Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
6
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Χα χα χα...
Εχεις δικιο...
Που να παρει ομως δεν το εχω καταφέρει ακομα..
Έχω απηυδήσει…
Δεν νομίζω πως κάνω κατι λαθος…
Ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγίες μα παρόλα αυτά, αυτό το βιολί του…

Reaction score
0

dune_service_reboot.dsf - a service file allowing to perform software reboot of Dune player. Suitable for all Dune player models. Instruction: launch the service file in Dune's file browser -- the player will reboot immediately.

dune_service_reset_settings.dsf - a service file allowing to reset all settings of Dune player to their factory defaults (including setup options, network folders configuration, saved bookmarks). Suitable for all Dune player models. Instruction: launch the service file in Dune's file browser -- the player will reset all settings; after that, it is recommended to perform full power off or reboot of the player. NOTE (for Blu-ray models): This service file does not modify the content of System Storage (if any), in particular, it does not clear Blu-ray Local Storage and IPTV/Internet Radio configuration. See here for services for clearing System Storage.

http://dune-hd.com/firmware/misc/

Reaction score
6

Φιλε μου πραγματικά σε ευχαριστώ που με βοηθάς και περιμένω με ενδιαφέρον την επόμενη σου πρόταση..
Τα δυο παραπάνω τα δοκίμασα μολις σημερα το μεσημέρι χωρις αποτέλεσμα..:126:

Reaction score
6

Παντως με το My movies και με την διαδικασία ρύθμισης να είναι τοσο απλοϊκή τείνω να πιστεψω πως το πρόβλημα δεν οφείλετε στο προγραμα αλλα σε καποια δυσλειτουργία του dune …
Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω..

Reaction score
0

Εάν υπάρχει άλλος σκληρός κάνε μια δοκιμή όλα τα δοκιμάσαμε

Reaction score
62

Άλλο προβληματάκι. Είδα χθες και σήμερα 2 ταινίες σε MKV. Χθες (είδα το lock stock and two smoking barrels) κάποια στιγμή μου έκανε 1 buffer underun. Κόλησε η εικόνα, όχι ο ήχος για 5-10 δεύτερα και μετά πήγαινε fast forward μέχρι που ξανασυγχρονίστηκε!!! Σήμερα (στο 2012) μου το έκανε 3 φορές, αλλά με μικρότερη διάρκεια, δηλ το καθένα κράτησε 3-4 δευτερόλεπτα. Καμιά ιδέα που οφείλεται? Υπόψη ότι οι ταινίες έπαιζαν απ' τον εσωτερικό σκληρό του Dune...

Reaction score
0

RECYCLE.BIN υπάρχει τρόπος να το διαγράψουμε από τον εξωτερικό σκληρό γιατί στον εσωτερικό δεν υπάρχει
Βάλτο στο PC, βάλε να φαίνονται όλα τα αρχεία (κρυφά + σύστημα) και σβήστον!

Reaction score
0

Βάλτο στο PC, βάλε να φαίνονται όλα τα αρχεία (κρυφά + σύστημα) και σβήστον!

Σε ευχαριστώ αλλά το έχω δοκιμάσει πάλι δεν το βλέπει στο δικό σου εξωτερικό δίσκο υπάρχει αυτό το αρχείο

Reaction score
0

Εγώ με αυτή τη μέθοδο το σβήνω και δεν φαίνεται στο Dune.

Reaction score
6

Το γράμμα του σκληρού δίσκου όπου έχεις τα έργα και στο meta data storage
Δοκιμασα εναν εξωτερικό δισκο και αφου το φορμάρισα έκανα για μια ακόμη φορα την ιδια διαδικασία…
Μετα συνδεσα τον σκληρο σε μια απο τις θύρες usb του dune και έκπληκτος είδα επιτέλους την η βιβλιοθήκη να εμφανίζεται σωστα…
Ο ίδιος δίσκος όμως όταν μπαινει μεσα στο pc και συνδέετε στο dune μεσω δικτύου εξακολουθεί να κανει τα παλαβά που ειχα στην αρχη..
Αυτό τωρα πως γίνεται;
Τι μπορει να συμβαίνει στο δίκτυο και να τρελαίνεται η βιβλιοθηκη;;
Να σημειώσω πως ολοι οι δισκοι μου θα παίζουν μεσω δικτύου .

Reaction score
0

Εγώ με αυτή τη μέθοδο το σβήνω και δεν φαίνεται στο Dune.

Στον υπολογιστή πηγαίνω επιλογές φάκελων - προβολή - εμφάνιση κρυφών αρχείων φάκελων αυτί είναι η διαδικασία

Reaction score
0

Διαβάστε τα παρακάτω σχόλια από developer της HDI σχετικά με την επερχόμενο firmware:

1. The next fw will include some fixes for the HDMI problems (HDMI-audio-off issues, HDMI snow issues caused by 12-bit output).

2. Missing autoframerate for DVD and Blu-ray playback is not a bug, it is a missing functionality (never have been implemented) (unfortunately, implementing autoframerate for DVD/Blu-ray playback modes is a completely different story and has to be done separately from the implementation of autoframerate for file playback). We realize a big importance of having full autoframerate support for all playback modes, not just file playback, and are working on the implementation. We plan to first deliver autoframerate support for Blu-ray mode, and then for DVD mode. There are chances that something will be included into the next fw, but this is not fully clear yet, as the implementation is not finished yet.

3. No ETA information yet.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo