- Reaction score
- 4
Για να δουμε πως τα παει στην Ελλαδα το αυτοματο αυτοκινητο.
Πουλαει η οχι?
Ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα ?
Φτιαχτηκε ειδικα για να μπορουν να οδηγουν και οι γυναικες :cool_11: η κανει και για τους ανδρες?
Το εχει μαθει ο Ελληνας και το αγοραζει, η το αγοραζουν μονο κατι γιδια και κατι τορνοφοροι? :cool_11:
Οσοι γραψουν την αποψη τους ας μας πουν και τι κιβωτιο εχουν. Μηχανικο η αυτοματο?
-----------------------------------------------------------------------
Εγω ως γιδιον το πηρα αυτοματο.
Η χρηση του ειναι κυριως μεσα στην πολη οποτε δεν εβλεπα τον λογο να παρω μηχανικο.
Η αληθεια ειναι οτι στις εθνικες με κρεμαει αφου αργει να αλλαξει ταχυτητα.
Και στο αποτομο φρεναρισμα για να προλαβεις το κακο θα ηταν καλυτερα να κατεβασεις εσυ την ταχυτητα και ας γονατισει το αμαξι , παρα να περιμενεις να κατεβασει τις στροφες που θελει η μηχανη για να σου ριξει την ταχυτητα μονο του.
Σε αυτα τα δυο σημεια εχω εστιασει το προβλημα.
Στις προσπερασεις και στο φρεναρισμα... (αντε και στο οτι καιει ελαχιστα παραπανω)
Σε ολα τα αλλα πιστευω ειναι καλυτερο και σιγουρα πιο ξεκουραστο..
Ασε που δεν υπαρχει φθορα στον δισκο αφου δεν υπαρχει συμπλεκτης.
Η γνωμη σας παρακαλω ...
Μεχρι στιγμης το σκορ ειναι ΑΥΤΟΜΑΤΟ 1 ΜΗΧΑΝΙΚΟ 0 :happy_9:
Πουλαει η οχι?
Ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα ?
Φτιαχτηκε ειδικα για να μπορουν να οδηγουν και οι γυναικες :cool_11: η κανει και για τους ανδρες?
Το εχει μαθει ο Ελληνας και το αγοραζει, η το αγοραζουν μονο κατι γιδια και κατι τορνοφοροι? :cool_11:
Οσοι γραψουν την αποψη τους ας μας πουν και τι κιβωτιο εχουν. Μηχανικο η αυτοματο?
-----------------------------------------------------------------------
Εγω ως γιδιον το πηρα αυτοματο.
Η χρηση του ειναι κυριως μεσα στην πολη οποτε δεν εβλεπα τον λογο να παρω μηχανικο.
Η αληθεια ειναι οτι στις εθνικες με κρεμαει αφου αργει να αλλαξει ταχυτητα.
Και στο αποτομο φρεναρισμα για να προλαβεις το κακο θα ηταν καλυτερα να κατεβασεις εσυ την ταχυτητα και ας γονατισει το αμαξι , παρα να περιμενεις να κατεβασει τις στροφες που θελει η μηχανη για να σου ριξει την ταχυτητα μονο του.
Σε αυτα τα δυο σημεια εχω εστιασει το προβλημα.
Στις προσπερασεις και στο φρεναρισμα... (αντε και στο οτι καιει ελαχιστα παραπανω)
Σε ολα τα αλλα πιστευω ειναι καλυτερο και σιγουρα πιο ξεκουραστο..
Ασε που δεν υπαρχει φθορα στον δισκο αφου δεν υπαρχει συμπλεκτης.
Η γνωμη σας παρακαλω ...
Μεχρι στιγμης το σκορ ειναι ΑΥΤΟΜΑΤΟ 1 ΜΗΧΑΝΙΚΟ 0 :happy_9: