- Reaction score
- 2.336
Ψυχεδέλεια δεν έχω πολλά, ίσως καμιά 50αριά και έχω να αγοράσω χρόνια, αυτό όμως μου άρεσε και το πήρα.για βαλτε και κανα κριτηριο ....πχοιος ειναι μουσικοφιλος...πχοιος ειναι συλλεκτης...πχοιος ειναι ανωμαλος...
Ψυχεδέλεια δεν έχω πολλά, ίσως καμιά 50αριά και έχω να αγοράσω χρόνια, αυτό όμως μου άρεσε και το πήρα.για βαλτε και κανα κριτηριο ....πχοιος ειναι μουσικοφιλος...πχοιος ειναι συλλεκτης...πχοιος ειναι ανωμαλος...
Φαντάσου το είδος του ψυχαναγκασμού και της εγωλαγνείας που απαιτείται για την αγορά πανάκριβων τενεκέδων, θαυματουργών ξυλομπάουλων και λοιπών ηχοδιαστημικών αηδιών με σκοπό την αναπαραγωγή πνευματικών δημιουργιών - επί των οποίων επιπρόσθετα καταθέτουμε αφειδώς και την περισπούδαστη άποψή μας - χωρίς να καταβάλουμε (ούτε καν να έχουμε τέτοια πρόθεση) στους δημιουργούς την παραμικρή, έστω συμβολική, αμοιβή για τον κόπο και το ταλέντο τους...Η συλλογή δίσκων, κάτ εμένα είναι μία από τις μεγαλύτερες και χειρότερες ψυχαναγκαστικές διαδικασίες , που φλερτάρει με τα όρια της ανωμαλίας.
Πολύ μα πάρα πολύ ..ιδεοληπτική κατάσταση...![]()
τα bootlegs μπλοκαρει το discogs, (bootleg ειναι παρανομη κυκλοφορια)Γνωρίζει κάποιος για ποιο λόγο κάποιες εκδόσεις υποτιθέμενων σπάνιων δίσκων είναι μπλοκαρισμένες από το discogs το οποίο αναφέρει το εξής: This release has been blocked from sale in the marketplace. It is not permitted to sell this item on Discogs.
πολλα μπραβο! Μεγάλη μπαντα / πσηφιακα τον εχω τον συγκεκριμενο δισκο (οπως και τους περισσοτερους).. long live David Thomas..Ψυχεδέλεια δεν έχω πολλά, ίσως καμιά 50αριά και έχω να αγοράσω χρόνια, αυτό όμως μου άρεσε και το πήρα.
View attachment 172897
Είναι παράνομες εκδόσεις εκτυπώσεις και δεν έχουν πληρωθεί πνευματικά δικαιώματα από τους εκδότεςΓνωρίζει κάποιος για ποιο λόγο κάποιες εκδόσεις υποτιθέμενων σπάνιων δίσκων είναι μπλοκαρισμένες από το discogs το οποίο αναφέρει το εξής: This release has been blocked from sale in the marketplace. It is not permitted to sell this item on Discogs.
Αυτό το έπαθα (ή, τέλος πάντων, προς τα εκεί οδεύω), για αυτό θα κάνω συνδρομή στο Spotify!Προβλήματα που δημιουργούνται από την συλλογή δίσκων βινυλίου. View attachment 179179

Θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα: από τότε που απέκτησα συνδρομή στο Spotify, αγοράζω ακόμα περισσότερους δίσκους.Αυτό το έπαθα (ή, τέλος πάντων, προς τα εκεί οδεύω), για αυτό θα κάνω συνδρομή στο Spotify!![]()
Πως δεν ακουγε...προφανως ειχε πολλες κοπιες . Με επιμονη πηρα τους σφραγισμενους και ελαχιστους ανοικτους . Θελω να πιστευω οτι σιγουρα θα εχει κρατησει και ο ιδιος καποιες κοπιες.αρα, ακομα και ο Ματσινι δεν ακουγε δισκους αφου ηταν οι περισσοτεροι σφραγισμενοι ?
το καλο με την ολη μυθοπλασια που περιστρεφεται γυρω απο τους δισκους, ειναι οτι ακομα βγαινουν και γινεται και σχετικος φραμπαλας, οποτε μεσα απο ολο αυτο ανακαλυπτουμε διαφορα αξιολογα πραματακια και μεις οι μαιμουδες.
Φίλε αν το έχεις ακόμα θα ήθελα πολύ να το αγοράσω, το ψάχνω πολύ καιρό.Προσωπικά δεν είμαι συλλέκτης δίσκων και δεν αντιλαμβάνομαι καν το νόημα της συλλογής τους για την απλή κατοχή τους κι όχι για να την ακρόαση τους, τυχαία πρίν αρκετά χρόνια έπεσε στα χέρια μου ο δίσκος του Roger Taylor των Queen "Happiness?" ο οποίος όπως έμαθα αργότερα είναι συλλεκτικός -αν δεν με απατά η μνήμη μου- είχε βγει σε 2000 αριθμημένες κόπιες και σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του καλλιτέχνη τυπώθηκαν και κάποια λίγα κομμάτια ως testpressing χωρίς αρίθμηση τα οποία αναφέρονται ως mega rare, πιθανότατα ένα από αυτά είναι κι αυτό που έχω στην κατοχή μου και είναι ένας δίσκος που έχω βάλει στο πικάπ να ακούσω μία και μοναδική φορά και τον θεωρώ μουσικά εντελώς αδιάφορο.
Επίσης αν δεν ερχόταν στα χέρια μου τυχαία δεν θα έμπαινα ποτέ στην διαδικασία να τον αγοράσω ακόμα και σε μια πολύ χαμηλή τιμή, μετά από τόσα χρόνια που τον έχω στην δισκοθήκη μου δεν έχω ψάξει ποτέ να μάθω πόσο κοστίζει στην αγορά των συλλεκτών και μόνο κατά τύχη ανακάλυψα την σπανιότητα του.