Ήρθε η ώρα και για το δικό μου (trane5587)

A

AKARL

Guest
Δείτε τι μπορεί να πάθει ο τίτλος μέλους που αντιτίθεται στο πρέπον, σωστό και ηθικό κατά την ΕϊΒιΣάιτ βίβλο. :D
Ο ΜΠΛΟΥΤΑΚΙΣΜΟΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΜΠΛΟΥΤΑΚΙΣΤΑΝΟΙ

ΜΠΛΟΥΤΑΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ
Ο ΜΠΛΟΥΤΑΚΙΣΤΑΝΙΣΜΟΣ

Παρακαλείται ο @haris1308 να συμπληρώσει
:rolleyes: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Παρακολουθούμε, με κομμένη την ανάσα, την απαρχή της τιτανομαχίας μεταξύ του Καλού Στρουμφακίου και του Σατανικού Δόκτορα Χρυσοπόδαρου ... :eek: :eek:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.766
Όταν βάζεις το Μπλουτάκ,
Όλα στέκονται γερά,
Κι αποσβεσμένα.

Μα όταν βάλεις Παταφίξ,
Τα κατάλοιπα πολλά,
Απο κράτημα σκ@τά,
Και ο κραδασμός γ@μά.

trane5587

JBL-Crown τέλος του δρόμου
Reaction score
1.137
Μεγειά ,καλοκαλιμπράριστος!
Ευχαριστώ πολύ Στάθη! Άσε αποχωρίστηκα τον Denon σου και στεναχωρήθηκα αλλά τι να κάνουμε... Πάλι καλά όμως δόθηκε στον καλύτερο μου φίλο οπότε είναι σε καλά χέρια! :)

Reaction score
30.455
Ευχαριστώ πολύ Στάθη! Άσε αποχωρίστηκα τον Denon σου και στεναχωρήθηκα αλλά τι να κάνουμε... Πάλι καλά όμως δόθηκε στον καλύτερο μου φίλο οπότε είναι σε καλά χέρια! :)
Είχες αγοράσει πράμα απο τον Στάθη?
Πόσα αβουγουδού?:p

trane5587

Reaction score
1.137
Είχες αγοράσει πράμα απο τον Στάθη?
Πόσα αβουγουδού?:p
Ναι είχα πάρει τον Denon avr 4310, λες και τον είχα πάρει σφραγισμένο ήτανε... Hmm περί το μισό αβουγουδού αν θυμάμαι σωστά και τις ισοτιμίες... :p:p

Reaction score
30.455
Ναι είχα πάρει τον Denon avr 4310, λες και τον είχα πάρει σφραγισμένο ήτανε... Hmm περί το μισό αβουγουδού αν θυμάμαι σωστά και τις ισοτιμίες... :p:p
Για αυτό ρωτησα βρε...ήθελα να τσεκάρω αν ξέρεις την ισοτιμία ή αν σε έριξε...:D

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Για αυτό ρωτησα βρε...ήθελα να τσεκάρω αν ξέρεις την ισοτιμία ή αν σε έριξε...:D
Η συναλλαγή με αυτό το διαβολονόμισμα έχει άσχημες επιπτώσεις στην τσέπη εκτός απο τον δημιουργό του!:lolsign:

trane5587

Reaction score
1.137
Βρίσκομαι σε δίλημμα πάντως... Βλέπω ότι εκτός από την δυνατότητα του Dolby Atmos ο νέος ενισχυτής έχει και Auro 3D... Από τη στιγμή που δεν έχω ξεκινήσει τις αγορές επιπλέον ηχείων και είμαι ακόμη σε 5.1 διάταξη σκέφτομαι πολύ σοβαρά και την δεύτερη επιλογή! Εσείς τι λέτε; :idk:

Reaction score
281
περιμενε γιατι ειμαι στο φευγα ...αν προλανω να βρω την φωτο
εχουν διαφορα στην καμπινα ,,,και στο κρος (τουλαχιστον σε αυτα που ειχα λυσει)...........
(μπα δεν την βρισκω τις αλλες θα τις δεις στο θεμα κλιπς).....
εχουν διαφορα στην καμπινα ,,,και στο κρος (τουλαχιστον σε αυτα που ειχα λυσει)...........
Τα 2 ειναι "Left" (το ενα

Τα δυο ειναι "Left" (το ένα ειναι το αριστερο, και το άλλο το κεντρικο) και το ενα "Right" (το δεξι προφανως)
Καμια απολυτως διαφορα δεν εχει το Left με το Right, εκτος του προφανους που φαίνεται.
Εννοειται πως δεν εχουν απολυτως καμια διαφορα στο cross....
Για την ιστορια, η klipsch το cross τους το δινει με έναν κωδικο....
116642
http://www.ndgservice.ca/data/pdf/klipsck.pdf

Μιχάλη καλοάκουστα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.057
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp