- Reaction score
- 298
Και στο πάρτυ το ίδιο!deliol said:η νύφη είναι κρητικιά!)...
Και στο πάρτυ το ίδιο!deliol said:η νύφη είναι κρητικιά!)...
'''έτσι κάνω κι εγώ..."ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Ναι και ακουει Αλεξια '''Τα κοριτσια ξενυχτανε μονα η δυο δυο ωωωωω''Andrew said:....τι εγινε YODA ξενυχταμε,ξενυχταμε;;;![]()
Συγνώμη (ερώτηση ηλίθιου :shock'''έτσι κάνω κι εγώ..."
Stelexos said:Συγνώμη (ερώτηση ηλίθιου :shock'''έτσι κάνω κι εγώ..."τί κάνεις εσύ:
"μόνη ή δυό-δυό" ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Που 'σαι Αντρέα (Κ.) για να δείς τα παιδιά της διαστροφής...!!!![]()

170-180 στην Αττικη (και με κιντρα τον αερα) καιει... οσο να ναι...Γιάννης Δημητρόπουλος said:18. Ανδρεάδης: "πως να μην καίει η Alfa έτσι όπως πας?" Σχόλιό του μετά από κυνήγι στην Αττική!!!!!!!!
Μια ζωή την έχουμε..................Γιώργος Ανδρεάδης said:170-180 στην Αττικη (και με κιντρα τον αερα) καιει... οσο να ναι...Γιάννης Δημητρόπουλος said:18. Ανδρεάδης: "πως να μην καίει η Alfa έτσι όπως πας?" Σχόλιό του μετά από κυνήγι στην Αττική!!!!!!!!

unforgiven said:170-180 και λέτε ότι τρέχατε; Μπουχαχαχαχα! Σιγά μην σκίσετε κανένα καλσόν!![]()

Για φαί μιλάς,ε;Γιάννης Δημητρόπουλος said:Μάλλον στην αυστηρή νηστεία θα το γυρίσουμε!!!!!!!!!![]()
![]()

Αφού συνόδευα γυναικόπαιδα, τι να έκανα; Να τους έψαχνα μετά στην Ελευσίνα;Γιάννης Δημητρόπουλος said:Xa,xa,xa........Ένα Leon πάντως, με την άκρη του ματιού μου το είδα να πηγαίνει δεξιά!!!!!![]()
![]()
(αααα....είμασταν και 5 στο αυτοκίνητο....)
(Off Topic: Βασιλη θα πάρεις τελικά GPS??)