Ήχος Τεύχος #404 Nοέμβριος 2006

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νίκο το πράγμα είναι πάρα πολύ απλό και φυσικά δεν έχεις δίκιο διότι δεν έχεις παρακολουθήσει όλα τα γραφόμενα του audiomisic και δεν εννοώ μόνον αυτό το thread αλλά ότι έχει γράψει από την στιγμή που μπήκε..

Κατανοώ ότι δεν είσαι άμεσα θιγόμενος για να αντιδράσεις αλλά δεν προσπαθείς καν να μπεις στην θέση του άλλου. Ένας ΑΝΩΝΥΜΟΣ μπήκε και μας έκανε μαντάρα, μας είπε διαπλεκόμενους και από το πουθενά άρχισε να βρίζει τον Κόγια ο οποίος ΕΠΩΝΥΜΩΣ ασκεί κριτική σε μεγάλη μερίδα του ειδικού τύπου (για τις βλακείες που πολλές φορές γράφονται) ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΗΧΟ, κάτι που δεν έχεις διαβάσει (αφού δεν παρακολουθείς τις audio κατηγορίες) γι αυτό και έχεις την άποψη που έχεις. Αυτό που ξέρουμε ότι ένα ανώνυμο ip μπήκε και με μιας άρχισε να κάνει search σε οτιδήποτε αφορά reviewers και άρχισε να βρίζει τον Κόγια. Κι εγώ έχω τσαντιστεί 500 φορές εδώ μέσα αλλά δεν είπα κανένα κλέφτη αφού δεν τον ξέρω κι από χθες.

Αν εσύ επικροτείς την ανώνυμη μπουρδολογία εγώ δεν μπορώ να κάνω το ίδιο.

Τώρα σε προσωπικό επίπεδο, ΕΓΩ Νίκο (και το site φυσικά) ΔΕΝ ΠΑΩ κανένα περιοδικό και ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ να το λες ούτε για πλάκα. Δεν σπάμε πλάκα με τις υπολήψεις των ανθρώπων. Πραγματικά την αντίδρασή σου δεν την περίμενα.

Περιμένω να ανακαλέσεις το γρηγορότερο δυνατόν.

Reaction score
14
NIX said:
Και εγώ στην θέση του θα είχα τσατιστεί και θα έλεγα διάφορα.Εξάλου εμείς πρώτοι τον είπαμε διαπλεκόμενο και οτι εξυπηρετεί συμφέροντα και είναι βαλτός του High Fidelity.
Αν παρακολουθούσες την σειρά των ποστ του (όχι μόνο σε αυτό το thread) και τα λεγόμενά του τότε θα έβλεπες ότι και λίγα "άκουσε" ... :wink:

Reaction score
298
Και μέσα στον ορυμαγδό, ο ψευτολαρ'σινός εξαχνώθηκε στο κυβερνοσύμπαν. Να τι μπορεί να πάθει κανείς από την πολλή "αγανάκτηση". Ακούς, Τάκη? Ακούω, να λες.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Νικολα(ΝΙΧ), οχι αλλες θεωριες συνωμοσιας pls.
Nομιζω πως ενα ταξιδακι προς τα κατω θα σου εκανε πολυ καλο για να δεις τα πραγματα απο κοντα.
Ουτε ιντριγκες, ουτε προτιμησεις, ουτε σικε τεστ υπαρχουν φιλαρακο :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Για να μην νομίζει κανείς ότι κάποιος εκ των διαχειριστών τιμώρησε τον audiomusic, το μέλος αυτοδιαγράφηκε (αφού πρώτα έγραψε ένα μακροσκελές προσωπικό μήνυμα για το καημένο το hight fidelity και το έστειλε σε όλο τον κόσμο).

NIX, κάτι περιμένω…

Reaction score
14
VaD said:
Πως γίνεται η αυτοδιαγραφή; :lol:
ρώτα τον videomix και το katerinaki :p :p :p

πάς στο προφίλ σου και στο actions πατάς delete this account...

τόσο απλά!

NIX

Reaction score
0
Μου βγήκανε τα μάτια 40 λεπτά τώρα,διαβάζω τα θέματα που συμμετείχε ο audiomusic να δω τι γίνεται.

Πρώτον.Απο τα γραφόμενα του,ο λόγος του φαίνεται πολύ επιτηδευμένος.Μου δίνει όντως την εντύπωση συντάκτη σε διαφημιστικό ρόλο.Οπότε άκυρο για το τσίγκλισμα του Rhod.Ο audiomusic τα έφερε στο κεφάλι του.
Σορυ παίδες,κακώς δεν το έψαξα το θέμα αλλά δεν μου πήγε το μυαλό οτι υπήρχε προϊστορία.Εγώ είδα απλώς,έναν χρήστη να βάλλεται απο παντού.

Δεύτερον.Αντρέα δεν χρειάζεται να έρθω Αθήνα για να δώ πως είναι τα πράγματα.Δεν υπάρχουν ίντριγκες και σικέ τέστ.Ουτε είπα κάτι τέτοιο.Αν το πίστευα αυτό θα το έγραφα,δεν θα το υπονοούσα.Στο πούστικο ποτέ!
Προτιμήσεις υπάρχουν όμως (με την έννοια της συμπάθειας).Δεν είναι κακό,αρκεί να μην επηρεάζουν την κρίση μας.

Τρίτον.Νίκο,οπως θα κατάλαβες απο τα πιο πάνω γραφόμενα μου,οι προτιμήσεις και το οτι το site "πάει" τον ήχο έχουν άλλη έννοια απο αυτήν που κακώς εξέλαβες εσύ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σε κάθε περίπτωση, για να "κρίνει" κάποιος πρέπει να το κάνει ΕΠΩΝΥΜΩΣ.
Η παρουσία ανθρώπων όπως ο μεσιές audiomusic και η αντίδρασή τους, αποδεικνύει ότι κάθε άλλο παρά την πλάτη ορισμένων ανθρώπων χτυπάμε. Κάποιοι εδώ "ενοχλούν", κάποιοι σκαλίζουν και μάλιστα έχουν τα rxδια να το κάνουν επωνύμως, σε αντίθεση με όσους αρπάζουν απλά ένα αλεξίπτωτο και προσγειώνονται στο κεφάλι όποιου βρουν...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
RDoherty said:
Και μέσα στον ορυμαγδό, ο ψευτολαρ'σινός εξαχνώθηκε στο κυβερνοσύμπαν. Να τι μπορεί να πάθει κανείς από την πολλή "αγανάκτηση". Ακούς, Τάκη? Ακούω, να λες.
Rdoherty ποιος ειναι ο ψευτολαρ'σινος που εξαχνωθηκε; εγω παντως οχι! Και οι Λαρ'σινοι δεν ειναι ψευτικοι, εστω και με την ειρωνεια της προφορας που προτιμας, μα κατι αλλοι ειναι που ψαχνουν να βρουν τον εαυτο τους

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
lakiss51 said:
RDoherty said:
Rdoherty ποιος ειναι ο ψευτολαρ'σινος που εξαχνωθηκε; εγω παντως οχι! Και οι Λαρ'σινοι δεν ειναι ψευτικοι, εστω και με την ειρωνεια της προφορας που προτιμας, μα κατι αλλοι ειναι που ψαχνουν να βρουν τον εαυτο τους
Δεν εννοεί τους πραγματικούς Λαρισινούς. Εννοεί τον audiomusic που το έπαιξε "γυναίκα Λαρισαία" μοιράζοντας και το κινητό του, με Αθηναικό ip!!!

Έχω αποφασίσει να τα λέω όλα χύμα και θα το κάνω από εδώ και πέρα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Σχετικα ενημερωθηκε ο ΑΚ. Ενω καποιος... αλλος, μιλησε μαζι του/της!!

Reaction score
14
lakiss51 said:
Σχετικα ενημερωθηκε ο ΑΚ. Ενω καποιος... αλλος, μιλησε μαζι του/της!!
και μαζί του και μαζί της...!!! :p :p :p

Το θέμα είναι ότι το μπούκα στην στρούγκα έχει γίνει μόδα τις τελευταίες μέρες και απο ότι βλέπω ο Παστέρ να είναι καλά, πού βρήκε το αντιλυσσικό εμβόλιο γλυτώνοντας χιλιάδες ανθρώπους από τον φοβερό θάνατο της λύσσας...

Γιατί απο λύσσα κακιά μπόλικη...!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Και ρωτάω λοιπόν εγώ τώρα:

Ξεκίνησε μια "πονηρή" προσπάθεια να γίνει promotion ενός συγκεκριμένου περιοδικού. Η πονηρή αυτή προσπάθεια κατέληξε σε ένα τεράστιο φιάσκο γιατί ο "διαφημιστής" δεν κράτησε την ψυχραιμία του, και μάλιστα έβγαλε και μεγάλη κακία απέναντι στο avsite. Φτάσαμε σε σενάρια Κλουζώ με κινητά και "φίλες από την Λάρισα". Γελοιότητες!

Πείτε μου λοιπόν όλη αυτή την ιστορία την ξεκίνησε ένας "αναγνώστης" ή φανατικός οπαδός του συγκεκριμένου περιοδικού; Ή μήπως κάποιο στέλεχός του;

Και ποιά πρέπει να είναι η αντίδραση του avsite? Ποιά να είναι η στάση της διαχειριστικής ομάδας, αλλά και των μελών απέναντι στο περιοδικό;

Εγώ προσωπικά έχω άποψη:

Στο avsite έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε όλες τις δύσκολες καταστάσεις στηριζόμενοι στην φιλοσοφία μας και μόνο. Είμαστε και θα παραμείνουμε καλοπροαίρετοι. Θα σκεφτόμαστε πάντα θετικά. Δεν έχουμε "εχθρούς". Ούτε έχουμε δημιουργήσει black list...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988