Ήχος Τεύχος #404 Nοέμβριος 2006

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σπάνια επεμβαίνω στις Κατηγορίες του avsite που αφορούν τον Ήχο. Όμως αναγκάζομαι να το κάνω καθώς το τελευταίο διήμερο είδα μία πολύ άσχημη κατάσταση.

Είναι βέβαιο ότι σε ένα ανοιχτό και δημοκρατικό φόρουμ μπορεί ο καθένας να συμμετέχει με τις απόψεις του και τους προβληματισμούς του. Δυστυχώς όμως πολλές φορές συμμετέχουν και άνθρωποι που δεν συμβάλουν θετικά στις συζητήσεις ενός φόρουμ αλλά αρνητικά.

Το συγκεκριμένο μέλος audiomusic κάνει κακό στον εαυτό του, στο συγκεκριμένο περιοδικό και πάνω από όλα στο avsite. Το avsite έχει διαδικασίες να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις όμως θα ήθελα προηγουμένως να κάνω μία προειδοποίηση μήπως και η κατάσταση αυτή σταματήσει εδώ.

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Παλι θα κανω τον αιρετικο (γμτ μου)αλλα δεν αντεχω: Γιατι Χρηστο (Ακρατοπουλε) κανει κακο ο a/m σε...ΟΛΑ; αφηστε τον να πει τη γνωμη του (εστω και με τα ιδιοτροπα ελληνικα του _ αυτα τελευταια απο γλωσσα πανε να γινουν διαλεκτος!). Δεν δια βασα τα αλλα του posts (βαρειεμαι!) αλλα, ενταξει, διαφωνει με κατι ο ανθρωπος, εστω και ολιγον ακομψα (αλλα ειλικρινα ετσι;) μα δεν θα τον πουμε και προβοκατορα!
Σε εμενα παντως εμεινε μια απορια απο ολα αυτα : τα γεμιστα η θεια σου, Rdoherty, τα κανει με κιμα ή σχετα με ρυζι;

Reaction score
2
Βασικα και εγω δεν καταλαβαινω την "επιθεση" που δεχεται ο audiomusic.Δεν νομιζω ειλικρινα οτι μεσα απο τα γραπτα του φανηκε καποια σκοπιμοτητα.Αποψη μου.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
lakiss51 said:
Παλι θα κανω τον αιρετικο (γμτ μου)αλλα δεν αντεχω: Γιατι Χρηστο (Ακρατοπουλε) κανει κακο ο a/m σε...ΟΛΑ; αφηστε τον να πει τη γνωμη του (εστω και με τα ιδιοτροπα ελληνικα του _ αυτα τελευταια απο γλωσσα πανε να γινουν διαλεκτος!). Δεν δια βασα τα αλλα του posts (βαρειεμαι!) αλλα, ενταξει, διαφωνει με κατι ο ανθρωπος, εστω και ολιγον ακομψα (αλλα ειλικρινα ετσι;) μα δεν θα τον πουμε και προβοκατορα!
Σε εμενα παντως εμεινε μια απορια απο ολα αυτα : τα γεμιστα η θεια σου, Rdoherty, τα κανει με κιμα ή σχετα με ρυζι;
Καμμία διαφωνία ή άποψη όσο άκομψη και να είναι δεν αποτελεί ζήτημα παρέμβασής μου. Όμως άλλο η διαφωνία και άλλο η με σχέδιο δημιουργία κλίματος. Διάβασα όλα τα μηνύματα του audiomusic και όμως του δίνω μία δεύτερη ευκαιρία παρόλα τα παρακάτω post:

audiomusic said:
Σας αφήνω λοιπόν να συνεχίσετε τον αγώνα σας αγαπητοί Δον Κιχώτες.

Πήρα μια καλή γεύση αναξιοπρέπειας και κατινιάς. Περισσότερη από το κανονικό βλάπτει σοβαρά την υγεία.

Τελικά τα παντελόνια κάποιων είναι σίγουρα διακοσμητικά.

Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη από τους καλοπροαίρετους σχολιαστές αυτού του χώρου για την αναστάτωση.

Καλή συνέχεια
audiomusic said:
Δρ Ντίνος Πικάπιος - said:

Ρε συ! Καλά, έχεις ένα τόσο υπέροχο avatar και κάθεσαι κι ασχολείσαι με το high end; :lol: :lol: :lol:
Υποθέτω ότι εσείς ως ειδικός με άποψη για το high end δεν έχετε δει στριγκάκι ούτε σε avatar.
Έτσι εξηγούνται όλα λοιπόν.

Έχετε το ελεύθερο να φαντασιωθείτε με το avatar μου διότι προσωπικά δεν ασχολούμε, ούτε την βρίσκω με αυτό.
Είναι προφανές πλέον το τι κάνετε όταν δεν ασχολείστε με τους άλλους.

Ευχαριστώ.
audiomusic said:
Σπύρος Μπλάτσιος said:
RDoherty said:
Διαφωνείτε με κάποιον από τους Ευαγγελιστές ή με τον Κύριο αυτοπροσώπως?
κορυφαία ατάκα RDoh!!!

Απλά να τονίσω ότι αν σε κάποιον δεν αρέσει ένα περιοδικό δεν το αγοράζει.

Επίμονα σχόλια, σκέψεις και κρίσεις μάλλον είναι εκ του πονηρού. Audiomusic αν πάρουμε τα 19 posts σου, σε όλα αναφέρεσαι στα δύο περιοδικά του χώρου αναφερόμενος θετικά για το ένα και αρνητικά για το άλλο. Αν δεν σου αρέσει το ένα από τα δύο απλά μην το αγοράζεις.

Όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται το λιγότερο ύποπτα...
Ως Moderator θα έπρεπε και οφείλετε να είστε πιο προσεκτικός τόσο στις παρατηρήσεις σας όσο και σε αυτά που γράφετε.

Μόνο σε ένα από τα 19 μηνύματά μου αναφέρομαι στο περιοδικό ήχος και δηλώνω ότι σταμάτησα να το αγοράζω. Πιο συγκεκριμένα σταμάτησα να το αγοράζω διότι έκαναν την εμφάνισή τους άλλα περιοδικά που ειδικεύονται σε ένα τομέα και δεν τα σαβουριάζουν όλα σε ένα.

Ύποπτα, ανακριβή, αναληθή και συκοφαντικά θεωρώ τα δικά σας μηνύματα και της παρέας σας.

Δεν γνωρίζω τι συμφέροντα έχετε.
Γνωρίζω ότι είμαι ένας απλός αναγνώστης διότι αν δεν ήμουν δεν θα έψαχνα το δεύτερο τεύχος του High Fidelity. Θα το είχα από πρώτο χέρι.

Ευχαριστώ.
audiomusic said:
g.kar said:
RDoherty, δεν με εκνεύρισε κάποιος ενισχυτής και συγκεκριμένα ο Krell KAV-400xi που αναφέρεις. Ο ενισχυτής αυτός είναι ένας πολύ καλός ενισχυτής. Με προβλημάτισε η αναφορά που έκανε το περιοδικό που τον χαρακτήρισε "Φονέα Γιγάντων".
Αυτό είναι κάτι που θέλουμε να διαπιστωσουμε εμείς οι ίδιοι με τα δικά μας τα αυτιά.
Αφού είναι καλός ο ενισχυτής για ποιόν λόγο γίνεται αυτή η συζήτηση?

Δεν σας καταλαβαίνω τελικά εδώ μέσα....μάλλον έχετε τόσο χρόνο που δεν ξέρετε τι να τον κάνετε...

Το φονέας γιγάντων είναι απλά ένας τίτλος ενός άρθρου.

Προσωπικά μου αρέσει πολύ και δεν με εκνευρίζει καθόλου. Όπως επίσης, όχι απλά δεν με εκνευρίζει ο τρόπος γραφής του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, αλλά μου αρέσει κιόλας.

Αντιθέτως με εκνευρίζουν οι αργόσχολοι, οι εξυπνάκηδες, οι κακόβουλοι και αυτοί που λένε απλώς για να λένε.
Δεν το κάνω όμως και 34 σελίδες θέμα! Στην πραγματικότητα δεν το κάνω καθόλου θέμα.
audiomusic said:
RDoherty said:
Υπερβολές.
Εύχομαι οι κύριοι τους οποίους με τόση άνεση κατακρίνετε να μην δούν ή αν έχουν δει, να μην αποφασίσουν να ασχοληθούν μαζί σας.

Ως ιδιοκτήτης ιστοσελίδος, σας ενημερώνω ότι το site υποχρεούται να δώσει τα στοιχεία σας (διευθύνσεις ip κλπ) σε κάθε περίπτωση που το θέμα θα ακολουθήσει το δρόμο προς την δικαιοσύνη.

Οι εποχές κατα τις οποίες μπορούσε κάποιος να κρυφτεί πίσω από την ανωνυμία που του παρήχε το διαδίκτυο, έχουν παρέλθει.

Σας τονίζω λοιπόν ότι αυτό που γίνεται εδώ μέσα ονομάζεται συκοφαντική δυσφήμιση και εύχομαι να μην το καταλάβετε όταν θα έχετε το εξώδικο στα χέρια σας, τόσο εσείς όσο και το site.

Ευχαριστώ.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Να σου πω Μιχαλη τι συμβαινει; Αρκετοι εδω μεσα εχουμε θεοποιησει μερικα πραγματα , ας πουμε τον ΗΧΟ (και παρακαλω μη μου πειτε οτι ειμαι εναντιον του, γιατι εγω τον αγοραζω απο οταν πολλοι δεν ειχαν γεννηθει - ή, αντε, δεν ειχαν μαθει να διαβαζουν!) λογω πιθανως της φιλικης σχεσης που διατηρει το site αυτο με τον Β.Λ. Οποτε σε καθε επιθεση εναντιον του νοιωθουν την αναγκη να τον υπερασπιστουν (ενω το καϋμενο το Hitech το ξεσκιζουν!). Το HF που λεει ο am δεν το διαβαζω, αλλα θα γινει αφορμη να το παρω!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δηλαδή υπήρχε περίπτωση σε άλλο φόρουμ να μην είχαν διαγραφεί όλα αυτά τα μηνύματα και ο λογαριασμός του συγκεκριμένου κυρίου;;;

Αν στα πρώτα 10 μηνύματά του χαρακτηρίζει όλο το avsite, μία παρέα αργόσχολων κακόβουλων εξυπνάκηδων και συκοφαντών δεν υπάρχει σκοπιμότητα;;;

Και να μην υπάρχει σκοπιμότητα, τότε σίγουρα υπάρχει προβληματική συμπεριφορά.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ενταξει Χρηστο, εχεις δικαιο ειναι "λιγο" ...ιδιοτροπος (και υπερβολικος!), αλλα οι ιδιοτροπιες μας δεν ειναι το ...αλατι που νοστιμευει τη ζωη μας;Παντως θαθελα να συνεχισει να γραφει την γνωμη του για οσα νομιζει ( και μου φαινεται πως κατι ξερει απο... ηχο!)
"Φονεας γιγαντων"; Ο...Φωστήρας;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
lakiss51 said:
Ενταξει Χρηστο, εχεις δικαιο ειναι "λιγο" ...ιδιοτροπος (και υπερβολικος!), αλλα οι ιδιοτροπιες μας δεν ειναι το ...αλατι που νοστιμευει τη ζωη μας;Παντως θαθελα να συνεχισει να γραφει την γνωμη του για οσα νομιζει ( και μου φαινεται πως κατι ξερει απο... ηχο!)
"Φονεας γιγαντων"; Ο...Φωστήρας;
Όπως είπα και πριν δεν επεμβαίνω στις κατηγορίες του avsite που αφορούν τον Ήχο γιατί απλά δεν γνωρίζω το αντικείμενο.

Το ότι έγραψα την προειδοποίηση σε αυτό το θέμα ήταν εντελώς τυχαίο.

Όμως δεν γίνεται ένα νέο μέλος να ξεκινάει έτσι... έχει όμως και μία δεύτερη ευκαιρία.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Tα διαβασες a/m; Αντε, παρατα την γκρινια και πιασε την κλωστη απο την αρχη! Κατι αλλο θαχεις να μας πεις, ειμαι σιγουρος!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Να σου πω Μιχαλη τι συμβαινει; Αρκετοι εδω μεσα εχουμε θεοποιησει μερικα πραγματα , ας πουμε τον ΗΧΟ (και παρακαλω μη μου πειτε οτι ειμαι εναντιον του, γιατι εγω τον αγοραζω απο οταν πολλοι δεν ειχαν γεννηθει - ή, αντε, δεν ειχαν μαθει να διαβαζουν!) λογω πιθανως της φιλικης σχεσης που διατηρει το site αυτο με τον Β.Λ.
Βαγγελη, αυτο δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση.
Πρωτα απο ολα υπαρχουν αρκετοι εδω μεσα που γραφουν σε ολα τα περιοδικα.
Δευτερον, και απο το High Fidelity
Τριτον, ναι ο Φ.Φ. ειναι πολυ καλος μου φιλος εδω και πολλα χρονια αλλα το ιδιο συμβαινει και με τον εκδοτη του H.F. αλλα και καποια απο τα παιδια που γραφουν σε αυτο.
Τεταρτον, το AVSite δεν θα λαβει ποτε πλευρα σε διαμαχες αναμεσα στα περιοδικα αλλα θα καυτηριασει τα κακως κειμενα απο οπου και εαν προερχονται

Εαν δεν εχεις πειστει μια ματια στην κατηγορια των βιντεοπροβολεων θα σου δειξει ποιο περιοδικο "χτυπιεται" τελευταια...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Είναι προφανές ότι δεν έχεις δίκιο lakiss51. Το site διατηρεί φιλικές σχέσεις με πολύ κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Την μεγαλύτερη και σκληρότερη κριτική ever εδώ μέσα την έχει υποστεί ο ΗΧΟΣ. Ένα γρήγορο ψάξιμο αρκεί για να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.

Όσο για τις προθέσεις του audiomusic, δεν χρειάζεται να είναι medium κάποιος για να καταλάβει τι γίνεται. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι ένας αλεξιπτωτιστής που όλη μέρα ψάχνει και απαντά σε μηνύματα που έχουν γραφτεί προ εξαμήνου και αφορούν αποκλειστικά και μόνο στην κριτική σε ριβιούερς ή στο περιοδικό που... διαφημίζει με την υπογραφή του, είναι ένας χομπίστας που κατά τύχη λέει την γνώμη του ετεροχρονισμένα και επιλεκτικά.

Λίγη κοινή λογική αρκεί για να καταλάβει κανείς από πού προέρχεται ο εν λόγω... θιγμένος.

Τέλος, το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ένας ανώνυμος να κατηγορεί μερικούς επώνυμους για την επώνυμη κριτική τους. Δηλαδή έρχεται κάποιος ανώνυμος και μας κατηγορεί για τι πράγμα ακριβώς? Επειδή λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και βάζουμε και υπογραφή? Φυσικά θα ήταν πολύ ωραία όλα αν τους χτυπούσαμε στην πλάτη. Δεν εκπλήσσομαι όμως κύριοι. Είναι δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα είχαμε τέτοιες αντιδράσεις αφού ποτέ δεν χαριστήκαμε σε κανέναν. Ευτυχώς υπήρξαν και κάποιοι που είχαν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά μαζί μας.

Οι υπόλοιποι ας πρόσεχαν όμως.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ανδρέα σε παρακαλώ ρε, δεν χρειάζονται εξηγήσεις.
Εδώ υπάρχουν ανοιχτά ερωτήματα στον ΦΦ για ποιό λόγο πληρώνει μερικούς εκεί μέσα και θα μας πούνε ότι βοηθάμε και τον ΗΧΟ? Έλεος...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ομονοια και... ψυχραιμια πληζ! Τιποτα δεν υπαινιχθηκα για το site , ασφαλως και εχω διαβασει σχεδον ολα τα posts (πλην του hi-end, το... ομολογω!), και εν πασει περιπτωσει με τον τροπο που τα λεει ο a/m, αλλα ας τα λεει (με ...καλο τροπο ομως!). Οσο για το απο που προερχεται γιατι δεν μας το λετε και σε μας τους "μη εχοντας κοινη λογικη;"

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
lakiss51 said:
Ομονοια και... ψυχραιμια πληζ! Τιποτα δεν υπαινιχθηκα για το site , ασφαλως και εχω διαβασει σχεδον ολα τα posts (πλην του hi-end, το... ομολογω!), και εν πασει περιπτωσει με τον τροπο που τα λεει ο a/m, αλλα ας τα λεει (με ...καλο τροπο ομως!). Οσο για το απο που προερχεται γιατι δεν μας το λετε και σε μας τους "μη εχοντας κοινη λογικη;"
λειπει ενα "διαφωνω" με τον τροπο κλπ, αλλα ειναι φανερο νομιζω

Reaction score
298
Νίκος Τσαρουχάς said:
Εδώ υπάρχουν ανοιχτά ερωτήματα στον ΦΦ για ποιό λόγο πληρώνει μερικούς εκεί μέσα και θα μας πούνε ότι βοηθάμε και τον ΗΧΟ? Έλεος...
"Πληρώνει"? Νόμιζα ότι ιδιοκτήτης του "Ήχου" είναι ο Κ. Καββαθάς, ο οποίος, όπως λέγεται ευρέως, πληρώνει ψίχουλα. Κάνω λάθος? Αν κάνω λάθος, παρακαλώ να με διορθώσετε.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.078
lakiss51 said:
Να σου πω Μιχαλη τι συμβαινει; Αρκετοι εδω μεσα εχουμε θεοποιησει μερικα πραγματα , ας πουμε τον ΗΧΟ (και παρακαλω μη μου πειτε οτι ειμαι εναντιον του, γιατι εγω τον αγοραζω απο οταν πολλοι δεν ειχαν γεννηθει - ή, αντε, δεν ειχαν μαθει να διαβαζουν!) λογω πιθανως της φιλικης σχεσης που διατηρει το site αυτο με τον Β.Λ. Οποτε σε καθε επιθεση εναντιον του νοιωθουν την αναγκη να τον υπερασπιστουν (ενω το καϋμενο το Hitech το ξεσκιζουν!). Το HF που λεει ο am δεν το διαβαζω, αλλα θα γινει αφορμη να το παρω!
Προς επίρρωσιν αυτών που αναφέρει ο Λάκης, έχω να καταγγείλω ότι ο Ανδρέας, ως άμεσα διαπλεκόμενος με τις Τεχνικές Εκδόσεις, υποσκάπτει απροκαλύπτως τους ανταγωνιστές του Ήχου. Για παράδειγμα, σε σχετική κοψιδοσύναξη η οποία έλαβε χώραν πριν μερικές μέρες, έβαλε τον εκδότη του High Fidelity να καθίσει αντιστοίχως δίπλα και απέναντι στα ηλεκτρικά μαχαιροπήρουνα που ακούν στα ονόματα Γκλόμπαλ και Μάκης, και όπως εύστοχα συμπερείνετε, ο άνθρωπος έμεινε νηστικός. Εγώ κάθισα στην άλλη μεριά του τραπεζιού, δίπλα στο Σπύρο, για να του καθαρίσω το ψαρονέφρι από τα κόκκαλα. Ξέρετε, επειδή ο Σπύρος κατάγεται από βουνό, δεν ξέρει να ξεκοκκαλίσει ούτε δίκιλο μπακαλιάρο, θα τα κατάφερνε με το ψαρονέφρι; Ούτε με σφαίρες.

Όπως το λέει και η παροιμία: κι αν είσαι χαϊεντάς, δεν είναι σύγουρο ότι θα φας. Οφείλω όμως να ομολογήσω, ότι ο Ανδρέας, ως αριστούχος των Πολιτικών Επιστημών, ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες. (Στην ισορροπία του λευκού δεν τα καταφέρνει, αλλά έκαστος στο είδος του...). Που λέτε, αν είχε καλέσει και το Θόδωρο από το Hitech και τον AV μέντορα, τότε θα είχαμε μείνει όλοι νηστικοί. Εμένα, προσωπικά, δε με ένιαζε, αφού γνωρίζοντας μέχρι κεραίας το ποταπά του σχέδια, είχα προνοήσει, καθ’ ότι στο σπίτι της αδελφής μου με περίμενε σούπερ σπέσιαλ ψαροσουπίτσα. Το ίδιο είχε κάνει και ο Νικόλας ο Κορακάκης, που ήρθε φαγωμένος.

NIX

Reaction score
0
Κύριοι είστε λάθος και κακός τα χώνετε στον audiomusic.

Πρώτον δεν μας ενδιαφέρει απο που βαστάει η σκούφια του.Μπορεί να είναι συνεργάτης του High Fidelity,μπορεί όμως και να μην είναι.
Ο άνθρωπος έθεσε ένα θέμα που όποιος θέλει το διαβάζει και συμμετέχει,αλλιώς υπάρχουν και άλλα θέματα για τα ενδιαφέροντα του καθενός.

Το θέμα ξέφυγε με τα ειρωνικά σχόλια του RDoherty.Τον οποίο μάλιστα επιβραβεύουμε
Σπύρος Μπλάτσιος
Quote from: RDoherty on November 17, 2006, 04:29:55 am
Διαφωνείτε με κάποιον από τους Ευαγγελιστές ή με τον Κύριο αυτοπροσώπως?

κορυφαία ατάκα RDoh!!!
Μετά αρχίσαμε το δούλεμα του παιδιού
dream_GR

εμένα μου αρέσουν τα ποστ του audiomusic... απολαμβάνω την κυλόττα...

άψογο avatar! Razz Razz
Και μετά του την λέμε επειδή είναι νέο μέλος και πρέπει να δείχνει σεβασμό,ενώ εμείς δεν τον σεβόμαστε καθόλου.

Εχω την εντύπωση οτι,με τις προτιμήσεις μας και τις συνεργασίες μας έχουμε αρχίσει να χάνουμε την αντικειμενικότητα και να παραφερόμαστε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
NIX said:
Κύριοι είστε λάθος και κακός τα χώνετε στον audiomusic.
Δεν κατάλαβα ρε Νικόλα!
Μπήκε ένα άσχετο ανώνυμο user name και άρχισε να λέει για διαπλεκόμενα και ότι το site "πάει" ένα περιοδικό και θέλεις να του κεράσουμε και πτι φουρ? :shock:

Δηλαδή εσένα πως θα σου φαινότανε αν σε έλεγε διαπλεκόμενο και ότι γράφεις με βάση κάποια συμφέροντά σου? Εσύ πως θα απαντούσες?...

NIX

Reaction score
0
Δηλαδή το site δεν "πάει" κάποιο περιοδικό?
Αλλά πέραν αυτού,που λέει ο audiomusic στο αρχικό του post κάτι τέτοιο?
Αν το λέει παρακάτω (δεν διάβασα κάτι τέτοιο ,αλλά μπορεί και να μου ξέφυγε) είναι λογικό μετά απο αυτά που του γράφουμε.
Και εγώ στην θέση του θα είχα τσατιστεί και θα έλεγα διάφορα.Εξάλου εμείς πρώτοι τον είπαμε διαπλεκόμενο και οτι εξυπηρετεί συμφέροντα και είναι βαλτός του High Fidelity.

Αυτά που έγραψα μάλλον δεν τα έδωσες και πολύ σημασία,γιατί αλλιώς θα ξαναδιάβαζες όλο το thread (εγώ το έκανα δύο φορές) και θα έβλεπες οτι έχω δίκιο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988