Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

για την ιστορια πηρα ακομη εναν σκληρο δισκο 500gb της western digital αυτη τη φορα τον δοκιμασα με τα ιδια ακριβως απτελεσματα δηλαδη ηχος απο hdmi γιοκ, μονο απο coaxial.

Reaction score
62

Λύστε μου μια απορία για ένα θέμα, που είχα και στο Egreat: Όταν βάζω στο video settings την ανάλυση και το fps στο auto, μου βγάζει, 1080p (σωστό δηλαδή) αλλά 60fps αντί για 24. Και δεν μιλάω φυσικά για φορμά που δεν υποστηρίζουν 24, αλλά και σε blu ray, που το έβρισκε αυτόματα σε άλλα players!! Πρέπει να το δηλώνω χειροκίνητα, αλλά όταν βάζω DVD ή κάποιο άλλο που δεν υποστηρίζει 24fps κάνει τρελό σπάσιμο και πρέπει να το αλλάζω κάθε φορά χειροκίνητα, πράγμα σπαστικό. Το έχει κι άλλος αυτό???

Reaction score
6

Σε επίσημο υλικό όπως ειναι DVD και bluray τα fps δεν αλλάζουν αυτόματα όπως συμβαίνει με τα διαδικτυακά format τυπου mkv , avi κ.α. ( τουλάχιστον στο Dune)

Reaction score
62

Σε επίσημο υλικό όπως ειναι DVD και bluray τα fps δεν αλλάζουν αυτόματα όπως συμβαίνει με τα διαδικτυακά format τυπου mkv , avi κ.α. ( τουλάχιστον στο Dune)
Το θέμα είναι ότι ούτε και στα MKV αλλάζει αυτόματα, παρότι υποστηρίζει 24p. Γμτ με βλέπω χειροκίνητα να το κάνω ή να το αφήσω στα 60, αν δεν υπάρχει λύση..

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Εδώ είναι
Απο εξωτερικο usb φορμαρισμενο NTFS γινεται copy στον εσωτερικο του Dune.Δεν γινεται ομως απο τον εσωτερικο του dune να μεταφερουμε αρχεια στον εξωτερικο usb αν ειναι αυτος σε NTFS format.Και δεν μπορεις να κανης ουτε rename ουτε move ουτε και να σβησης τιποτα.Τωρα πως καταφερε ο lesarros να γινει reed write δεν ξερω.:118:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Απο εξωτερικο usb φορμαρισμενο NTFS γινεται copy στον εσωτερικο του Dune.Δεν γινεται ομως απο τον εσωτερικο του dune να μεταφερουμε αρχεια στον εξωτερικο usb αν ειναι αυτος σε NTFS format.Και δεν μπορεις να κανης ουτε rename ουτε move ουτε και να σβησης τιποτα.Τωρα πως καταφερε ο lesarros να γινει reed write δεν ξερω.:118:
Έτσι ακριβώς!

Reaction score
0

Το θέμα είναι ότι ούτε και στα MKV αλλάζει αυτόματα, παρότι υποστηρίζει 24p. Γμτ με βλέπω χειροκίνητα να το κάνω ή να το αφήσω στα 60, αν δεν υπάρχει λύση..
Για δοκίμασε τα παρακάτω:

1) settings for BD playback, and file playback preferred
- video connector : HDMI
- video mode : 1080p23.976
- aspect ratio : auto
- auto framerate : 50/60
for all files via File player works auto refresh rate correctly
all BDs plays corretly on frame rate 23,976
all DVDs plays on wrong frame rate 23,976

2) settings for DVD PAL playback, and file playback preferred
- video mode : 1080p50
- auto framerate : 24/50/60
all BDs plays on wrong frame rate 50, but you can play movie with correct frame rate, when you play it in File player such as M2TS
PAL DVDs plays on correct frame rate 50
NTSC DVDs plays on wrong frame rate 50

3) settings for DVD NTSC playback, and file playback preferred
- video mode : 1080p60
all BDs plays on wrong frame rate 60, but you can play movie with correct frame rate, when you play it in File player such as M2TS
PAL DVDs plays on wrong frame rate 60
NTSC DVDs plays on correct frame rate 60

NOTE
All above recommended video settings are only substitute solution!
I hope, that HDi solve issue with auto refresh rate in BD player / DVD player very soon.

Εγώ είμαι στην 1η περίπτωση και όλα ΟΚ με το Auto Refresh.

Reaction score
32

Έχω ρυθμίσει το Prime σε 1080p 24Hz και χθές σε bluray ταινία (Public Enemy) γυρισε σε 60Ηz. Τι κάνω λάθος?
Αυτο που κανεις λαθος το μηχανακι στο διορθωνει!:142: Οποτε εισαι μια χαρα
Μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις του mode?
Εχει περασμένες 4 mode και όταν περάσεις την προσωπική γίνονται 5.
Εχω ρυθμίσει την (0) σε 1080p 24Hz αλλά θέλω να έχω και μια σε 1080p στα 60Ηz για DVD.
Mπορούν να αλλάξουν?
Δημήτρη & εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο. Τα bluray τα βλέπω 60Hz και τα mkv & DVD στα 24Ηz!
Τουλάχιστον αν μπορούσαμε να παρέμβουμε στις ρυθμίσεις του mode με ένα κουμπί θα άλλαζες την ανάλυση που θέλεις χωρίς να μπαίνεις στο set up κάθε φορά.
Αλήθεια μπορούμε να πειράξουμε τα 4 default mode?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Εάν δις την τελευταία φωτογραφία του lesarros (HOME HARD DISK)γίνετε αυτό που περιγραφείς πρώτο(Απο εξωτερικο usb φορμαρισμενο NTFS γινεται copy στον εσωτερικο του Dune) δεν γίνετε το δεύτερο εάν κανό λάθος διορθώστε και με E-SATA σκληρό έχουμε διπλασία ταχύτητα 16 MB/S

Reaction score
62

Για δοκίμασε τα παρακάτω:

1) settings for BD playback, and file playback preferred
- video mode : 1080p23.976
- auto framerate : 50/60
all BDs plays corretly on frame rate 23,976
all DVDs plays on wrong frame rate 23,976

2) settings for DVD PAL playback, and file playback preferred
- video mode : 1080p50
all BDs plays on wrong frame rate 50, but you can play movie with correct frame rate, when you play it in File player such as M2TS
PAL DVDs plays on correct frame rate 50
NTSC DVDs plays on wrong frame rate 50

3) settings for DVD NTSC playback, and file playback preferred
- video mode : 1080p60
all BDs plays on wrong frame rate 60, but you can play movie with correct frame rate, when you play it in File player such as M2TS
PAL DVDs plays on wrong frame rate 60
NTSC DVDs plays on correct frame rate 60

NOTE
All above recommended video settings are only substitute solution!
I hope, that HDi solve issue with auto refresh rate in BD player / DVD player very soon.

Εγώ είμαι στην 1η περίπτωση και όλα ΟΚ με το Auto Refresh.
Αυτά να υποθέσω τα περνάς κάθε φορά χειροκίνητα ανάλογα με το τι θέλεις να δεις???

Reaction score
0

Κοίτα, εγώ που βλέπω μόνο blu-ray και αρχεία η περίπτωση 1 με καλύπτει. Αν θες να βλέπεις και DVD τότε ναι πρέπει να τα αλλάζεις κάθε φορά, μέχρι που να λυθεί το θέμα του Auto Refresh σε BD / DVD.

Reaction score
6

Σε μένα πάντως αλλάζει με αυτες τις ρυθμίσεις...

Reaction score
6

Αυτο που εξακολουθεί να με τρελαίνει ειναι η στριμωγμένη εμφάνιση των ταινιών στην βιβλιοθήκη…
Γιατι βρε παιδια μου τα βγάζει ετσι;;

Reaction score
0

Αυτο που εξακολουθεί να με τρελαίνει ειναι η στριμωγμένη εμφάνιση των ταινιών στην βιβλιοθήκη…
Γιατι βρε παιδια μου τα βγάζει ετσι;;

Uptate στο My Movies μάλλον διέγραψες κάποιο αρχείο

Reaction score
11
Τελικα δεν εχει καποιος το ιδιο προβλημα με μενα.Να βγαζει δηλαδη δυο φακελους με την ιδια ταινια στην playlist?Αυτο εγινε απο τοτε που περασα το my movies.Το περιεργο ειναι και στους δυο φακελους εχει την ιδια ταινια μεσα,παροτι μεσα στον φακελο που δεν εχει περιγραφη,δεν εχει ταινια μεσα.
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=73910&page=43

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab