- Reaction score
- 10
... δίνει ΜΟΝΟ 205V, τα μηχανήματα τι παθαίνουν?? Τι λύσεις προτείνονται?? Εκτός από γεννήτρια?
Να τις ακούσω??υπαρχουν λυσεις αλλα κοστιζουν......
κοιτα το εργαλειο που εχεις ειναι απαιχτο.....για ποιο λογο σταματησε να δουλευει δεν ξερω....κανε μια επικοινωνια απο εκει που το αγορασεςΒασικά έχω ένα [RELIOPS="PSaudio Power Plant Premier"]http://www.psaudio.com/ps/products/detail/power-plant-premier_copy?cat=power[/RELIOPS] το οποίο δείχνει πόσα volt δίνει η ΔΕΗ, και σήμερα έπεσε στα 205V με αποτέλεσμα να σταματήσει να δουλεύει!
Με ότι αυτό συνεπάγεται... Και πάνω έχω συνδέσει μόνο προ και cd...
Δεν έχει τίποτα! Απλά μόλις πέσει η τάση κάτω από τα 208V, σταματάει να δουλεύει για να μην καεί, ή για να μην κάψει τα μηχανήματα!! Άρα πρέπει να κάνω κάτι για το ρεύμα πριν από αυτό!κοιτα το εργαλειο που εχεις ειναι απαιχτο.....για ποιο λογο σταματησε να δουλευει δεν ξερω....κανε μια επικοινωνια απο εκει που το αγορασες
2000+ ευρω δεν ειναι και λιγα για να μην δουλευει....ελπιζω να ειναι εντος εγγυησης ...ενημερωσε μας.....για να ξερουμε....
σου ξαναλεω οτι κατι εχει.....δεν ειναι λογικο να σταματαει στα 208 VΔεν έχει τίποτα! Απλά μόλις πέσει η τάση κάτω από τα 208V, σταματάει να δουλεύει για να μην καεί, ή για να μην κάψει τα μηχανήματα!! Άρα πρέπει να κάνω κάτι για το ρεύμα πριν από αυτό!
Όχι.Βασικά, μήπως φταίει το ότι έχω μονοφασικό ρολόι?? Είμαι άσχετος!!
σωστο ειναι αυτο που λες και θεωρητικα και οι 3 φασεις πρεπει να λειτουργουν το ιδιο....ομως παντα εξαρτατε απο το μοιρασμα που κανει η δεη ...Όχι.
Το τριφασικό είναι σαν να έχεις 3 παροχές 220 volt στο σπίτι σου.