Αγορά κλιματιστικού και γρήγορα!!! Τα φώτα σας pleaseee

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.544
Απάντηση: αγωρα κλιματιστικου και γρηγορα!!! Τα φωτα σας pleaseee

οσο για ανανεωσεις αερα κτλ κτλ κτλ ειναι για της εταιριες για να πουλανε φιδια
γιατι ομως αυτο δεν γινεται οταν σε ενα χωρο ριχνεις πχ 15 κυβικα αερα πως θα το ανανεωσεις απο μια σωληνα φ28 το πολυ τι ανανεωση θα κανεις και για να κανεις ανανεωση θες και αποριψη αερα μονο να βαζεις δεν
Αυτό δεν το κατάλαβα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.470

μετα την daikin βαζω mitsubishi και μετα ολο και κατι καλο θα υπαρχει
αλλα η πρωτη ειναι απολυτως κορυφαια
+1

νταικιν ρουλζζζζζζζζζ

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά κλιματιστικού και γρήγορα!!! Τα φώτα σας pleaseee

Οταν λες ανανεωση αερα εννοεις οτι σε ενα χωρο βαζεις φρεσκο αερα και βγαζεις αερα για να κανεις κυκλοφορια. αυτο γινεται οταν εχεις σε ενα χωρο(κλιματισμο,παροχη φρεσκου αερα και εξαερωση).Συνηθως το συνανταμε σε χωρους μαζικης εστιασης η σε μεγαλους βιομηχανικους χωρους.το οτι ενα κλιματιστικο εχει παροχη φρεσκου αερα απο ενα σωληνακι 2,5 ποντους σε μια σαλονοτραπεζαρια 100 τετραγωνικα,αρα ο ιδιος αερας να αιωρειται μεσα στο χωρο ειναι φιδια οπως ειπε και ο Ko-ra.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.544

Οταν λες ανανεωση αερα εννοεις οτι σε ενα χωρο βαζεις φρεσκο αερα και βγαζεις αερα για να κανεις κυκλοφορια. αυτο γινεται οταν εχεις σε ενα χωρο(κλιματισμο,παροχη φρεσκου αερα και εξαερωση).Συνηθως το συνανταμε σε χωρους μαζικης εστιασης η σε μεγαλους βιομηχανικους χωρους.το οτι ενα κλιματιστικο εχει παροχη φρεσκου αερα απο ενα σωληνακι 2,5 ποντους σε μια σαλονοτραπεζαρια 100 τετραγωνικα,αρα ο ιδιος αερας να αιωρειται μεσα στο χωρο ειναι φιδια οπως ειπε και ο Ko-ra.
Συγγνώμη τώρα, μιας και δηλαδή δήλωσες πρώην ψυκτικός, αυτό νομίζετε όλοι οι ψυκτικοί ότι κάνει ένα οικιακό κλιματιστικό; Φέρνει αέρα απ' έξω μέσω των σωλήνων που πάνε στο συμπιεστή;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.470

Συγγνώμη τώρα, μιας και δηλαδή δήλωσες πρώην ψυκτικός, αυτό νομίζετε όλοι οι ψυκτικοί ότι κάνει ένα οικιακό κλιματιστικό; Φέρνει αέρα απ' έξω μέσω των σωλήνων που πάνε στο συμπιεστή;
βρε ντουντούκο, έχει κάτι νέα μόρτικα κλιματιστικά που συνδέονται με ένα σωλήνα και ρουφάν κι αέρα απ'έξω. αυτός ο σωλήνας είναι άσχετος με το σωλήνα που περιέχει τα 2 χάλκινα τσουνιά που κυκλοφορούν το ψυκτικό υγρό, πακέτο με το καλώδιο ρεύματος.

αυτά τα μονδέρνα κλιματιστικά έχουν ρυθμιζόμενη την ποσότητα του νέου-φρέσκου αέρα που εισάγουν στον εσωτερικό χώρο, και μου φαίνεται ότι η αναλογία φρέσκου/ανακυκλώσιμου είναι το πολύ μέχρι 20% ή και λίγο λιγότερο.

Δηλαδή μπορείς να ρυθμίσεις το 5% του αέρα που φυσάει το κλιματιστικό, να είναι φρέσκος, απ'έξω.

ταυτόχρονα, στην νταικιν έχεις και τη δυνατότητα να επιλέγεις ακριβή τιμή υγρασίας του αέρα που φυσάει το κλιμα. οπότε διατηρείς σταθερή υγρασία στο χώρο, την επιθυμητή.

φυσικά το παραπάνω σύστημα δεν αντικαθιστά τον εξαερισμό, αλλά είναι ένα θετικό στοιχείο να δίνει 5-10% φρέσκο αέρα με τη θερμοκρασία που θες.

διότι αλλιώς όταν ανοίγεις τις πόρτες-παράθυρα για εξαερισμό, το χειμώνα μπαίνει παγωμένος αέρας μέσα και το καλοκαίρι εισέρχεται ο καύσων.

Reaction score
89
καλημερα παλικαρια συμφορουμιτες, τεχνικοι, ψυχτικοι, πωλητες ολοι οι καλοι εδω χωραμε!!!!! Καλα φιλαρακια σε λιγο μιλαμε θα φυγω με διπλωμα ψυχτικου με τοσες γνωσεις

Με βλεπω να πηγαινω για daikin και ας ειναι λιγο ακριβουτσικα. Επειδη ειναι και γνωστος θα υποστηριξουμε λιγο και τους φιλους μας απο το να τα φανε οι μεγαλοαλυσιδες. Απλα θα ηθελα να δω και κανα μιτσουμπισι αλλα επειδη μου φαινεται οτι με την εκπτωση που μου δινουν στη daikin ουσιαστικα θα ερχονται στα ιδια επιπεδα λεω να παω στα daikin. Αλλιως θα πηγαινα στη fujitsu γιατι το ιδιο μοντελο το εχει παρει ο πεθερος και εδω και ενα χρονο τον εχει βγαλει ασπροπροσωπο. Η φαση ομως ειναι οτι εκει που το σε καπως καλη τιμη πρεπει να το παραγγειλουν κ να ερθει την αλλη με παραλλη βδομαδα... δε μαλιεται για 300 ευρω διαφορα παμε daikin ετσι ωστε να εχω δικαιολογια οταν θα παρω προβολεα αν μου πει η γυναικα να παμε σε κατι φτηνο να της δειξω το κλιματιστικο χαχαχαχαααα!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.470

σωστός! πάρε νταικιν, δε θα το μετανιώσεις.

Reaction score
89
ρε παιδια αμα πω στη γυναικα οτι μαζι με καθε αγορα daikin δωρο και ενα media player της αρεσκειας σας λετε να με πιστεψει????:142::142::142::142:

Reaction score
31

μηχαλη παρε τηλ να σου πω ρε συ

Reaction score
31

Ok, κατάλαβα τί εννοείς.
και ενταξει εσυ καταλαβες ο υπολοιπος κοσμος δεν καταλαβενει τι λεω και σου λεει φρεον μου εβαλες οχι κυρια μου δεν εβαλα
ααααα δεν εισαι καλος μαστορας και εξηγεις και λες μα για να βαλω πρεπει να χασει και για να χασει εχει διαροη και πρεπει πρωτα να την φτιαξω και μετα οοοοοοοοοχι σου λεει στον κοτσοβολο
που το πηρα μου ειπαν οτι θελει καθε χρονο και εσυ με κλεβεις και αλλα τετοια ωραια χααχα πολυ γελιο δεν θες να τους κλεψεις και σου λενε οχι να με κλεψεις

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.470

ε, βάλε κι εσύ λίγο φρέον, σπάγγε, έ σπάγγε!

σκρούτζ!

Reaction score
31

για αυτο και εγω τα παρατησα και ασχολουμε με κεντρικα ιμικεντρικα και μεγαλα πολυ μεγαλα για να εχω το κεφαλι μου ηρεμο

Reaction score
0

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ!Μαστορα δεν γινεται να μου τοποθετησεις το μηχανημα και να μην κανεις τρυπα στον τοιχο???????????χαχαχαχα.πολυ γελιο λεμε!

Reaction score
4

Αν και δεν είναι της στιγμής, ταιριάζει εδώ.
Στο σπίτι υπάρχει γίνει προεγκατάσταση για δυο εσωτερικές μονάδες που θα συνδέονται σε μία εξωτερική.
Εκεί τι γίνετε? Ισχύει και έδώ το Daikin και mitsubishi?
Προσωπική εμπειρία απο mitsu έχω και είναι πολύ καλή. Απο Daikin δεν έχω....

Απο κόστος τέτοιες εγκαταστάσεις τι λένε? φαντάζομαι ότι είναι ακριβότερες απο δυο ξεχωριστές εγκαταστάσεις (για την ίδια θερμική απόδοση πάντα...)
Φαντάζομαι ότι μιλάμε μονο για inverter εδώ, σωστά?

Reaction score
5.613
Re: Απάντηση: Αγορά κλιματιστικού και γρήγορα!!! Τα φώτα σας pleaseee

Απο κόστος τέτοιες εγκαταστάσεις τι λένε? φαντάζομαι ότι είναι ακριβότερες απο δυο ξεχωριστές εγκαταστάσεις (για την ίδια θερμική απόδοση πάντα...)
Ακριβότερη είναι η λύση μονής εξωτερικής μονάδας με δύο εσωτερικές.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Αγορά κλιματιστικού και γρήγορα!!! Τα φώτα σας pleaseee

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ!Μαστορα δεν γινεται να μου τοποθετησεις το μηχανημα και να μην κανεις τρυπα στον τοιχο???????????χαχαχαχα.πολυ γελιο λεμε!
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑχαχααα αφου δε του πες να του το βαλεις καπου αλλου που η τρυπα ειναι ετοιμη παλι καλα!!!!

Reaction score
31

Αν και δεν είναι της στιγμής, ταιριάζει εδώ.
Στο σπίτι υπάρχει γίνει προεγκατάσταση για δυο εσωτερικές μονάδες που θα συνδέονται σε μία εξωτερική.
Εκεί τι γίνετε? Ισχύει και έδώ το Daikin και mitsubishi?
Προσωπική εμπειρία απο mitsu έχω και είναι πολύ καλή. Απο Daikin δεν έχω....

Φαντάζομαι ότι μιλάμε μονο για inverter εδώ, σωστά?
υπαρχουν και πιο φθηνα μηχ εχει και η fujitsu και ειναι και πολυ καλα μαλιστα απλα πριν κανεις οτιδιποτε πρεπει να δεις τι σωληνες εχει το συστημα τωρα κοστος μια η αλλη περιπου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.309
Members
38.447
Νεότερο μέλος
Gianfranco Reggs