Αυριο πρωτες εντυπωσεις απο Hitachi PJ TX300

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μεσα στα πλαισια των παρουσιασεων ολων των νεων μοντελων και εως την στιγμη που θα συμπληρωθει το απαραιτητο πανελ για συγκριτικο...ο τιτλος τα λεει ολα.
Υπομονη εως αυριο λοιπον.
Οποιος θελει να ερθει καλοδεχουμενος :wink:

Reaction score
0
Τι ωρα Ανδρεα? Θα ηθελα να δω και καποιον LCD, αν και ο hitachi δε θα ηταν στις πρωτες μου επιλογες αν κρινω απο τα προηγουμενα μοντελα...

Reaction score
14
B said:
Τι ωρα Ανδρεα? Θα ηθελα να δω και καποιον LCD, αν και ο hitachi δε θα ηταν στις πρωτες μου επιλογες αν κρινω απο τα προηγουμενα μοντελα...
πάρε καλού κακού και ενα κόφτη για το σύρμα!!!!

μπορεί να είναι high de-kotetsion!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ανάλυση: 1280x720
Φωτεινότητα: 1.200 Ansi Lumens
Αντίθεση: 10.000:1
Είσοδοι: Computer Input: 1 x 15-pin Mini-D-sub, Video Input:1 x Composite Video RCA Jack, 1 x S-Video Mini DIN 4-pin, 3 x Component Video RCA Jack.
Άλλες θύρες: RS-232C
Βάρος: 4,7 Kg
Διαστάσεις (ΠxΥxΒ σε mm): 340 x 113 x 298

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εγω παντως την πρωτη "τζουρα" την πηρα...

Υ.Γ.Τα μελη με μουσι θα απαγορευτουν στο επομενο συγκριτικο :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Λοιπον παω να τον ψιλοπαρω(τον υπνακο :roll: ) και σε λιγο θα τα μαθετε.
Εκτος εαν με προλαβει ο Γενικος... :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Φυσικά θα σε προλάβω!!! Σε ό,τι αφορά στους lcd νομίζω εμείς πρέπει να έχουμε την 1η και την τελευταία λέξη...

Λοιπόν η 1η λέξη είναι ίδια με την τελευταία: ας περιμένουμε τον 400... ή τον επόμενο 1080p της Hitachi... :( :( :(

Ένας πολύ όμορφος προβολέας εξωτερικά αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο και εσωτερικά... μου θύμισε τις παλιές καλές εποχές των lcd:

1. Νομίζω ότι ο 300 έχει περισσότερο pixelation από τον 200. Μακράν περισσότερο από τον panasonic 900.. :shock:
2. Σε υλικό 1080i δεν είδα εκείνο το βάθος που περίμενα να δω, και σίγουρα είχα δει στον panasonic 900 και στον Z5.
3. Ο εσωτερικός scaler δεν είναι καθόλου καλός. Σε υλικό 576i τα προβλήματα ήταν εμφανή. Αρκεί να έβλεπε κανένας την σκηνή με τις στέγες στον Gladiator.
4. Οut of the box θέλει αρκετή ρύθμιση όσον αφορά στα χρώματα κλπ.
5. Το μαύρο του δεν είναι κακό αλλά το όλο pixelation (δεν το περίμενα ούτε εγώ...) χαλάει την εικόνα και νιώθεις ότι υπάρχει πέπλο. Και αυτά δυστυχώς σε σήμα 1080i...

H γενική εντύπωσή μου είναι ότι κάτι λάθος έγινε σε αυτό το μηχάνημα... το περίμενα καλύτερο από τον 200 (που δεν ήταν καλύτερο μηχάνημα από τον 900 ή τον Ζ4) αλλά τελικά ο 300 είναι χειρότερος από τον 200...

Υ.Γ. Δεν θα τον συγκρίνω με τον 70 που έπαιζε δίπλα ότι και αν σας γράψει ο Ανδρέας...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μεχρι να τον συγκρινει ο γενικος με τον 70 ας σας πω και εγω δυο πραγματακια.
Πρεπει εδω να σημειωσω πως εμφαση δοθηκε στα σταθερα σημεια και οχι στις μεταβλητες(οπως π.χ. χρωμα) καθως οι οποιες ρυθμισεις και στα δυο μηχανηματα εγιναν οχι απο επαγγελματια αλλα προχειρα απο εμενα.

Ο PJ-TX 300 ειναι πανεμορφος.
Ισως ο ωραιοτερος "μικρος" προβολεας που εχω δει.
Ειναι επισης εντελως αθορυβος.
Καθως και φωτεινος αλλα και με μεγαλη αντιθεση...για LCD.
Και στο σημειο αυτο ακριβως ειναι που τελειωνουν τα "υπερ" του

Διοτι τα "κατα" του τον καθιστουν απαραδεκτο για τα σημερινα δεδομενα.
Κοτετσοσυρμα ορατο απο τα 4 μετρα και ενω ειμαστε στο τελος του σωτηριου ετους 2006?
Αποπλεξη για γελια στην περιφημη σκηνη του "Μοναμαχου" με την καμερα πανω απο τις στεγες των σπιτιων ζωντανες ενω ο μικρος Optoma HD7O διπλα ζωγραφιζε?
Στο ιδιο κεφαλαιο και λιγο πιο πριν καθως το αρμα με τον αυτοκρατορα "παρκαρει" μπρος στα μαρμαρινα σκαλοπατια το "shading" να βγαζει ματια σε σχεδον ολες τις γωνιες?

Στην εικονα να υστερει σαφεστατα-και πολυ λιγα λεω- απεναντι στον κατα 200 ευρω οικονομικοτερο HD70 σε καθε δυνατη παραμετρο.
Φτωχος συγγενης και ακομα περισσοτερο.

Θα μπορουσα να προχωρησω αναλυτικοτερα ωρες επι ωρων αλλα ποιος ο λογος?
Ηδη ειχα παρει το μηνυμα απο το cine4home το οποιο ειχε μια "αδυναμια" προς τα προηγουμενα μοντελα της καλης εταιριας αλλα ετουτο εδω το εθαψε.(δεν διαβαζω ποτε reviews πριν δω ενα μοντελο αλλα ειχα δει τις βαθμολογιες)
Επισης ειχα παρει το μηνυμα χθες το βραδυ απο καποιον που τον ειχε δει.
Αλλα τετοια χαλια δεν τα περιμενα...

Και να σας πω και κατι αλλο?
Οσο ειμαι εδω μαζι σας θα σας λεω την αληθεια ειτε το θελετε ειτε οχι.
Προκειμενου 5-10 απο εσας να γλυτωσουν καποια χρηματα απο το να αγοραζουν γουρουνια στο σακι ας με βρισουν και μερικοι.

Συγκριση με τον HD70?
Ελατε τωρα, ας σοβαρευτουμε... :wink:

Reaction score
14
πάρε καλού κακού και ενα κόφτη για το σύρμα!!!!

επανάληψη μυνήματος... πρίν τον τεστάρεις Ανδρέα τον αγόρασε φίλος blind (γουρούνι στο σακί) χωρίς να τον δεί πρώτα και αντικατέστησε τον άλλο τον Hitachi 200... και... απλά μεγάλωσε το κοτέτσι του και άλλο.

Οντως είναι πολύ όμορφος σε design.. alla...???

Reaction score
0
Δυστυχως δε μπορεσα να ερθω, αλλα αποτι καταλαβαινω δεν εχασα και τιποτα σπουδαιο...
Τον νεο panasonic θα ηθελα να δω διπλα στον HD70 να δουμε αν εχουν βασει ολα αυτα τα διθυριμβικα reviews απο το εξωτερικο που δεν κατανοω...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Με αυτά που ακούω και βλέπω τον τελευταίο χρόνο από το στρατόπεδο των lcd, καταλαβαίνω ότι τελικά η κοροϊδία των εταιρειών είναι κολλητική. Από την φάση του dark chip 1 ή 1,2 ή 1,75 ή 2,325, HD, DC1/2 XYZ με διπλά διαφορικά και τετρακίνηση, περάσαμε πλέον στην παραγωγή μηχανών για πλάκα του άλλου στρατοπέδου και το σήριαλ με τα πάνελ της Epson δείχνει να το γράφει ο Φώσκολος. Από ότι φαίνεται, οι εταιρείες και τα marketing τμήματα αυτών, συμπεριφέρονται στο κοινό γνωρίζοντας πολύ καλά την καταναλωτική μανία του χομσινεματζίδικου νεολαίου. Ελπίζω να τους κράξουν όλα τα περιοδικά – φόρουμ παγκοσμίως μπας και αρχίσει να ωριμάζει ποτέ το σπορ της βιντεοπροβολής.

p.s. Γι αυτό σας λέω, κατηφορίστε επιτέλους… 8) :lol:

Reaction score
164
Που οφείλεται αυτή η χειρότερη εικόνα του 300 σε σχέση με τον 200? Τι έχουν αλλάξει στα οπτικά του?

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Βρε παιδια πως να "αυξηθει" το ....κοτετσοσυρμα αφου χρησιμοποιει το ιδιο D5 chip ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.343
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian