Βασικές ρυθμίσεις εικόνας και μετρήσεις με τη βοήθεια ενός φωτόμετρου…

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.745
Απάντηση: Βασικές ρυθμίσεις εικόνας και μετρήσεις με τη βοήθεια ενός φωτόμετρου…

Kαι μια διευκρινηση....

Το τσεκαρισμα ειχε να κανει με το ποσο κοντα ειναι σε σχεση με ενα κορυφαιο μετρητικο....
τελικά πόσο κοντά είναι? (από τη δική σου δηλαδή εμπειρία και για το δικό σου δηλαδή τεμάχιο):138:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.745
Απάντηση: Βασικές ρυθμίσεις εικόνας και μετρήσεις με τη βοήθεια ενός φωτόμετρου…

Τα εχω ζησει πολυ εντονα μαζι σου αυτα και δεν μπορω αλλο..
μ'αρέσει όταν μιλάς πρόστυχα....:143::138::137:

Reaction score
15.548

τελικά πόσο κοντά είναι? (από τη δική σου δηλαδή εμπειρία και για το δικό σου δηλαδή τεμάχιο):138:
Γεια σου Κωστη....:137:

μ'αρέσει όταν μιλάς πρόστυχα....:137:
:142:

Reaction score
1

1. Οπως βλεπεις δεν θα ασχοληθω....ενω μπορω.
Το μονο που μπορω να σου πω ειναι πως ολα μεταξυ τους επιρεαζονται......απλα πραγματα....
Και φυσικα παιζουν ρολο και οι δυνατοτητες του sharp σε επιπεδο cms ως προς την φωτεινοτητα κ.λ.π.

2. Εγω προτεινω να ασχοληθεις ποιο πολυ και να φερεις εαν γινετε το τριγωνακη σου με την σωστη φωτεινοτητα(μιας και τα δειχνει ολα αλλου γι'αλλου...αν δειχνει σωστα το μετρητικο..!).και οταν γινουν αυτα ξαναγραψε μας...

3. Οσο για το δικο μου spyder3 ειναι τσεκαρισμενο με αλλο παρα πολυ καλυτερο μετρητικο ...
....το δικο σου ειναι και μιλας για ακριβεια ..:118:

1. Κώστα, η περίοδος χάριτος που είχες από εμένα έχει τελειώσει. Από εδώ και μπρος ότι μπαρούφα γράφεις θα επισημαίνεται από εμένα και θα καταρρίπτεται με επιχειρήματα. Και έχεις γράψει τόσες πολλές μπαρούφες στο φόρουμ, που θα μπορούσαμε να γεμίσουμε ολόκληρο βιβλίο! :204:

Στο θέμα μας λοιπόν τώρα, ε όχι λοιπόν, τίποτα από τα όλα που γράφεις δεν επηρεάζεται σε ένα σωστό CMS, γιατί αυτό ήταν το θέμα μας, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα γράφω, και μπορείς να ρωτήσεις και τον Μανώλη και τον Βαγγέλη.

Εσύ απλά έχεις δει μέχρι τώρα μονάχα CMS που δουλεύουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ, και απλά νόμιζες ότι αυτός είναι ο κανόνας και ότι έτσι συμβαίνει γενικότερα.

2. Και μετά λες ότι εγώ δεν διαβάζω τα δικά σου κείμενα. Έγραψα ότι δεν έχω αυτή τη στιγμή τη Firehawk, ταξιδεύει για τη Δανία, ούτε αυτό το διάβασες;! Τι να κάτσω να ρυθμίσω λοιπόν, να ρυθμίσω την εικόνα του Sharp στον κιτρινισμένο τοίχο μου;! :142:

Όσο για το τρίγωνο του Sharp, έχω γυρίσει όλα τα ρυθμιστικά του κορεσμού και της απόχρωσης στο μηδέν, και είναι ρυθμισμένες μόνο οι φωτεινότητες των χρωμάτων με το CA813. Όταν γυρίσει η Firehawk, θα κάτσω και θα ρυθμίσω αναλυτικά με τον Spyder 3 το τρίγωνο του Sharp που σαφώς χρειάζεται μπόλικο συμμάζεμα!

Και δεν πρόκειται φυσικά να έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, γιατί το CMS του Sharp κυριολεκτικά ζωγραφίζει, σε πλήρη αντίθεση με τους περισσότερους άλλους προβολείς της αγοράς, που το CMS τους είναι απλά για τα μπάζα!

3. Κώστα έχεις ξεφύγει εντελώς, μου φαίνεται πια ότι τα έχεις χαμένα τελείως. Εγώ κάθισα και ρύθμισα τις φωτεινότητες των χρωμάτων με το CA813 και τις συνέκρινα απλώς με αυτές που ο Spyder 3 θεωρεί ως ιδανικές. Και όπως βλέπεις, το CA813 είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ σε αυτόν τον τομέα με τον Spyder 3.

Ήθελα απλά να αποδείξω πόσο μεγάλη π@π@ριά έγραψες, όταν είπες ότι το CA813 μου είναι για πέταμα, επειδή μετράει 20% παραπάνω φωτεινότητα από αυτό του Μανώλη.

Άστο Κωστάκη, δεν σε παίρνει, τα μέλη μας διαβάζουν και μπορούν να καταλάβουν εύκολα ποιος από τους δυο μας γράφει μπαρούφες. Έχεις εκτεθεί τόσες πολλές φορές άλλωστε το τελευταίο διάστημα... :142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.745

3. Κώστα έχεις ξεφύγει εντελώς, μου φαίνεται πια ότι τα έχεις χαμένα τελείως.
να επισημάνω πως βλέπω ένα τρελό έρωτα ανάμεσά σας! :143::135::137:

βρε κεφαλόπουλε θα μου πεις τι συμπεράσματα έβγαλες για το σπάιντερ 3 σου, ή το κρατάς κρυφό επτασφράγιστο μυστικό?:138:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.886

Παναγιώτη είναι τρομερό-κοίτα τι έκανες στον άνθρωπο από τότε που ανέλαβες

μέσα σε όλα:142:

http://www.avsite.gr/vb/forumdisplay.php?f=39

Reaction score
11.834
Re: Απάντηση: Βασικές ρυθμίσεις εικόνας και μετρήσεις με τη βοήθεια ενός φωτόμετρου…

:142:

Reaction score
1
Να ρωτήσω και εγώ ο άσχετος κάτι? μιας και μόλις βρήκα τον εν λόγω οδηγό:
το αρχείο (AVCHD), υπάρχει περίπτωση να παίξει με στικάκι σε media player μιας HDTV?
Και αν ναι, πως?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

To αρχείο είναι σε μορφή ISO.Αν το media player αναγνωρίζει τέτοια αρχεία τότε λογικά θα παίξει.Πρόσεχε όμως γιατί είναι περίπου πάνω απο 2giga οπότε θέλει τουλάχιστον 4άρι στικάκι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.559
Members
38.572