Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
6
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Aχ Ανδρέα! Το manual δεν το διάβασες???
Εχεις δικιο βρε Γιωργο αλλα δεν εχω πλέον την υπομονή να ασχολούμαι οπως παλιότερα…
Θελω με λίγα κλικ να ξεμπερδεύω .:126:

Reaction score
6

Είναι οντως φανταστικό και δεν παρουσιάζει τα προβλήματα που ειχα με τους δικτυωμένους δίσκους στο My movies..
Ωραια πραγματα

Reaction score
0

Στα τσακίδια το MyMovies! Όλο προβλήματα ήταν! Μία δούλευε, μία δε δούλευε, προβλήματα με το Index, τις απεικονίσεις στο Dune. Το yadis πέρα από το ότι δεν παρουσιάζει τέτοιου είδους προβλήματα είναι και πανέμορφο (και πανεύκολο στη χρήση παρότι στα γαλλικά)!

Reaction score
0
το έλαβα χτες, είναι σε άριστη κατάσταση με τις ζελατίνες του, το drive παιζει μια χαρά!

πάω τώρα για αναβάθμιση firmware και επανέρχομαι με εντυπώσεις.

Reaction score
0
παιζει τα πάντα!

απορώ πως ζούσα τόσο καιρό χωρίς αυτό!

μια ερώτηση μόνο:

για την μουσική, υπάρχει κάποιος τροπος να για media library; κάτι σαν αυτό που δίνει το Tversity; Είναι κάπως δύσχρηστο να πλοηγείσαι μέσα σε αμέτρητα folders...

Reaction score
0

το έλαβα χτες, είναι σε άριστη κατάσταση με τις ζελατίνες του, το drive παιζει μια χαρά!
Δημήτρη, καλορίζικο και καλές θεάσεις!!!

παιζει τα πάντα!
Δοκίμασες όλων των ειδών τα δισκάκια?

DVD εμπορίου (video-club), Σπιτικά DVD (DVD+/-R, DVD+/-R DL, DVD+/-RW), Blu-Ray εμπορίου (video-club), σπιτικά Blu-Ray (BD-R SL/DL, BD-RE SL/DL), Audio CD και σπιτικά CD (CD-R & CD-RW), VideoCD???

Reaction score
0
έπαιξε ότι του έβαλα εκτός από κάποια παλιά CD-R στα οποία είχα κολλήσει άθλιες ετικέτες.

επίσης δεν δοκίμασα άλλα Blue Ray εκτός εμπορίου γιατί απλώς δεν έχω (και δεν βλέπω και το λόγο να αποκτήσω!)

Reaction score
0

Φίλοι μου γειά σας. Πόσοι από εσάς έχουν εσωτερικό σκληρό στο Dune Prime τους και εάν έχετε ποιο δυομισάρι σκληρό του βάλατε?
Γνωρίζετε εάν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας με συγκεκριμένους σκληρούς ή θα συνεργαστεί με ο,τιδήποτε και εάν του βάλει κάποιος?
Η τοποθέτηση ενός εσωτερικού σκληρού κατόπιν της αγοράς, από τον ίδιο τον αγοραστή και όχι από το εξουδιοδοτημένο κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε το Prime, ακυρώνει την εγγύηση του μηχανήματος?
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας και τη βοήθειά σας...

Reaction score
4.250

Φίλοι μου γειά σας. Πόσοι από εσάς έχουν εσωτερικό σκληρό στο Dune Prime τους και εάν έχετε ποιο δυομισάρι σκληρό του βάλατε?
Γνωρίζετε εάν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας με συγκεκριμένους σκληρούς ή θα συνεργαστεί με ο,τιδήποτε και εάν του βάλει κάποιος?
Η τοποθέτηση ενός εσωτερικού σκληρού κατόπιν της αγοράς, από τον ίδιο τον αγοραστή και όχι από το εξουδιοδοτημένο κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε το Prime, ακυρώνει την εγγύηση του μηχανήματος?
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας και τη βοήθειά σας...
Η εγγυηση παει περιπατο και ειναι φυσικο αφου του βαζεις κατσαβιδι. Αγοραζεις εναν σκληρο, τον στελνεις στον αντιπροσωπο παραγγελνεις και το μηχανημα και σου το περναει ο ιδιος. Τι πιο απλο?

Reaction score
0

Καλησπερα σε ολους
Μετα το καινουριο firmware,που βγηκε πριν κατι μερες,οταν αναβω το Dune base 3.0,δεν μου συντονιζει αυτοματα την τηλεοραση στο καναλι HDMI3 που το εχω συνδεσει.

Εχετε καμια ιδεα πως θα το φτιαξω?

Ευχαριστω

Reaction score
4.250

Και μενα μου το κανει, οπως και σε εναν φιλο μου. Προφανως το νεο firmware ειναι beta οποτε ειναι λογικες καποιες παρενεργειες. Ελπιζω ομως οταν θα βγαλουν το κανονικο να διορθωθει το προβλημα. Βεβαια με καποιο τροπο θα πρεπει να ενημερωθει η κατασκευαστρια εταιρια για το προβλημα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
- Added a new Setup Option (Video / Advanced / HDMI CEC) allowing to
enable/disable HDMI CEC. HDMI CEC is now disabled by default to ensure
the best compatibility with various HDMI equipment (this solves the
problems such as unneeded messages shown by TV on HDMI
reinitialization, wrong switching of HDMI input, etc).
Eνεργοποιήστε το HDMI CEC

Reaction score
0
πολύ καλό το yadis όντως.

έχω όμως ένα πρόβλημα: όσες ταινίες είναι .divx, ενώ τις βρίσκει σαν εξώφυλλο, σύνοψη κλπ, δεν τις εμφανίζει σωστά και βγάζει το σημαδάκι μαύρο αντί για πράσινο με αποτέλεσμα να μην τις εμφανίζει σωστά στο Dune.

έχει κανείς καμιά ιδέα γι αυτό;

Reaction score
6

πολύ καλό το yadis όντως.

έχω όμως ένα πρόβλημα: όσες ταινίες είναι .divx, ενώ τις βρίσκει σαν εξώφυλλο, σύνοψη κλπ, δεν τις εμφανίζει σωστά και βγάζει το σημαδάκι μαύρο αντί για πράσινο με αποτέλεσμα να μην τις εμφανίζει σωστά στο Dune.

έχει κανείς καμιά ιδέα γι αυτό;
Κανε χειροκίνητα την διαδικασία μονο για την ταινια που εχει το προβλημα ξετικαροντας το Recherche aytomatique..
Πρωτίστως σβησε τα αρχεια που εχουν ηδη δημιουργηθεί ( και τα κρυφα επισης)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab