Δίσκοι βινυλίου από CD

T

thanasis tsiroukis

Guest
Το μόνο ανέκδοτο στην πράξη,(ακρόαση), είναι η ''ανωτερώτητα'' του ψηφιακου έναντι του αναλογικού ήχου. Γελάμε πάντα όταν συγκρίνουμε τα δύο σε συστήματα φίλων χαϊφιντελιστών.Original βινύλια, Εγγλέζικες ή Αμερικάνικες κόπιες άν είναι δυνατό, ένα καλοστημένο πικάπ, και άσε τούς αλλους να ακούνε πόσο πιό σωστό είναι στη θεωρία το ψηφιακό. Εμένα πάντως τα αυτιά μου δέν ακούνε θεωρίες.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.159
Άμα οδηγάς την Ferrari τέρμα το γκάζι σε δρόμο με λακούβες, δεν θα σου αρέσει ("στα αυτιά σου")

Καλυτερα πήγαινε σιγά σιγά με το γκολφάκι.

T

thanasis tsiroukis

Guest
Άμα οδηγάς την Ferrari τέρμα το γκάζι σε δρόμο με λακούβες, δεν θα σου αρέσει ("στα αυτιά σου")

Καλυτερα πήγαινε σιγά σιγά με το γκολφάκι.
Και μόνο απο την απαντησή σου καταλαβαινω πόσο σοβαρός ακροατής είσαι.

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.159
Και μόνο απο την απαντησή σου καταλαβαινω πόσο σοβαρός ακροατής είσαι.
Σου λείπουν βασικές γνωσεις.
Ευτυχώς στο φόρουμ υπάρχουν διαθέσιμες. Μονο τις τελευταίες μερες εχουν γραφτεί επανειλλημενως και διεξοδικά. Υπάρχουν τουλαχιστον αλλα δυο θρεντ μαζί με αυτο, όπου θα βρεις τις πληροφορίες που χρειαζεσαι για να μην εκτίθεσαι. Μεχρι τοτε, μείνε με το γκολφακι.

Χρόνια πολλα. :drinks:

T

thanasis tsiroukis

Guest
Σου λείπουν βασικές γνωσεις.
Ευτυχώς στο φόρουμ υπάρχουν διαθέσιμες. Μονο τις τελευταίες μερες εχουν γραφτεί επανειλλημενως και διεξοδικά. Υπάρχουν τουλαχιστον αλλα δυο θρεντ μαζί με αυτο, όπου θα βρεις τις πληροφορίες που χρειαζεσαι για να μην εκτίθεσαι. Μεχρι τοτε, μείνε με το γκολφακι.

Χρόνια πολλα. :drinks:
Το ποιός εκτίθεται άστο, μόνο μιά ερώτηση. Εχεις κάποιο σοβαρό ηχοσήστημα πού σέ βοήθησε να καταλάβεις πόσο ανώτερα είναι τα ψηφιακά ή μας κάνεις πλάκα? Χρόνια καλά!

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.159
Δεν χρειάζεται ούτε να εχει κάποιος ηχοσύστημα, ούτε καν να ακούει μουσική για να καταλάβει. Διάβασμα χρειάζεται. Επιστήμη ειναι, όχι βουντού.
Ούτε καν τέχνη. Τέχνη ειναι η μουσική, η αναπαραγωγή της ειναι επιστήμη.
Ξεκινάς απο την προηγούμενη σελίδα.
http://www.avsite.gr/forum/threads/Δισκοι-βινυλιου-απο-cd.155197/#post-2134771

Και μετα ανέβασέ μας τις μετρησεις του συστήματος+χωρου που ακούς τις διαφορές εσύ (ναι, αυτο με τις λακούβες)

Άντε παλι:

IMG_0764.JPG

T

thanasis tsiroukis

Guest
Δεν χρειάζεται ούτε να εχει κάποιος ηχοσύστημα, ούτε καν να ακούει μουσική για να καταλάβει. Διάβασμα χρειάζεται. Επιστήμη ειναι, όχι βουντού.
Ούτε καν τέχνη. Τέχνη ειναι η μουσική, η αναπαραγωγή της ειναι επιστήμη.
Ξεκινάς απο την προηγούμενη σελίδα.
http://www.avsite.gr/forum/threads/Δισκοι-βινυλιου-απο-cd.155197/#post-2134771

Και μετα ανέβασέ μας τις μετρησεις του συστήματος+χωρου που ακούς τις διαφορές εσύ (ναι, αυτο με τις λακούβες)

Άντε παλι:

View attachment 67600
οπότε να υποθέσω οτι δέν υπάρχει σοβαρό σύστημα, όλα αυτά τα διάβασες δέν τά ακουσες. ακούς με τα μάτια φίλε επιστήμονα?

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.159
Μόνο ραδιοφωνάκι. Για ειδήσεις.

Περιμενω τις μετρησεις απο το σοβαρό. Θα βάλεις;

T

thanasis tsiroukis

Guest
Να προσθέσω οτι μερικά απο τά καλύτερα μηχανήματα αναπαραγωγής μουσικής δέν "μετράνε" και τόσο καλά στό εργαστήριο, βλέπε kondo ongakou

Reaction score
23
ρε παιδια νταξει αλλο θεμα αν προτιμαει ο καθενας ψηφιακο ή αναλογικο ηχο καλως κακως εχουν οπαδους και τα δυο, η ερωτηση ειναι αν μπορει πλεον να βρει κανεις καινουριους ποιοτικους δισκους. Μπορει να σου πει ο αλλος εγω παιρνω μονο μεταχειρισμενους σε καλη κατασταση κλπ (λυσεις υπαρχουν), αλλα δε γινεται να ναι ολα τα καινουρια βινυλια χαλια.'Η γινεται. Το θεμα ειναι να αποφυγουμε οσο γινεται την αγορα χαζων δισκων, επανεκδοσεων και μη, που ακουγονται χαλια

T

thanasis tsiroukis

Guest
Μονο ραδιοφωνάκι. Για ειδήσεις.

Μόνο ραδιοφωνάκι. Για ειδήσεις.

Ωπως σου είπα φίλε μου εγώ ακούω, δέν μετράω.

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.159
Να προσθέσω οτι μερικά απο τά καλύτερα μηχανήματα αναπαραγωγής μουσικής δέν "μετράνε" και τόσο καλά στό εργαστήριο, βλέπε kondo ongakou
Δεν θέλω απο το εργαστήριο. Απο το σπίτι σου μετρηση, να δούμε τι ακούς και βγάζεις συμπεράσματα.

Δεν απαντώ περαιτέρω αν δεν δω γραφήματα, δεν εχει νόημα, χριστουγεννιάτικα :beach:

Να πει ο Εαρ που εχει άπειρη υπομονή.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.162
...γενικα παρατηρηται μια ρετρο αισθητικη που συμπεριλαμβανει κ το βινυλιο μεσα, βινταζολαγνεια/βινταζολατρεια..πιο συγκεκριμενα ολο αυτο βοηθα η μουσικη βιομηχανια κ αγορα να παραμενει στον ζωντανο νεκρο ρολο της στην κουλτουρα την εξαθλιωση κ τα σχετικα..
Ζωντανη διοτι εχει μια κινητικοτητα...πεθαμενη...διοτι δεν το λες κ κινηση..περισσοτερο ταση..
..τεσπα..αυτα για να μην πω hiψter κ γινω γραφικος..λολ..
...ε ολο αυτο το τζερτζελο φερνει ψυχες στο underground κ την αντι-κουλτουρα..που ουτως ή αλλιως θα ερχονταν... φερνει μαζι κ σκουπιδια..αλλα κανεις δεν ειναι τελειος.. να οπως κ το δισκο που γυρναει.. λοιπον .. το μεσο (ως φορμα:cd/lp/ψηφιακο) ειναι σχετικο με το χωρο χρονο κ διαθεση του καθενως ... η μουσικη ειναι η προφαση..οχι το μεσο..μη τα κανουμε τουμπα αυτα τα δυο.. αλλα εχει πλακα οταν συμβαινει αυτο.. οποτε..που ξεκινησαμε!?
Τεσπα..το βινυλιο που κ που αξιζει ..σε μερικους ταιριαζει κιολας.. ασε που πολυ υλικο δεν βρισκεται κ σε αλλη φορμα..
Το να ξεκινησει καποιος σημερα να αγοραζει δισκους, περα απο ελαχιστες εξαιρεσεις... το βρισκω ακυρο.. ισως κ λιγο ματαιο..
Ολοι εχουμε δικαιωμα στην ματαιοδοξια κ τα σχετικα βεβαια..
Εχει κ το βινυλιο την φαρσα του..κ λιγο τσοντα μεσα.. αλλα για τους σωστους λογους..αλλωστε η μουσικη ειναι πολυ προσωπικο θεμα..
[DOUBLEPOST=1482665854][/DOUBLEPOST]Τεσπα cramps θα βαλει κανενας πανω?
Μιας κ ειπα για σκουπιδια...
...πεινασα...εχει τιποτα ανοιχτο στο κεντρο να φαω!?

T

thanasis tsiroukis

Guest
Τέτχιο έχεις εσύ δηλαδή;
δυστυχώς όχι, τό έχω ακούσει όμως αρκετές φορές το μηχάνημα, όχι σέ εκθέσεις πού "θάφτηκε" κυριολεκτικά, και μπορ'ω να πώ οτι ήταν μιά ανεπανάληπτη εμπειρία! Εγώ έχω τα ταπεινά mactone.
[DOUBLEPOST=1482666269][/DOUBLEPOST]
Δεν θέλω απο το εργαστήριο. Απο το σπίτι σου μετρηση, να δούμε τι ακούς και βγάζεις συμπεράσματα.

Δεν απαντώ περαιτέρω αν δεν δω γραφήματα, δεν εχει νόημα, χριστουγεννιάτικα :beach:

Να πει ο Εαρ που εχει άπειρη υπομονή.
Εσυ άκου γραφήματα καί άσε μας εμάς να ακούμε μουσική.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.637
Το μόνο ανέκδοτο στην πράξη,(ακρόαση), είναι η ''ανωτερώτητα'' του ψηφιακου έναντι του αναλογικού ήχου.
Δυστυχώς φίλε μου, αυτό δεν είναι ανέκδοτο, είναι η σκληρή για σένα πραγματικότητα.

Εμένα πάντως τα αυτιά μου δέν ακούνε θεωρίες.
Οι θεωρίες φίλε μου, καλέ μου φίλε, δεν είναι για άλλο σύμπαν, για το δικό μας είναι. Ε, λοιπόν, στο δικό μας σύμπαν, όλες οι θεωρίες επιβεβαιώνονται με τις ακροάσεις, ιδίως τις τυφλές, όπως και σε μελέτες.

Δηλαδή, και τα δικά σου τα αυτακια, σύμφωνα με τις υπάρχουσες θεωρίες ακούνε. Δυστυχώς, τα συμπεράσματα που βγάζεις, δεν είναι και τόσο στέρεα δομημένα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.786
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo