Αγορά DENON AVR από το Internet!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά DENON AVR από το Intern

Δεν αφήνω κανέναν παρα-έμπορα να με δουλέψει ψιλό γαζί και να κερδοσκοπεί εις βάρος μου τάζοντάς μου καλύτερη τιμή ενώ δεν μπορεί να με καλύψει στην εγγύηση.
Δεν μίλησε κανείς για παρα-εμπόριο. Μόνο εσύ. Τυχαίο? Δεν νομίζω...

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Αυτό δεν είναι παραεμπόριο. Η Sevenoaks πχ είναι αλυσίδα καταστημάτων. Πως μπορεί και πουλάει στη μισή τιμή στην Αγγλία? Μήπως γιατί εδώ υπάρχουν λαμόγια που δεν αφήνουν να πέσουν οι τιμές?
Το συμπέρασμα προφανώς δικό σου. Μάλλον γνωρίζεις καλύτερα τι γίνεται. Λαμόγια πάντως δεν είναι κανένας αντιπρόσωπος.

Από εγγύηση εν Ελλάδι πως πάει; Γιατί είναι σημαντικό όπως καταλαβαίνεις. Άλλωστε τόσες σελίδες για την εγγύηση, δε μπορεί.... :109:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Δεν σ εμποδίζει κανείς ν αγοράσεις απο κεί.
Μα για αυτή ακριβώς την περίπτωση ενδιαφέρομαι... Να το αγοράσω από εκεί... Κ μετά ο άλλος λέει για παρα-εμπόριο και ιστορίες για αγρίους!!!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά DENON AVR από το In

Σε ποιο σημείο διαφωνείς; Παρα-εμπόριο, παρα-εισαγωγή, παρα-παιδεία. Θα τα λέω μέχρι να αποκαλυφθούν πάντως και ελληνικά γνωρίζω.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Από εγγύηση εν Ελλάδι πως πάει; Γιατί είναι σημαντικό όπως καταλαβαίνεις. Άλλωστε τόσες σελίδες για την εγγύηση, δε μπορεί.... :109:
Από εκεί ακριβώς ξεκίνησε το θέμα, για τη συγκεκριμένη αγορά... οπότε απλώς μου απέδειξες ότι είσαι επιπόλαιος και δεν έχεις καν διαβάσει τι έγραφα από την αρχή... κρίμα

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά DENON AVR

Σε ποιο σημείο διαφωνείς; Παρα-εμπόριο, παρα-εισαγωγή, παρα-παιδεία. Θα τα λέω μέχρι να αποκαλυφθούν πάντως και ελληνικά γνωρίζω.
Δεν αποδεικνύεται από αυτά που γράφεις...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Μα για αυτή ακριβώς την περίπτωση ενδιαφέρομαι... Να το αγοράσω από εκεί... Κ μετά ο άλλος λέει για παρα-εμπόριο και ιστορίες για αγρίους!!!

Δεν ξέρω τι λέει ο άλλος , αλλά μην ζητήσεις εγγύηση απο δώ!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά DENON

Δεν αποδεικνύεται από αυτά που γράφεις...
Κι εγώ που νόμιζα πως το πρόθεμα παρά- σημαίνει παράλληλο.... :114:

Μάλλον θα ξέρεις καλύτερα (πάλι).

Λοιπόν κοίταξε. Πάρε ό,τι θέλεις από όπου θέλεις. Ζήτα όμως να σε καλύψουν από εκεί που το πήρες. Στο κάτω κάτω ως καταναλωτής της Ε.Ε. δεν θα σου κάνει κόπο να το στείλεις κάπου εντός της Ε.Ε. έτσι δεν είναι; Μια γειτονιά είμαστε άλλωστε.... :116:

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Εγώ πάντως θα απευθυνθώ στο εργοστάσιο και αναλόγως τι μου πούνε, θα πράξω...

Business address:
Beemdstraat 11
5653 MA Eindhoven
the Netherlands

Tel. +31 (0)40 2507 800
E-mail address:p[email protected]

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Κι εγώ που νόμιζα πως το πρόθεμα παρά- σημαίνει παράλληλο.... :114:

Μάλλον θα ξέρεις καλύτερα (πάλι).

Λοιπόν κοίταξε. Πάρε ό,τι θέλεις από όπου θέλεις. Ζήτα όμως να σε καλύψουν από εκεί που το πήρες. Στο κάτω κάτω ως καταναλωτής της Ε.Ε. δεν θα σου κάνει κόπο να το στείλεις κάπου εντός της Ε.Ε. έτσι δεν είναι; Μια γειτονιά είμαστε άλλωστε.... :116:
1ον Δεν έχω ανάγκη τη συμβουλή σου.
2ον Το μόνο για το οποίο είσαι ικανός είναι να στέλνεις άτομα στο Δαφνί.
3ον Δεν θα κάτσω να σου κάνω ανάλυση για το παρα-εμπόριο και την ετυμολογική του έννοια, γιατί είναι χαμένος χρόνος από τη ζωή μου.
4ον Κάθε απάντησή σου συνεχώς επιβεβαιώνει την αρχική μου εκτίμηση για το άτομό σου.

Reaction score
0

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

1ον Δεν έχω ανάγκη τη συμβουλή σου.
2ον Το μόνο για το οποίο είσαι ικανός είναι να στέλνεις άτομα στο Δαφνί.
3ον Δεν θα κάτσω να σου κάνω ανάλυση για το παρα-εμπόριο και την ετυμολογική του έννοια, γιατί είναι χαμένος χρόνος από τη ζωή μου.
4ον Κάθε απάντησή σου συνεχώς επιβεβαιώνει την αρχική μου εκτίμηση για το άτομό σου.
Εκεί που θα στείλεις το mail είναι τα γραφεία της D&M Europe. Το εργοστάσιο μην το ψάξεις γιατί μπορεί να βρεις ακόμα φτηνότερα το μοντέλο που ψάχνεις, απλά δε θα έχει ταμπελάκι επάνω με τη μάρκα.... :204:

Σε ευχαριστώ για την εκτίμηση που μου δείχνεις. Χαρά μου να βοηθώ και να λύνω απορίες.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Εκεί που θα στείλεις το mail είναι τα γραφεία της D&M Europe. Το εργοστάσιο μην το ψάξεις γιατί μπορεί να βρεις ακόμα φτηνότερα το μοντέλο που ψάχνεις, απλά δε θα έχει ταμπελάκι επάνω με τη μάρκα.... :204:

Σε ευχαριστώ για την εκτίμηση που μου δείχνεις. Χαρά μου να βοηθώ και να λύνω απορίες.
Η φύση και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ... και τα πόδια ψηλά...

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Η φύση και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ... και τα πόδια ψηλά...
Και περιβαλλοντολόγος συν τοις άλλοις δηλαδή; :111:

Ρώτησες τι γίνεται με την εγγύηση για ένα συγκεκριμένο προιόν. Πήρες ακριβείς απαντήσεις. Και όχι μόνο από εμάς αλλά και από την αντιπροσωπεία.

Όσο και να συνεχίζεις δεν πρόκειται να αποκτήσεις εγγύηση εδώ. Οπότε ή τραβάς το φύλλο και παίζεις με τις πιθανότητες να σου χαλάσει και να τρέχεις ή πας εκ του ασφαλούς και ψωνίζεις από το επίσημο δίκτυο πώλησης.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει.

Reaction score
0

Ρώτησες τι γίνεται με την εγγύηση για ένα συγκεκριμένο προιόν. Πήρες ακριβείς απαντήσεις. Και όχι μόνο από εμάς αλλά και από την αντιπροσωπεία.
Τα μόνα που ανέφερες εσύ είναι υποθέσεις και τίποτα άλλο. Αλήθεια από πότε οι υποθέσεις θεωρούνται ακριβείς απαντήσεις??? Κάτι τέτοιοι σαν κ σένα διοικούν την Ελλάδα κ είμαστε εκεί που είμαστε...

Η μόνη ακριβής απάντηση που δόθηκε είναι από τον τοπικό διανομέα του κατασκευαστή και αυτό είναι υπό διασταύρωση με τον κατασκευαστή τη στιγμή που μιλάμε.

Όσο και να συνεχίζεις δεν πρόκειται να αποκτήσεις εγγύηση εδώ. Οπότε ή τραβάς το φύλλο και παίζεις με τις πιθανότητες να σου χαλάσει και να τρέχεις ή πας εκ του ασφαλούς και ψωνίζεις από το επίσημο δίκτυο πώλησης.
Ούτε ο επίσημος διανομέας να ήσουν δεν θα επέμενες έτσι... εκτός κ αν πράγματι έχεις μετοχές στην Κινοτεχνική κ φοβάσαι τα διαφυγόντα κέρδη!!! Σ' αυτήν την περίπτωση όμως θα έπρεπε να βγείς επίσημα κ να πεις ποιόν εκπροσωπείς κ να μην κρύβεσαι στην ανωνυμία. Εφ' όσον δεν εκπροσωπείς τον διανομέα λοιπόν, μην είσαι απόλυτος γιατί μπορεί να εκτεθείς... (σάμπως σε νοιάζει κιόλας? εδώ έκτίθεσαι συνεχώς τόσες μέρες... χαχαχαχα)

Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει.
Για τον εαυτό σου μπορεί να ισχύει και να λες ότι θες. Μην το γενικεύεις όμως. γιατί απλα΄δεν ισχύει. Έτσι κι αλλιώς, εσύ ζεις στη δική σου πραγματικότητα, γιατί να στο χαλάσω???

Reaction score
8.905

Αντί να σχολιαστεί η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά τιμής.... τσακωνόσαστε-διαφωνείτε με το θέμα της εγγύησης...τι να πω!

Reaction score
0

Αντί να σχολιαστεί η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά τιμής.... τσακωνόσαστε-διαφωνείτε με το θέμα της εγγύησης...τι να πω!
Δεν είναι ότι δεν σχολιάστηκε η μεγάλη διαφορά τιμής... απλά παίζει ρόλο όλο το πακέτο μαζί. Η τιμή και η εγγύηση και ο τρόπος που αυτή παρέχεται στην τιμή που το αγοράζεις... Όσο για τις τιμές στην Ελλάδα, είπαμε... υπάρχουν τακτικές μονοπωλίου και για αυτό ευθυνόμαστε εμείς κυρίως οι καταναλωτές.

Από την άλλη, βέβαια, με τέτοιες διαφορές τιμών συμφέρει κάποιον ακόμα και να το αγοράσει από το εξωτερικό, και στην περίπτωση που τελικά δεν καλύπτει ο εδώ επίσημος επισκευαστής την εγγύηση (πράγμα το οποίο τονίζω δεν έχει εξακριβωθεί οριστικά ακόμα, αλλά σε λίγο καιρό θα το γνωρίζουμε επίσημα, τουλάχιστον για τη Denon), να πληρώσει τα έξοδα αποστολής στο εξωτερικό για επισκευή (εντός εγγύησης). Ακόμα κ έτσι θα του έρθει φθηνότερα από το να το αγοράσει κάποιος εδώ (αγορά από εξωτερικό + έξοδα αποστολής για επισκευή στο εξωτερικό < αγορά εντός Ελλάδας) με την αντίστοιχη επιβάρυνση όμως σε χρόνο... Από κει και πέρα, είναι προσωπική επιλογή του καθενός.

Reaction score
8.905

Το θέμα είναι απλό, όταν βρίσκεις διαφορές της τάξης από 5%-15% μαξ. (λογικό, μικρή χώρα η Ελλάδα, ακριβό κόστος μεταφορικών του εισαγωγέα, αγοράζει ακριβότερα κ.λ.π.) αγοράζεις από ΕΔΩ., όταν βρίσκεις διαφορές από 20% + (μη λογικό – καμιά δικαιολογία) Αγοράζεις από ΕΞΩ! Εάν πάθει κάτι (σπάνιο) το στέλνεις έξω... και πάλι κερδισμένος είσαι! Εγω αυτό έκανα με τον Pre-Onkyo!
Και το ξαναλέω... είναι σοβαρότερο να συζητηθεί το θέμα της τιμής παρά η εγγύηση, γιατί το θέμα καταλήγει σε τρομοκρατία αγοράς – διλήμματος, ο νοών...νοείτω!

Reaction score
0

Συμφωνώ μαζί σου. Και γω αυτής της άποψης είμαι.

Απλά υπάρχει κ ένα θέμα με την εγγύηση γιατί υπάρχει περίπτωση αντιπρόσωποι/επίσημοι διανομείς να σου πούνε ότι δεν καλύπτεται η εγγύηση εντός Ελλάδος, ενώ στην πραγματικότητα καλύπτεται.

Εγώ πλέον επειδή έχω βρει αυτές τις σημαντικές οικονομικές διαφορές, ψάχνω πλέον κ το τελευταίο στάδιο πριν την αγορά μου, που αφορά την εγγύηση, για να είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένοι οι όροι μιας αγοράς στο εξωτερικό, τόσο για μένα, όσο και για ενημέρωση των υπολοίπων φίλων του φόρουμ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp