ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Aντε ρε Βαγγο(και 2fast4u) τελειωνετε να δω επιτελους
DLP στην κυρτη...:126:
DLP στην κυρτη...:126:
Δεν μπορω να πω.α οκ τοτε.
ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πολυ καλη η εικονα
Κάτι τέτοιο;Δεν μπορω να πω.
Παω να ριξω κατι στα ματια μου γιατι...κλαινε:137:
δλδ......ποταμι.....?...:142:Δεν μπορω να πω.
Παω να ριξω κατι στα ματια μου γιατι...κλαινε:137:
Αντριους κανονισε με τον Βαγγελη να εχουμε εναν αναμορφικο φακο.....φθηνο και καλο....!!!!!εχει ζουμι το πραγμα....
Εχω την εντυπωση πως θα εχουμε εξελιξης και με τις οθονες..!!!!!
Ετσι πρεπει να βλεπουμε κυριοι...με τετοιες οθονες για να παρουμε τα μεγιστα..
Μα εκει ειναι το θεμα Βαγγελη.....Να τονίσω οτι είτε μόνος ή παρέα με τον Σταμάτη:
...και ξετρελαθήκατε με την εικόνα.
- Δεν κάναμε ακόμη ΚΑΜΙΑ γεωμετρική ρύθμιση στο φακό(απαραίτητη σε κοίλη οθόνη) παρα μόνο απλά κεντράραμε τον προβολέα στο πανί !!!
- Δεν έχω κάνει Focus στο φακό παρα μόνο στο προβολέα !!!
- Δεν έχω κάνει ΚΑΜΙΑ χρωμματική ρύθμιση στο Marantz !!!
Που να ρυθμιστεί σωστα δηλαδή......
Για ξαναπεράστε σε λίγες μερες να τα ξαναπούμε κύριοι.
:409:Και που εισαι Ανδρεα, μην αρχισεις το δουλεμα.
Να προσθέσω κάτι......
Το "σύστημα" (Marantz + Schneider 1.33x Linear) τοποθετήθηκε προχθές για την αναγκη της φωτογράφισης που θα δείτε σύντομα σε διαφημητική μας καμπάνια παρέα με το μόνιμο κάτοικο μας 2fast4u (δόξα τω θεό ηταν εκεί) ελλείψη προσωπικού που ήταν σε εγκαταστάσεις της εταιρίας.
Να τονίσω οτι είτε μόνος ή παρέα με τον Σταμάτη:...και ξετρελαθήκατε με την εικόνα.
- Δεν κάναμε ακόμη ΚΑΜΙΑ γεωμετρική ρύθμιση στο φακό(απαραίτητη σε κοίλη οθόνη) παρα μόνο απλά κεντράραμε τον προβολέα στο πανί !!!
- Δεν έχω κάνει Focus στο φακό παρα μόνο στο προβολέα !!!
- Δεν έχω κάνει ΚΑΜΙΑ χρωμματική ρύθμιση στο Marantz !!!
Που να ρυθμιστεί σωστα δηλαδή......
Για ξαναπεράστε σε λίγες μερες να τα ξαναπούμε κύριοι.
Θυμάμαι το shock που είχα πάθει πέρυσι στην έκθεση ISE στη θέα του Sim2 των 52.000 euros σε κοίλη stewart και αναμορφικό. Οταν το περιέγραψα στον Ανδρέα εμπιστεύτηκε τον ενθουσιασμό μου και πήραμε την αποφαση να μπούμε σε αυτό το τεράστιο έξοδο αφού αναγκαστήκαμε να ανακατασκευάσαμε μέρος του μαγαζιού που μόλις είχε τελειώσει για να τοποθετήσουμε τη κοίλη.
Θεωρώ οτι είναι πλέον μονόδρομος το set κοίλη ή Flat 2.35 με αναμορφικό φακό για όσους τουλάχιστον ο κινηματογράφος είναι η εσωτερική παλίροια και ανατριχίλα πέρα απο τα μηχανάκια και τα spec τους. Και μέχρι να μπουν οι υποτιτλοι ΜΕΣΑ στη ταινία όσοι δεν ξέρουμε καλά αγγλικά με το σετάκι βρίσκω ένα αναγκαίο λόγο να πάρουμε το proficiency. :142::142::142:
Η αίσθηση είναι απλά απερίγραπτη. Come and you will see....
Γκελ Μπουρντά.....με τη σαλιάρα σου.....να δεις τι εστί βερύκοκο και πως το τρώμε εμείς στη Projecting ART :143::143::143:ποσο κοστιζει ο Schneider? ειναι καλητερος απο prismasonic 5000 (τον εχω πουλησει δυστηχως και βλεπω με zoom στο 2.40/1)?
τους νεους φτηνους φακους τους ειδατε? στο avs λενε οτι δεν υστερουν σε τπτ.
http://www.hometheaterbrothers.com/23901.html
και κατι ακομα
h stewart ειναι καλητερη απο την smx pro curv?γιατι και εγω εντυπωσιαστικα αλλα οχι τοσο