Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 30.785
Συμπτωματικά σήμερα πέρασε ο Κώστας ΕΑR και τα λέγαμε πίνοντας λίγο κρασί!
Πιστεύετε ότι δεν γράφει τακτικά επειδή τον ξύνισε κάτι με το φόρουμ;
Απλά ο Κώστας έχει υποστεί μια αλλαγή στη ζωή του με αποτέλεσμα το φόρουμ να έρχεται σε δεύτερη μοίρα στις προτεραιότητές του.
Το ίδιο και με μερικούς άλλους, ο καθένας για τους δικούς του λόγους φυσικά.
Εκτός αυτού όμως μετά από χρόνια ενασχόλησης με κάποιο αντικείμενο έρχεται ο κορεσμός, η βαρεμάρα, ακόμη και αλλαγή στα ενδιαφέροντά μας.
Κι εγώ που ήμουν κάποτε του ήχου, κατόπιν έγινα της εικόνας και του home cinema γενικώς.
Κι εκεί που συνεχώς ήμουν πάνω από τον προβολέα και έκανα συνεχώς δοκιμές και ρυθμίσεις, τώρα πια δεν με νοιάζει και τόσο.
Τον ρυθμίζω εκεί που μ' αρέσει και τέλος.
Με εξαίρεση τον τελευταίο προβολέα που τον ρύθμισε ο Μανώλης μια που ήρθε στα μέρη μας.
Πάντως με τον προβολέα παραμάσχαλα στο κουτί του και να κατέβω Αθήνα για ρύθμιση και επιστροφή αυθημερόν, είναι κάτι που δεν θα το ξανακάνω.
Το έκανα τρείς φορές, τις δύο οδικώς και μία αεροπορικώς. Βλαμμένος γαρ.
Χάθηκε ή μειώθηκε ο ενθουσιασμός που υπήρχε κάποτε.
Είναι φυσική συνέπεια.
Καταλήγοντας θέλω να πω ότι δεν είναι όλα αυτό που αρχικά φαίνεται.
Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι.
Λέτε π.χ. ο Κόγιας να μην γράφει τακτικά λόγω των αγγελιών;
Ή ο EAR ή ο Ζαπάντης;
Πιστεύετε ότι δεν γράφει τακτικά επειδή τον ξύνισε κάτι με το φόρουμ;
Απλά ο Κώστας έχει υποστεί μια αλλαγή στη ζωή του με αποτέλεσμα το φόρουμ να έρχεται σε δεύτερη μοίρα στις προτεραιότητές του.
Το ίδιο και με μερικούς άλλους, ο καθένας για τους δικούς του λόγους φυσικά.
Εκτός αυτού όμως μετά από χρόνια ενασχόλησης με κάποιο αντικείμενο έρχεται ο κορεσμός, η βαρεμάρα, ακόμη και αλλαγή στα ενδιαφέροντά μας.
Κι εγώ που ήμουν κάποτε του ήχου, κατόπιν έγινα της εικόνας και του home cinema γενικώς.
Κι εκεί που συνεχώς ήμουν πάνω από τον προβολέα και έκανα συνεχώς δοκιμές και ρυθμίσεις, τώρα πια δεν με νοιάζει και τόσο.
Τον ρυθμίζω εκεί που μ' αρέσει και τέλος.
Με εξαίρεση τον τελευταίο προβολέα που τον ρύθμισε ο Μανώλης μια που ήρθε στα μέρη μας.
Πάντως με τον προβολέα παραμάσχαλα στο κουτί του και να κατέβω Αθήνα για ρύθμιση και επιστροφή αυθημερόν, είναι κάτι που δεν θα το ξανακάνω.
Το έκανα τρείς φορές, τις δύο οδικώς και μία αεροπορικώς. Βλαμμένος γαρ.
Χάθηκε ή μειώθηκε ο ενθουσιασμός που υπήρχε κάποτε.
Είναι φυσική συνέπεια.
Καταλήγοντας θέλω να πω ότι δεν είναι όλα αυτό που αρχικά φαίνεται.
Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι.
Λέτε π.χ. ο Κόγιας να μην γράφει τακτικά λόγω των αγγελιών;
Ή ο EAR ή ο Ζαπάντης;
Last edited: