Ήχος Τεύχος #404 Nοέμβριος 2006

A

audiomusic

Guest
preve said:
audiomusic said:
Έχετε απόλυτο δίκιο. Δεν με καλωσόρισε κανείς.

Είναι αλήθεια ότι δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση και έχω απογοητευθεί.
Για το λόγο αυτό δεν είμαι βέβαιος για το αν θα παραμείνω, αν και αρχικά το ήθελα.

Υποθέτω πως αυτό έγινε γιατί αναζητώ το περιοδικό που δεν τους αρέσει και γιατί έχω αντίθετη άποψη με την δική τους.
Αγαπητέ, συνήθως η δράση φέρνει αντίδραση.
Η αντιμετώπιση που δέχθηκατε δεν είναι άσχετη με την "δράση" σας.

Η "αντίθετη άποψη" σας, αφού προτιμάτε τον πληθυντικό, διανθίστηκε με μπόλικο κυνισμό, "άποψη",
υποδείξεις, ντοματούλες και γιαουρτάκια... :wink:

Όπως καταλαβαίνετε -υποθέτω- η χρήση πληθυντικού και το μάλλον χωρίς περιεχόμενο "Ευχαριστώ" δεν είναι
ικανά από μόνα τους να σώσουν την κατάσταση ή να βοηθήσουν τον όποιο διάλογο.

Καλώς ορίσατε λοιπόν. :wink:
Αγαπητέ φίλε,

Η δράση μου δεν είναι άσχετη με τα όσα διάβασα.
Μελετήστε εκ νέου τις απαντήσεις μου και θα δείτε ποιοί αναφέρθηκαν σε ντοματούλες, αγγουράκια, γιαουρτάκια και λοιπά ζαρζαβατικά και γαλακτοκομικά.

Λυπάμαι πολύ και το ίδιο θα κάνατε και εσείς αν σε μια αναζήτησή σας για κάτι που ψάχνετε, διαβάζατε τα όσα διάβασα.

Καλή σας συνέχεια.

ΥΣ. Δεν θέλω να πιστεύω ότι όλοι εδώ μέσα είναι κακόβουλοι γιατί θα ήτανε άδικο. Όμως γενικά αποφεύγω να συμμετέχω σε χώρους όπου υπάρχουν άτομα που θεωρούν τον χώρο τσιφλίκι τους και έχουν το ακαταλόγιστο.

Reaction score
14
audiomusic said:
preve said:
audiomusic said:
Έχετε απόλυτο δίκιο. Δεν με καλωσόρισε κανείς.

Είναι αλήθεια ότι δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση και έχω απογοητευθεί.
Για το λόγο αυτό δεν είμαι βέβαιος για το αν θα παραμείνω, αν και αρχικά το ήθελα.

Υποθέτω πως αυτό έγινε γιατί αναζητώ το περιοδικό που δεν τους αρέσει και γιατί έχω αντίθετη άποψη με την δική τους.
Αγαπητέ, συνήθως η δράση φέρνει αντίδραση.
Η αντιμετώπιση που δέχθηκατε δεν είναι άσχετη με την "δράση" σας.

Η "αντίθετη άποψη" σας, αφού προτιμάτε τον πληθυντικό, διανθίστηκε με μπόλικο κυνισμό, "άποψη",
υποδείξεις, ντοματούλες και γιαουρτάκια... :wink:

Όπως καταλαβαίνετε -υποθέτω- η χρήση πληθυντικού και το μάλλον χωρίς περιεχόμενο "Ευχαριστώ" δεν είναι
ικανά από μόνα τους να σώσουν την κατάσταση ή να βοηθήσουν τον όποιο διάλογο.

Καλώς ορίσατε λοιπόν. :wink:
Αγαπητέ φίλε,

Η δράση μου δεν είναι άσχετη με τα όσα διάβασα.
Μελετήστε εκ νέου τις απαντήσεις μου και θα δείτε ποιοί αναφέρθηκαν σε ντοματούλες, αγγουράκια, γιαουρτάκια και λοιπά ζαρζαβατικά και γαλακτοκομικά.

Λυπάμαι πολύ και το ίδιο θα κάνατε και εσείς αν σε μια αναζήτησή σας για κάτι που ψάχνετε, διαβάζατε τα όσα διάβασα.

Καλή σας συνέχεια.

ΥΣ. Δεν θέλω να πιστεύω ότι όλοι εδώ μέσα είναι κακόβουλοι γιατί θα ήτανε άδικο. Όμως γενικά αποφεύγω να συμμετέχω σε χώρους όπου υπάρχουν άτομα που θεωρούν τον χώρο τσιφλίκι τους και έχουν το ακαταλόγιστο.
μίστερ a/v

ακούστε καλά τι εικόνα δίνετε

Μπαίνετε σε ένα δικτυακό τόπο που δεν έχει τσιφλίκια και τσιφλικάδες αλλά μέλη φίλους και παρέες. Ετσι ειναι το εδώ φόρουμ.

Ζητάτε ένα περιοδικό ας πούμε την Σούπερ Κατερίνα γιατί μαζεύετε αυτοκόλητα και πόστερ από αυτό και σας αρέσει πολύ.

Ταυτόχρονα σε άλλο thread κατηγορείτε χοντρά το ανταγωνιστικό περιοδικό Ρομάντζο γιατί δεν έχει το ένα δεν έχει το άλλο ή μάλλον για την ακρίβεια επειδή τελευταία δεν ασχολείται με Ρομάντζο μόνο αλλά βάζει και βούρτσες και Σεσουάρ. Και λέτε αν ήθελα να διαβάζω για βούρτσες και Σεσουάρ θα αγόραζα το περιοδικό "WHAT SESOIR" και όχι το Ρομάντζο...!!!

Έως εδώ καλά, δεν είναι λοιπόν παράξενο σε όλους να είστε νέος, ωραίος, και δυναμικός και να δίνετε μια τόσο λάθος εικόνα σε όλους, Ότι δηλαδή είσαστε "δεμένος" με το "Σούπερ Κατερίνα" και "σιχαίνεστε" το ανταγωνιστικό "Ρομάντζο"???

Αυτή την εικόνα δώσατε και αν κάνω λάθος ας με διορθώσετε όλοι?

Reaction score
0
audiomusic said:
Andrew said:
Γιατι "σωνει και καλα" να φταινε οι αλλοι φιλτατε audiomusic;
Εγω ξερεις τι βλεπω;
Βλεπω ενα νεος μελος με 23 post που στο συνολο τους αποτελουν "ωδη" στο High Fidelity Mag.
Βλεπω ενα νεο μελος που υποτιθεται μπαινει σε ενα foroum για να ανταλλαξει αποψεις και να κανει διαλογο
δηλωνοντας "... να μην απαντήσετε εκ νέου σε μήνυμά μου.".
Βλεπω ενα νεο μελος να δηλωνει "απλός και ταπεινός λάτρης της ποιοτικής μουσικής ... και συλλέκτης " εχοντας
για avatar μια που ξεβρακωνεται
και για υπογραφη "Αναζητώ το δεύτερο τεύχος του περιοδικού High Fidelity.
Όποιος καλός άνθρωπος επιθυμεί να το αποχωριστεί, ας στείλει pm!"
Αν τα εκανα εγω ολα αυτα θα με επαιρνες στα σοβαρα;

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=15580.0
Δεν ειναι κακο να του ριξεις μια ματια.
Και ...καλως ορισες!!

Χμ...οι συλλέκτες και οι μουσικόφιλοι δεν ασχολούνται με ξεβράκωτες...ενδιαφέρον άποψη...

Επειδή εγώ ασχολούμαι καλό θα ήτανε να το κάνατε και εσείς γιατί η σεξουαλική ανεπάρκεια δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Βρήκα το δεύτερο τεύχος του High Fidelity που αναζητούσα οπότε δεν έχω λόγο παραμονής.

Μελετήστε τους κανόνες εσείς που θα παραμείνετε διότι δεν σέβεστε ούτε τους βασικούς κανόνες δεοντολογίας και ελπίζω αυτό να μην σας εμπλέξει σε σοβαρότατες κατηγορίες μια μέρα.

Ασχοληθείτε και με καμιά ξεβράκωτη...θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι....με αυτό του αντικειμενικού παρατηρητή ίσως?

Αντικειμενικότητα...πάλι σε άγνωστες λέξεις αναφέρομαι.

Σας ζητώ ταπεινά συγνώμη.
Προφανως φιλτατε audiomusic ΔΕΝ καταλαβες.
Το μονο που εκανα ηταν μια παρουσιαση της "εικονας " σου στα ματια μου.
Σ΄αυτο μπορει να φταιω εγω ,μπορει ομως να φταις και εσυ.
Επισης δεν μιλησε κανεις για αντικειμενικοτητα.
Ουτε εσυ πιστευω οτι ησουν αντικειμενικος
αλλα και εγω εξεφρασα προσωπικη αποψη.
Τωρα αν δεν σου αρεσει να εχουν αλλη αποψη οι αλλοι απο την δικη σου
αυτο ειναι ενα θεμα.
Επισης αν παλι θελεις να εχουν οι αλλοι την εικονα που εχεις εσυ για ΄σενα
αυτο κι αν ειναι θεμα.
Τωρα αν σε ρωτησω π.χ. αγοραζοντας το High Fidelity τευχος 2 θα βοηθουσε την σεξουαλική μου ανεπάρκεια ,
Θα μου απαντουσεις αντικειμενικα η υποκειμενικα;
Να αρχισω να το ψαχνω και εγω!

Reaction score
298
audiomusic said:
Ύποπτα, ανακριβή, αναληθή και συκοφαντικά θεωρώ τα δικά σας μηνύματα και της παρέας σας.
Εδώ τίθενται εξ αντικειμένου ορισμένα γλωσσαλγεβρικά ερωτήματα: εάν κάτι είναι ύποπτο και ανακριβές, τότε μήπως είναι και υπόπτως ανακριβές? Η μήπως ανακριβώς ύποπτο? Εάν κάτι είναι αναληθές και συκοφαντικό? Είναι και αναληθώς συκοφαντικό ή συκοφαντικώς αναληθές? - πράγμα που είναι και νοηματικά και συντακτικά το αντίστροφον :shock:

Μπορεί λοιπόν κάποιος να κατασκευάσει έναν "πίνακα αληθείας" με διαστάσεις 4χ4 και να εξετάσει το αληθές ή μη του κάθε συνδυασμού. Οι ταυτολογικοί συνδυασμοί παρουσιάζουν και το περισσοτερο ενδιαφέρον: π.χ. το "υπόπτως ύποπτο" είναι πλεονασμός, ενώ το "αναληθώς αναληθές" αυτοαναιρείται! Θεωρώ το εγχείρημα συναρπαστικό.

Reaction score
14
RDoherty said:
audiomusic said:
Ύποπτα, ανακριβή, αναληθή και συκοφαντικά θεωρώ τα δικά σας μηνύματα και της παρέας σας.
Εδώ τίθενται εξ αντικειμένου ορισμένα γλωσσαλγεβρικά ερωτήματα: εάν κάτι είναι ύποπτο και ανακριβές, τότε μήπως είναι και υπόπτως ανακριβές? Η μήπως ανακριβώς ύποπτο? Εάν κάτι είναι αναληθές και συκοφαντικό? Είναι και αναληθώς συκοφαντικό ή συκοφαντικώς αναληθές? - πράγμα που είναι και νοηματικά και συντακτικά το αντίστροφον :shock:

Μπορεί λοιπόν κάποιος να κατασκευάσει έναν "πίνακα αληθείας" με διαστάσεις 4χ4 και να εξετάσει το αληθές ή μη του κάθε συνδυασμού. Οι ταυτολογικοί συνδυασμοί παρουσιάζουν και το περισσοτερο ενδιαφέρον: π.χ. το "υπόπτως ύποπτο" είναι πλεονασμός, ενώ το "αναληθώς αναληθές" αυτοαναιρείται! Θεωρώ το εγχείρημα συναρπαστικό.
εχεις κόκκινα μάτια????

Reaction score
298
Επί του πιεστηρίου: μόλις τηλεφώνησα στη θεία μου τη Μερόπη, που τα γεμιστά της έχουν γίνει πλέον μύθος στο χώρο του ελληνικού χάι-έντ και μου απεκάλυψε (ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!) ότι τα ψήνει σε ταψί από borosilicate. Συνεπώς game, set and match to audiomusic :oops:

Reaction score
0
RDoherty said:
audiomusic said:

Τωρα τον τρομαξες. :x :x
Με το μαλακο. :?
Αφου τα 'παμε. :)
Τουλαχιστον σου εμειναν τα γεμιστα της θειας. :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
audiomusic said:
Ως Moderator θα έπρεπε και οφείλετε να είστε πιο προσεκτικός τόσο στις παρατηρήσεις σας όσο και σε αυτά που γράφετε.
Είμαι πολύ προσεκτικός και για αυτό διάβασα πριν σου απαντήσω όλα σου τα posts. Όλα, όλως παραδόξως έχουν την ίδια επωδό.

audiomusic said:
Μόνο σε ένα από τα 19 μηνύματά μου αναφέρομαι στο περιοδικό ήχος και δηλώνω ότι σταμάτησα να το αγοράζω. Πιο συγκεκριμένα σταμάτησα να το αγοράζω διότι έκαναν την εμφάνισή τους άλλα περιοδικά που ειδικεύονται σε ένα τομέα και δεν τα σαβουριάζουν όλα σε ένα.
Και πολύ καλά έκανες που σταμάτησες να αγοράζεις τον "Ήχο" αν έτσι ένιωθες. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του βάση των προτιμήσεών του και των αναγκών του.
Αλλά για δες τι έχεις γράψει στα υπόλοιπα posts σου...

audiomusic said:
Το avsite δεν είναι "παρέα" ή "κλίκα" ή "ομάδα" και λειτουργεί πάντα σαν μία ανοικτή κοινωνία audio-video/φιλων. Σκοπός του παραμένει από την αρχή του η ενημέρωση των μελών του. Αυτό είναι το συμφέρον μας. Αν αυτό το θεωρείς ύποπτο ανακριβές και συκοφαντικό τότε μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Εκτός και αν κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια....

audiomusic said:
Δεν γνωρίζω τι συμφέροντα έχετε. Γνωρίζω ότι είμαι ένας απλός αναγνώστης διότι αν δεν ήμουν δεν θα έψαχνα το δεύτερο τεύχος του High Fidelity. Θα το είχα από πρώτο χέρι.
Μεταξύ μας από συμφέροντα εδώ μέσα άλλο τίποτα.

Βλέπεις όλοι εδώ μέσα κάνουμε reviews και προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να αγοράσουν το Α ή το Β μηχανάκι για να βάλουν διαφημίσεις οι εισαγωγείς στο Avsite. Έχουμε συμφωνίες με τους εισαγωγείς στις 3 διαφημίσεις μία πρωτιά σε συγκριτικό τέστ. Επίσης βάζουμε αγγελίες για να ξεφορτωθούμε τα μηχανήματα που βαρεθήκαμε, αφού όμως πρώτα κάνουμε μία εκθειαστική κριτική στο παλιό μας μηχάνημα. Τέλος κάποιοι άλλοι αγοράζουν μηχανήματα από το e-bay και τα μοσχοπουλάν μέσω αγγελιών. Με κάτι παραπάνω τους γράφουμε και αυτούς μία καλή κριτική.

Αχ ξεχάστηκα αυτά θα τα κάνουμε όταν βγάλουμε περιοδικό...

Οπότε μπορείς άφοβα να μην μας εμπιστεύεσαι και να διαβάζεις τον "ειδικό" τύπο...

Υ.Γ. Και εγώ ψάχνω να βρω νερό στο χωράφι αλλά δεν βρίσκω. Μήπως φταίει το ότι δεν έχω χωράφι?

Reaction score
0
Προσωπικά αγοράζω τον Ήχο κ το High Fidelity γιατί μου αρέσει κάθε μήνα να πηγαίνω στο περίπτερο να αγοράζω περιοδικά. Από εκεί κ πέρα όμως, καλύτερες δοκιμές συστημάτων ήχου έχει το High Fidelity. Ο Ήχος έγινε ότι λέει ο τίτλος του πια για να επιβιώσει, Ήχος κ Εικόνα. Περιλαμβάνει πια τα πάντα, τηλ, προβολείς, κινητά, φορητούς υπολογιστές, παιχνιδομηχανές, στερεοφωνικούς κ πολυκάναλους ενισχυτές, κτλ κτλ κτλ. Κακό δεν είναι να διαβάζεις για τα πάντα, αλλά στο θέμα του ήχου προσωπικά βρίσκω καλύτερο το άλλο κ όχι τον Ήχο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγοράζω τον Ήχο για μια διαφορετική ενημέρωση.

A

audiomusic

Guest
Μιχάλης Κορ. said:
Προσωπικά αγοράζω τον Ήχο κ το High Fidelity γιατί μου αρέσει κάθε μήνα να πηγαίνω στο περίπτερο να αγοράζω περιοδικά. Από εκεί κ πέρα όμως, καλύτερες δοκιμές συστημάτων ήχου έχει το High Fidelity. Ο Ήχος έγινε ότι λέει ο τίτλος του πια για να επιβιώσει, Ήχος κ Εικόνα. Περιλαμβάνει πια τα πάντα, τηλ, προβολείς, κινητά, φορητούς υπολογιστές, παιχνιδομηχανές, στερεοφωνικούς κ πολυκάναλους ενισχυτές, κτλ κτλ κτλ. Κακό δεν είναι να διαβάζεις για τα πάντα, αλλά στο θέμα του ήχου προσωπικά βρίσκω καλύτερο το άλλο κ όχι τον Ήχο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγοράζω τον Ήχο για μια διαφορετική ενημέρωση.
Καλά, δεν ντρέπεσε να αγοράζεις το High Fidelity???? Έχεις συμφέροντα και είσαι εγκάθετος!!!! Άσε που μπορεί να είσαι και κανένας από τους άλλους...ξέρεις από αυτούς που βρίζουμε... ;) :lol: :lol: :lol:

Είπα δεν θα ξαναγράψω αλλά μιας και μπήκα να απαντήσω σε ένα μαιλ....δεν μπορούσα να μην απαντήσω στο πρώτο ουδέτερο και νορμάλ μήνυμα από τότε που μπήκα!

Αποσύρομαι ξανά στα ιδιαίτερά μου...με περιμένουν και οι ξεβράκωτες... ;)

Reaction score
14
audiomusic said:
Μιχάλης Κορ. said:
Καλά, δεν ντρέπεσε να αγοράζεις το High Fidelity???? Έχεις συμφέροντα και είσαι εγκάθετος!!!! Άσε που μπορεί να είσαι και κανένας από τους άλλους...ξέρεις από αυτούς που βρίζουμε... ;) :lol: :lol: :lol:

Είπα δεν θα ξαναγράψω αλλά μιας και μπήκα να απαντήσω σε ένα μαιλ....δεν μπορούσα να μην απαντήσω στο πρώτο ουδέτερο και νορμάλ μήνυμα από τότε που μπήκα!

Αν έμαθες απο ποιό άλμπουμ (έτσι είπε κάποιος) είναι η σούπερ κυλόττα στο αβαταρ σου tell us γιατί το βρίσκω ιδιάιτερα όμορφο!!! :p :p

A

audiomusic

Guest
dream_GR said:
audiomusic said:
Μιχάλης Κορ. said:

Αν έμαθες απο ποιό άλμπουμ (έτσι είπε κάποιος) είναι η σούπερ κυλόττα στο αβαταρ σου tell us γιατί το βρίσκω ιδιάιτερα όμορφο!!! :p :p
Και που να δεις την ομορφιά όταν το βγάζει! ;)

Δεν ξέρω από ποιό άλμπουμ είναι, αν είναι...αλλά με δεξί κλίκ και save as το παίρνεις.

Reaction score
298
audiomusic said:
Δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά
εδώωωωωωωω θα μείνω ....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988