Ήχος Τεύχος #404 Nοέμβριος 2006

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και να θέλαμε δηλαδή πως θα τον βάζαμε σε μαύρη λίστα? Σε τόσα άτομα που έδωσε το τηλέφωνό του, θα έχει για πολύ καιρό παρέα, τουλάχιστον τηλεφωνική. :lol:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ακρατο:

Εγώ προσωπικά έχω άποψη:

Στο avsite έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε όλες τις δύσκολες καταστάσεις στηριζόμενοι στην φιλοσοφία μας και μόνο. Είμαστε και θα παραμείνουμε καλοπροαίρετοι. Θα σκεφτόμαστε πάντα θετικά. Δεν έχουμε "εχθρούς". Ούτε έχουμε δημιουργήσει black list...
[/quote]
Αυτα Χρηστο νομιζω οτι αρκουν για να κλεισει το θεμα, εκτος κι αν υπαρξουν εξελιξεις! Και φυσικα εσεις που εχετε την ευθυνη για το avsite, να ειστε παντα σε επιφυλακη και... μεγαλοκαρδοι!

Reaction score
298
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Και ποιά πρέπει να είναι η αντίδραση του avsite? Ποιά να είναι η στάση της διαχειριστικής ομάδας, αλλά και των μελών απέναντι στο περιοδικό;
Επειδή γνώμη μου είναι ότι το περιοδικό δεν αξίζει τα 6€ που ζητάει, πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος (έρανος?) να αγοράζεται, ώστε να γίνεται η απαραίτητη κριτική στα κέιμενα και να διαφωτίζονται τα μέλη του φόρουμ για το κατά πόσον μπορούν να εμπιστεύονται τις δοκιμές του 8) Αυτό υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξουν νέα τεύχη, διότι είναι γνωστή η στενότης που μαστίζει την ηλεκτροακουστική αγορά.

Reaction score
0
Κύριοι,

Ήμουν ένα από τα «ψευδώνυμα» που υποστήριξαν το nickname audiomusic, ζητώντας λιγότερο προσβλητικά κείμενα, όταν αναφερόμασταν σε αυτό.

Οι τελευταίες αντιδράσεις και γραφόμενα του, πραγματικά δεν μου άρεσαν (γιατί ξέφυγαν τελείως από αυτό που ονομάζεται forum και έγιναν προσωπικές επιθέσεις), οπότε προτείνω, απλά, την αδιαφορία σε νέα του μηνύματα και όλη αυτή η ιστορία να τελειώσει εδώ!
Σίγουρα είναι δύσκολο να μην απαντήσεις σε θέματα που μπορεί να νοιώθεις ότι σε προσβάλλουν, αλλά η αδιαφορία «πονάει» περισσότερο της καλής ή άσχημης απάντησης. q;-)

Όταν αποφασίσει, το nickname audiomusic, να έχει ενεργή συμμετοχή σε αυτό το forum, με προτάσεις, σχόλια, νέα θέματα που αφορούν τον ήχο/εικόνα και γενικά μηνύματα που βοηθούν, προβληματίζουν, ενημερώνουν, θα είμαι ο 1ος που θα το καλωσορίσει στην κοινότητά μας ξανά :).

Reaction score
1
Σε τούτο το thread διαβάζουμε εκπληκτικές δηλώσεις:

"Δυστυχώς όμως πολλές φορές συμμετέχουν και άνθρωποι που δεν συμβάλουν
θετικά στις συζητήσεις ενός φόρουμ αλλά αρνητικά."

"Περιμένω να ανακαλέσεις το γρηγορότερο δυνατόν."

"Σε κάθε περίπτωση, για να "κρίνει" κάποιος πρέπει να το κάνει ΕΠΩΝΥΜΩΣ.
Η παρουσία ανθρώπων όπως ο μεσιές audiomusic και η αντίδρασή τους, αποδεικνύει
ότι κάθε άλλο παρά την πλάτη ορισμένων ανθρώπων χτυπάμε. Κάποιοι εδώ "ενοχλούν",
κάποιοι σκαλίζουν και μάλιστα έχουν τα rxδια να το κάνουν επωνύμως, σε αντίθεση
με όσους αρπάζουν απλά ένα αλεξίπτωτο και προσγειώνονται στο κεφάλι όποιου βρουν..."

Τι κρίμα όμως που δεν αφορούν και την Ντόχερτυ αλλά μόνο τον audiomusic...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σωκράτη προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο δίκαιοι μπορούμε. Το θέμα ΠΟΤΕ δεν είναι προσωπικό, τουλάχιστον όπως το θέτεις εσύ.

Φυσικά μπορεί και να κάνουμε συνεχώς νέα λάθη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988