Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
403
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

θελω να βαλω ενα usb stick για System Storage μιας και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να βαλω εσωτερικο δισκο για να παιζει σωστα..ομως δεν γνωριζω τι χωρητικότητα πρεπει να εχει το usb stick για να παιζει απροβληματιστα? 4, 8, 16gb?

επισης
1) Πως γινεται region free? σε dvd αλλα και bluray..(το mpcclub ειναι offline)
2) Οι υποτιτλοι πρεπει να εχουν ιδια ονομασια με το αρχειο mkv, avi etc. και να ειναι στον ιδιο φακελο?
3) Για να ενεργοποιησουμε εξωτερικους υποτιτλους σε dvd (iso, video_ts folder) και bluray (iso ή BD Folder) τι κανουμε?
4) εχω ενα rip απο HD-DVD σε μαρφη folder αλλα δεν το αναπαραγει...ουτε οταν μπαινω στο φακελο και επιλεγω το μεγαλυτερο σε GB αρχειο με καταληξει .evo...το dune δεν υποστηριζει playback HD-DVD?

Reaction score
6

θελω να βαλω ενα usb stick για System Storage μιας και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να βαλω εσωτερικο δισκο για να παιζει σωστα..ομως δεν γνωριζω τι χωρητικότητα πρεπει να εχει το usb stick για να παιζει απροβληματιστα? 4, 8, 16gb?
2 gb είναι αρκετο..
1) Πως γινεται region free? σε dvd αλλα και bluray..(το mpcclub ειναι offline)
Αυτό και εγω θα ηθελα να το μαθω αλλα όπως λες σωστά το mpcclub ειναι offline

2) Οι υποτιτλοι πρεπει να εχουν ιδια ονομασια με το αρχειο mkv, avi etc. και να ειναι στον ιδιο φακελο?
Ναι

3) Για να ενεργοποιησουμε εξωτερικους υποτιτλους σε dvd (iso, video_ts folder) και bluray (iso ή BD Folder) τι κανουμε?
Σε iso δεν νομίζω πως δουλεύει..
Σε folder όμως αν ρίξεις τους υποτιτλους διπλα στο stream της ταινιας παιζουν κανονικά
4) εχω ενα rip απο HD-DVD σε μαρφη folder αλλα δεν το αναπαραγει...ουτε οταν μπαινω στο φακελο και επιλεγω το μεγαλυτερο σε GB αρχειο με καταληξει .evo...το dune δεν υποστηριζει playback HD-DVD?
Οχι

Reaction score
0

Μιας και εχω μπερδευτει λιγο θα ηθελα να ρωτησω μηπως εχει κανεις αλλος προβλημα στην συνεργασια yaDIS και υποτιτλων απο ματροσκες κι' αυτο γιατι ενω ολες οι ματροσκες επαιζαν κανονικα τους υποτιτλους απο τον σκληρο, φτιαχνοντας ενα φακελο movies στον σκληρο και μεταφεροντας ολες τις ματροσκες εκει ετσι ωστε να χρησιμοποιησω το yaDIS και αφου εχω δουλεψει το yaDIS κανονικα οι μισες δουλευουν και οι μισες οχι εχω παρατηρησει δε οτι αυτες που δουλευουν εχουν εξωφιλο που λεει οτι η ματροσκα εχει ελληνικους υποτιτλους μηπως κανω κατι λαθος?

Reaction score
403

Υπαρχει καποιος που εχει κανει το dune region free έχοντας το firmware 100307_2100_beta?

εχει ενα patch στο mpcc αλλα ειναι για παλιοτερο firmware

επισης εχω ενα δισκο που ειναι φορμαρισμενος σε ΝΤ filesystem (compressed) και σε πολλα blue ray rips οταν παω να τα φορτωσω με μενου κολαει..

λετε να φταιει το οτι ο δισκος ειναι compressed?
τον φορμαρισα απο mac, αν αυτο εχει καμια σημασια, και ειχε δυο επιλογες
1) ΝΤ Filesystem και
2) NT Filesystem (comperssed)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Φορμάρισε τον από pc.Το dune(όπως και τα λοιπά media players) δεν τα πάει και τόσο καλά με τα mac.

Reaction score
1.458

Ntfs θα τον φορμάρεις (ΟΧΙ compressed) και θα είναι εντάξει.Κι εγώ με mac είμαι και τον εξωτερικό δίσκο τον φόρμαρα στο mac σε ntfs και δεν έχει πρόβλημα με το dune.

Reaction score
0
Έψαξα και στο net και δεν βρήκα κάτι αλλά ρωτάω μπας και... ξέρει κανείς αν το Dune μπορεί να παίξει ταινίες μέσω του myiHome ?

Γενικά με το sharing των windows 7 υπάρχουν αρκετά ζόρια (μια παίζει, μια δεν παίζει...) και τουλάχιστον όσον αφορά το e-great έχω βρει την ησυχία μου με το myiHome αλλά στο dune δε βλέπω φως :(

Από την άλλη το dune βλέπει κανονικά το homegroup sharing των 7 (τι παπαριά είναι αυτή Θεέ μου, αυτή η μαλακωmicrosoft δεν μπορεί να αφήσει κάτι που δούλευε καλά χωρίς να του γαμ**** τη μάνα;) αλλά αν η ταινία δεν έχει ενσωματωμένο υπότιτλο, touch luck.

Reaction score
15.548

Το εχει δοκιμασει κανεις πολυκαναλα απο τις αναλογικες....?

Reaction score
800

Το prime 3.0 εχει με καποιο τροπο preview στις ταινιες? Αν ναι ,πως?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.120
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Το εχει δοκιμασει κανεις πολυκαναλα απο τις αναλογικες....?
Ναι. Το έχω συνδέσει αναλογικά με ένα παλιό Denon 3801 στο ένα από τα δύο συστήματα που έχω.

Reaction score
4.250

Χτες νοικιασα σε blue ray τοthe twilight new moon.
Βαζοντας το δισκακι στο Dune αρχισε η εισαγωγη με ηχο και εικονα, σε καποια φαση εβγαλε τις επιλογες, από ηχο ειχε μονο 2 επιλογες. Η μια HD master audio 5.1 και η άλλη ηταν digital audio 5.1. Δυστυχως επιλογη στερεο δεν υπηρχε. Το αποτελεσμα ηταν ανεξαρτητως με το τι πατουσα σαν επιλογη, να μην εχω καθολου ηχο. Οσο κι αν προσπαθησα από το μενου του Dune το αποτελεσμα ηταν τζιφος. Πηρα το δισκακι το εβαλα στο Blue ray Panaconic bd 50 κι όλα καλα. Το εδωσα σε έναν φιλο που εχει επισης Dune το ιδιο το μοντελο με το δικο μου αλλα και σ αυτόν δεν ειχε ηχο. Όταν όμως συνεδεε τον Dune στον AV ενισχυτη ειχε ηχο, το προβλημα παρουσιαζοταν όταν συνεδεε το μηχανημα στον δικαναλο στερεο ενισχυτη.
Σημειωτεον ότι εχω περασμενο το τελευταιο φιρμγουερ μπετα, ενώ ο φιλος δεν εχει περασει το μπετα. Δηλαδη δεν είναι θεμα φιρμγουερ.
Προσωπικα παιζω με dune μεσω οπτικης να δινει στο dac magic κι από κει από κει με RCA στον στερεοφωνικο προενισχυτη. Λογικα ο Dune θα επρεπε να κανει την αποκωδικοποιηση των αρχειων ηχου από 5,1 σε στερεο αφου μαλιστα εχει και και εξοδους αναλογικες (7.1). Για μενα το προβλημα δεν εχει απολυτως κανεναν ηχο. Αυτό αν δεν κανω λαθος μου το εκανε και στο παρελθον με καποιο άλλο δισκακι.

Reaction score
800

προς vastsar...

Δεν ειμαι σιγουρος οτι το prime κανει downmix απο hd audio σε stereo.

Reaction score
4.250

προς vastsar...

Δεν ειμαι σιγουρος οτι το prime κανει downmix απο hd audio σε stereo.
Και τις αναλογικες εξοδους απο πισω γιατι τις εχει?

Reaction score
800

Και τις αναλογικες εξοδους απο πισω γιατι τις εχει?
ισως για downmix μονο απο απλο DD/DTS.
Δεν ειμαι σιγουρος βεβαια...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489