Γιορτη avsite.gr στο GONG!!!

Reaction score
5.592
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Andrew said:
....τι εγινε YODA ξενυχταμε,ξενυχταμε;;;
Ναι και ακουει Αλεξια '''Τα κοριτσια ξενυχτανε μονα η δυο δυο ωωωωω'' :lol:
'''έτσι κάνω κι εγώ..."

Reaction score
1
Re: Γιορτη avsite.gr στο GONG!!!

'''έτσι κάνω κι εγώ..."
Συγνώμη (ερώτηση ηλίθιου  :shock:) τί κάνεις εσύ:
"μόνη ή δυό-δυό" ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Που 'σαι Αντρέα (Κ.) για να δείς τα παιδιά της διαστροφής...!!! :D

Reaction score
5.592
Stelexos said:
'''έτσι κάνω κι εγώ..."
Συγνώμη (ερώτηση ηλίθιου :shock:) τί κάνεις εσύ:
"μόνη ή δυό-δυό" ?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Που 'σαι Αντρέα (Κ.) για να δείς τα παιδιά της διαστροφής...!!! :D

Ό,τι κάτσει...

Reaction score
51
1. Περάσαμε όμορφα, πολύ όμορφα. Φθάσαμε μαζί με τον γιόκα μου (Andrew) και την αγαπητή Μαίρη. Tελικά το TiBO δουλεύει πολύ καλά!!!! :D :D.......

2. Ο σΚαφάτος προετοιμάζεται ψυχολογικά. Είχε ντυθεί...άγγελος!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

3. Ο Ανδρεάδης έκανε ταμείο....Φήμες θέλουν το Almera με 15άρια ζαντολάστιχα τη Δευτέρα και νέο R-cd!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

4. Ο Νικόλας (Ολύμπιος) φόρεσε...σακάκι..........Ρε ούουουρτττττ!!!! :lol: :lol: :lol:

5. Γνώρισα επιτέλους τον Γιάννο (Web-Nautilus) και τον Γιώργο (GTXTC) και τον Βασίλη (Unforgiven) και πολύ χαίρομαι για αυτό!!!

6. Από κουταμάρα δεν μίλησα με τον X-Fader (και καθόταν δίπλα μου!!!!!! :shock: :shock: Sorry.... :oops: ) αλλά και τον Θάνο (Kaizen) που πότε ήρθε δεν το κατάλαβα!!!!!!!!!!!! :( :( :( :(

7. Ο Λευτέρης μας έγραψε.....Θα του πω εγώ....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

8. Όλα τα λεφτά: Αναμουρλίδης και Λουκίτσα στην πισίνα. Μπράβο σας παιδιά...... Κρίμα που ξέχασα την φωτογραφική στο αυτοκίνητο.......

9. Απουσία του Γιάννη (dream_Gr) (περαστικά φίλε) και εγώ ξέχασα να αφήσω τις φωτοτυπίες στον Ζζζζενικό (φεύγουν με ταχυδρομείο)

10. Ο Ζζζζενικός πολύ ανανεωμένος. Λιγότερα κιλά, ανεβασμένη διάθεση.......Τελικά ο φραουλίτσος έκανε δουλειά και φέτος.... :twisted: :twisted: :twisted:

11. Γνώρισα και άλλα παιδιά από κοντά (και κάποιους τους ξαναείδα...). Μπράβο!!!!! :D :D

12. Οι Θεσσαλονικιές δεν τόλμισαν να κατέβουν........Έχασαν τα καπέλα τους (και τα άλογά τους...) :twisted:

13. Sambalis & Spylab παρόντες......Για παν ενδεχόμενο......Με τον σΚαφάτο εκεί καλά που δεν φέραμε και το ΕΚΑΒ !!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

14. Γιώτα - Λουκίτσα - Κατερινάκι: 3 όμορφες κουκλίτσες!!!
Τις όμορφες παρουσίες συμπλήρωναν και οι όμορφες σύζυγοι/ έτερα ήμισυ όλων μας. Μπράβο! Υπήρχε
ομορφιά στον χώρο..... :D :D :D :D :D

15. Ο Βαγγέλης ΔΕΝ έφαγε θαλασσινά.....Κάτι άκουσα ότι δεν μπορούσε να τα ρυθμίσει με τίποτα.......Την επόμενη φορά θα φέρει και τα μηχανήματα μαζί του!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

16. Χε,χε,χε......Ο Μιχάλης (giotamike) το προηγούμενο καλοκαίρι είχε κάτσει στο υπόστεγο και σκάσαμε.... Φέτος αποφάσισε να βάλει βερμούδα και να κάτσει στην κάμπριο περιοχή.....Χε,χε,χε....ΤΟ ΔΑΓΚΩΣΕ!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

17. Ο Κουκουράκης μάλλον είχε συνάχι.....Μιλάμε έπαιξε πολύς αέρας!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

18. Ανδρεάδης: "πως να μην καίει η Alfa έτσι όπως πας?" Σχόλιό του μετά από κυνήγι στην Αττική!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

19. Όλοι με φάγατε να μην τρέχω......Αυτό έκανα στην επιστροφή!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

20. Ο Ζζζζενικός βρήκε παρκάρισμα......Δεν έφερε αυτοκίνητο!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

21. Αααα.....σΚαφάτος και Ζζζζενικός μας έστησαν........Πρώτος έφθασε ο Sambalis (επιβεβαιωμένο.....Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και πήγε πρώτος...)

22. Άντε και του χρόνου...Κυριολεκτικά...Η πίττα θα κοπεί στο νέο έτος....... :D :D

23. Μπορούμε βέβαια να κάνουμε αυτό που λέει ο Στέφανος!!! (Stelexos) Θα δούμε..... :D

Reaction score
1
Re: Γιορτη avsite.gr στο GONG!!!

"Ό,τι κάτσει... (by Giota)"

Ωχ, το θέμα προβλέπεται ότι θα καταλήξει να γίνει Serkova! X

Παρακαλούνται οι κύριοι Διαχειριστές όπως βάλουν τη σχετική σήμανση για τους "ανήλικους"...  :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
51
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
18. Ανδρεάδης: "πως να μην καίει η Alfa έτσι όπως πας?" Σχόλιό του μετά από κυνήγι στην Αττική!!!!!!!!
170-180 στην Αττικη (και με κιντρα τον αερα) καιει... οσο να ναι...
Μια ζωή την έχουμε.................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(γιατί? Το Almera δεν καίει??)

Reaction score
51
unforgiven said:
170-180 και λέτε ότι τρέχατε; Μπουχαχαχαχα! Σιγά μην σκίσετε κανένα καλσόν! :lol:

Xa,xa,xa........Ένα Leon πάντως, με την άκρη του ματιού μου το είδα να πηγαίνει δεξιά!!!!! :lol: :lol: :lol:
(αααα....είμασταν και 5 στο αυτοκίνητο....)

(Off Topic: Βασιλη θα πάρεις τελικά GPS??)

Reaction score
1
Παιδιά μη συνεχίζετε τη κουβέντα με τα όρια ταχύτητας γιατί βλέπω το σύντεκνο (λέγε με Κουκ!) να σας στολίζει με καμία κλήση στο φωτότυπο για υπερβολική ταχύτητα :lol: :lol: :lol:

Όχι τίποτε άλλο, αλλά εκεί που φτάσανε τα πρόστιμα προβλέπω από αστακό να το ρίχνετε σε κανένα μαριδάκι... :mrgreen:

Reaction score
164
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Xa,xa,xa........Ένα Leon πάντως, με την άκρη του ματιού μου το είδα να πηγαίνει δεξιά!!!!! :lol: :lol: :lol:
(αααα....είμασταν και 5 στο αυτοκίνητο....)
(Off Topic: Βασιλη θα πάρεις τελικά GPS??)
Αφού συνόδευα γυναικόπαιδα, τι να έκανα; Να τους έψαχνα μετά στην Ελευσίνα; :lol:
(Η αλήθεια είναι ότι θέλω αμορτισέρ και λάστιχα :? Και χωρίς αυτά... :? )

(Off topic: Θα πάρω GPS στην πρώτη ευκαιρία. Αλλά το κοιτάζω για συνδυασμό κινητού-GPS, μην κουβαλάω πολλά τσουμπλέκια)

Reaction score
51
Σε καινούριο αυτοκίνητο θες αμορτισέρ???
Χχχμμμμ..........Καινούριος Αlonso μας βρήκε............ :lol: :lol: :lol: :lol:

Όχι κινητό και GPS μαζί.....
Όχι σκουπίδια σε θάλσσες και ακτές.....Εεε άσχετο..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Αν πάρεις palm ή κινητό και περάσεις χάρτες θα είναι πιο αργό και θα χάνεις κρίσιμες διασταυρώσεις......
Χώρια που ως κινητό τι θα κάνεις? Θα απαντήσεις στην κλήση ή θα πας στον δρόμο??
Έχει βγει καινούριο TiBO (A1000) με πολύ λογικό κόστος....Δες το....... :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.655
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale