Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.599
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Οικονομικοτεχνικά μιλώντας πάντοτε, από όλα πρέπει να βγει ένα κέρδος... :116:
Τώρα είσαι σωστός χίπις!!! :107:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Oh, please κουρίτσα!

Ας αφήσουμε την αγάπη να μας παρασύσρει σε ωκεανούς χαράς, και ας μην ασχολούμαστε με τίποτε άλλο.

Ας αγαπηθούμε...

χαχαχαχαχα......
όλα τα λεφτά λουλούδια...

Reaction score
40
Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

.....βλέπω πόσο τους τιμάς εσύ που είναι "φίλοι" σου τόσο καιρό και δεν "μπορείς" να παρευρεθείς ούτε δέκα λεπτά...
Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν χτίζονται με δεκάλεπτες ''ξεπέτες'' και το τι βλέπεις εσύ κράτησέ το για τον εαυτό σου γιατί δεν είσαι ικανή να κρίνεις την προσφορά μου γενικότερα στο Avsite ενάμιση χρόνο τώρα και δεν θα λογοδοτήσω σε σένα την αιτία για την οποία δεν μπορώ να παραβρεθώ στην κοπή της πίτας την οποία αναφέρω ξεκάθαρα σε ανάλογο θέμα.
Επίσης δεν καταλαβαίνω τον λόγο να ξεψειρίσεις την απάντησή μου πρόταση προς πρόταση.....όπως επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις να αγνοείς τα περί greeklish και off topics σου....και την ευγενική παρατήρηση που σου έγινε...

...στο 99% των ποστ σου προς εμένα...ευτυχώς δεν είναι προφορικός και είναι "γραπτός" λόγος και τα "γραπτά" υπάρχουν για οποιονδήποτε θέλει να ανατρέξει να τα "ξεθάψει"....
Eίσαι η άμεση ενδιαφερόμενη να βρεις τα posts στα οποία σε προσβάλω και στα οποία αναφέρθηκες...Το ρόλο δηλαδή του ξε-νεκροθάφτη εφόσον παραπονιέσαι πρέπει να τον κάνεις εσύ...όχι άλλος...:109:

...χρησιμοποιείς πομπώδης εκφράσεις για να κερδίσεις τις εντυπώσεις...(?)...άκου εκει κινδυνολογώ...και σε βαθμό μυθοπλασίας...!!!λολ...
...διαφαίνεται σε όλα τα ποστ μου ότι εκφράζω την γνώμη μου χωρίς να προσβάλω κανένα και καμία...!!!
..προσέβαλα κάποιον με αυτό το ποστ μου.....
μήπως εσένα?????
....δυστυχώς για εσένα...έχω μόρφωση(ανώτατη εκπαίδευση) ΚΑΙ παιδεία!!!!
....θα μπορούσες να το πάρεις και σαν φιλοφρόνηση...σκέψου να σου έλεγε κάποιος πάρε τις βελόνες σου (?) (πλεξίματος)....

ΥΓ.όσον αφορά το ασμα που μου "χάρισες" σε ευχαριστώ πολύ...αλλά κάποια άλλη προσπαθεί να πάρει αξία εδώ μέσα προκαλώντας "θόρυβο"... γιατί είναι τι???....moderator σε ενα φόρουμ...(?????)λολ...τι είπαμε κάνεις "in real life"????:
εγώ γλυκιά μου τέτοια άγχη δεν τα είχα ποτέ....
To τι διαφαίνεται μέσα από τα posts και τις φωτογραφίες όπως και τα βίντεο...σίγουρα δεν προσβάλουν εμένα και εφόσον έχεις μόρφωση και παιδεία όπως λες θα πρέπει να καταλάβεις λοιπόν πως όποιος διαφωνεί μαζί σου δεν σημαίνει ότι είναι και εναντίον σου. Καλό είναι να δεχόμαστε όλες τις απόψεις όταν αυτές εκφράζονται με κόσμιο τρόπο με σοβαρότητα και όχι χλευασμό και διαδικτυακά....γελάκια...τύπου lol κλπ......
Δεν σου ''χάρισα'' κανένα τραγούδι (έμπνευση της στιγμής) ούτε προσπαθώ να πάρω καμιά αξία στο Forum από τη στιγμή που οικειοθελώς ασχολούμαι με το forum και ως μέλος και ως συντονίστρια. Αυτά είναι αποκυήματα φαντασίας του μυαλού σου που μπορεί να μην κάνουν θόρυβο αλλά κρότο...

''in real life'' κάνω το αντίθετο από αυτό που κάνεις εσύ στην virtual reality του διαδικτύου....

Τα off topics λοιπόν πρέπει να σταματήσουν γιατί δεν έχω καμιά διάθεση να συνεχιστούν (τουλάχιστον από την μεριά μου) και να χαλάσει το θέμα αυτό όπως παραλίγο να κάνεις εσύ στη μουσική κατηγορία (κλασική μουσική) και μάλιστα ώρα που δεν μπορούσα να παρακολουθήσω το ανάλογο θέμα...ώρα εργασίας....

Καλό θα ήταν λοιπόν να μην το συνεχίσεις εκτός και τα άγχη που (δεν) τραβάς σε ωθήσουν ..να το κάνεις….

Τελικά ίσως η Αγάπη να είναι όντως δύσκολο πράγμα στην πράξη...ενώ στην θεωρεία (εξαφανισμένη κι αυτή)....σκίζει......

Reaction score
1.213

Bλεπω αναψαν τα αιματα. :137:

[YOUTUBE]DjehCtgfRnc[/YOUTUBE]

Reaction score
10
Άστο ρε Fedra, άστο να πέσει... Γενικά όμως, εσείς οι γυναίκες θέλετε πάντα να έχετε την τελευταία κουβέντα... Βλέπε "καρφιά-μαλλιά":136:!!!!!
Και η αγάπη, δεν χωράει εγωισμούς!! Πρέπει να καταβαραθρωθεί ο εγωισμός για να πεις ότι αγαπάς! Προσοχή, άλλο εγωισμός, άλλο περηφάνεια και αξιοπρέπεια!

Reaction score
4

Αν δεν ξέρει η Σοφία, ο Τόνη και η Δανάη . . . :133:

[YOUTUBE]vM1aUrRgYwo&feature[/YOUTUBE]

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.214

Μυρτώωωωωωωω 100€ στοίχημα, είσαι;:410:

Πλάκα κάνω γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω γυναίκες να τσακώνονται,

εκτός αν τσακώνονται για μένα!!!:144::204:

Πάντως για να μιλήσουμε σοβαρά, η πρώτη που θα γράψει για την άλλη,

θα τα ακούσει από μένα!:427:

Τέλος._

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Πλάκα κάνω γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω γυναίκες να τσακώνονται,

εκτός αν τσακώνονται για μένα!!!:144::204:]
Και ειδικά αν έχουν και σέξυ λουκέτα...:204::204:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Άστο ρε Fedra, άστο να πέσει... Γενικά όμως, εσείς οι γυναίκες θέλετε πάντα να έχετε την τελευταία κουβέντα... Βλέπε "καρφιά-μαλλιά":136:!!!!!
Και η αγάπη, δεν χωράει εγωισμούς!! Πρέπει να καταβαραθρωθεί ο εγωισμός για να πεις ότι αγαπάς! Προσοχή, άλλο εγωισμός, άλλο περηφάνεια και αξιοπρέπεια!
κάποιος πρόσφατα προσέδωσε ενα βαρύ χαρακτηρισμό για τους έλληνες και ιδιαιτερα τις ελληνίδες και εγώ υποκεινούμενη από τα "εθνικιστικά μου φρονήματα" :137: το θεώρησα υπερβολικό...
αλλά...
δυστυχώς διαπιστώνω μετά λύπης μου πόσο πολύ δίκαιο έχει...ευτυχώς για ελάχιστα άτομα...

πόσο πολύ συμφωνώ με τον διαχωρισμό αξιοπρέπειας και εγωισμού...!!!!!!!!
+1000000

...και επιπλέον πολλοί συγχέουν την αγάπη με τον εγωισμό...όταν αγαπάς δεν έχεις εγωισμό, είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα και δεν κρατάς για τον εαυτό σου...μπορείς όμως να στέκεσαι πάντα αξιοπρεπής...είναι λεπτές οι διαχωριστικές γραμμές αλλά υπάρχουν, αρκεί να ψάξει κανείς να τις βρει....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Και ειδικά αν έχουν και σέξυ λουκέτα...
θα σε παρακαλούσα τα σχόλια αυτά να γίνουν στο άλλο τοπικ..lol...το σχετικό:D:D...ακου εκεί σέξυ λουκέτα....:p:p:p

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

θα σε παρακαλούσα τα σχόλια αυτά να γίνουν στο άλλο τοπικ..lol...το σχετικό:D:D...ακου εκεί σέξυ λουκέτα....:p:p:p
Αυτό ήταν κάτι μεταξύ μας... Συμφωνώ για το offtopic, αλλά δεν γίνεται να τα μαθαίνετε και όλα!!! Άλλο ένα κακό της αγάπης! Η περιέργεια! Που οδηγεί (και αυτή) στη ζήλεια!!! Οπότε εκεί παύει κάθε έννοια της αγάπης! Άκου κει "ζηλεύεις, άρα μ'αγαπάς"!!!!!

Reaction score
3

Κορίτσια,

έχω την αίσθηση ότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας εκατέρωθεν παρεξήγησης, η οποία προτιμότερο θα ήταν να επιλυόταν μέσω της προσωπικής αλληλογραφίας, παρά να φιγουράρει σε κοινή θέα και να τυγχάνει εντυπώσεων και σχολιασμών από θεατές και συνομιλητές.

@ Fedra,

η πολύτιμη παρουσία σου στο χώρο αυτό, δεν ακυρώνεται και δεν αμφισβητείται. Σε αυτό το διαδικτυακό περιβάλλον, γίναμε φίλοι, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά - και ίσως γι΄αυτό να έχει και ξεχωριστή σημασία- βρίσκοντας γέφυρες επικοινωνίας στις όποιες ιδιαιτερότητες και διαφωνίες μας.
Και έτσι θα ήθελα να συνεχίσουμε και ξέρω καλά πως εσύ ειδικά θα συμμεριστείς αυτή την άποψή μου.

@ annie,

είσαι καινούργια φίλη μας, απόλυτα καλοδεχούμενη στην παρέα μας και εκτιμάμε την παρουσία σου στο χώρο αυτό, καθώς ενισχύεται δυναμικά η γυναικεία ομάδα :107:.
Σαν νέο μέλος όμως, ίσως είναι φυσικό να μην έχεις ακόμα την δυνατότητα να διακρίνεις κάποια ιδιαίτερα σημεία που χαρακτηρίζουν την επικοινωνία με τους φίλους και τις φίλες που έχουν ήδη διαγράψει μια πορεία εδώ...
...και ίσως να παρεξηγήσεις ή να παρερμηνεύσεις κάποια σχόλια ή επισημάνσεις.
Είναι λεπτές οι ισορροπίες πίσω από το πληκτρολόγιο...

Από την πλευρά μου, μπορώ να διακρίνω ότι δεν υπάρχει κακή πρόθεση από κανένα εμπλεκόμενο μέλος, ούτε από τα μέλη που έχω την τύχη και την τιμή να συνομιλώ καθημερινά, στις κατηγορίες που παρακολουθώ.

Γι΄αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω να μηδενίσουμε το κοντέρ και να αρχίσουμε να γράφουμε νέα χιλιόμετρα σε μια ζεστή φιλική πορεία, στο εξής.

Δεν νομίζω ότι ζητάμε πολλά από αυτό το διαδικτυακό μας σπίτι.
Μόνο κέφι και καλή διάθεση για να μπορούμε να συνεχίσουμε ...

Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο.

ps. εννοείται ότι δεν πρόκειται για συντονιστική παρέμβαση αλλά για καθαρά γυναικεία υποστήριξη και αλληλεγγύη :126::107:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Αυτό ήταν κάτι μεταξύ μας... Συμφωνώ για το offtopic, αλλά δεν γίνεται να τα μαθαίνετε και όλα!!! Άλλο ένα κακό της αγάπης! Η περιέργεια! Που οδηγεί (και αυτή) στη ζήλεια!!! Οπότε εκεί παύει κάθε έννοια της αγάπης! Άκου κει "ζηλεύεις, άρα μ'αγαπάς"!!!!!
όχι δεν ισχύει αυτό....η αγάπη δεν υποδεικνύεται με τη ζήλεια...δεν εχω ακουσει κανένα να το λέει αυτό...με το ενδιαφέρον ναι...αλλα όχι με τη ζήλεια...αν ο άλλος δεν σου δώσει δικαίωμα είναι ηλιθιότητα να ζηλεύεις αλλά και αν σου δώσει ενώ βγαίνουν αισθήματα ζήλειας είναι ηλιθιότητα να μείνεις στη σχέση (γιατί απλά σημαίνει ότι δεν σε αγαπά)...-άλλωστε το είπα και σε άλλο ποστ... όλοι αποδεχόμαστε τις συνέπειες των ενεργειών μας...καλές ή κακές...-

Reaction score
0

Κορίτσια,

έχω την αίσθηση ότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας εκατέρωθεν παρεξήγησης, η οποία προτιμότερο θα ήταν να επιλυόταν μέσω της προσωπικής αλληλογραφίας, παρά να φιγουράρει σε κοινή θέα και να τυγχάνει εντυπώσεων και σχολιασμών από θεατές και συνομιλητές.

@ Fedra,

η πολύτιμη παρουσία σου στο χώρο αυτό, δεν ακυρώνεται και δεν αμφισβητείται. Σε αυτό το διαδικτυακό περιβάλλον, γίναμε φίλοι, χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά - και ίσως γι΄αυτό να έχει και ξεχωριστή σημασία- βρίσκοντας γέφυρες επικοινωνίας στις όποιες ιδιαιτερότητες και διαφωνίες μας.
Και έτσι θα ήθελα να συνεχίσουμε και ξέρω καλά πως εσύ ειδικά θα συμμεριστείς αυτή την άποψή μου.

@ annie,

είσαι καινούργια φίλη μας, απόλυτα καλοδεχούμενη στην παρέα μας και εκτιμάμε την παρουσία σου στο χώρο αυτό, καθώς ενισχύεται δυναμικά η γυναικεία ομάδα :107:.
Σαν νέο μέλος όμως, ίσως είναι φυσικό να μην έχεις ακόμα την δυνατότητα να διακρίνεις κάποια ιδιαίτερα σημεία που χαρακτηρίζουν την επικοινωνία με τους φίλους και τις φίλες που έχουν ήδη διαγράψει μια πορεία εδώ...
...και ίσως να παρεξηγήσεις ή να παρερμηνεύσεις κάποια σχόλια ή επισημάνσεις.
Είναι λεπτές οι ισορροπίες πίσω από το πληκτρολόγιο...

Από την πλευρά μου, μπορώ να διακρίνω ότι δεν υπάρχει κακή πρόθεση από κανένα εμπλεκόμενο μέλος, ούτε από τα μέλη που έχω την τύχη και την τιμή να συνομιλώ καθημερινά, στις κατηγορίες που παρακολουθώ.

Γι΄αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω να μηδενίσουμε το κοντέρ και να αρχίσουμε να γράφουμε νέα χιλιόμετρα σε μια ζεστή φιλική πορεία, στο εξής.

Δεν νομίζω ότι ζητάμε πολλά από αυτό το διαδικτυακό μας σπίτι.
Μόνο κέφι και καλή διάθεση για να μπορούμε να συνεχίσουμε ...

Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο.

ps. εννοείται ότι δεν πρόκειται για συντονιστική παρέμβαση αλλά για καθαρά γυναικεία υποστήριξη και αλληλεγγύη :126::107:

wanda οπως διαπίστωσες από πλευράς μου το θέμα έχει κλείσει, εφόσον δεν απάντησα στο τελευταίο ποστ της..μόνο που αυτό έκανα και εχθές αλλά το συνέχισε όχι με ένα αλλά με πολλά ποστς...θα παρακαλούσα και εγώ απο την πλευρά μου να σταματήσουν και τα δικά της σχόλια..

ευχαριστώ για την παρέμβαση σου!!!

Reaction score
0

κάποιος φίλος είπε κάτι πολύ όμορφο και ήθελα να παραθέσω κάτι από αυτό...

Αγάπη...

Υπάρχει στην πραγματικότητα; Αγάπη ανιδιοτελής, αποδεσμευμένη από το συμφέρον και τον ανταγωνισμό; Αγάπη συνυφασμένη με την προσφορά και τη θυσία; Αγάπη που υπομένει όταν απαιτείται, που ανέχεται τις ατέλειες και τις αδυναμίες του άλλου, χωρίς περιφρόνηση; Αγάπη που δείχνει ενδιαφέρον χωρίς καταπίεση και επιβολή; Αγάπη που σέβεται την ελευθερία του άλλου και εκτιμάει την προσωπικότητα του;
υπάρχει αγάπη σαν αυτή που περιγράφεται στο αρχικό ποστ...έτσι αγαπάμε τον εαυτό μας...έτσι αγαπάμε τα παιδιά μας...μιλάμε για αγάπη χωρίς όρια, χωρίς αντάλλαγμα, αγάπη μόνιμη, που δεν σβήνει στον χρόνο...γιατί η αγάπη δεν έχει διακόπτη αλλοτε να ανάβει και άλλοτε να σβήνει....άλλοτε να υπάρχει και άλλοτε να χάνεται λόγω συνθηκών ή δυσκολιών..η αληθινή αγάπη δεν ξεθωριάζει ποτέ, έχει ισχυρά θεμέλια που αντέχουν ...η αληθινή αγάπη έχει δύναμη που δεν "βγαινει" με άλλα συναισθήματα όπως τον έρωτα, το πάθος ή τον ενθουσιαμό...ΝΑΙ...υπάρχει αληθινή αγάπη για αυτούς που έχουν το σθένος να την νοιώθουν και να απελευθερώνονται από κατώτερα αισθήματα..μπορούμε να αγαπάμε πραγματικά τον σύντροφο μας..μόνο αν μπορούμε να αγαπάμε όπως τον εαυτό μας ή και περισσότερο από αυτόν....!!!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112