Αναμορφικος Marantz?

Reaction score
0
εννοεις οτι θα βγει προβοεας marantz με αναμορφικο πανελ?
και εμεις με τους φακους τι θα κανουμε?
εχω ειδη μπει στο τρυπακι
οχι τον 10 θα τον παρω ουτως η αλλως αλλα προβολεας με με πανελ 2.40/1 ειναι ονειρο

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Οχι βρε συ, ειναι η πρωτη φορα που βλεπω DLP με αναμορφικο φακο.
Εως τωρα ειχα την τυχη να δω μονο τριτσιπους...

Reaction score
15.548
Δεν μπορω να πω.
Παω να ριξω κατι στα ματια μου γιατι...κλαινε:137:
δλδ......ποταμι.....?...:142:
Να ερθω να κλαψουμε παρεα .....:116:

Ωχ....τι βαψαμε...!!!
Προβλεπω ασχημα τα πραγματα....δεν βλεπω να κοιμομαστε μετα.....!!!!!!

Reaction score
15.548
Απάντηση: Αναμορφικος Marantz?

Μαρτιος του 2008

Αντριους κανονισε με τον Βαγγελη να εχουμε εναν αναμορφικο φακο.....φθηνο και καλο....!!!!!εχει ζουμι το πραγμα....

Εχω την εντυπωση πως θα εχουμε εξελιξης και με τις οθονες..!!!!!

Μαιος του 2008..

Ετσι πρεπει να βλεπουμε κυριοι...με τετοιες οθονες για να παρουμε τα μεγιστα..

Νοεμβριος 2008

Aχ....βαχ....!!!!!!

Μιλαμε για πολυ κλαμα.....!!!!!
Ειναι η πρωτη φορα που θελω να κλαιω....!!!!!

Οποτε βλεπω ρε παιδι μου ενα setup με 235/1 οθονη + αναμορφικο φακο,ειναι σαν να χανω το εδαφος απο τα ποδια μου.....

αλλη αισθηση...!!!

Δεν μπορω να το εκφρασω......οτι και να γραψω....
Αυτο που χρειαζεται σε μια τετοια οθονη ειναι και ενας προβολεας που να δινει καλυτερη κινηση.....και ποιος ειναι αυτος......??..!!!!!!

Μπραβο στα παιδια που κανανε την κινηση να φερουν οθονη κυρτη 235/1 και αναμορφικο φακο....

Reaction score
221
Τι θα γινει με σας βρε παιδια Βαγγο και Ανδρεα, οποτε περναω απο την ΡSA για να σας πω μια καλημερα, φευγοντας νοιωθω κατι γαργαλητα μες τις τσεπες μου,κατι σαν καβουρια..... Ασε που προχθες φευγοντας απο εσας, πηγα να ''στουκαρω '' με το αυτοκινητο ,γιατι με αχαλινωτη τη φαντασια μου ,υστερα απο αυτα που ειδα σε σας ,νομισα σε μια διασταυρωση, οτι ενα τραινο στην κοιλαδα του Μαυροβουνιου ερχοταν κατα πανω μου........

Reaction score
221
Λοιπον,σοβαρα τωρα,αυτο που ειδα στην PSA προχθες,απο τον συνδυασμο MARANTZ [προβολεα ] , SCHNEIDER [αναμορφικου φακου ] , και βεβαια της υπαρχουσας κυρτης οθονης STEWART, ξεφευγει απο καθε φαντασια . Αγγιζει τα ορια της εικονικης πραγματικοτητας. Οι εννοιες ρεαλιστικη απεικονηση ,βαθος πεδιου κλπ , χανουν την εννοια τους . Εδω δεν παρακολουθεις τη δραση του εργου, εισαι μεσα σ'αυτην. Παρακολουθωντας απο 3μ. αποσταση την STEWART των 2,75μ πλατους να σε κυκλωνει, ωρες-ωρες νοιωθεις οτι εισαι και συ μερος της υποθεσης, οτι συμμετεχεις. Και ολα αυτα, χωρις να ενοχλεισαι καθολου απο την μικρη αποσταση θεασης.Αντιθετως, αποζητας μεγαλυτερη οθονη......Θα ελεγα οτι ο συνδυασμος φτιαχτηκε για μικρους σχετικα χωρους ,αν συμβιβαστεις να θυσιασης το χωρο που θα σου δεσμευσει μονιμα η οθονη. Το κοστος για ολα αυτα ειναι μια μικρη μειωση της ευκρινειας , λογω μεγαλου ανοιγματος της εικονας , και λογω παρεμβολης πολλων φακων. Παντως, νομιζω οτι ισως διορθωνεται λιγο, με πιο προσεκτικο focusing. Eιναι γεγονος βεβαια , οτι ειχαμε παρει μια γερη δοση πριν μερικους μηνες στην PSA με τον συνδυασμο ενος αλλου αναμορφικου, με προβολεα τοτε , τον KURO της PIONEER ,αλλα ο τωρινος συνδυασμος ,ειναι κατι ''αλλο''. Δεν ξερω αν τη βελτιωςη την εδωσε ο νεος φακος η ο προβολεας , αυτο θα ερευνηθει.Εκεινο ομως που μπορω να πω μετα βεβαιοτητος, ειναι οτι αρχισε νεα εποχη στα της οικιακης προβολης.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Να προσθέσω κάτι......

Το "σύστημα" (Marantz + Schneider 1.33x Linear) τοποθετήθηκε προχθές για την αναγκη της φωτογράφισης που θα δείτε σύντομα σε διαφημητική μας καμπάνια παρέα με το μόνιμο κάτοικο μας 2fast4u (δόξα τω θεό ηταν εκεί) ελλείψη προσωπικού που ήταν σε εγκαταστάσεις της εταιρίας.

Να τονίσω οτι είτε μόνος ή παρέα με τον Σταμάτη:
  • Δεν κάναμε ακόμη ΚΑΜΙΑ γεωμετρική ρύθμιση στο φακό(απαραίτητη σε κοίλη οθόνη) παρα μόνο απλά κεντράραμε τον προβολέα στο πανί !!!
  • Δεν έχω κάνει Focus στο φακό παρα μόνο στο προβολέα !!!
  • Δεν έχω κάνει ΚΑΜΙΑ χρωμματική ρύθμιση στο Marantz !!!
...και ξετρελαθήκατε με την εικόνα.

Που να ρυθμιστεί σωστα δηλαδή......
Για ξαναπεράστε σε λίγες μερες να τα ξαναπούμε κύριοι.

Θυμάμαι το shock που είχα πάθει πέρυσι στην έκθεση ISE στη θέα του Sim2 των 52.000 euros σε κοίλη stewart και αναμορφικό. Οταν το περιέγραψα στον Ανδρέα εμπιστεύτηκε τον ενθουσιασμό μου και πήραμε την αποφαση να μπούμε σε αυτό το τεράστιο έξοδο αφού αναγκαστήκαμε να ανακατασκευάσαμε μέρος του μαγαζιού που μόλις είχε τελειώσει για να τοποθετήσουμε τη κοίλη.

Θεωρώ οτι είναι πλέον μονόδρομος το set κοίλη ή Flat 2.35 με αναμορφικό φακό για όσους τουλάχιστον ο κινηματογράφος είναι η εσωτερική παλίροια και ανατριχίλα πέρα απο τα μηχανάκια και τα spec τους. Και μέχρι να μπουν οι υποτιτλοι ΜΕΣΑ στη ταινία όσοι δεν ξέρουμε καλά αγγλικά με το σετάκι βρίσκω ένα αναγκαίο λόγο να πάρουμε το proficiency. :142::142::142:

Η αίσθηση είναι απλά απερίγραπτη. Come and you will see....

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Αναμορφικος Marantz?

• Δεν κάναμε ακόμη ΚΑΜΙΑ γεωμετρική ρύθμιση στο φακό(απαραίτητη σε κοίλη οθόνη) παρα μόνο απλά κεντράραμε τον προβολέα στο πανί !!!

Μα εκει ειναι το θεμα Βαγγελη.....
Επειδη βλεπαμε οτι ειναι εκτος ο προβολεας και η εικονα παλι ειναι ευχαριστη......:112:

Reaction score
0
ποσο κοστιζει ο Schneider? ειναι καλητερος απο prismasonic 5000 (τον εχω πουλησει δυστηχως και βλεπω με zoom στο 2.40/1)?
τους νεους φτηνους φακους τους ειδατε? στο avs λενε οτι δεν υστερουν σε τπτ.
http://www.hometheaterbrothers.com/23901.html

και κατι ακομα
h stewart ειναι καλητερη απο την smx pro curv?γιατι και εγω εντυπωσιαστικα αλλα οχι τοσο

Reaction score
0
στα mkv που εχουν μετατραπει με mkv2vob οι υποτιτλοι ειναι μεσα στο 2.40/1 .βεβαια εκει δεν εχεις 24p
Να προσθέσω κάτι......

Το "σύστημα" (Marantz + Schneider 1.33x Linear) τοποθετήθηκε προχθές για την αναγκη της φωτογράφισης που θα δείτε σύντομα σε διαφημητική μας καμπάνια παρέα με το μόνιμο κάτοικο μας 2fast4u (δόξα τω θεό ηταν εκεί) ελλείψη προσωπικού που ήταν σε εγκαταστάσεις της εταιρίας.

Θυμάμαι το shock που είχα πάθει πέρυσι στην έκθεση ISE στη θέα του Sim2 των 52.000 euros σε κοίλη stewart και αναμορφικό. Οταν το περιέγραψα στον Ανδρέα εμπιστεύτηκε τον ενθουσιασμό μου και πήραμε την αποφαση να μπούμε σε αυτό το τεράστιο έξοδο αφού αναγκαστήκαμε να ανακατασκευάσαμε μέρος του μαγαζιού που μόλις είχε τελειώσει για να τοποθετήσουμε τη κοίλη.

Θεωρώ οτι είναι πλέον μονόδρομος το set κοίλη ή Flat 2.35 με αναμορφικό φακό για όσους τουλάχιστον ο κινηματογράφος είναι η εσωτερική παλίροια και ανατριχίλα πέρα απο τα μηχανάκια και τα spec τους. Και μέχρι να μπουν οι υποτιτλοι ΜΕΣΑ στη ταινία όσοι δεν ξέρουμε καλά αγγλικά με το σετάκι βρίσκω ένα αναγκαίο λόγο να πάρουμε το proficiency. :142::142::142:

Η αίσθηση είναι απλά απερίγραπτη. Come and you will see....

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
ποσο κοστιζει ο Schneider? ειναι καλητερος απο prismasonic 5000 (τον εχω πουλησει δυστηχως και βλεπω με zoom στο 2.40/1)?
τους νεους φτηνους φακους τους ειδατε? στο avs λενε οτι δεν υστερουν σε τπτ.
http://www.hometheaterbrothers.com/23901.html

και κατι ακομα
h stewart ειναι καλητερη απο την smx pro curv?γιατι και εγω εντυπωσιαστικα αλλα οχι τοσο
Γκελ Μπουρντά.....με τη σαλιάρα σου.....να δεις τι εστί βερύκοκο και πως το τρώμε εμείς στη Projecting ART :143::143::143:

Reaction score
0
πως να κανω γκελ μπουρντα ειμαι γιαννενα?
αν ημουν αθηνα θα σας ειχα κολλησει εκει πρωι μεσημερι βραδυ

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.447
Members
38.700
Νεότερο μέλος
kchannel