Ήρθε ο βασιλέας....

Reaction score
2
Απάντηση: Ήρθε ο βασιλέας....

νομίζω εχω δει στα 35ευρω...αν είναι λογική τιμή για σένα. (για καπάκι δε μιλάμε?)

Reaction score
4

νομίζω εχω δει στα 35ευρω...αν είναι λογική τιμή για σένα. (για καπάκι δε μιλάμε?)
Αν ισχύει αυτό με ενδιαφέρει.....για δες που και πες...pls :126:

Reaction score
2

Reaction score
0

καταλαβαινω τον ενθουσιασμο του κατοχου . Ναι το 1200 ειναι ενα ανθεκτικο , με καλο ηχο πικαπ που μπορει να δωσει λυσεις σε πολλες περιπτωσεις. Αλλα οχι και βασιλεας ρε παιδια.Ελεος. Λιγο μετρο ειναι απαραιτητο.

Reaction score
2

καλά δε στερήσαμε και τα σκήπτρα από κανένα..ενα χιούμορ κάναμε..μη μας βάζετε και χέρι δίχως λόγο. :)

Reaction score
656

Εννοεί προφανώς στην κατηγορία HiFi και όχι HiEnd.
Σίγουρα είναι χάριν μεταφοράς η έκφραση.
Μακάρι να υπήρχε σχεδόν πλήρης διαχωρισμός κι ουσιαστικός των δυο κατηγοριών.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Ήρθε ο βασιλέας....

καταλαβαινω τον ενθουσιασμο του κατοχου . Ναι το 1200 ειναι ενα ανθεκτικο , με καλο ηχο πικαπ που μπορει να δωσει λυσεις σε πολλες περιπτωσεις. Αλλα οχι και βασιλεας ρε παιδια.Ελεος. Λιγο μετρο ειναι απαραιτητο.
Θεωρώ ότι το να μεταφέρει κάποιος τα συναισθήματά του για μια αγορά, την οποία πλήρωσε και με εξορία και μετά μπήκε "μέσα" με αναστολή ,
είναι ότι σπουδαιότερο και συγκινητικότερο μπορεί να προσφέρει το avsite αλλά και γενικότερα η ενασχόλησή μας με αυτό το χόμπυ!
Το μέτρο υπάρχει σε αντικειμενικούς τομείς, και όχι σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται εξ'ολοκλήρου από την υποκειμενικότητα!!!
Ο καθένας, ανάλογα με τις δυνατότητές του, τις απαιτήσεις του, και την όρεξή του, αναγάγει το κάθε κομμάτι που καταφέρνει να αγοράσει σε Βασιλιά, μέχρι την επόμενη αναβάθμιση! ΩΣ ΤΟΤΕ, ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΟΥ "FISHERMANDSL"...

Reaction score
2

Βασικά τον τίτλο τον πήρα από πόσες άλλες σελίδες που οταν έψαχνα περι τίνος πρόκειται το χαρακτήριζαν έτσι.."Ζήτω" σε εμάς που μεγαλώσαμε και παρόλες τις δύσκολες μέρες που περνάμε οικονομικά,εργασιακά,οικογενειακά έχουμε ενα "κρυσφήγετο" να αδειάζουμε τη σκέψη μας (και την τσέπη μας) και να ηρεμούμε. "Ζήτω μας!":126: Μπορεί πλεον να μην είμαι παιδί, αλλά τώρα έχω τη δυνατότητα να εκπληρώσω μερικά παιδικά όνειρα..πάλι καλα..

και ενα ακόμα μαγαζί..αυτό βασικά έψαχνα να σας δώσω http://www.dialsoundlight.co.uk/d-commerce/page10.html

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.591

Δηλαδή δεν είναι βασιλιάς αυτό το πικάπ;
Υπάρχει άλλο πιο δημοφιλές μοντέλο πικάπ που να παραμένει τόσα πολλά χρόνια επίκαιρο και να εξακολουθεί να είναι αντικείμενο πόθου;
Που να έχει αποδείξει την αξιοπιστία του στο HiFi, με την κατασκευή του, την ομορφιά του και ας μην παίζει τόσο καλά όσο κάτι άλλα.
Στα λεφτά του δεν υπάρχει καλύτερο και πιο επιτυχημένο μοντέλο.
Eγώ πάντως προτιμώ να βλέπω το MKII παρά π.χ. αυτόν τον ορυμαγδό μηχανολογίας.

Reaction score
656

Θοδωρή καλές ακροάσεις, μετά από την ρύθμιση με τον επτάλογο του Ημίθεου... :107:

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.718

Καλημέρα. Το 1210 είναι μαύρο, έχει άλλες διαφορές; Στην αγορά υπάρχει και το ΜΚ5 σαν βελτιωμένη έκδοση, αξίζει τα παραπάνω χρήματα ή το παλαιό είναι καλύτερο (σαν το παλαιό κρασί ένα πράγμα..);
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
2

Θοδωρή καλές ακροάσεις, μετά από την ρύθμιση με τον επτάλογο του Ημίθεου... :107:
Ευχαριστώ Νικόλα για τη βοήθεια σου..αν και δεν είχα μαζί μου κάτι αξιόλογο ακουστικά τα HECO "δώσαν" καλά...σου είπα αν έβγαινε ο CARVER σε ασημί στον είχα σηκώσει επιτόπου χεχεχ....

Reaction score
656

Να σαι καλά :107:
το πικάπ έχει άλλο ήχο...
ελπίζω να μπορέσεις να βρεις αρκετούς δίσκους.
Με βλέπω να τον παντρεύομαι τον Carver

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.718

Λοιπόν, η αγορά έγινε σήμερα το απόγευμα. Υπεράριστη κατάσταση, πολύ καλή τιμή με όλα τα παρελκόμενα (εξάρτημα ρύθμισης θέσης κεφαλής στο κέλυφος), οδηγίες στα Ελληνικά (υποτυπώδεις), πεντακάθαρο (δεν μυρίζει τσιγαρίλα!), με κεφαλή Stanton 680 EL (αυτή με το βουρτσάκι στην βελόνα) και μια αντιστατική τσόχα πλατώ, της Stanton και αυτή. Δεν ξέρω αν χαρακτηριστεί συλεκτικό σε λίγο καιρό, αν είναι μεταξύ hi fi και hi end, αν είναι ογώδες και άλλα αν...Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι κουκλί και παίζει ΚΑΛΑ!
Περισσότερες εντυπώσεις προσεχώς...
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
5.867

Λοιπόν, η αγορά έγινε σήμερα το απόγευμα. Υπεράριστη κατάσταση, πολύ καλή τιμή με όλα τα παρελκόμενα (εξάρτημα ρύθμισης θέσης κεφαλής στο κέλυφος), οδηγίες στα Ελληνικά (υποτυπώδεις), πεντακάθαρο (δεν μυρίζει τσιγαρίλα!), με κεφαλή Stanton 680 EL (αυτή με το βουρτσάκι στην βελόνα) και μια αντιστατική τσόχα πλατώ, της Stanton και αυτή. Δεν ξέρω αν χαρακτηριστεί συλεκτικό σε λίγο καιρό, αν είναι μεταξύ hi fi και hi end, αν είναι ογώδες και άλλα αν...Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι κουκλί και παίζει ΚΑΛΑ!
Περισσότερες εντυπώσεις προσεχώς...
Φιλικά,
Γιάννης
Kαλοριζικο Γιαννη!!
Καλως ηρθες στο club,καλες ακροασεις!!
Βαλε καμμια φωτο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497