Υπάρχει τόσο μεγάλο σπόιλερ?Έστω και σε σπόιλερ!
![]()
Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025
Υπάρχει τόσο μεγάλο σπόιλερ?Έστω και σε σπόιλερ!
![]()
O Bhutia είναι μυθικό πρόσωπο. Δεν υπάρχουν φωτό.Επίσης θα ήταν δίκαιο όσοι προτείνουν με περισπούδαστο ύφος τι θα έπρεπε να κάνουμε όλοι εμείς οι άσχετοι, που δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε για hi end ,τουλάχιστον να είχαν μια δημοσιευμένη φωτογραφία η κάτι που να αποδεικνύει τι έχουν κάνει οι ίδιοι στον δικό τους χώρο....
Κάτι παραπάνω θα ξέρετε εσείς οι παλιοί για να το λέτεΥπαρχει κι η 3η κατηγορια ακροατων, αυτοι που χουν και φιλο τον Κωστα Εαρ !
![]()
Αυτή η "πλειοψηφία" έχει κάθε δικαιολογία να "συμβιβάζεται", αλλά δεν έχει δικαιολογία να επιλέγει λάθος ηχεία για τον χώρο, λάθος ενισχυτικες βαθμίδες για τα ηχεία, λάθος προενισχυτικές βαθμίδες για τις τελικές, και στο τέλος να αφορίζει στο πυρ το εξώτερον κάθε σύστημα ισοσταθμισης απόκρισης χώρου και κάθε χρήση σαμπ στο αγνό παρθένο δικάναλο σύστημα.πλειψηφία ανήκουν αυτοί που έχουν ένα σύστημα στο σαλόνι του σπιτιού τους κι ακούν αυτό που μπορούν να προσφέρουν τα μηχανήματά τους κι ο χώρος τους οπότε εξ' ανάγκης συμβιβάζονται με το ακουστικό αποτέλεσμα
Αυτό ακριβώς εννοώ δόκτωρ, όσοι ανήκουμε (βλέπεις βάζω και τον εαυτό μου μέσα) σ' αυτή την κατηγορία πρέπει να συμβιβαστούμε και καλό θα είναι να κάνουμε σωστή μελέτη πριν την οποιαδήποτε αγορά hiendικού εξοπλισμούΑυτή η "πλειοψηφία" έχει κάθε δικαιολογία να "συμβιβάζεται", αλλά δεν έχει δικαιολογία να επιλέγει λάθος ηχεία για τον χώρο, λάθος ενισχυτικες βαθμίδες για τα ηχεία, λάθος προενισχυτικές βαθμίδες για τις τελικές, και στο τέλος να αφορίζει στο πυρ το εξώτερον κάθε σύστημα ισοσταθμισης απόκρισης χώρου και κάθε χρήση σαμπ στο αγνό παρθένο δικάναλο σύστημα.
Δεν είναι και τόσο "σοφές" οι άνωθεν πρακτικές της ρημάδας της "πλειοψηφίας"..![]()
Αυτό είναι γεγονός.Άσε που έχω καταλάβει οτι εκεί στη Θεσσαλονίκη έχετε μαζευτεί ένα παρεάκι διαλεχτοί ένας-ένας
Εγω λεω τωρα κατα jiovani 75 λογικη ,οτι οσοι δουλεουν στη Νasa ειναι ασχετοι γιατι δεν εχουν πυραυλο!!![]()
![]()
Και για να δώσω και ενα ακόμα παρόμοιο παράδειγμα, αν ρωτήσεις πως να πας στην Χαλκιδική θα σου δείξω. Δεν σημαίνει πως θα έρθω και εγω μαζί σουΕγω λεω τωρα κατα jiovani 75 λογικη ,οτι οσοι δουλεουν στη Νasa ειναι ασχετοι γιατι δεν εχουν πυραυλο!!![]()
Εμενα βεβαια μου αρκει οτι γνωριζουν αντιθετα με το τι πιστευουν αλλοι,,οτι για να πας στο Αρη δε γινεται με αεροπλανο
.
Να ξεκουνήσετε τον κώλο σας και να πεταχτείτε ως το περίπτερο να πάρετε έναν. Άιντε πχια! Όλα έτοιμα τα θέλετε...Εγω λεω τωρα κατα jiovani 75 λογικη ,οτι οσοι δουλεουν στη Νasa ειναι ασχετοι γιατι δεν εχουν πυραυλο!!![]()
![]()
Εγω θέλω lucky cup ή την πατούσα μπανάνα..Να ξεκουνήσετε τον κώλο σας και να πεταχτείτε ως το περίπτερο να πάρετε έναν. Άιντε πχια! Όλα έτοιμα τα θέλετε...
View attachment 95505
Αυτή η "πλειοψηφία" έχει κάθε δικαιολογία να "συμβιβάζεται", αλλά δεν έχει δικαιολογία να επιλέγει λάθος ηχεία για τον χώρο, λάθος ενισχυτικες βαθμίδες για τα ηχεία, λάθος προενισχυτικές βαθμίδες για τις τελικές, και στο τέλος να αφορίζει στο πυρ το εξώτερον κάθε σύστημα ισοσταθμισης απόκρισης χώρου και κάθε χρήση σαμπ στο αγνό παρθένο δικάναλο σύστημα.
Δεν είναι και τόσο "σοφές" οι άνωθεν πρακτικές της ρημάδας της "πλειοψηφίας"..![]()
Το είδες κάπου γραμμένο αυτό;Οι σωστές συμβουλές είναι πάντα αυτό που αναζητά ο κάθε ένας που απευθύνεται στο φόρουμ.
Απλά δεν είναι και πολύ όμορφο να λες ότι απαγορεύεται να μιλάει οποίος δεν υιοθετεί τα δικά σου πιστεύω....
[DOUBLEPOST=1525097494][/DOUBLEPOST]Μάλλον δεν τον καταλαβαίνεις ούτε εσυ....Δεκτή η γνώμη,με την αποδοχή της βεβαίως να συνεπάγεται ότι απαγορεύεται να εκφέρουν περισπούδαστες γνώμες πάνω στην απόδοση διαφόρων ηχοσυνόλων όσοι ατενίζουν τους όρους της υψηλής πιστότητας με ανάλογα κριτήρια...
Σιγά το θέρετρο!Και για να δώσω και ενα ακόμα παρόμοιο παράδειγμα, αν ρωτήσεις πως να πας στην Χαλκιδική θα σου δείξω. Δεν σημαίνει πως θα έρθω και εγω μαζί σου![]()