Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
RDoherty said:Μπα, εγώ νομίζω ότι έδωσε ένα κάρο λεφτά για τα πήλινα και ψώνισε από σβέρκοEvery cloud has a silver lining though. Στην ανάγκη μπορεί να βγάλει τα γούφερ και να τα κάνει ένα ωραιότατο, ντιζαϊνάτο σετ σαλατιέρες
![]()
Αυτό λέγεται modern artpreve said:RDoherty said:Μπα, εγώ νομίζω ότι έδωσε ένα κάρο λεφτά για τα πήλινα και ψώνισε από σβέρκοEvery cloud has a silver lining though. Στην ανάγκη μπορεί να βγάλει τα γούφερ και να τα κάνει ένα ωραιότατο, ντιζαϊνάτο σετ σαλατιέρες
![]()
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Αυτό λέει ότι είμαστε για τα μπάζα και σε άπτεστα Mazonakis English : " We are for the baza"mixalis kanakakis said:
Διαπράττεις ένα λογικό άλμα: ότι το DNA υμών των κινδυνευόντων είναι άξιο διάσωσης. Αν δεν δειχθεί πρώτα ότι κάτι αξίζει να σωθεί, δεν μπορούμε να περάσουμε στο πώς θα σωθεί. Θα ήταν μεθοδολογικό ολίσθημα.g.kar said:Μπορεί με αυτό τον τρόπο να σωθούν κάποιες ζωές. Κινδυνεύουμε .
Ευτυχώς που δεν είσαι υπεύθυνος σε πυροσβεστική υπηρεσία. Για να δώσεις εντολή να γεμίσουν τα οχήματα νερό για να πάνε να σβήσουν τη φωτιά , θα έπρεπε πρώτα να διαβάσεις την αναφορά της γεωπονικής σχολής για τα δένδρα που σπανίζουν στην περιοχή.RDoherty said:Διαπράττεις ένα λογικό άλμα: ότι το DNA υμών των κινδυνευόντων είναι άξιο διάσωσης. Αν δεν δειχθεί πρώτα ότι κάτι αξίζει να σωθεί, δεν μπορούμε να περάσουμε στο πώς θα σωθεί. Θα ήταν μεθοδολογικό ολίσθημα.g.kar said:Μπορεί με αυτό τον τρόπο να σωθούν κάποιες ζωές. Κινδυνεύουμε .