Ακόμα μια διαμαρτυρία

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785
Συμπτωματικά σήμερα πέρασε ο Κώστας ΕΑR και τα λέγαμε πίνοντας λίγο κρασί!
Πιστεύετε ότι δεν γράφει τακτικά επειδή τον ξύνισε κάτι με το φόρουμ;
Απλά ο Κώστας έχει υποστεί μια αλλαγή στη ζωή του με αποτέλεσμα το φόρουμ να έρχεται σε δεύτερη μοίρα στις προτεραιότητές του.
Το ίδιο και με μερικούς άλλους, ο καθένας για τους δικούς του λόγους φυσικά.

Εκτός αυτού όμως μετά από χρόνια ενασχόλησης με κάποιο αντικείμενο έρχεται ο κορεσμός, η βαρεμάρα, ακόμη και αλλαγή στα ενδιαφέροντά μας.
Κι εγώ που ήμουν κάποτε του ήχου, κατόπιν έγινα της εικόνας και του home cinema γενικώς.
Κι εκεί που συνεχώς ήμουν πάνω από τον προβολέα και έκανα συνεχώς δοκιμές και ρυθμίσεις, τώρα πια δεν με νοιάζει και τόσο.
Τον ρυθμίζω εκεί που μ' αρέσει και τέλος.
Με εξαίρεση τον τελευταίο προβολέα που τον ρύθμισε ο Μανώλης μια που ήρθε στα μέρη μας.
Πάντως με τον προβολέα παραμάσχαλα στο κουτί του και να κατέβω Αθήνα για ρύθμιση και επιστροφή αυθημερόν, είναι κάτι που δεν θα το ξανακάνω.
Το έκανα τρείς φορές, τις δύο οδικώς και μία αεροπορικώς. Βλαμμένος γαρ.
Χάθηκε ή μειώθηκε ο ενθουσιασμός που υπήρχε κάποτε.
Είναι φυσική συνέπεια.
Καταλήγοντας θέλω να πω ότι δεν είναι όλα αυτό που αρχικά φαίνεται.
Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι.
Λέτε π.χ. ο Κόγιας να μην γράφει τακτικά λόγω των αγγελιών;
Ή ο EAR ή ο Ζαπάντης;

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.863
Εγώ που το Σάββατο αρραβωνιάστηκα και αντί για svs ultra η πεθερά μου με έκανε λατέρνα με μπλιμπλίκια,ρολόγια και κρεμαστά πολλαπλάσιας αξίας>:(:( με την δικαιολογία ότι αν σου το πάρω ξέρω ότι κάποια στιγμή θα το πουλήσεις για να πάρεις κάτι άλλο ενώ αυτά θα μείνουν να μας θυμάσαι(τι άνθρωποι Θεέ μου:whistling:,δεν εκτιμούν την διαχρονική ευελιξία στην αξία ενός δώρου:dance2:) να διαμαρτυρηθώ εδώ ή στις αγγελίες?:roflmao::roflmao::roflmao:

Y

Yiannis_B

Guest
Εγώ που το Σάββατο αρραβωνιάστηκα και αντί για svs ultra η πεθερά μου με έκανε λατέρνα με μπλιμπλίκια,ρολόγια και κρεμαστά πολλαπλάσιας αξίας>:(:( με την δικαιολογία ότι αν σου το πάρω ξέρω ότι κάποια στιγμή θα το πουλήσεις για να πάρεις κάτι άλλο ενώ αυτά θα μείνουν να μας θυμάσαι(τι άνθρωποι Θεέ μου:whistling:,δεν εκτιμούν την διαχρονική ευελιξία στην αξία ενός δώρου:dance2:) να διαμαρτυρηθώ εδώ ή στις αγγελίες?:roflmao::roflmao::roflmao:
Ότι θα κάνεις σύμφωνο συμβίωσης, της το πες? :rolleyes:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.239

:D:p:p:roflmao::welcome:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.115
Μετά απ' αυτό, όλο το φόρουμ είναι ανοιχτό για να πεις τον πόνο σου...:D

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.239
εμενα στον αραββωνα μου μ ειχαν παρει το iphone 5 !
oυτε βραχιολια, ουτε κρεμαστα, ουτε δαχτυλιδια ουτε σκουλαρικια!!

:D

(μπορω να λεω κι εγω τον πονο μου τωρα???)

Reaction score
390
Costas Kogias, Buthia, costas Ear κτλπ οπως βλέπεται δεν γράφουν ποιά (Τυχαίο) με αποτέλεσμα το φόρουμ να γίνεται φτωχότερο .!!
Κατά τα άλλα σας πείραξαν οι αγγελίες.
Και εγώ ξυνίζω όταν βλέπω οτι κάποιο ασχολούνται μόνο με τα θέματα της πολιτικής σε φόρουμ ηχου ,αλλά ετσι είναι αυτά.
Καλό σας βράδυ.:p
Ευτυχώς που δεν γράφουν οι "άσχετοι¨" για να μπορούμε εμείς οι "σχετικοί" να γράφουμε τον πόνο μας.

Reaction score
2.248
Βρε παιδιά υπάρχει ένας κανονισμός και πρέπει να τηρηθεί για όλους.
Όλα τα άλλα είναι περιττά.
Καθώς η παρούσα πολιτική δεν ευνοεί την ανάπτυξη του χόμπι και με την ευκαιρία της γενέθλιας ημέρας του ισοδυναμου, παρακαλούμε να σκεφτείτε ισοδύναμα προς άρση της απόφασης απαγόρευσης δημοσίευσης αγγελιών λόγω λίγων ενσήμων (ποστ σε άλλα νήματα), καθώς το μέλος @MILES έχει συμπληρώσει το όριο ηλικίας προς συνταξιοδότηση (από Ιούλιο 2006) :p

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.773
Συμπτωματικά σήμερα πέρασε ο Κώστας ΕΑR και τα λέγαμε πίνοντας λίγο κρασί!
Πιστεύετε ότι δεν γράφει τακτικά επειδή τον ξύνισε κάτι με το φόρουμ;
Απλά ο Κώστας έχει υποστεί μια αλλαγή στη ζωή του με αποτέλεσμα το φόρουμ να έρχεται σε δεύτερη μοίρα στις προτεραιότητές του.
Το ίδιο και με μερικούς άλλους, ο καθένας για τους δικούς του λόγους φυσικά.

Εκτός αυτού όμως μετά από χρόνια ενασχόλησης με κάποιο αντικείμενο έρχεται ο κορεσμός, η βαρεμάρα, ακόμη και αλλαγή στα ενδιαφέροντά μας.
Κι εγώ που ήμουν κάποτε του ήχου, κατόπιν έγινα της εικόνας και του home cinema γενικώς.
Κι εκεί που συνεχώς ήμουν πάνω από τον προβολέα και έκανα συνεχώς δοκιμές και ρυθμίσεις, τώρα πια δεν με νοιάζει και τόσο.
Τον ρυθμίζω εκεί που μ' αρέσει και τέλος.
Με εξαίρεση τον τελευταίο προβολέα που τον ρύθμισε ο Μανώλης μια που ήρθε στα μέρη μας.
Πάντως με τον προβολέα παραμάσχαλα στο κουτί του και να κατέβω Αθήνα για ρύθμιση και επιστροφή αυθημερόν, είναι κάτι που δεν θα το ξανακάνω.
Το έκανα τρείς φορές, τις δύο οδικώς και μία αεροπορικώς. Βλαμμένος γαρ.
Χάθηκε ή μειώθηκε ο ενθουσιασμός που υπήρχε κάποτε.
Είναι φυσική συνέπεια.
Καταλήγοντας θέλω να πω ότι δεν είναι όλα αυτό που αρχικά φαίνεται.
Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι.
Λέτε π.χ. ο Κόγιας να μην γράφει τακτικά λόγω των αγγελιών;
Ή ο EAR ή ο Ζαπάντης;
Μιχάλη πουθενά δεν ειπώθηκε πως οι φίλοι που αναφέρεις σταμάτησαν τη συμμετοχή τους στο φόρουμ λόγω των αγγελιών. Οπως λες, προφανως ο καθενας εχει τους λόγους του. Καλο θα ηταν όμως να μην υπάρχουν άλλες "απώλειες" , και να γίνει προσπάθεια επιστροφής όσο το δυνατόν περισσότερων.

Συμπαράσταση όλοι στην αγωνιστή daharis5260!!!!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785
Μιχάλη πουθενά δεν ειπώθηκε πως οι φίλοι που αναφέρεις σταμάτησαν τη συμμετοχή τους στο φόρουμ λόγω των αγγελιών. Οπως λες, προφανως ο καθενας εχει τους λόγους του.
Κι όμως Δημήτρη ειπώθηκε έμεσα σε άλλο ποστ.

Reaction score
573
Να λέμε και την αλήθεια..... όσον αφορά τις αγγελίες [και δεν αναφέρομαι στον Miles]
είχαν παρατηρηθεί διάφορα παρατράγουδα και γινόταν "τύπου εμπόριο" από κάποιους!
Υπάρχουν πάντως παραδείγματα "τύπου εμπορίου" και "αισχροκέρδειας" που δεν τα πιάνει ο κανονισμός...

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.361
Νομιζω οτι ολοι πρεπει να λαβουμε υποψιν μας οτι απο πολλους, πολλες αγγελιες ,δεν ειναι διαχειρισημες απο τον διαχειριστη , και με πολλες χωρις ελεγχο αγγελιες μπορει να δημιουργηθουν διαφορων ειδων προβληματα .
Κατα την γνωμη μου ειναι λογικο να υπαρχει μια ισορροπια μεταξυ μηνυματων-συμμετοχης
και αγγελιων.
Και εμενα μου αρεσει να βλεπω πολλες αγγελιες ιδιως απο απο αξιολογους χομπιστες ,οι οποιοι απο μονοι τους ειναι και καποιου ειδους εγγυηση , αλλα δεν πρεπει να παραβλεπουμε τον κοπο αυτου που κανει δυνατη την υπαρξη των αγγελιων.

Τωρα , να απολογειται ο mod των αγγελιων ,γιατι δεν φταιει ,αν εχουν καποιοι λιγοτερη
συμμετοχη το βρισκω εντελως αδικο και δεν λεω και αλλους χαρακτηρισμους για χαρη του επιπεδου ;) ,για αυτους που τον εφεραν σε αυτη την θεση.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.863
μου έδωκες πρόστυχη ιδέα..αν είναι να το κάνω θα πουλήσω ακριβά το τομάρι μου:acute:,κανένας με 4 svs να υπογράψω?

daharis666

Moderator
Reaction score
83.863
εμενα στον αραββωνα μου μ ειχαν παρει το iphone 5 !
oυτε βραχιολια, ουτε κρεμαστα, ουτε δαχτυλιδια ουτε σκουλαρικια!!

:D

(μπορω να λεω κι εγω τον πονο μου τωρα???)
size matters που λένε και στα μιξοβάρβαρα,που να κρεμάσεις ένα svs ultra στον γιακά, άσε που δεν θα χωρούσαν στο πλάνο για φωτό:p και άσε που δεν θα πήγαινα στο γλέντι και θα έτρεχα σπίτι για δοκιμές:D:D:D

Reaction score
573
Άσχετο με το θέμα, αλλά όταν εγώ όταν αρραβωνιάστηκα ζήτησα από τον αείμνηστο μπατζανάκη μου σαν δώρο το Rega Planar 3 (και από τότε άρχισαν όλα...).

Reaction score
38
Δεν μου πέφτει λόγος για τη λειτουργία του forum, ούτε της κατηγορίας των αγγελιών, οπότε ας μην θεωρηθεί η παρέμβασή μου ως παρατήρηση προς τους ιθύνοντες και τους συμφορουμίτες.

Διάβασα πριν λίγο, ξανα, τον κανονισμό των αγγελιών, πιο πολύ απο περιέργεια, αφού δεν σας κρύβω πως θεωρώ την κατηγορία των αγγελιών ιδιαιτέρως δραστήρια, ακόμα και για τεχνολογικό forum, και αυτό ως πολιτική του forum! H αίσθηση που είχα, ώσπου να διαβάσω το συγκεκριμένο παράπονο ήταν πως υπάρχει συνειδητά μια χαλαρότητα στη διαχείρισή τους και αυτό επιβεβαίωσα διαβάζοντας τον σχετικό κανονισμό.
Διότι δεν υπάρχει σαφής αναφορά ποιοι και πόσες αγγελίες μπορούν να αναρτήσουν. Μόνο γενικότητες ως γενικότερη πολιτική.

Ίσως λοιπόν αν το αποσαφηνίζατε και δεν το αφήνατε στην γενική κρίση του εκάστοτε διαχειριστή-συντονιστή, να μην είχατε τέτοιου είδους, imo δικαιολογημένα, παράπονα, ούτε να χαλάγατε τις καρδιές σας.
Eλάχιστος αριθμός post στο forum για την αναρτηση αγγελίας σχετικής με την θεματολογία, ακόμα μεγαλύερος αριθμός για άλλες αγγελίες, αυστηρότερος έλεγχος των off topic (κουτσουλίσματος των νημάτων) και μέγιστος αριθμός αγγελιών ανα έτος, είναι imo απαραίτητα για να εξαληφθεί η εντύπωση που έχω σχημaτίσει για το περιεχόμενου και τον χαρακτήρα του avsite.
(τεχνολογικό φόρουμ με λιγότερα ποστ για τεχνολογίες και περισσότερα για κοινωνικο-πολιτικο-οικονομικά και αγγελίες)

Reaction score
188
και με τι να ασχοληθουμε δηλαδη? ποιο καλωδιο την εχει μακρυτερη απο την στιγμη που καιγεται ο κωλος μας? :D
Αμα καίγεται ο κώλος σου φίλε μου να φροντίσεις να τον σβήσεις.:gotcha:
καλα λεει ο Ν.Κ. , για να σβησει επρεπε να αφησετε ολοι εσεις οι αδιαφοροι το home cinema και να πατε να καταψηφισετε τη σημερινη κυβερνηση που εφερε το χαος σε ενα κρατος προτυπο επι 40 ετη..

Y

Yiannis_B

Guest
μου έδωκες πρόστυχη ιδέα..αν είναι να το κάνω θα πουλήσω ακριβά το τομάρι μου:acute:,κανένας με 4 svs να υπογράψω?
Είσαι πολύ μπροστά. :rolleyes: :roflmao::lolsign:

...εγώ για το κορίτσι το έλεγα. :lol:

Last edited by a moderator:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.210
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney