Αγορά DENON AVR από το Internet!

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Στην αναζήτησή μου λοιπόν αυτή, έψαξα τους όρους εγγύησης και για άλλες εταιρείες, πέραν της DENON (η έρευνα δεν σταματά ακόμα και τις αργίες...:107: ). Έχοντας σαν εναλλακτικές στην αγορά μου τις Yamaha και Pioneer, βρήκα στην ιστοσελίδα της τελευταίας ακριβώς αυτό που εξ' αρχής υποστήριζα τόσο εγώ όσο και κάποιοι άλλοι φίλοι του φόρουμ, με εξαίρεση φυσικά ...ενός (γνωστός και κολλημένος).

Στην ιστοσελίδα, λοιπόν, της Pioneer Ευρώπης και στα γνωστά FAQ υπάρχει σαφής διευκρίνιση για τους όρους εγγύησης για ένα προϊόν που έχει αγοραστεί σε άλλη χώρα από αυτήν στην οποία τελικά καταλήγει να χρησιμοποιείται (εννοείται πάντα για αγορά από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων πωλητών):

"What is the warranty on my imported / exported product?
1. European warranty card
You’ll find this card in the box of your product. It has a complete list of countries in which the warranty is valid in.
Generally speaking, if you purchased a product in country "A" and you need to repair your product in country "B", then your warranty period will be at least one year.
2. International warranty card
This card comes with Pioneer products purchased in the Middle East, Asia, Oceania or Africa, and you have informed the seller that you want to export the product to your country.
This card also has a complete list of countries in which the warranty is valid, and where your product can be repaired."

Το κείμενο έχει αντιγραφεί από τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.pioneer.eu/uk/faq/99999/5250/index.html

Για αποφυγή παρεξήγησης, αυτό προφανώς ισχύει μόνο για τα προϊόντα της PIONEER.
Ήδη βρίσκομαι σε αναμονή απάντησης σε σχετική ερώτησή μου προς τις DENON και YAMAHA (παραρτήματα Ευρώπης) διότι δεν δινόταν αντίστοιχη διευκρίνιση στις ιστοσελίδες τους. Όταν έχω νεότερα, θα τα κοινοποιήσω στο φόρουμ.

ΥΓ: Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπω τον λόγο να μην συμβαίνει το ίδιο ακριβώς και με τις υπόλοιπες εταιρείες, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις και η κάθε εταιρεία μπορεί να έχει διαφορετική πολιτική, γι' αυτό το λόγο ακριβώς κρατούσα εξ' αρχής μια "πισινή" και άνοιξα αυτό το νήμα συζήτησης. Απλά μου αρέσει να μιλάω με αποδείξεις και αδιάσειστα στοιχεία, και όχι με θεωρίες και υποθέσεις όπως κάποιος άλλος...

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Τα μόνα που ανέφερες εσύ είναι υποθέσεις και τίποτα άλλο. Αλήθεια από πότε οι υποθέσεις θεωρούνται ακριβείς απαντήσεις??? Κάτι τέτοιοι σαν κ σένα διοικούν την Ελλάδα κ είμαστε εκεί που είμαστε...
Να ασχοληθείς με την πολιτική τότε να διοικείς την Ελλάδα και να ψηφίσεις άλλους νόμους. Γιατί ο νόμος είναι ξεκάθαρος άσχετα το τι θα ήθελες εσύ.

Η μόνη ακριβής απάντηση που δόθηκε είναι από τον τοπικό διανομέα του κατασκευαστή και αυτό είναι υπό διασταύρωση με τον κατασκευαστή τη στιγμή που μιλάμε.
Ακριβέστερη απάντηση από εκείνη της Κινοτεχνικής δε θα βρεις.

Ούτε ο επίσημος διανομέας να ήσουν δεν θα επέμενες έτσι... εκτός κ αν πράγματι έχεις μετοχές στην Κινοτεχνική κ φοβάσαι τα διαφυγόντα κέρδη!!! Σ' αυτήν την περίπτωση όμως θα έπρεπε να βγείς επίσημα κ να πεις ποιόν εκπροσωπείς κ να μην κρύβεσαι στην ανωνυμία. Εφ' όσον δεν εκπροσωπείς τον διανομέα λοιπόν, μην είσαι απόλυτος γιατί μπορεί να εκτεθείς... (σάμπως σε νοιάζει κιόλας? εδώ έκτίθεσαι συνεχώς τόσες μέρες... χαχαχαχα)
Ποια ανωνυμία; Όλα φανερά είναι. Όποιος ψάχνει βρίσκει.

Σιγά μη φοβηθώ τον κάθε τσαμπατζή ελληναρά που θέλει ν' αγοράσει κάτι χωρίς να το έχει πληρώσει. Και όχι μόνο αυτό θέλει να λέει ότι έχει και δίκιο από πάνω. Δε σφάξανε.

Το ίδιο θα έκανε ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος. Δεν γίνεται να έχεις απαίτηση να πληρώσει κάποιος που δεν έχει σχέση με τη διακίνηση ενός προιόντος. Αυτό αντιβαίνει πολλούς νόμους.

Για τον εαυτό σου μπορεί να ισχύει και να λες ότι θες. Μην το γενικεύεις όμως. γιατί απλα΄δεν ισχύει. Έτσι κι αλλιώς, εσύ ζεις στη δική σου πραγματικότητα, γιατί να στο χαλάσω???
Εσύ ζεις στην πραγματικότητα του να θέλεις να πληρώνει ο άλλος με το έτσι θέλω. Δε γίνεται ρε παιδί μου, πως να το κάνουμε.

Θέλεις να αγοράσεις Mercedes, αλλά χωρίς τις ρόδες για να σου έρθει φτηνότερα. Με γεια σου με χαρά σου αλλά δεν θα στις κάνει δώρο κανένας. Γιατί δεν είναι υποχρεωμένος.

Καλά κούλουμα :109:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

@ pleo

Είσαι πραγματικά χαρταετός.... μιας κ είναι επίκαιρο.

Αλήθεια, η Pioneer πως το κάνει τότε αυτό που λέω???
(Εκεί δεν απαντάμε γιατί δεν μας συμφέρει έτσι??? Εκτός κ αν δεν ξέρεις ανάγνωση... ξαναξεκίνα από την 1η δημοτικού να σε μάθουν.)

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Αναφέρω δικό μου περιστατικό!Κατά το 2001-2002 αν δεν κάνω λάθος είχα αγοράσει από μαγαζί στον Πειραιά έναν yamaha.Μετά από κανένα μήνα έρχομαι μόνιμα Ιταλία!Οταν χρειάστηκε να τον στείλω για σέρβις ψάχνω την yamaha στην περιοχή μου και μου λένε δεν μπορούμε να στον φτιάξουμε δεν ισχύει η εγγύηση και κάτι τέτοια!Παίρνω τηλέφωνο στο Μιλάνο και από εκεί μου είπαν ο,τι πρέπει να μιλήσουν με Γερμανία!Μετά από καμιά βδομάδα με παίρνουν από Μιλάνο και μου λένε μπορείτε να πάτε να αφήσετε τον ενισχυτής σας στον αντιπρόσωπο της Yamaha εκεί και θα το κανονίσουμε εμείς από εκεί και πέρα!Δεν ξέρω που τον πήγαν και τι έκαναν αλλά ξέρω ο,τι τον έφτιαξαν δωρεάν αφού ήταν στην εγγύηση της yamaha που αν δεν κάνω λάθος ήταν για 2 χρόνια!Στην παραλαβή μου ζήτησαν συγνώμη γιατί λέει μπερδεύτηκαν αφού πήραν σαν πρώτη ημερομηνία την μέρα κατασκευής του ενισχυτή και όχι την μέρα αγοράς που έκανα εγώ από Ελλάδα!Το ίδιο περιστατικό είχα και πριν 2-3 χρόνια με το αμάξι μου,αγορασμένο από Ελλάδα και το έφτιαξα στην εδώ VW χωρίς καμία χρέωση!Και εκεί μου αρνήθηκαν αρχικά γιατί υπολόγισαν μέρα παραγωγής και όχι μέρα παραλαβής από εμένα!Μπορεί αυτά να ισχύουν μόνο στην Ιταλία,μπορεί να άλλαξαν οι νόμοι αλλά μέχρι τώρα είχα σαν δεδομένο ο,τι φτιάχνω αυτό που θέλω δωρεάν αρκεί να είμαι μέσα στην Ε.Ε και να το έχω αγοράσει από χώρα αυτής!

Reaction score
8.905

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά φίλε pleo είσαι λίγο υπερβολικός....

Σιγά μη φοβηθώ τον κάθε τσαμπατζή ελληναρά που θέλει ν' αγοράσει κάτι χωρίς να το έχει ΧΡΥΣΟπληρώσει.
εκτός εάν εννοείς αυτό, τοτε οκ .

Θέλεις να αγοράσεις Mercedes, αλλά χωρίς τις ρόδες για να σου έρθει φτηνότερα.
Τι εννοείς εδώ, ότι η καλή τιμή που βρήκε “έξω” είναι χωρίς κουμπιά ο AV?

Reaction score
0

Το ίδιο θα έκανε ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος. Δεν γίνεται να έχεις απαίτηση να πληρώσει κάποιος που δεν έχει σχέση με τη διακίνηση ενός προιόντος. Αυτό αντιβαίνει πολλούς νόμους.

Θέλεις να αγοράσεις Mercedes, αλλά χωρίς τις ρόδες για να σου έρθει φτηνότερα. Με γεια σου με χαρά σου αλλά δεν θα στις κάνει δώρο κανένας. Γιατί δεν είναι υποχρεωμένος.
Είσαι λοιπόν, τόσο μα τόσο άσχετος, που δεν ξέρεις ούτε τα λεφτά που δίνεις που πάνε.
Και τα παραδείγματά σου είναι τόσο μα τόσο άστοχα.

Reaction score
0

Αναφέρω δικό μου περιστατικό!Κατά το 2001-2002 αν δεν κάνω λάθος είχα αγοράσει από μαγαζί στον Πειραιά έναν yamaha.Μετά από κανένα μήνα έρχομαι μόνιμα Ιταλία!Οταν χρειάστηκε να τον στείλω για σέρβις ψάχνω την yamaha στην περιοχή μου και μου λένε δεν μπορούμε να στον φτιάξουμε δεν ισχύει η εγγύηση και κάτι τέτοια!Παίρνω τηλέφωνο στο Μιλάνο και από εκεί μου είπαν ο,τι πρέπει να μιλήσουν με Γερμανία!Μετά από καμιά βδομάδα με παίρνουν από Μιλάνο και μου λένε μπορείτε να πάτε να αφήσετε τον ενισχυτής σας στον αντιπρόσωπο της Yamaha εκεί και θα το κανονίσουμε εμείς από εκεί και πέρα!Δεν ξέρω που τον πήγαν και τι έκαναν αλλά ξέρω ο,τι τον έφτιαξαν δωρεάν αφού ήταν στην εγγύηση της yamaha που αν δεν κάνω λάθος ήταν για 2 χρόνια!Στην παραλαβή μου ζήτησαν συγνώμη γιατί λέει μπερδεύτηκαν αφού πήραν σαν πρώτη ημερομηνία την μέρα κατασκευής του ενισχυτή και όχι την μέρα αγοράς που έκανα εγώ από Ελλάδα!Το ίδιο περιστατικό είχα και πριν 2-3 χρόνια με το αμάξι μου,αγορασμένο από Ελλάδα και το έφτιαξα στην εδώ VW χωρίς καμία χρέωση!Και εκεί μου αρνήθηκαν αρχικά γιατί υπολόγισαν μέρα παραγωγής και όχι μέρα παραλαβής από εμένα!Μπορεί αυτά να ισχύουν μόνο στην Ιταλία,μπορεί να άλλαξαν οι νόμοι αλλά μέχρι τώρα είχα σαν δεδομένο ο,τι φτιάχνω αυτό που θέλω δωρεάν αρκεί να είμαι μέσα στην Ε.Ε και να το έχω αγοράσει από χώρα αυτής!
Πέσ' τα φίλε μου... Με το σκεπτικό του άλλου, δεν υπάρχει καμία Ευρώπη. Αν αγοράσεις κάτι από κάποια χώρα, τέλος. Αυτό το προϊόν πρέπει να μείνει και να επισκευαστεί μόνο εντός αυτής της χώρας. Κι αν κάποιος θέλει ή πρέπει να μετακομίσει σε κάποια άλλη χώρα εντός της ΕΕ τότε πρέπει να πουλήσει την οικοσκευή του και να αγοράσει καινούρια εκεί που θα πάει...
Άντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε...

Reaction score
2

Το ανέφερα σαν προσωπική ιστορία!Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα αλλά ακόμα και αν δεν ισχύουν σίγουρα δεν θα μου κάνουν εντύπωση!Οπως το να φέρεις ένα αμάξι από εξωτερικό στοιχίζει 400-500 ό,τι αμάξι και να είναι και στην Ελλάδα περνάει τελωνείο!!Μα τελωνείοοοο;;;;Αν είναι δυνατόν!Συγνώμη για το άσχετο περί αυτοκινήτων αλλά κάποια πράγματα μου φαίνονται τόσο περίεργα όταν εδώ θεωρούνται δεδομένα!Δεν ξέρω τι φταίει;;;Εμείς που δεν κυνηγάμε το δίκιο μας;;;;Οι Έλληνες αντιπρόσωποι;;;Οι ίδιες οι εταιρίες;;;;Ειλικρινά μπήκα σε σκέψεις μίας και αν φέρω κάτι απο Ιταλία είναι δηλαδή δεδομένο σχεδόν ο,τι δεν θα έχει εγγύηση;;;;Επιτρέψτε μου να πω και αυτό....Ασχετα από τις όποιες διαφωνίες είμαστε όλοι μας αγοραστές-πελάτες που σημαίνει από την ίδια πλευρά!!Καλό θα ήταν λοιπόν να βρούμε ιδέες και λύσεις για το γιατί δεν ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα και πως θα πιέσουμε εμείς οι καταναλωτές για αν αλλάξει(παίρνοντας αποκλειστικά προιόντα που να ισχύει η εγγύηση η έστω να είναι πιο διαθέσιμοι να μας βοηθήσουν ).Οι απαιτητικοί πελάτες καθορίζουν τα πάντα!

Reaction score
0

Το θέμα των αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερο λόγω κρατικών εσόδων και καλό θα ήταν να μην το παραλληλίζουμε με την συγκεκριμένη περίπτωση που εξετάζουμε. Καταλαβαίνω πάντως τι θέλεις να πεις. Κανονικά θα έπρεπε να ισχύει και για τα αυτοκίνητα το ίδιο, δηλαδή να ΜΗΝ περνάνε τελωνείο.

Εξάλλου, το απολύτως φυσιολογικό που θα έπρεπε να συμβαίνει με τις εγγυήσεις είναι ακριβώς ο τρόπος που σε εξυπηρετήσανε για τις συσκευές σου στο εξωτερικό, μιας και η παρεχόμενη εγγύηση που είχες ήταν του κατασκευαστή και όχι του αντιπροσώπου. Εδώ στην Ελλάδα προσωπικά ούτε εμένα θα με παρεξένευε να μου πει ο αντιπρόσωπος ότι δεν με καλύπτει η εγγύηση του κατασκευαστή για ένα προϊόν που αγόρασα σε άλλη χώρα της ΕΕ (όπως και έγινε στην πρώτη επαφή μου με την Κινοτεχνική). Αν μου συνέβαινε πάντως, το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να μιλήσω με τα γραφεία της κατασκευάστριας εταιρείας στην Ευρώπη. Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον ενισχυτή, κάνω αυτό που λέει η λαϊκή παροιμία: "Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν". Αν και νομίζω ότι το πιο πιθανό είναι να μην πάθει τίποτα ο ενισχυτής, παρόλα αυτά "φύλα τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά...".

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Παρακαλώ να λείπουν οι χαρακτηρισμοί.

Reaction score
1.286

Μια προσωπική εμπειρία !
Αγόρασα από Γερμανία ( από Γνωστότατο κατάστημα που έχει αγοράσει το μισό AVsite ) ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ONKYO 876 !
Η τιμή του μετά τα μεταφορικά και την αντικαταβολή ήταν ΑΚΟΜΑ 800 € ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ από την Ελληνική τιμή !
Σε ερώτησή μου για την εγγύηση ο Γερμανός μου είπε καταλέξη !

"Τον στέλνεις Γερμανία με έξοδα δικά μου και τον έχεις πίσω επισκευασμένο με έξοδα δικά μου ! "

Μετά από αυτήν την κουβέντα ΔΕΝ ΣΚΕΥΤΗΚΑ ΠΟΤΕ να πάρω τηλέφωνο τον εδώ μπάρμα !

Reaction score
6
Μα τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Τον στέλνεις στη Γερμανία και ζητάς την εγγύηση από εκείνον που έχει την υποχρέωση να στην παρέχει.

Για την Pioneer δεν θα απαντήσω, μια και έχω ήδη αναφερθεί στο τι γίνεται και ποιες συμφωνίες υπάρχουν ανάμεσα σε κατασκευαστή και τοπικό αντιπρόσωπο.

Από κει και πέρα, όποιος αγοράζει κάτι, καλό είναι να ρωτάει αν αυτό που αγοράζει καλύπτεται από εγγύηση και ποια είναι αυτή. Οι εποχές του να ζητάει κάποιος εγγύηση με το έτσι θέλω, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Άλλωστε, αν το ψάξει κάποιος μπορεί να βρει το προιόν που τον ενδιαφέρει ακόμα και στο μισό της μισής τιμής από εκεί που το βρίσκει στο εξωτερικό. Αρκεί βέβαια να βρει το εργοστάσιο κατασκευής στην Κίνα και να αγοράσει ποσότητα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Για την Pioneer δεν θα απαντήσω, μια και έχω ήδη αναφερθεί στο τι γίνεται και ποιες συμφωνίες υπάρχουν ανάμεσα σε κατασκευαστή και τοπικό αντιπρόσωπο.
Δεν παίζεσαι... εσύ θέλεις να μας κάνεις το άσπρο... μαύρο!!!
Η Pioneer σου λέει ξεκάθαρα ότι ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ πχ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ και μετά αν σου πάθει κάτι ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!

ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

(αλλά ξέχασα... στην πραγματικότητα που ζεις, δεν γίνεται. ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!)

Reaction score
6
Και θα πάρεις Pioneer τελικά; :139:

Η intersys τι γνώμη να έχει άραγε; :109:

Reaction score
0

Από κει και πέρα, όποιος αγοράζει κάτι, καλό είναι να ρωτάει αν αυτό που αγοράζει καλύπτεται από εγγύηση και ποια είναι αυτή. Οι εποχές του να ζητάει κάποιος εγγύηση με το έτσι θέλω, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Αλήθεια για ποιές εποχές μιλάς? Εγώ πάντα ήξερα ότι την εγγύηση δεν τη ζητά ο αγοραστής. Παλιότερα ήταν στην διακριτική ευχέρεια του κατασκευαστή να σου παρέχει εγγύηση και αρχικά είχε χρησιμοποιηθεί σαν έξτρα κίνητρο προτίμησης κάποιου προϊόντος. Απλά από κάποια στιγμή κ μετά καθιερώθηκε νομικά για την προστασία του καταναλωτή ότι ο κατασκευαστής πρέπει να παρέχει κάποια ελάχιστη εγγύηση ανάλογα με τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και ενίοτε με κάποιο επιπλέον τίμημα ο πωλητής.

Reaction score
0

Η intersys τι γνώμη να έχει άραγε;
Δεν με νοιάζει απολύτως τι γνώμη έχει ο εδώ αντιπρόσωπος. Σημασία έχει τι λέει ο κατασκευαστής του προϊόντος.
Ας τολμήσει να μου πει ότι δεν έχω εγγύηση και να δει τι ωραία που θα του τα ψάλλουν από τα κεντρικά Ευρώπης όταν τους πάρω τηλ κ τους πω τι κάνει ο αντιπρόσωπός τους. Μάλιστα θα τους πω να είμαι κ μπροστά στον αντιπρόσωπο όταν θα τον πάρουν τηλέφωνο για να γελάσω με την καρδιά μου!!!
Ακριβώς όπως η Yamaha Ιταλίας έκανε μετάνοιες και ζητούσε συγγνώμη από το φίλο που είχε αγοράσει το μηχάνημα από Ελλάδα και τελικά του το επισκευάσανε δωρεάν...

ΥΓ: Βέβαια σε αυτούς τους όρους εγγύησης υπάρχουν κ κάποιοι που εξαιρούνται και είναι όσοι ξεκινάει το nick τους από "p" και τελειώνει σε "leo"... :146::146::146:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Δεν με νοιάζει απολύτως τι γνώμη έχει ο εδώ αντιπρόσωπος.
Έτσι μπράβο. Τώρα τα λες σωστά. Δε σε νοιάζει. Σε νοιάζει να το πάρεις από αλλού και ας πληρώνει κάποιος άλλος.

Αυτό που λες για τον κατασκευαστή και τον αντιπρόσωπο το έχω πει πολλάκις στο παρόν νήμα. Είναι θέμα συμφωνίας (κάλυψης δηλαδή των εξόδων) μεταξύ κατασκευαστή και αντιπροσώπου. Μετάνοιες πάντως δεν θα δεις από αντιπρόσωπο. Από κατασκευαστή μπορεί.

Για πάρε και ένα τηλέφωνο στην intersys. Ποτέ δεν ξέρεις.... :105:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Έτσι μπράβο. Τώρα τα λες σωστά. Δε σε νοιάζει. Σε νοιάζει να το πάρεις από αλλού και ας πληρώνει κάποιος άλλος.

Αυτό που λες για τον κατασκευαστή και τον αντιπρόσωπο το έχω πει πολλάκις στο παρόν νήμα. Είναι θέμα συμφωνίας (κάλυψης δηλαδή των εξόδων) μεταξύ κατασκευαστή και αντιπροσώπου. Μετάνοιες πάντως δεν θα δεις από αντιπρόσωπο. Από κατασκευαστή μπορεί.

Για πάρε και ένα τηλέφωνο στην intersys. Ποτέ δεν ξέρεις.... :105:
Θα προσπαθήσω να στο πω όσο πιο απλά γίνεται...
Είναι σαν να θέλω να μπω στο σπίτι του ΜΠΑΜΠΑ σου (ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ). Όσο κι αν εσύ ο ΥΙΟΣ του (ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ/ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ) μπορεί να μου λες, προβάλλοντας οποιαδήποτε δικαιολογία, ότι δεν μπορώ να μπω... στο τέλος μετράει αυτό που λέει ο ΜΠΑΜΠΑΣ σου (ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ), και αν αυτός λέει ότι μπορώ να μπω στο σπίτι του, γιατί αυτός πληρώνει τον λογαριασμό, τότε ΕΣΥ (ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ/ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ) δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να εκτελέσεις τις εντολές του και να πεις και ένα τραγούδι.

ΥΓ: Αν δεν το καταλαβαίνεις κ τώρα, δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο, παρά να σου δώσω για δώρο ένα μικρόφωνο... όλο δικό σου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp