Διενίσχυση με Crown XLS

Μηνύματα
954
Reaction score
518
Εγω βλεπω πολλους(ονοματα δεν λεω) που διαβαζουν το νημα και εxoυν crown χωρις να παιδεύονται.και ουτε θα ασχοληθουν για το τι λέει ο καθενας.

Τωρα φιλε μου τι να σου πω εαν δεν εχεις ακουσει καλυτερα μην κρίνεις.
 

Μηνύματα
3.667
Reaction score
5.503
Respect στον μάστορα.

Θα σταθώ στα παρακάτω

1. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα μηχανήματα που έχει και δεν εχει κανένα κομπλεξ να χρησιμοποίησει - συνδυάσει το οτιδήποτε (λάμπες, τρανζίστορ κτλ) προκειμένου να πετύχει το αποτέλεσμα που εκείνος θέλει. Γνώση και Άποψη δηλαδή.

2. Ξεκαθαρίζει αυτό που έχουμε πει πολλές φορές ότι τα ηχεία που χρησιμοποιούν τα στούντιο είναι εργαλεία που βοηθάνε τον ηχολήπτη να κάνει την δουλειά του, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει οτι είναι καλά ηχεία. Π.χ τα NS10 ήταν απο τα ποιο επιτυχημένα στουντιο μόνιτορ, παρόλα αυτά ήταν κακά ηχεία όπως λέει και ο ίδιος και σίγουρα δεν ειναι τα μόνα (λέω εγώ).

3. Λέει ότι τα μόνιτορ που χρησιμοποιεί τώρα είναι τα ποιο "Ξεκούραστα". Θα περιμενα να πει τα ποιο ουδέτερα, ή τα ποιο αναλυτικά.
Ποια ειναι τα μονιτορ που λεει οτι χρησιμοποιει τωρα;
 

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Μηνύματα
4.798
Reaction score
11.041
Σε κάποιο βίντεό του αναφέρει ότι είναι κάποιο παλιότερο μοντέλο Genelec, δίδρομα. Τα εντοιχισμένα είναι κατά πάσα πιθανότητα TAD, σαν κάποια από αυτά:

tad studio monitors

Καλή φάση ;-)
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.600
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top