melina
Cargo 200
- Reaction score
- 45.502
Εγώ πάντως το έχω ρίξει στον Mozart, κατόπιν υποδείξεως σας, και ομολογώ ότι είναι μαγικός (στα αυτιά μου τουλάχιστον). Δεν θυμάμαι να γράψω από μνήμης τους τίτλους που έχω ακούσει...θα πω μόνο ότι τελευταία βρήκα και αγόρασα σε βινύλιο το διπλό LP soundtrack από την ταινία Amadeus (ναι αυτή την παλιά)...είναι απόλαυση...ειδικά τα κονσέρτα για πιάνο θεικά.
Μετά τον Mozart που πάει κανείς...ή μήπως το χάος. Χωρίς να σημαίνει ότι τον εξαντλήσαμε. Αν θες πες μου και ποια θεωρούνται must have / must listen κομμάτια ώστε να φροντίσω να τα έχω.
Σε κάποιες επιεσκέψεις μου σε δισκάδικα αυτές τις μέρες στην Αθήνα, βρήκα διάφορες συλλογές από συμφωνίες του mozart, μέσα σε κουτιά 5-6 δίσκοι (βινύλιο), αξίζουν αυτές οι συλλογές ή ήταν απλά εμπορικά πακέτα?
Ευχαριστώ.
Μετά τον Mozart που πάει κανείς...ή μήπως το χάος. Χωρίς να σημαίνει ότι τον εξαντλήσαμε. Αν θες πες μου και ποια θεωρούνται must have / must listen κομμάτια ώστε να φροντίσω να τα έχω.
Σε κάποιες επιεσκέψεις μου σε δισκάδικα αυτές τις μέρες στην Αθήνα, βρήκα διάφορες συλλογές από συμφωνίες του mozart, μέσα σε κουτιά 5-6 δίσκοι (βινύλιο), αξίζουν αυτές οι συλλογές ή ήταν απλά εμπορικά πακέτα?
Ευχαριστώ.