Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Ο δεύτερος τρόπος (σε κενό usb stick):
β. Κάνεις ένα ΚΕΝΟ στικάκι (αυτό που πήρες μαζί με το Dune ή οποιοδήποτε άλλο, τουλάχιστον 500Mb) να λειτουργεί σαν system storage. Πρώτα κάνε φορματ στο στικάκι. Μετά, από την ίδια σελίδα που αναφέρω παραπάνω, κατέβασε σε ΆΛΛΟ στικάκι το αρχείο "dune service init system storage.dsf", και τρέξε το στο Dune. Επέλεξε το κενό δισκάκι ώστε να διαμορφωθεί σαν System storage. Υπ' όψιν ότι μετά το format, το στικάκι που έγινε system storage ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ στο Dune.

Καλή επιτυχία!:126:
Το USB stick μπαίνει σε μια από τις εξωτερικές θύρες ή υπάρχει υποδοχή εσωτερικά της συσκευής ώστε οι εξωτερικές θύρες να παραμένουν διαθέσιμες για κανονική χρήση.
Θυμάμαι πως σε κάποια συσκευή είχε εσωτερική USB θύρα για το αντίστοιχο stick για χρήση ως system storage αλλά και για BD-Live, δεν θυμάμαι όμως σε ποια συσκευή ?!

Ναι.

Αγνωστη, ακομα.
Αγαπητέ Ανδρέα θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μας κρατάς ενήμερους για τον ερχομό αυτής της έκδοσης καθώς και αν θα υπάρξουν προ-παραγγελείες αλλά και φιλική τιμή για την προ-παραγγελεία αυτής της έκδοσης όπως υπήρξε και για την βασική έκδοση.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Παιδια υπαρχει τελικα τροπος χωρις δικτυο να περασουμε το mymovies ή καποιο παρομοιο
προγραμα σε εναν εξωτερικο δισκο με ταινιες?
Κάνε εγγραφή στο My Movies κατέβασε
My Movies for Windows Media Center
Μετά πηγαίνουμε collection management συνεχεία tools-options-meta data storage τσεκάρουμε store meta-data HDI DUNE πηγαίνουμε στο δεύτερο configure το πατάμε στον καινούργιο πινάκα πατάμε add και επιλεγούμε τον σκληρό με τα έργα στη ιδία σελίδα πατάμε το γράμμα του σκληρού και κάνουμε update πατάμε οκ μετά πηγαίνουμε αριστερά επάνω file-import-folder content και επιλεγούμε τον σκληρό με τα έργα στο δίκτυο η στο υπολογιστή και πατάμε οκ και είμαστε έτυμη Κάλι επιτυχία

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.095
Αντιμετωπιζει κανεις αλλος προβλημα με το hdmi?Στην αρχη μου βγαζει μηνυμα λαθους συνδεσης και μετα αργει να κλειδωσει!Εχετε να προτεινεται κατι?Αλλαγη καλωδιου οπως ειδα παραπανω δεν συνισταται.
Δεν είναι πρόβλημα του καλωδίου ούτε του Dune. Προσπάθησε να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της 500Α. Αν δεν τα καταφέρεις, το κοιτάζω απόψε και σου απαντώ αύριο. Πάντως η 500Α παρουσιάζει μια καθυστέρηση στις εναλλαγές εισόδων HDMI (όχι τόσο, όσο ο Onkyo 875), αλλά 3-5" δεν νομίζω ότι είναι τόσο τρομερός χρόνος.:126:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.095

Το USB stick μπαίνει σε μια από τις εξωτερικές θύρες ή υπάρχει υποδοχή εσωτερικά της συσκευής ώστε οι εξωτερικές θύρες να παραμένουν διαθέσιμες για κανονική χρήση.
Θυμάμαι πως σε κάποια συσκευή είχε εσωτερική USB θύρα για το αντίστοιχο stick για χρήση ως system storage αλλά και για BD-Live, δεν θυμάμαι όμως σε ποια συσκευή ?!

Επειδή άνοιξα το Dune για να τοποθετήσω τον εσωτερικό σκληρό, η πλακέτα όπου συνδέεται ο σκληρός έχει δύο εισόδους usb, την μία εκ των οποίων τη χρησιμοποιείς για το σκληρό. Όπως είναι τοποθετημένη όμως, στη μία είσοδο δεν νομίζω ότι χωράει usb stick, και εκτός αυτού χάνεις και την εγγύηση. Έτσι κι αλλιώς 3 εξωτερικές είσοδοι usb είναι αρκετές.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.095
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

http://dune-hd.com/firmware/languages/dune_languages_091211_1311_beta.zip υπάρχει τρόπος το κείμενο που είναι στα αγγλικά να το μεταφράσουμε ώστε το dune να έχει ελληνική γλώσσα
Μάλλον δεν κατάλαβες κάτι καλά - ή ίσως εγώ. Αυτό είναι αρχείο με firmware update, που όπως και να το μεταφράσεις, δεν προσθέτει κάτι σε γλώσσες. H ελληνική γλώσσα ίσως προστεθεί (και ελπίζω πως θα γίνει) σε επόμενο firmware update, το όνομα όμως του αρχείου θα παραμένει στα αγγλικά.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.095
Στο μεταξύ χρειάζομαι τη βοήθειά σας στο θέμα της δικτύωσης του Dune, μια και είναι ένας τομέας που έχω ελάχιστες γνώσεις.
Ο υπολογιστής μου τρέχει Windows 7, και βλέπει το Dune στο δίκτυο, όπως και μπορεί να δει τα αρχεία του εξωτερικού σκληρού που έχω πάνω στο Dune και να τα παίξει.
Το αντίθετο όμως δεν γίνεται. Και εξηγούμαι: Στο Dune Πηγαίνω "network browsing", μετά "UPnP", και βλέπω το pc μου. Εδώ να πω ότι το pc έχει ένα σκληρό "C" για το λειτουργικό, ένα "D" για data (ταινίες, φωτό κλπ), και ένα εξωτερικό σκληρό. Στο δίκτυο έχω ενεργοποιήσει το μοίρασμα των αρχείων στους άλλους υπολογιστές του σπιτιού, απ' τους οποίους πράγματι βλέπω και "παίζω" όλα τα αρχεία του κεντρικού pc μου.
ΟΜΩΣ: το Dune βλέπει το pc μέσω UPnP, βλέπει τα αρχεία βίντεο, μουσικής, εικόνων του "C", βλέπει τον "D", χωρίς όμως τις ταινίες που έχω περάσει (τις έχω σε φάκελο Movies) - μήπως πρέπει να τις μετονομάσω σε "βίντεο"?-, αλλά δεν βλέπει και τον εξωτερικό σκληρό του PC!:111:

Help please!!! (dkaltez, lessaros ή όποιος άλλος μπορεί.....)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Μάλλον δεν κατάλαβες κάτι καλά - ή ίσως εγώ. Αυτό είναι αρχείο με firmware update, που όπως και να το μεταφράσεις, δεν προσθέτει κάτι σε γλώσσες. H ελληνική γλώσσα ίσως προστεθεί (και ελπίζω πως θα γίνει) σε επόμενο firmware update, το όνομα όμως του αρχείου θα παραμένει στα αγγλικά.
http://dune-hd.com/firmware/languages/ και συγκεκριμένα Creating Custom Language File

Reaction score
1.458

Αντιμετωπιζει κανεις αλλος προβλημα με το hdmi?Στην αρχη μου βγαζει μηνυμα λαθους συνδεσης και μετα αργει να κλειδωσει!Εχετε να προτεινεται κατι?Αλλαγη καλωδιου οπως ειδα παραπανω δεν συνισταται.
Δεν είναι πρόβλημα του καλωδίου ούτε του Dune. Προσπάθησε να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της 500Α. Αν δεν τα καταφέρεις, το κοιτάζω απόψε και σου απαντώ αύριο. Πάντως η 500Α παρουσιάζει μια καθυστέρηση στις εναλλαγές εισόδων HDMI (όχι τόσο, όσο ο Onkyo 875), αλλά 3-5" δεν νομίζω ότι είναι τόσο τρομερός χρόνος.:126:
Ακριβώς αυτό!Κι εμένα μου εμφάνιζε το ίδιο πρόβλημα το prime 3.0 (όχι πάντα όμως) όταν το είχα στην sharp 52dh65.Οταν το μετέφερα στην κρεβατοκάμαρα και το σύνδεσα στην sharp 42sb55 που είναι πιο φθηνό μοντέλο (εισαγωγική σειρά της sharp) το πρόβλημα δεν ξαναπαρουσιάστηκε ποτέ.
Αντίθετα το hd cente που είναι μόνιμα στη 52dh65 δεν έχει δείξει ποτέ αυτό το πρόβλημα.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

rose.athens δοκίμασε να συνδέσεις σε bridge mode τα windows 7 με το ρουτερ μήπως δει έτσι το dune τους σκληρούς.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.095
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Sorry, δεν το είχα δει αυτό!! Θα το κοιτάξω και επανέρχομαι.
Άρχισα να επεξεργάζομαι το αρχείο της ιταλικής γλώσσας, ώστε να μπορώ να δω και τις αλλαγές από τα αγγλικά, αλλά αφ' ενός θέλει πολλή δουλειά, αφ' ετέρου σε κάποια σημεία έχω κάποια προβλήματα απόδοσης της ορολογίας. Αντρέα, όταν με το καλό τελειώσω (σε 2-3 μέρες), μπορώ να σου στείλω pm με τα σημεία που δεν μπορώ να αποδώσω σωστά? Αναφέρομαι στο αρχείο με την ελληνική γλώσσα, γιατί έκανα λάθος quote

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.095
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

rose.athens δοκίμασε να συνδέσεις σε bridge mode τα windows 7 με το ρουτερ μήπως δει έτσι το dune τους σκληρούς.
Τί θέλει να πει ο ποιητής με το bridge mode?:111: Sorry, οι γνώσεις μου δεν φτάνουν μέχρι εκεί!:121:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Τί θέλει να πει ο ποιητής με το bridge mode?:111: Sorry, οι γνώσεις μου δεν φτάνουν μέχρι εκεί!:121:
Χαράς την υπομονή σου ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια

Reaction score
0

Στο μεταξύ χρειάζομαι τη βοήθειά σας στο θέμα της δικτύωσης του Dune, μια και είναι ένας τομέας που έχω ελάχιστες γνώσεις.
Ο υπολογιστής μου τρέχει Windows 7, και βλέπει το Dune στο δίκτυο, όπως και μπορεί να δει τα αρχεία του εξωτερικού σκληρού που έχω πάνω στο Dune και να τα παίξει.
Το αντίθετο όμως δεν γίνεται. Και εξηγούμαι: Στο Dune Πηγαίνω "network browsing", μετά "UPnP", και βλέπω το pc μου. Εδώ να πω ότι το pc έχει ένα σκληρό "C" για το λειτουργικό, ένα "D" για data (ταινίες, φωτό κλπ), και ένα εξωτερικό σκληρό. Στο δίκτυο έχω ενεργοποιήσει το μοίρασμα των αρχείων στους άλλους υπολογιστές του σπιτιού, απ' τους οποίους πράγματι βλέπω και "παίζω" όλα τα αρχεία του κεντρικού pc μου.
ΟΜΩΣ: το Dune βλέπει το pc μέσω UPnP, βλέπει τα αρχεία βίντεο, μουσικής, εικόνων του "C", βλέπει τον "D", χωρίς όμως τις ταινίες που έχω περάσει (τις έχω σε φάκελο Movies) - μήπως πρέπει να τις μετονομάσω σε "βίντεο"?-, αλλά δεν βλέπει και τον εξωτερικό σκληρό του PC!:111:

Help please!!! (dkaltez, lessaros ή όποιος άλλος μπορεί.....)
Windows 7 με το tvercity σε δίκτυο παίζει κανονικά σε μένα όλα τα αρχεία με υποτίτλους εκτός blu ray iso πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Haali Media Splitter καθώς επίσης και το ffdshow στις ρυθμίσεις του tvercity πρέπει να το βάλετε να κάνει always transcode να σημειώσω ότι δεν κάνουμε εγκατάσταση των codecs του tvercity

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.095
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Άρχισα να επεξεργάζομαι το αρχείο της ιταλικής γλώσσας, ώστε να μπορώ να δω και τις αλλαγές από τα αγγλικά, αλλά αφ' ενός θέλει πολλή δουλειά, αφ' ετέρου σε κάποια σημεία έχω κάποια προβλήματα απόδοσης της ορολογίας. Αντρέα, όταν με το καλό τελειώσω (σε 2-3 μέρες), μπορώ να σου στείλω pm με τα σημεία που δεν μπορώ να αποδώσω σωστά? Αναφέρομαι στο αρχείο με την ελληνική γλώσσα, γιατί έκανα λάθος quote

Αισίως έφτασα στο 40% του αρχείου. Τα μάτια μου έχουν γίνει έτσι :111::111:Αλήθεια τι κερδίζω όταν το τελειώσω?
Ελπίζω αυτό:619: και όχι αυτό:618:

Θεωρώ πάντως δεδομένο να μοιραστούν πρώτα τα μέλη του AVSite το αρχείο με την ελληνική γλώσσα, πριν δοθεί στη μαμά εταιρία για επόμενο firmware update

Reaction score
6

Μετά πηγαίνουμε collection management συνεχεία tools-options-meta data storage τσεκάρουμε store meta-data HDI DUNE πηγαίνουμε στο δεύτερο configure το πατάμε στον καινούργιο πινάκα πατάμε add και επιλεγούμε τον σκληρό με τα έργα στη ιδία σελίδα πατάμε το γράμμα του σκληρού και κάνουμε update πατάμε οκ μετά πηγαίνουμε αριστερά επάνω file-import-folder content και επιλεγούμε τον σκληρό με τα έργα στο δίκτυο η στο υπολογιστή και πατάμε οκ και είμαστε έτυμη Κάλι επιτυχία
Εχω εγκαταστήσει το My Movies Collection Management και όχι το My Movies for Windows Media Center όπως αναφερεις..
Ο λογος φυσικα ειναιι γιατι η έκδοση για Media Center δεν εγκαθίσταται σε xp… ( η μηπως όχι;)
Οσοι τα εχουν καταφέρει στην σωστη παρουσιάσει το εχουν κανει με την έκδοση για Media Center η δεν εχει σημασία;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Αισίως έφτασα στο 40% του αρχείου. Τα μάτια μου έχουν γίνει έτσι :111:
Μπραβο βρε συ Γιαννη!
Χαρα στο κουραγιο σου:444:

Βεβαια απο μια μερια θα ηθελα να ημουν μπροστα για να δω
τι φαρμακα θα δωσεις σημερα:405:

Reaction score
0

Φιλε sparos σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ηταν σημαντικο γιατι εκανα μια αρχη,τουλαχιστο!
Υπαρχει και τροπος να αλλαζουμε τις λαθος ταινιες που εχει βρει χειροκινητα και να τις αντικαθιστει το mymovies στους φακελους αυτοματα πανω στις λαθος?

*ΥΓ Οταν επιλεγουμε το κουτακι για hdi dune υπαρχει επιλεγμενο ακομα ενα πιο πανω ηδη,το "ξετσεκαρουμε" ή το αφηνουμε και αυτο?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Φιλε sparos σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ηταν σημαντικο γιατι εκανα μια αρχη,τουλαχιστο!
Υπαρχει και τροπος να αλλαζουμε τις λαθος ταινιες που εχει βρει χειροκινητα και να τις αντικαθιστει το mymovies στους φακελους αυτοματα πανω στις λαθος?

*ΥΓ Οταν επιλεγουμε το κουτακι για hdi dune υπαρχει επιλεγμενο ακομα ενα πιο πανω ηδη,το "ξετσεκαρουμε" ή το αφηνουμε και αυτο?
Add Titles-By title-search-preview-Add online ο σκληρός-Add to owned

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος