Απάντηση: Δοκιμή του AppStreamer της Crystal Audio
Μετα απο 20 μερες συμβιωσης με τον media Player εχω καποιες ερωτησεις / αποριες .
- Η ποιοτητα που δειχνει τα video στο Youtube XL ποια ειναι ?
Βαζω να δω video που ειναι σε ποιοτητα 1080ρ και η ποιοτητα τους ουτε SD δεν ειναι . Τα δειχνει σχεδον σαν βλεπουμε καποιο χαμηλης αναλυσης σε πληρη οθονη . Υπαρχει τροπος να δω στοιχεια του video και σε τι ποιοτητα το παιζει ? Δυνατοτητα αλλαγης ποιοτητας ?
- Στο ραδιο σε ολους τους σταθμους της ΕΡΑ τους δειχνει με πολυ χαμηλο bitrate και μου λεει αδυναμια αναπαραγωγης ενω υπαρχουν αλλοι σταθμοι που ενω εχουν στα ιδια επιπεδα χαμηλο bitrate και παιζουν οπως υπαρχουν και σταθμοι που το bitrate ειναι οροφη. Σε εσας παιζουν οισταθμοι τηε ΕΡΑ ? Τους εχει δοκιμασει καποιος?
Να σημειωσω και για τις δυο περιπτωσεις που ανεφερα οτι η συνδεση Router - Player ειναι με καλωδιο Ethernet και θεμα επαρκειας Bandwith δεν μπαινει γιατι ο Router συγχρονιζει στο 18500 σε πολυ σταθερη συνδεση ADSL . Οι δε δοκιμες εγιναν και με κλειστο τον υπολογιστη και με μοναδικη ενεργη συσκευη πανω στον Router τον Player.
- Ενα αλλο προβλημα που δεν εχω λυσει ειναι στον Explorer . Ανοιγει στο Google , πολυ καλη επιλογη , γραφεις μια λεξη με το εικονικο πληκτρολογιο , μεταφερεται στην γραμμη αναζητησης του Google και μετα ? πως δινεις την εντολη αναζητησης ? Υπαρχει καποιο αλλο πληκτρο ? Γιατι εγω δεν εχω καταφερει να συνεχισω και να πατησω το κουμπι αναζητησης του Google η με καποιο αλλο τροπο να μου κανει αναζητηση . Επισης και σε σελιδες με δυσκολια μεταβω μπορω να σε σημεια που εχουν κουμπια link και να επιλεξω και σε καποιες σελιδες ειναι αδυνατη η περιηγηση .
Εντυπωση δικια μου εκτος αν κατι με διαφευγει ειναι οτι η περιηγηση χωρις ποντικι ειναι δυσκολη εως αδυνατη .
Και για τελος μια παρατηρηση κατα την διαρκεια που επαιζε ταινια μαυρισε η οθονη και χρειαστηκε να βγει απο τη μπριζα για γινει Restart. Αυτο εχει γινει μεχρι τωρα 3 φορες σε διαφορετικες ταινιες . Τις δυο τις ξαναδοκιμασα και παιζαν σωστα χωρις να ξανακολησει.
AppStreamer TV
Media Player
Αναβάθμιση firmware v.012813 (.zip)
Αναβάθμιση firmware v.091712 (.zip)
(Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και τις αλλαγές/βελτιώσεις, στο συνοδευτικό .pdf)
ποιο απ'τα δύο είναι το τελευταίο?
το firmware v.012813 μου έβαλε την έκδοση 358576 στο info (ίδιο με αυτό που έχω στο μηχάνημ)
το δε v.091712, το συνοδεύει ένα pdf με αλλαγές που είχε το προηγούμενο!
Δεν το ξέρω αυτό,μιας και δεν έχω το AppStreamer πλέον.Αφορά το AppStreamer TV με τον ψηφιακό δέκτη και όχι το απλό που είχαμε κάνει την παρουσίαση στο φόρουμ.
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, γιατί ενω η τηλεόραση μου παίζει ταινίες full HD και έχω βάλει να δω μία ταινία 720 p,τι σημαίνει αυτό το 480ί που μου βγάζει?
Μαλλον θα πρέπει ν'αλλάξεις τις ρυθμίσεις στο μενού του player.Δε θυμάμαι ακριβώς και δεν το έχω το player,θα πρέπει να πας settings/video/hdmi ή κάπως έτσι το γράφει και θα βάλεις 1080p/60 ή 50.Θα πρέπει να είναι στο Auto τώρα και γι αυτό σου βγάζει 480i.
Ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά είναι ότι ενώ το είχα συνδεδεμένο με το ρούτερ και μέσω αυτού τον σκληρό από τον υπολογιστή πλέον δεν δίνει iP και δεν βλέπει τον σκληρό ο όποιος δουλεύει κανονικά, του έκανα λοιπόν reset έκανα και στο ρούτερ και τίποτα.
Καμιά ιδέα ?
Κάτι που παρατήρησα είναι ότι συνέδεσα ασύρματο ποντίκι και στον browser δουλεύει κανονικά..... πληκτρολόγιο δεν έχω για να κάνω αντίστοιχο τεστ αύριο θα την κάνω όμως και αυτή την δοκιμή
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Kαλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε με το παρον μηχανημα.Το εχω 1 μηνα και αρχισα χθες να βλεπω τις πρωτες ταινιες.
Σε μερικά αρχεία υπάρχει πρόβλημα μετά από κάποια ώρα στην αναπαραγωγή.
Τα αρχεία είναι AC3 5.1 48khz
με codec A52
Μετά από ψάξιμο και αναπαραγωγή πολλών αρχείων mkv. 720, 1080 κλπ DTS,AC3 ....
Σε μερικά μόνο AC3 5.1 48khz
με codec A52 μετά από κάποια ώρα ο ήχος στιγμαία αλλάζει σε PCM και εκεί παγώνει και κλείνει η αναπαραγωγή ή και κολάει και το μηχάνημα
Επίσης δε επιτρέπει το μηχάνημα εξ αρχής την γρήγορη μετακίνηση σε άλλη χρονική στιγμή
όπως επίσης δεν επιτρέπει γρηγόρη αναπαραγωγή πάνω από Χ2
Άνοιξα διάφορα αρχεία με VLC και είδα τις πληροφορίες codec και τουλάχιστον στα "χοντρά" γράμματα ήταν ίδια.
Κιόμως το ενα έπαιζε αποβλημάτιστα το άλλο παρουσιάζε τα παραπάνω προβλήματα.
Καμιά ιδέα κανείς;;;;
-----------------------------------------