- Reaction score
- 1
Απάντηση: Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center
Άστα να πάνε.
Μόνο ένα, το golden compass!
Άστα να πάνε.
Και δεν ντρεπεσαι που το λες?:142:Άστα να πάνε.
Το Σαββατο το βραδυ ειδαμε 2 ταινιες.Η εικόνα ήταν άψογη και η κίνηση νεράκι.
Ο ήχος επίσης χορταστικός.
Περιμένω τώρα κάτι region A bluray για να δω πως θα τα πάει και μ' αυτά!
Βρε συ 5όροφο έχεις;:116:Αφηστε που κοιμουνται δυο οροφους πιο πανω...
Το Σαββατο το βραδυ ειδαμε 2 ταινιες.
Πρωτα το Vicky Cristina Barcelona σε mkv
- Η γυναικα μου στα 10 λεπτα πριν τελειωσει η ταινια τον "ψιλοπηρε" (προσοχη στις παρερμηνειες παρακαλω)
- Η ταινια τελειωσε γυρω στις 3 και ηθελα κι αλλο. Πιεσα πολυ τον εαυτο μου να μην συνεχισω...
Οχι, ενα ταπεινο ενος οροφου αλλα και με υπογειο...Βρε συ 5όροφο έχεις;:116:
Πταιω, ο αμαρτωλος:120:
- Είναι αυτές οι λαϊκές εκφράσεις για ένα τιμημένο Ευρωπαίο και όχι μόνο; :601: Μας υποχρεώνεις να σκeφτούμε κι' εμείς λαϊκά, τι νομίζεις; :125:
And proud of it!:126:Είναι απλό, είσαι movie junkie!
Δοκιμασες να συνδεθεις σε HFS μεσω USB?Ένα άλλο θέμα είναι ότι δεν βλέπει τα shares του Mac παρά μόνο των windows.
Κατά συνέπεια δεν μπορώ να συνδεθώ σε δικτυακούς δίσκους που είναι διαμορφωμένοι σε Mac file system (HFS journalled).
Κάντε κάτι με τους Ισραηλινούς μπας και βρούμε καμιά άκρη...
ΌχιΔοκιμασες να συνδεθεις σε HFS μεσω USB?
Ανδρέα θα το κοιτάξω, αλλά το να μη βλέπει δικτυακά δίσκους Mac είναι όντως πρόβλημα.Με USB νομιζω πως θα τον δει...
Οκ, θα μιλησουμε αυριο με Ισραηλ για να δουμε τι θα μας πουν...:126:Ανδρέα θα το κοιτάξω, αλλά το να μη βλέπει δικτυακά δίσκους Mac είναι όντως πρόβλημα.
Αν δεν λυθεί με κάποιο τρόπο θα πρέπει να μεταφέρω όλη μου την ταινιοθήκη σε ntfs και να βρω ένα pc να είναι ανοικτό για να παίζω τα media files μου.
Αυτό για μένα είναι σχεδόν ανυπόφορο! (λόγω αντιπάθειας των windows)
ThanksΟκ, θα μιλησουμε αυριο με Ισραηλ για να δουμε τι θα μας πουν...:126:
Οχι εμενα, απαντησαν μεσα σε μια ωρα απο την στιγμη που τουςΑνδρέα ευχαριστώ για το άμεσο feedback.
.