- Reaction score
- 0
Γραφικος??????Για αυτό ξελαρυγγιάζομαι με τον κίνδυνο να γίνω γραφικός!
....
Μα τι λετε αγαπητε????
Κορνιζα πρεπει να το κανουμε αυτο που λετε και να το διαβαζουν καθε πρωι ΟΛΟΙ μας!!!!!!
Γραφικος??????Για αυτό ξελαρυγγιάζομαι με τον κίνδυνο να γίνω γραφικός!
....
Τι ακριβώς γράφω γράφω γράφω? Γιαααα πες. :happy_4:Καλά ρε Νίκο, τόσες μέρες γράφεις, γράφεις, γράφεις και μόλις χθες το άκουσες?:mad_1:
Αυτο εννοω!!!!!!Μην αγοράζετε τίποτε αν δεν το ακούσετε στο σύστημα σας !
....
ΔΕΝ χρειαζότανε να ξοδευτείτε για να το ακούσετε,θα σας το δάνειζα...Φίλε μου hear,kαλως ήρθες κατ'αρχήν στο avsite και στην κατηγορία μας.
Εαν είσαι Αθήνα,ελα να σου δανείσω τον "Ηι Εndo φονέα",για να διαπιστώσης με τα δικά σου αυτιά πως παίζει.
Εχω και το ps1 για όποιον άλλον ενδιαφέρεται για δοκιμή...
Καλό θα είναι όμως να είμαστε προσγειωμένοι.
Συνεπώς οι κουφοί με την καλή έννοια (!!!!) του άλλου forum παρέσυραν......
κάποιοι το "ανακάλυψαν" πολύ αργότερα απο εμένα στο άλλο forum και ενώ είναι αποδεδειγμένα "κουφοί",με την καλή έννοια,παρέσυραν τον κόσμο.....
Απαράδεκτο φυσικά και δεν είναι από την στιγμή που σε κάποια..Τι οτι είναι απαράδεκτο και στον ήχο ...
1) Αυτή την στιγμή στο σύστημα μου είναι συνδεδεμένα τέσσερα .καταλάβει τι λέω.
Ασε το άλλο.Πιστεύω οτι κανένα απο τα b.s.,δεν θα έχει τον ίδιο "μουσικό" χαρακτήρα...:? το μουσικό είναι σχήμα λόγου...:happy_9:
Είναι θολό,δεν έχει άκρα,είναι λεπτόηχο.Εαν σε κάποιον αρέσει όμως,αυτό είναι άλλο θέμα.
Στο σύστημά μου,το οποίο θέλω να πιστεύω οτι είναι αποκαλυπτικό και ουδέτερο,απέδωσε σαν να ήταν χαλασμένο...:sad:
Άτιμη κοινωνία. Κάποτε δεν είχα λεφτά να αγοράσω αυτό που ήθελα.
Τώρα που έχω λεφτά να τα αγοράσω δεν έχω το χώρο να τα στήσω.
Μα πάντα κάτι δεν θα κάθεται καλά;
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα.Ηθικό δίδαγμα ;;;
Δεν γενικεύουμε με αφορισμούς τα συμπεράσματα από το σύστημα μας !
Προτρέπουμε τον άλλο να ψαχτεί στο δικό του γιατί εκεί ενδέχεται
τα πράγματα να είναι τελείως διαφορετικά όχι μόνο προς το καλύτερο
αλλά και προς το χειρότερο !
Και αυτά για οποιοδήποτε μηχάνημα ανεξάρτητα τιμής και σχεδιαστικής
φιλοσοφίας-υλοποίησης......
Έχει και συνέχεια ...Δεν είναι τίποτα.
Απλά συνεχίζεις να μην έχεις λεφτά να αγοράσεις αυτό που θες.
Χώρο! :twisted:![]()
Είναι σίγουρο ότι μια συσκευή μπορεί να παίζει καλά στο σπίτι μου και να παίζει μάπα κάπου αλλού. Αυτό το γνωρίζει οποιοσδήποτε ασχολείται έστω και λίγο με το άθλημα. Η διερεύνηση αυτού του θέματος είναι ακόμη πιο σημαντική από τα συγκριτικά συσκευών, εφόσον θέλουμε να εξηγήσουμε γιατί ένα μηχάνημα έχει διαφορετικές συμπεριφορές σε διαφορετικά setup και διαφορετικούς χώρους. Αν αυτό δεν λυθεί, δεν μπορεί κανένας να μιλήσει απόλυτα για συσκευές, πόσο μάλλον για μαντζούνια και καλώδια.
+1
Να θυμίσω όμως ότι μέχρι σχετικά πρόσφατα ο παράγοντας Χώρος ήταν κάτι που συνήθως έλλειπε από τις συζητήσεις, μάλλον με το πρόσχημα της ιδιαιτερότητας του να είναι διαφορετικός (μοναδικός) για τον καθένα.
Επίσης, αρκετές προσπάθειες που έγιναν για την κατανόηση της σημασίας του και την ενιαία πλέον αντιμετώπιση του Χωροσυστήματος ατόνησαν, είτε γιατί ευθέως δηλώθηκε ότι για την κατανόηση τέτοιων ζητημάτων υπερβαίνουμε εαυτόν, είτε γιατί δηλώθηκε (άμεσα ή έμμεσα) ότι τέτοιες συζητήσεις / αναζητήσεις «ξεφεύγουν» από το βασικό μας hobby.
Αφήνοντας με πάντα με την απορία : ποιο είναι τελικά αυτό το αντικείμενο του Hobby μας και τι απαιτείται από μέρους μας για την εξάσκηση του ?
1. Ο καλός ήχος και η μουσική.Αφήνοντας με πάντα με την απορία : ποιο είναι τελικά αυτό το αντικείμενο του Hobby μας και τι απαιτείται από μέρους μας για την εξάσκηση του ?
Και εγώ συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ και επαυξάνω!!!Ηθικό δίδαγμα ;;;
Δεν γενικεύουμε με αφορισμούς τα συμπεράσματα από το σύστημα μας !
Προτρέπουμε τον άλλο να ψαχτεί στο δικό του γιατί εκεί ενδέχεται
τα πράγματα να είναι τελείως διαφορετικά όχι μόνο προς το καλύτερο
αλλά και προς το χειρότερο !
Και αυτά για οποιοδήποτε μηχάνημα ανεξάρτητα τιμής και σχεδιαστικής
φιλοσοφίας-υλοποίησης......
Δεν έχεις παρανοήσει. Αλλά...Nα σας ρωτησω κατι???
Με την λογικη (απολυτως σωστη κατα την γνωμη μου) οτι καθε μηχανημα ταιριαζει ή οχι με ενα ηχοσυστημα, δεν ακυρωνουμε κατα καποιο τροπο και τα blind test για τα οποια τοσο κοπτομεθα????
Ποιος μου λεει οτι στο συγκεκριμενο ηχοσυστημα το συγκεκριμενο μηχανακι δεν ταιραιζει, αρα τι νοημα εχει να το κανουμε, αφου το αλλο που θα ταιριαζει ειναι ωφελειμενο απο τα ....αποδυτηρια??????
Οποτε το blind test μαλλον τους ακροατες τεσταρει και οχι τα μηχανακια!!!!
Τα λεω σωστα ή εχω παρανοησει τελειως??????