Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Reaction score
11
Για το υγρό παίξιμο, υπάρχει, (έλεος), σοβαρή άποψη; Μόλις έχω γίνει, (ξανά), βινυλιάκιας και θέλω να ξέρω! (Βλέπεις την δεκαετία του '70, που απέκτησα το pick up μου, και πάλι τότε γινόταν συζήτηση για το ίδιο θέμα, ήμουν 10 + και με απασχολούσαν άλλα παιξίματα!).

:107:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.007
Απάντηση: Re: ...Παραυπάρχει...

Για το υγρό παίξιμο, υπάρχει, (έλεος), σοβαρή άποψη; Μόλις έχω γίνει, (ξανά), βινυλιάκιας και θέλω να ξέρω! (Βλέπεις την δεκαετία του '70, που απέκτησα το pick up μου, και πάλι τότε γινόταν συζήτηση για το ίδιο θέμα, ήμουν 10 + και με απασχολούσαν άλλα παιξίματα!).

[youtube]XOaWQDYIrU8[/youtube]

Και διά χειρός Bernie Grundman:
http://www.experiencefestival.com/forum/Video-Viewing/W_rMZesN070

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Τώρα με μπέρδεψες! Ή υγρό, ή παίξιμο. Αμάν πια, διάλεξε να τελειώνουμε! :138:
Αμα τελειωσουμε, τοτε σιγουρα θα ειναι υγρο το παιξιμο:142::142:

Reaction score
3.497
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mercury Living Presence...

Λαμπάτα πικάπ!!!
Εννοείς τα έπιπλα της δεκαετίας του 60 με ενσωματομένο λαμπάτο ραδιοενισχυτή και ηχεία. Καμία σχέση με τα λαμπάτα ενισχυτικά και τα πικάπ [όχι λαμπάτα προς θεού!!!], όπως τα εννοούμε σήμερα.Λ.Σ.

Μην κολλάς, "λαμπάτα" πικάπ υπό την έννοια ότι όλα τα ενεργά σταδια που είχε μέσα αυτό το έπιπλο ήταν υλοποιημένα με λυχνίες.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.007
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας ψηφιακός να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Μάλιστα!!! Τα πετάξατε τα *λαμπάτα* πικάπ κλπ της δεκαετίας του 60 και έχετε και άποψη περί του τί συμβαινει σήμερα με τα αναλογικά!!!!!.
Είσαι και *προβληματικός* τελικά αν κατάλαβα καλά, μιας και έχεις βινύλια που μια μέρα τα ευτυχώς όχι προβληματικά παιδιά σου θα τα πετάξουν όπως εσύ πέταξες το *λαμπάτο* πικάπ σου.
Πώς τελικά τα παίζεις τα βινύλιά σου που μια μέρα τα μη προβληματικά παιδιά σου θα πετάξουν;;;; Μάλλον στο cd player τα παίζεις!!! Λ.Σ.

[youtube]gXQB_qiK-S4[/youtube]
:135:
[youtube]iRMDaOBxUXk&feature=related[/youtube]
Και από την ανάποδη:124:
[youtube]BJ2ejxw90Rc&feature=related[/youtube]
Και στα...σοβαρά εργαλεία:126:
[youtube]FPWlm5Mk2mA&feature=related[/youtube]

Reaction score
3.497
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Για το υγρό παίξιμο, υπάρχει, (έλεος), σοβαρή άποψη;

Οι οποδοί αυτής της σχολής ακούνε πλέον μόνο με υγρό παίξιμο.
Εχω δοκιμάσει το υγρό παίξιμο -φυσικά με νερό- και ο ήχος αλλάζει δραματικά.

Reaction score
3.497
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Μάλιστα!!! Τα πετάξατε τα *λαμπάτα* πικάπ κλπ της δεκαετίας του 60 και έχετε και άποψη περί του τί συμβαινει σήμερα με τα αναλογικά!!!!!.
Είσαι και *προβληματικός* τελικά αν κατάλαβα καλά, μιας και έχεις βινύλια που μια μέρα τα ευτυχώς όχι προβληματικά παιδιά σου θα τα πετάξουν όπως εσύ πέταξες το *λαμπάτο* πικάπ σου.
Πώς τελικά τα παίζεις τα βινύλιά σου που μια μέρα τα μη προβληματικά παιδιά σου θα πετάξουν;;;; Μάλλον στο cd player τα παίζεις!!! Λ.Σ.
Θα προσπαθήσω να πουλήσω τα βινύλια πριν τα παιδιά μου τα πετάξουν. Συνεπώς μας συμφέρει και τους δύο να τα ξεφορτωθούμε. :109:

Reaction score
3.497
Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

O Bhutia είναι όλα τα λεφτά, 10 βιντεοκλίπς = 1000 λέξεις

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τελικά έναν (1) σοβαρό λόγο γιατί πρέπει κάποιος να ασχοληθεί με το βινύλιο, ειδικά αν δεν έχει δίσκους, θα δούμε;

...

Reaction score
4.250

Τελικά έναν (1) σοβαρό λόγο γιατί πρέπει κάποιος να ασχοληθεί με το βινύλιο, ειδικά αν δεν έχει δίσκους, θα δούμε;

...
Γιατι θα τους παιρνει τζαμπα απ αυτους που θα τους πετανε :142::142::142:

Reaction score
4

...
Εύκολο είναι..., το παίζεις μούρη !
Ειδικά αν έχεις και τίποτα "συλλεκτικά κομμάτια".....καθάρισες.

Είναι κάτι ανάλογο με την βιβλιοθήκη.
Δίνει άλλο κύρος ένας τοίχος γεμάτος βιβλία...., πέρα από την μόρφωση του ιδιοκτήτη.

Το κακό είναι ότι το βινύλιο επηρεάζει τον χαρακτήρα (κάτι που φαίνεται ακόμα και εδώ)....το νου σας :137:

Reaction score
10
Όλα καλά είναι, τη μουσικούλα μας να ευχαριστιόμαστε και να μην προσπαθούμε να επιβάλουμε την άποψη μας στους άλλους. ;)

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Οι οποδοί αυτής της σχολής ακούνε πλέον μόνο με υγρό παίξιμο.
Εχω δοκιμάσει το υγρό παίξιμο -φυσικά με νερό- και ο ήχος αλλάζει δραματικά.
Φίλε g.kar μπορείς να πεις περισσότερα σχετικά; Κάποιο σχετικό link ;

Reaction score
11

...
Στο δικό μου σύστημα, το βινύλιο, δυστυχώς, ακούγεται 50% καλύτερα από CD παιγμένο με φθηνά μηχανήματα. Τώρα το ανακάλυψα και διαγράφω άπαξ δια παντός τα ψηφιακά μέχρι νεωτέρας, (ωρίμανσης).

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος