Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
6
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Ωραια πράγματα…
Πολυ ωραίο skin…
Δεν μας δίνεις καλύτερα τα φωτα σου γιατι η αυτόματη μετάφραση είναι πονοκέφαλος

Reaction score
62

Δε με λέτε ρε παιδιά! Μπορούμε στους φακέλλους του σκληρού που περιέχουν τις ταινίες να βάλουμε δικές μας φωτογραφίες, πχ στο φάκελλο που έχω το Matrix τη φωτογραφία της αφίσσας του ή όχι??

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.095
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Δε με λέτε ρε παιδιά! Μπορούμε στους φακέλλους του σκληρού που περιέχουν τις ταινίες να βάλουμε δικές μας φωτογραφίες, πχ στο φάκελλο που έχω το Matrix τη φωτογραφία της αφίσσας του ή όχι??
Ότι μπορούμε είναι βέβαιο. Δεν νομίζω όμως ότι η ταινία θα εμφανίζεται με το εξώφυλλό της. Νομίζω ότι μόνο με το Mymovies ο φάκελος της ταινίας παρουσιάζεται με το εξώφυλλό της.

Reaction score
0

Παιδιά παρατήρησε κανείς σε HD περιεχόμενο να προηγείται, ελάχιστα βέβαια, ο ήχος της εικόνας; Sorry αλλά το thread μεγάλωσε πολύ και δεν το διάβασα όλο!

Reaction score
62

Υπάρχει κανας οδηγός για το idune?? Γιατι θέλω να περάσω εικονίδια και δεν έχω βγάλει άκρη...:121:

Reaction score
1

Το dune 3.0 παίζει playlist και library του ιtunes?
Είτε μέσω δικτύου, είτε από μεταφορά της library σε σκληρό δίσκο μέσω usb?

Reaction score
0

Παιδιά παρατήρησε κανείς σε HD περιεχόμενο να προηγείται, ελάχιστα βέβαια, ο ήχος της εικόνας; Sorry αλλά το thread μεγάλωσε πολύ και δεν το διάβασα όλο!
Εγώ πάντως δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα.

Reaction score
11
Μια ερωτηση σχετικα με το My Movies.Το κανουμε εγκατασταση στο pc/Laptop και συνδεουμε το dune με το router?

Reaction score
0

Το κάνουμε εγκατάσταση στο PC και χρησιμοποιούμε τον σκληρό δίσκο εκεί. Αφού τελειώσουμε ξαναβάζουμε τον σκληρό στο Dune.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

*EDIT*

Ακολουθώντας τα settings που βρήκα στη σελίδα http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Windows7 κατάφερα να δω από το e-great και το dune τα folders του downloader. Βέβαια ακόμα δεν βλέπουν και τα δύο για κάποιο λόγο τα folders του desktop μου αλλά μικρό το κακό!!!
Θα πρότεινα να μην το κάνετε γιατι έτσι αφήνετε σε οποιονδήποτε (anonymous) να δει το δίσκο. Δηλαδή αν το μηχάνημα βγαίνει στο internet μπορεί κάποιος να κάνει πάρτυ στο μηχανημά σας...
Κάντε ότι λέει μέχρι την γραμμή (όχι φυσικά κι αυτή):
"Depending on configuration you may also need to enable the local security setting "Network access: Let Everyone permissions apply to anonymous users" "

Μετά φτιαξτε ένα user με password και βάλτε αυτό στο user/pass στο Dune. Ετσι δεν ανοίγεται πόρτα στο σύστημά σας και το dune θα δουλεύει μια χαρά.
Έχω Win7 Ultimate 64-bit και παίζει μια χαρά.

Reaction score
6

Παρατηρήσατε κανε θέμα με το τελευταίο firmware;
Εδώ και μερικες μερες δεν μου βλεπει τον εσωτερικό σκληρο..
Εχει συμβεί σε κανεναν;

Reaction score
0

Reaction score
1

Το dune 3.0 παίζει playlist και library του ιtunes?
Είτε μέσω δικτύου, είτε από μεταφορά της library σε σκληρό δίσκο μέσω usb?

Κανένας δεν ξέρει ή δεν έχει ενδιαφερθεί;

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Το κάνουμε εγκατάσταση στο PC και χρησιμοποιούμε τον σκληρό δίσκο εκεί. Αφού τελειώσουμε ξαναβάζουμε τον σκληρό στο Dune.
Για να καταλαβω καλυτερα.Εχω εναν εξωτερικο 3,5" συνδεμενο στο Dune.Τον βγαζω και τον βαζω εσωτερικα στο Pc,τρεχω το My movies
στον δισκο που εβγαλα απο το Dune,και αφου τελειωσει η εγκατασταση τον συνδεω παλη εξωτερικα στο Dune?Δηλαδη το My movies
θα ειναι περασμενο πλεον στον εξωτερικο του dune?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Για να καταλαβω καλυτερα.Εχω εναν εξωτερικο 3,5" συνδεμενο στο Dune.Τον βγαζω και τον βαζω εσωτερικα στο Pc,τρεχω το My movies
στον δισκο που εβγαλα απο το Dune,και αφου τελειωσει η εγκατασταση τον συνδεω παλη εξωτερικα στο Dune?Δηλαδη το My movies
θα ειναι περασμενο πλεον στον εξωτερικο του dune?
Ακριβώς! Το My movies θα περάσει στον δίσκο όλα τα απαραίτητα στοιχεία / πληροφορίες των ταινιών.

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Ακριβώς! Το My movies θα περάσει στον δίσκο όλα τα απαραίτητα στοιχεία / πληροφορίες των ταινιών.
Ξεκινησα καποιες δοκιμες.Κατεβασα με το my movies μερικα εξωφηλα για της ταινιες που εχω.Προσδιορισα να το αποθηκευση
στον φακελο που εχω την ταινια?Σωστα μεχρι εδω?Δημιουργησε μεσα στον φακελο τα εξεις..Icon.aai,dune_folder.txt,folder.jpg,
mymovies.xml,mymovies-back.jpg,mymovies-front.jpg,και εναν ακομη φακελο χωρις ονομα με τον χαρακτηρα (-) και μεσα εχει.
-.aai,dune_folder.txt.Δεν ξερω αν πρεπει να δημιουργηση και δευτερο φακελο,γιατι οταν πηγαινω στην playlist του dune τα βγαζει διπλα,εναν φακελο με το ονομα της ταινιας,και εναν φακελο
χωρις ονομα.Πατωντας και στους δυο φακελους εχει την ιδια ταινια μεσα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab