Βραχυκυκλωτήρες ηχείων

P

PMC

Guest
[DOUBLEPOST=1525089878][/DOUBLEPOST]Το γεγονός πως αυτού του είδους οι "συμβουλές" που δίδονται ,παραμένουν σωστές ακόμα και αν δεν έχουν υλοποιηθεί από αυτούς που τις δίνουν ,μάλλον δεν πρέπει να μας απασχολεί ιδιαίτερα ,σωστά?;)[/QUOTE]

Οι σωστές συμβουλές είναι πάντα αυτό που αναζητά ο κάθε ένας που απευθύνεται στο φόρουμ.
Απλά δεν είναι και πολύ όμορφο να λες ότι απαγορεύεται να μιλάει οποίος δεν υιοθετεί τα δικά σου πιστεύω....

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.801
Επίσης θα ήταν δίκαιο όσοι προτείνουν με περισπούδαστο ύφος τι θα έπρεπε να κάνουμε όλοι εμείς οι άσχετοι, που δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε για hi end ,τουλάχιστον να είχαν μια δημοσιευμένη φωτογραφία η κάτι που να αποδεικνύει τι έχουν κάνει οι ίδιοι στον δικό τους χώρο....
O Bhutia είναι μυθικό πρόσωπο. Δεν υπάρχουν φωτό.:D

Των υπολοίπων όλων υπάρχουν φωτό, εκτός από του Κεφάλα.

Reaction score
1.155
Υπαρχει κι η 3η κατηγορια ακροατων, αυτοι που χουν και φιλο τον Κωστα Εαρ !

8-):D;)
Κάτι παραπάνω θα ξέρετε εσείς οι παλιοί για να το λέτεo_O
Άσε που έχω καταλάβει οτι εκεί στη Θεσσαλονίκη έχετε μαζευτεί ένα παρεάκι διαλεχτοί ένας-ένας:gotcha:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.111
πλειψηφία ανήκουν αυτοί που έχουν ένα σύστημα στο σαλόνι του σπιτιού τους κι ακούν αυτό που μπορούν να προσφέρουν τα μηχανήματά τους κι ο χώρος τους οπότε εξ' ανάγκης συμβιβάζονται με το ακουστικό αποτέλεσμα
Αυτή η "πλειοψηφία" έχει κάθε δικαιολογία να "συμβιβάζεται", αλλά δεν έχει δικαιολογία να επιλέγει λάθος ηχεία για τον χώρο, λάθος ενισχυτικες βαθμίδες για τα ηχεία, λάθος προενισχυτικές βαθμίδες για τις τελικές, και στο τέλος να αφορίζει στο πυρ το εξώτερον κάθε σύστημα ισοσταθμισης απόκρισης χώρου και κάθε χρήση σαμπ στο αγνό παρθένο δικάναλο σύστημα.:gotcha:

Δεν είναι και τόσο "σοφές" οι άνωθεν πρακτικές της ρημάδας της "πλειοψηφίας".. :p:D:p:D

Reaction score
6.613
Εγω λεω τωρα κατα jiovani 75 λογικη ,οτι οσοι δουλεουν στη Νasa ειναι ασχετοι γιατι δεν εχουν πυραυλο!! :roflmao::roflmao: :headbang:
Εμενα βεβαια μου αρκει οτι γνωριζουν αντιθετα με το τι πιστευουν αλλοι,:whistling:,οτι για να πας στο Αρη δε γινεται με αεροπλανο :cautious:.

Reaction score
1.155
Αυτή η "πλειοψηφία" έχει κάθε δικαιολογία να "συμβιβάζεται", αλλά δεν έχει δικαιολογία να επιλέγει λάθος ηχεία για τον χώρο, λάθος ενισχυτικες βαθμίδες για τα ηχεία, λάθος προενισχυτικές βαθμίδες για τις τελικές, και στο τέλος να αφορίζει στο πυρ το εξώτερον κάθε σύστημα ισοσταθμισης απόκρισης χώρου και κάθε χρήση σαμπ στο αγνό παρθένο δικάναλο σύστημα.:gotcha:

Δεν είναι και τόσο "σοφές" οι άνωθεν πρακτικές της ρημάδας της "πλειοψηφίας".. :p:D:p:D
Αυτό ακριβώς εννοώ δόκτωρ, όσοι ανήκουμε (βλέπεις βάζω και τον εαυτό μου μέσα) σ' αυτή την κατηγορία πρέπει να συμβιβαστούμε και καλό θα είναι να κάνουμε σωστή μελέτη πριν την οποιαδήποτε αγορά hiendικού εξοπλισμού;) και να μην ψάχνουμε μετά για μαγικές λύσεις εξωτικών καλωδίων, κώνων στήριξης κι όοοοτι άλλης π@π@ριάς βγάζουν οι εταιρίες.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.111
Άσε που έχω καταλάβει οτι εκεί στη Θεσσαλονίκη έχετε μαζευτεί ένα παρεάκι διαλεχτοί ένας-ένας
Αυτό είναι γεγονός.8-)
Μπορείτε να ζηλεύετε άφοβα.:p

Ευχόμαστε από καρδιάς, και στα δικά σας! :D

P

PMC

Guest
Εγω λεω τωρα κατα jiovani 75 λογικη ,οτι οσοι δουλεουν στη Νasa ειναι ασχετοι γιατι δεν εχουν πυραυλο!! :roflmao::roflmao: :headbang:

....δεν μπορώ και δεν είπα κάποιον άσχετο.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.801
Εμενα βεβαια μου αρκει οτι γνωριζουν αντιθετα με το τι πιστευουν αλλοι,:whistling:,οτι για να πας στο Αρη δε γινεται με αεροπλανο :cautious:.
Και για να δώσω και ενα ακόμα παρόμοιο παράδειγμα, αν ρωτήσεις πως να πας στην Χαλκιδική θα σου δείξω. Δεν σημαίνει πως θα έρθω και εγω μαζί σου ;)

Reaction score
725
Ο καθενας με τον χώρο που έχει καλό είναι να προσπαθεί για το εφικτό.
Επίσης θα πρέπει πριν αγοράσει το οποιοδήποτε συστημα hifi να πάρει και γνώμες των ειδικών μιας και δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους γκουρού του θέματος.
Παντα ο ίδιος στη τελική αποφασίζει φυσικά απλα αν κάνει χοντρη πατάτα πχ αποφασισει ηχεια,ενισχυτή μόνο από αισθητικής απόψεως,θα προσπαθεί μετα,άλλοτε μάταια,να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Κι εγώ το ένα σύστημα το έχω στο σαλόνι..άκουσα με προσοχή αρκετές γνώμες πιο ειδικών από μένα και έφτασα στο ιδανικό για τα αυτιά μου ακουστικό αποτέλεσμα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.170
Να ξεκουνήσετε τον κώλο σας και να πεταχτείτε ως το περίπτερο να πάρετε έναν. Άιντε πχια! Όλα έτοιμα τα θέλετε...

cornetto-vanilla-400x400.png

Reaction score
725
Να ξεκουνήσετε τον κώλο σας και να πεταχτείτε ως το περίπτερο να πάρετε έναν. Άιντε πχια! Όλα έτοιμα τα θέλετε...

View attachment 95505
Εγω θέλω lucky cup ή την πατούσα μπανάνα..

Και για αυτους που παίρνουν hifi μόνο από αισθητικής άποψης τους προτείνω αυτό

cf80ceb1ceb3cf89cf84cebf-ceb3cf81ceb1cebdceb9cf84ceb1-cf83cf80cf81cf89cebeceb5.jpg

Last edited:

P

PMC

Guest

Ο Κώστας έαρ τουλάχιστον μας έχει δείξει το σύστημα του.... μας έχει αναλύσει τις αδυναμίες του... μας έχει δείξει τι έχει κάνει ο ίδιος για τα προβλήματα των ηχείων...χώρου του...και είναι και ξεκάθαρος-κατανοητός στις απαντήσεις που δίνει. Άλλο που είναι λίγο αποτομος στην πρώτη επαφή...
Έχει κάνει και πράξη αυτά που πιστεύει και σε χώρους άλλων ...

Πολλά από τα παραπάνω ισχύουν και για τον dimifoot...
[DOUBLEPOST=1525095919][/DOUBLEPOST]Καλά τώρα....το παράδειγμα με τους πυραύλους που όλοι όσοι δουλεύουν στην ΝΑΣΑ πρέπει να έχουν και από έναν .....ταιριάζει ?

Reaction score
30.456
Οι σωστές συμβουλές είναι πάντα αυτό που αναζητά ο κάθε ένας που απευθύνεται στο φόρουμ.
Απλά δεν είναι και πολύ όμορφο να λες ότι απαγορεύεται να μιλάει οποίος δεν υιοθετεί τα δικά σου πιστεύω....
Το είδες κάπου γραμμένο αυτό;

P

PMC

Guest
Δεκτή η γνώμη,με την αποδοχή της βεβαίως να συνεπάγεται ότι απαγορεύεται να εκφέρουν περισπούδαστες γνώμες πάνω στην απόδοση διαφόρων ηχοσυνόλων όσοι ατενίζουν τους όρους της υψηλής πιστότητας με ανάλογα κριτήρια...
[DOUBLEPOST=1525097494][/DOUBLEPOST]Μάλλον δεν τον καταλαβαίνεις ούτε εσυ....
[DOUBLEPOST=1525097559][/DOUBLEPOST]Στο 64

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney