Δοκιμή του Dune Prime 3.0

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

We gave HDI a run for their money back in the days releasing the HDI Dune BD Prime 1.0 and to date still feel somewhat mislead by HDI that caused us to be cautious. They have done their best over the years and with the recent 3.0 version of their Dune BD Prime, they convinced me they can actually impress as well, as it was the "most mature" player we seen upon release in a long times. Too bad some Bdloader issues popped up shortly thereafter but those are being worked out as we speak.

HDI is a brand that can improve on communications and handling the feedback of users despite their voting list and so on. Over the past half year all concentration went down to the 3.0 leaving the earlier customers left out a bit which should be avoided. Growing resources might help HDI grow as well.

Price wise and value for money, easy "all can do" plauyer that does not need too much fiddling convinces me that for regular users, the HDI BD Prime 3.0 is about the easiest and even most complete Hybrid there is today if we stick to looking at abilities for media entertainment. They should however not remain as shy as they are as there's not enough "animo" surrounding the units and that's a crucial part to keep growing in 2010.
Να συμπληρωσω μονο πως, οπως ισως θα εχετε αντιληφθει,
ο παραπανω τιτλος κερδηθηκε με κυριο αντιπαλο το Popcorn C-200...

Reaction score
1.458

Ακόμη με επιλογή video mod 1080p 24hz όχι πάντα αλλά αρκετά συχνά όταν τελειώνει μια ταινία εμφανίζεται μαύρη εικόνα στην τηλεόραση.Το ίδιο συμβαίνει μερικές φορές όταν επιλέγω κάποια ταινία που είναι standard definition στα 25 frames (pal).Στην αρχή νόμισα ότι ήταν πρόβλημα της τηλεόρασης,αλλά βάζοντας το center με τις ίδιες ρυθμίσεις το πρόβλημα δεν παρουσιαζόταν.Τελικά πάλι στο mpcclub είδα ότι υπήρχαν αρκετές αναφορές για το ίδιο πρόβλημα και έκλειναν και άνοιγαν το prime και είχαν εικόνα κανονικά.Εγώ τυχαία ανακάλυψα πως αλλάζοντας για 2-3 δευτερόλεπτα την τηλεόραση σε άλλη πηγή πχ center ή δορυφορικός δέκτης και γυρνώντας πάλι στο prime, αμέσως είχα κανονικά εικόνα και ήχο χωρίς πρόβλημα.
Αυτό που έγραφα παραπάνω,στην tv της κρεβατοκάμαρας(Sharp 42sb55e) δεν ισχύει.Τα πάντα λειτουργούν σε video mode 1080p/24Hz και το refresh γίνεται κανονικά!

Reaction score
5

Εκτος απο το prime θα γινει δοκιμη και στο base? Ποιες ειναι οι βασικες διαφορες τους (ξερω οτι το base παιρνει μονο σκληρο δισκο αλλα δεν με πειραζει μιας και υπαρχει bluray)?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Εκτος απο το prime θα γινει δοκιμη και στο base? Ποιες ειναι οι βασικες διαφορες τους (ξερω οτι το base παιρνει μονο σκληρο δισκο αλλα δεν με πειραζει μιας και υπαρχει bluray)?
Καμια απολυτως διαφορα,απλα δεν εχει το player.

Reaction score
2

Παιζει και κανονικα Bluray (δισκακια) και bluray iso με μενου κλπ ?
Γιατι στην αρχη λεγανε οτι δεν παιζει και περιμενουνε νεο firmware ...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.423
Εξ' όσων ξέρουμε αυτά που θα έρθουν έχουν ξεπεράσει τις παιδικές ασθένιες.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Ανδρεα υπαρχει διαθεσιμο το base? Αν οχι ποτε το αναμενεις? Ποια ειναι η τιμη του? Τελος ειναι με δισκο ή βαζω δισκο εγω?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Ανδρεα υπαρχει διαθεσιμο το base? Αν οχι ποτε το αναμενεις? Ποια ειναι η τιμη του? Τελος ειναι με δισκο ή βαζω δισκο εγω?
To base θα παραδοθει μια εβδομαδα τουλαχιστον μετα την παραδοση
του prime.
Δεν γνωριζω ακομα τιμη(μονο στο περιπου)
Δισκο βαζεις εσυ...

Reaction score
0
Κε Ανδρέα , διάβασες το post μου , ηξερες τη λυση και δεν είπες κάτι , με παίδεψες , διάβαζα τόσες μέρες να βρω την άκρη . Ενδιαφέρομαι για το Base και εγω....βάλε με στα τεφτέρια σου , εκτίμηση για τιμή και ημερομηνία όταν έχεις ξέρω οτι θα το αναφέρεις....ευχαριστώ για την καλη δουλειά που κάνεις.....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Κε Ανδρέα , διάβασες το post μου , ηξερες τη λυση και δεν είπες κάτι , με παίδεψες , διάβαζα τόσες μέρες να βρω την άκρη ..
Αγαπητε jimtrif,
εννοεις αυτο εδω το post?
Εαν ναι, πρεπει να σου ομολογησω πως. ναι, ηξερα την λυση αλλα
φυσικα δεν επροκειτο να πω κατι(προσπαθειστε να με καταλαβετε
μερικες φορες, ηδη αισθανομαι πως λεω πολλα και δεν θα επρεπε,
αλλα απο την αλλη εαν αφηνα τον εαυτο μου ελευθερο θα ελεγα
πολλα περισσοτερα και θα γινομουν προφανως γελοιος)
Το οτι διαβασες τοσες ημερες πιστευω πως μονο καλο σου εκανε:126:
(διχως παρεξηγηση καλε μου φιλε, ετσι?)

Reaction score
0
Καταλαβαίνω την θεση σου και σε τιμα η τοποθετηση σου .Παρεξηγηση? Συνέχησε οσο μπορεις να μας ενημερωνεις.....

Reaction score
403

να ρωτησω και εγω..
1) μπορεις να βαλεις εξωτερικους υποτιτλους σε αρχεια a)m2ts b)blu ray iso c)σε δομη φακελου blu ray (rip)
2) οι διαφορες του με το Popcorn hour c-200 ποιες ειναι?
3) Συνοπτικες διαφορες των Prime, Base?
(απο οσα διαβασα το Prime εχει blu ray οδηγο και μπορει να παρει 2,5'' εδωτερικο σκληρο δισκο, ενω το Base δεν εχει Blu ray οδηγο και παιρνει 3,5'' δισκο.το Dune base 3 εχει ανεμηστηρα αλλα το Prime 3 δεν εχει...)
4) οι τιμες περιπου ειναι 390ε για το Prime kαι 290ε για το Base?

Reaction score
1
Εκδόσεις με WiFi πότε με το καλό θα βγούν;
Εναλλακτική λύση για ασύρματη σύνδεση είναι μόνο μέσω USB ή δέχεται και καμία mini-PCI;
Υπάρχει λίστα με συμβατο hardware για τις παραπάνω περιπτώσεις;

Reaction score
1.458

Μέσω usb υποστηρίζει το D-Link DWA-140 802.11n το οποίο το βρίκεις πολύ εύκολα στην Ελλάδα.Στοιχίζει περίπου 25 ευρώ.

Reaction score
1.458

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει νέο firmware για όλα τα dune και μεταξύ των άλλων θα υπάρχει πλέον υποστήριξη jpg/png αρχείων για την δημιουργία media library χωρίς να χρειάζεται πλέον να γίνει μετατροπή σε aai.
Επιτέλους!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε παίδες να ρωτήσω;
1. Playlists για flacs κάνει;
2. Όταν παίζει ένα αρχείο, μπορείς να κάνεις browsing στους διαθέσιμους αποθηκευτικούς χώρους για να βρείς το επόμενο που θέλεις να ακούσεις - δεις;

...

Reaction score
1.458

1.Πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο τα αρχεία και να πατήσεις play από το remote και όχι enter για συνεχόμενη αναπαραγωγή.
2.Νομίζω όχι δεν το κάνει αυτό

Reaction score
1.458

Αύριο ή μεθαύριο θα έχουμε νέο firmware για όλα τα dune και θα υπάρχουν επιπλέον επιλογές για την αύξηση του μεγέθους των υποτίτλων!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

θα υπάρχουν επιπλέον επιλογές για την αύξηση του μεγέθους των υποτίτλων!
Καλο αυτο διοτι ορισμενα μελη που εβλεπαν σε 32αρα τηλεοραση
απο αποσταση 6 μετρων ειχαν προβλημα:121::137:

Reaction score
32

Mε τα blu-ray πως τα πάει? Εχει κολλήσει σε καμία ταινία και να χρειάζεται firmware update?
Χρησιμοποιήσατε BD-live?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.810
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός