Ultra Audio
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 2.793
Επειδή λοιπόν είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι δεν χρειάζεται να ξεκοιλιάσουμε τέτοια μηχανάκια και να νομίζουμε ότι τα κάνουμε καλύτερα επειδή διαβάσαμε σε ένα site τον τάδε να προτείνει το τάδε και μας έστειλε και π.μ. να βελτιώσουμε το τάδε, επειδή έιχε απωθημένο να δουλέψει στη Madrigal ή στην Pass Labs ή δεν ξέρω εγώ που.... Αγορά ικανού μεγέθους και τρόπο, (χρηματοδότηση και marketing ουσιαστικά), για να τα προωθήσει. Nothing more... Εκτός φυσικά των γνώσεών τους.δεν ξέρω τι βρήκε ο Lamm, ή Ηadd, ή ο Rasmussen, ή ο Ολλανδός της Sphinx, ή ο Serblin της Sonus......αλλά τα μηχανάκια τους παίζουν...
Παιδιά ας μην ψηνόμαστε. Οι εν λόγω κατασκευαστές δεν κέρδισαν το νόμπελ φυσικής, ούτε μαγειρεύουν κάθε μέρα μαγικό φίλτρο στο γαλάτικο χωριό. Φυσιολογικοί άνθρωποι είναι σαν κι εμάς... (Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως έχουν μεγαλύτερα αυτιά... :mrgreen: )
Όσο γι αυτούς που φιάχνουν αξιόλογα μηχανάκια, δεν είναι απαραίτητο να μας φωνάξουν (εμάς ή οποιονδήποτε άλλον) για να το πιστοποιήσουμε...
- Γιώργο επί της ουσίας δεν διαφωνούμε, σοβαρά μιλάω κι ας σε κουράζω. Νομίζω ότι τα προβλήματα και τις παραφιλολογίες, καθώς και τις συμβουλές τις χωριάτικες, δεν τις δίνουν σοβαροί άνθρωποι αλλά οι περί αυτών ημιμαθείς, με ελάχιστες λαμπρές όμως εξαιρέσεις.
Αλλά επαναλαμβάνω ότι όσο ανόητοι είναι αυτοί, άλλο τόσο είμαστε κι εμείς αν τις υιοθετούμε χωρίς την βασική συμβουλή (copyright g.kar.)...![]()