Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Δεν είμαι λύτης προβλημάτων...γιατί είμαι ΄΄αλήτης΄΄ στη συμπεριφορά κατά πολλούς.Θα θελα όμως να μουν ο...Ελύτης:612:(Πειράζει;)
Δηλαδή τί θέλουν σήμερα οι γυναίκες γνωρίζεις??

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Αν ήμουν γυναίκα,θα γνώριζα επακριβώς...Υποθέσεις κάνουμε και ό,τι βγει...Το λεγόμενο ΄΄Ραντεβού στα τυφλά΄΄,έτσι βαδίζουμε.Το μόνο που μπορώ να σου πω σα συμβουλή,είναι:
Ακολούθησε το πάνω κεφάλι και μην έχεις τύφλα στα μάτια.Υπάρχουν κι εξαιρέσεις...Η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία...Γι αυτή την ελπίδα γίνονται τελικά όλα τα λάθη (παραπλήσιες καταστάσεις βιώνονται και στην υψηλή πιστότητα:612:).

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-

Ακολούθησε το πάνω κεφάλι και μην έχεις τύφλα στα μάτια.Υπάρχουν κι εξαιρέσεις....
+1 :142::142::142:

Reaction score
1.845
Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Ξέχασα να γράψω επίσης ότι ξέρω να μαγειρεύω!! Είμαι άριστη μαγείρισσα! Είμαι κελεπούρι!!
[RELIOPS="Για να σε δώ με "άλλο" μάτι!"]
[/RELIOPS]
:204:

Επειδή όμως ξέρω κια να μαγειρεύω το ξανασκέφτηκα. Αντί να ανοίξουμε σπιτικό, καλύτερα ένα γκουρμεδάδικο. Ξέρεις, απ' αυτά που σερβίρεις ένα σκ@τουλάκι μέσα σε ένα μεγάλο πιάτο στον πελάτη

[RELIOPS="και πληρώνει με εσώρουχα"]δηλαδή του παίρνεις τα σώβρακα! :138:[/RELIOPS]

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

[/RELIOPS]
Το ένα δίκροκο, το άλλο αμυγδαλωτό. Πως μετά να μην έχεις πέραση στις γυναίκες... :142::143:

Reaction score
40
Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Ορίστε λίγο έλειψα και βαλθήκατε να με δεσμεύσετε….εικονικά....:142:
Πάντως ο Θεός (γένους αρσενικού) σας έχει βοηθήσει να μην έχω λιμπιστεί κανέναν σας. Κάντε ευχαριστήριες δεήσεις και μνημονεύστε την καλή σας τύχη.:138:
Εξάλλου έχω σώας τας φρένας ακόμα μιας και η τρέλα μου (γένους θηλυκού) εξισορροπείται με την
λ ο γ ι κ ή (πάλι γένους θηλυκού)…..για να μην ξεχνιόμαστε.

Κάποιος φίλος καλή του ώρα μου είχε πει το εξής :

Για να μπορείς να σταθείς στο μυαλό, θα πρέπει να έχεις σταθερή βάση, κοινώς πόδια!
Τώρα εάν το μυαλό είναι στα πόδια ...,βάζεις το κεφάλι στο τραίνο για να ησυχάσουν κι οι υπόλοιποι.....:142:

Αυτό φυσικά ισχύει για άνδρες και γυναίκες……

Δεν βρίσκω τον λόγο που πετάτε ο ένας στον άλλο μπηχτές γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει τις πεποιθήσεις του καλές ή κακές κι ας αφορούν και το γυναικείο φίλο.(μακριά από μας)

Πάντως αυτό που ζητούσα το βρήκα σήμερα εδώ μέσα και η χαρά μου μέγιστη….http://www.youtube.com/watch?v=GRTXS94VitA
Ας είναι καλά ο Ν. Αρβανιτάκης που το ανέβασε στη μουσική κατηγορία...ο φίλος μου Ο Rapid :128: και φυσικά η Μyrtw....

Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-fi? γιατί αν σας έλεγαν πως ασχολούνται θα τις είχατε ''φάει''....με περισσότερη όρεξη.............

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Ορίστε λίγο έλειψα και βαλθήκατε να με δεσμεύσετε….εικονικά....
Πάντως ο Θεός (γένους αρσενικού) σας έχει βοηθήσει να μην έχω λιμπιστεί κανέναν σας. Κάντε ευχαριστήριες δεήσεις και μνημονεύστε την καλή σας τύχη.
Εξάλλου έχω σώας τας φρένας ακόμα μιας και η τρέλα μου (γένους θηλυκού) εξισορροπείται με την

Κάποιος φίλος καλή του ώρα μου είχε πει το εξής :

Για να μπορείς να σταθείς στο μυαλό, θα πρέπει να έχεις σταθερή βάση, κοινώς πόδια!
Τώρα εάν το μυαλό είναι στα πόδια ...,βάζεις το κεφάλι στο τραίνο για να ησυχάσουν κι οι υπόλοιποι.....

Αυτό φυσικά ισχύει για άνδρες και γυναίκες……

Δεν βρίσκω τον λόγο που πετάτε ο ένας στον άλλο μπηχτές γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει τις πεποιθήσεις του καλές ή κακές κι ας αφορούν και το γυναικείο φίλο.(μακριά από μας)

Πάντως αυτό που ζητούσα το βρήκα σήμερα εδώ μέσα και η χαρά μου μέγιστη….http://www.youtube.com/watch?v=GRTXS94VitA
Ας είναι καλά ο Ν. Αρβανιτάκης που το ανέβασε στη μουσική κατηγορία...ο φίλος μου Ο Rapid και φυσικά η Μyrtw....

Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-fi? γιατί αν σας έλεγαν πως ασχολούνται θα τις είχατε ''φάει''....με περισσότερη όρεξη.............
Πάντως θα κάνατε ωραίο ζευγάρι με τον Bhutia!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Πάντως θα κάνατε ωραίο ζευγάρι με τον Bhutia!!!!!!!!!!!!!
Από που σου προκύπτει αυτό ''καλέ'' μου φίλε teachertza?:145:

Reaction score
40

[/RELIOPS]
:204:

Επειδή όμως ξέρω κια να μαγειρεύω το ξανασκέφτηκα. Αντί να ανοίξουμε σπιτικό, καλύτερα ένα γκουρμεδάδικο. Ξέρεις, απ' αυτά που σερβίρεις ένα σκ@τουλάκι μέσα σε ένα μεγάλο πιάτο στον πελάτη

[RELIOPS="και πληρώνει με εσώρουχα"]δηλαδή του παίρνεις τα σώβρακα! :138:[/RELIOPS]
:143::143:

Reaction score
777

Από που σου προκύπτει αυτό ''καλέ'' μου φίλε teachertza?
E ξέρεις θα ήταν σαν τις σαπουνόπερες...Θα βριζόσασταν μέχρι θανάτου και μετά...θα παντρευόσασταν.Muhahahahahahaha

Reaction score
10

Οι γυναίκες ξέρουν τι θέλουν!!! Εμείς δεν ξέρουμε τι θέλουν!!!

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

E ξέρεις θα ήταν σαν τις σαπουνόπερες...Θα βριζόσασταν μέχρι θανάτου και μετά...θα παντρευόσασταν.Muhahahahahahaha
Κρύο αστείο από άνθρωπο που μόνο σαπουνόπερες βλέπει και όχι όπερες....
Δηλαδή σου λείπει η ακοή....τρέχα να διαβάσεις......
Για την όραση δεν το συζητώ καθόλου.....:145:

Reaction score
40

Οι γυναίκες ξέρουν τι θέλουν!!! Εμείς δεν ξέρουμε τι θέλουν!!!
Μπορείτε να τις ρωτήσετε αν....θέλετε....:114:

Reaction score
1.845

Έλα ρε Fedra, μη κλωτσάς, είναι καλό παιδί ο Bhutia. :121: Είναι και Ωριλά (κατά πάσα πιθανότητα), θα σου κάνει ένα καθαρισμό αυτιών σπέσιαλ. Θα σε κάμει χαλιεντού σούπερ! :119:

Reaction score
40

Έλα ρε Fedra, μη κλωτσάς, είναι καλό παιδί ο Bhutia. :121: Είναι και Ωριλά (κατά πάσα πιθανότητα), θα σου κάνει ένα καθαρισμό αυτιών σπέσιαλ. Θα σε κάμει χαλιεντού σούπερ! :119:
& εσύ τέκνον Βρούτε?

Ελάτε παιδιά παραπήγε το αστείο δεν νομίζετε?:121:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-

Για την όραση δεν το συζητώ καθόλου.....:145:
Σώπα καλέ...Να μας τα μάθεις εσύ που διαβάζεις και ακούς και όπερα.
Γιατί εμείς οι κακομοίρηδες...οι αμόρφωτοι...

Διάβασε αυτό...
http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/10/blog-post_07.html
Βεβαίως δέν συμφωνω απόλυτα με τον blogά και ούτε κατα διάνοια τείνω σε κατηγορίες ανθρώπων που περιγράφει...αλλα ταιριάζει στην περίσταση...Ειδικά μάλιστα όταν δέν το συζητάς και καθόλου...

Κρίμα...

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται

Σώπα καλέ...Να μας τα μάθεις εσύ που διαβάζεις και ακούς και όπερα.
Γιατί εμείς οι κακομοίρηδες...οι αμόρφωτοι...

Δεν έγραψα κάτι τέτοιο για σένα αλλά αν επιμένεις.....

Διάβασε αυτό...
http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/10/blog-post_07.html

Βλέπω πιστοποίησες την παιδεία σου...μάλιστα...εύγε....Μην ξεχνάς μόνο πως θα το διαβάσουν κι άλλα μέλη κι έτσι θα δουν την βεβαίωση σπουδών σου....

Βεβαίως δέν συμφωνω απόλυτα με τον blogά και ούτε κατα διάνοια τείνω σε κατηγορίες ανθρώπων που περιγράφει...αλλα ταιριάζει στην περίσταση...Ειδικά μάλιστα όταν δέν το συζητάς και καθόλου...

Κρίμα...
Όντως κρίμα που κυκλοφορούν τέτοια μαστόρια της hi-Fi και εκφράζονται όπως τους αρέσει χωρίς να δέχονται καμιά κριτική....:133:

Αυτό για την περίσταση και την παιδεία σου γιατί μαζί με μερικούς άλλους κάνατε το θέμα ''Γκαρσονιέρα για 10''

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολού

Δεν έγραψα κάτι τέτοιο για σένα αλλά αν επιμένεις.....
Α γιατί εγώ με τα φτωχά μου Ελληνικά αυτό κατάλαβα...

Originally Posted by Fedra
Για την όραση δεν το συζητώ καθόλου.....

Και βέβαια σαφως και δέν με ενοχλεί η οποιαδήποτε κριτική...Με ενοχλεί το υφάκι.Και ειδικά όταν πάω να κάνω πλάκα σε άτομα που συζητάν το τόσο ενδιαφέρον-ναι και εδώ αστειεύομαι βέβαια- θέμα της ανωτερότητας του άντρα...

Μπρρρρρ....Κρύωσα....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Ορίστε λίγο έλειψα και βαλθήκατε να με δεσμεύσετε….εικονικά....:142:
Πάντως ο Θεός (γένους αρσενικού) σας έχει βοηθήσει να μην έχω λιμπιστεί κανέναν σας. Κάντε ευχαριστήριες δεήσεις και μνημονεύστε την καλή σας τύχη.:138:
...
...
Fedra,μήπως υπερβάλεις;Οι γυναίκες ΄΄φοβούνται΄΄ τους άντρες σχετικά με το χάϊ φάϊ;;;Τότε ποιά η εξελικτική φεμινιστική τους υπόσταση και ισότητα;
Γιατί δε τους φοβούνται γιά όλα-τα πιό ουσιώδη- υπόλοιπα;Δηλαδή στο χάϊ φάϊ συμπυκνώνονται γιά σένα όλες οι ΄΄θυσίες΄΄ των γυναικών;
Προσωπική άποψη:Οι γυναίκες δε στερούνται τις απολαύσεις τους.Κι αν το θεωρούσαν απόλαυση, τ ί π ο τ ε δε θα τις πτοούσε(αποδεδειγμένο αυτό το τελευταίο).Και νομίζω ότι καλά κάνουν να μη στερούνται ό,τι τις ανεβάζει.Γιά να είμαστε και μεις πιό ευτυχισμένοι.
(Πάντως μέχρι τώρα έγκλημα στα ελληνικά-τουλάχιστον- χρονικά με θύμα γυναίκα και θύτη άντρα λόγω ακρόασης χάϊ φάϊ δεν έχει γίνει,ακόμα κι αν ο άντρας ήταν χαϊεντάς...:108:)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Βρε βρε βρε...Γιατί κρύβεις...λόγια;Δε θυμάσαι το δώρο που μας έκανες στο...γάμο μας;;;
Άφησε τις ζήλειες και σκέψου πως όταν βρίζεις κάποιον και τον παντρεύεσαι μ ε τ ά,τότε αρχίζεις να βρίζεις τον...εαυτό σου(ζητάμε ευτυχισμένους γάμους αδελφέ μου)

ΥΓ:Ωριλά;Όοοοοοχι...Ωρ(γ)ιλά μήπως ήθελες να πεις;Δεν κάνουν μόνο οι ΩΡΛάδες χειρουργεία.Δεν ανήκω ούτε στους ΄΄δόκτορες΄΄ της φορολογικής άποψης του ΄΄833΄΄(βλέπε ειδήσεις)

[reliops=Watchmen - Rorschach - "You're locked in here with me!!!"][youtube]JYAcUZ-Av0E[/youtube][/reliops]

:612:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members