεδειγμενα: Δεν δουλευει η επιλογη AUTO στα refresh rates / fps. Οταν δηλαδη θα βαλεις ενα αρχειο που ειναι PAL (25/50 Ηζ) και μετα ενα που ειναι 23.976 Ηζ ή NTSC (30/60Ηζ) θα πρεπει ενδιαμεσα να μπαινεις στα μενου και να αλλαζεις τις ρυθμισεις, αλλιως θα βλεπεις κολληματα στην κινηση (σε pannings φαινεται αυτο, οχι σε στατικες εικονες).

Ισχυει αυτο ??????

Reaction score
115
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Αλλο ενα μειον του live ειναι οτι δεν κανει DTS downmix, ετσι αν καποιος δεν εχει home cinema δεν θα ακουει ηχο σε ταινιες με ηχο DTS απο την TV του!

Ισχυει αυτο ?????????????????
Δεν ισχύει. Το WD live κάνει DTS downmix και είναι μία από τις (και όχι μόνο) διαφορές που έχει σχετικά με το WD Media player πρώτης γενιάς.

:103:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Δεν ισχύει. Το WD live κάνει DTS downmix και είναι μία από τις (και όχι μόνο) διαφορές που έχει σχετικά με το WD Media player πρώτης γενιάς.

Αυτο απαντηθηκε ηδη.......

Το μονο θετικο που εχω ακουσει ειναι οτι το live παιζει αρχεια 1080 με πανω απο 6 ref frames που ειχαν περιορισμο το παλιο και ολα τα υπολοιπα. Απο την αλλη ομως εχει το βασικο προβλημα του παλιου αποδεδειγμενα: Δεν δουλευει η επιλογη AUTO στα refresh rates / fps. Οταν δηλαδη θα βαλεις ενα αρχειο που ειναι PAL (25/50 Ηζ) και μετα ενα που ειναι 23.976 Ηζ ή NTSC (30/60Ηζ) θα πρεπει ενδιαμεσα να μπαινεις στα μενου και να αλλαζεις τις ρυθμισεις, αλλιως θα βλεπεις κολληματα στην κινηση (σε pannings φαινεται αυτο, οχι σε στατικες εικονες).

Ισχυει αυτο ??????

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Την "αναζήτηση στο θέμα" (πάνω δεξιά), την χρησιμοποίησες πριν διπλοποστάρεις?
Το θέμα έχει απαντηθεί και συζητηθεί, λιγες σελίδες πίσω.

Ισχυει αυτο ??????

Reaction score
115

Δεν δίπλο πόσταρα. Όσο τύπωνα έγραφαν και άλλοι. Αλλά πόσες φορές τα θέματα συζητιούνται μία δύο τρείς ......δεκατρείς φορές.
Ας διαβάζει ο καθένας το thread από την αρχή και να μην ξανακάνει τις ίδιες ερωτήσεις ξανά και ξανά.

Reaction score
1

Όχι ρε palm μια χαρά κάνει DTS Downmix!

Εγώ πλέον βρήκα την υγειά μου. Βλέπω μόνο full bluray editions σε m2ts από tsmuxer χωρίς να χαλάω καθόλου την ποιότητα και όλες οι ταινίες παίζουν νεράκι και με τέλεια εικόνα! Έχω πάθει σοκ από την ποιότητα στην 70αρα μου σόνυ! Μόνο full bluray από εδώ και πέρα για μένα...

Μόνη παραφωνία είναι ότι δεν παίζει τον TTD HD ήχο (βολεύομαι βέβαια και με απλό DTS ή AC3) από την τηλεόραση και θέλει πάλι ενισχυτή και ηχεία. Αν μπει κι αυτό σε firmware και κατεβάσουν και τους υπότιτλους τότε θα μιλάμε για το τέλειο μηχάνημα...
Καλά αν καταλάβεις διαφορά True HD με DTS από απλή τηλεόραση, χωρίς καλό ενισχυτή και ηχεία κτλ, τρύπα μου την μύτη.

Ακόμα και με ενισχυτή καλό και ηχεία οι διαφορές δεν είναι πάντα καθαρές. Οπότε κανένα μείον στην πράξη.

Όπως και να έχει αυτό είναι θέμα αδυναμίας της TV ή του ενισχυτή (αν είχες ενισχυτή που δεν υποστηρίζε) του δέκτη τέλοσπαντων, όχι του wdtv live. Αυτό το βγάζει το σήμα, η TV δεν μπορεί να το διαβάσει.

Reaction score
0

Το ειχα δοκιμασει με τον δικο μου προβολεα και ηταν οντως σπαστικο.
Σε τηλεοραση δεν φαινεται τοσο ασχημη η διαφορα.
Ηταν ο λογος που το επεστρεψα και πηρα το xtreamer...
thanks για την απαντηση vadergr,

παιδες μια ερωτηση, εψαξα και ειδα οτι υπαρχει ενας τυπος που εχει βγαλει unoffcial firmwares για το wdtv live και μαλιστα ειναι πολυ γνωστος (B-RAD).

αυτος στο τελευταιο firmware του εχει φτιαξει ωστε απο το τηλεκοντρολ να μπορεις να
ρυθμιζεις και το position των υποτιτλων (πανω-κατω)

το εχει δοκιμασει κανενας φιλος??

απο οτι διαβασα εαν δεν σου αρεσει κανεις ευκολα downgrade στο official firmware

χμους/γιωργος

Reaction score
3

Εγώ αυτό εχω το 0.2.2.1 αλλα δεν εχω βρει πως μπορείς να ανεβοκατεβάσεις τους υπότιτλους.

Reaction score
0

Εγώ αυτό εχω το 0.2.2.1 αλλα δεν εχω βρει πως μπορείς να ανεβοκατεβάσεις τους υπότιτλους.
φιλε μου το εχω διαβασει σε αρκετα forums οτι γινεται, εγω θα το παρω μαλλον αυριο και
δεν μπορω να το δοκιμασω τωρα αλλα εαν σε διευκολυνει σου κανω quote/unquote μια απαντηση του ιδιου του b-rad σε σχετικη ερωτηση

qte

Hi, Brad!
Great firmware! Would it be possible to change the position of the subtitles. They appear pretty high up the screen, not at the bottom, which is very annoying. Thanks for all the great work!

reply:
yes, go into options while viewing a movie and change their position…:rollseyes: –b-rad >>>

unqte

φιλε εαν τα καταφερεις πες μου σε παρακαλω

χμους/γιωργος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.313
Members
38.540
Νεότερο μέλος
nchoulio