Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.169
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Το Pacific από που το πήρες; Εγώ το πήρα από το amazon.uk και παίζει μια χαρά στο dune μου.

Amazon.uk κι εγώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

προσπαθω να παιζω στο prime απο εξωτερικο σκληρο δισκο αρχειο mkv με side by side 3d movie και ενω μου παιζει το video δυστυχως δεν μπορω να κανω με τιποτα να παιξουν οι υποτιτλοι τους οποιους εχω μετονομασει οπως τον τιτλο του video και τους εχω βαλει στον ιδιο φακελο οπως στο παρελθον με αλλες οι διαφορα ειναι οτι δεν ειναι υποτιτλοι srt αλλα sub μαλλον vobsub με 2 αρχεια ενα .sub και ενα με καταληξη .idx ενω στο λαπτοπ με το bsplayer παιζουν κανονικα οταν βαζω το dune μου βγαζει υποτιτλοι απενεργοποπιημενοι χωρις να μπορω να ενεργοποιησω τιποτα.μπορω να λυσω το προβλημα? (στο dune εχω το τελευταιο firmware )

Reaction score
1.458

Παιδιά μάλλον κάποιο λάθος κάνετε γιατί vobsub υποστηρίζει το dune.Το έχω διαπιστώσει και στο δικό μου άλλωστε.

Subtitle formats: SRT (external), SUB (MicroDVD) (external), text (MKV), SSA/ASS (MKV, external), VobSub (MP4, MKV, external SUB/IDX), PGS (Blu-ray, TS, MKV)

Reaction score
0

δεν ξερω γιατι αλλα μολις βαλω την 3d side by side ταινια να παιξει μου βγαζει υποτιτλοι απενεργοποιημενοι,παντως οσο για το sub σε srt που ηθελα μαλλον ακυρο καθως σε μυνημα που ελαβα πριν λιγο απο ατομο που δημιουργει ταινιες side by side μου αναφερει οτι
δυστυχως οι srt υποτιτλοι δεν υποστηριζουν προς το παρρον side by side format.

Che

Reaction score
0

πειτε ρε παιδια πως γινεται το dune να δει το pc (desktop) και να τραβαω αρχεια απο κει εχω κανει ολες τις ρυθμισεις με την βοηθεια μελους του forum εχουμε δωσει τις ip και μολις παω desktop ναδα......παντος το media player σε αλλο δωματιο το γνωστο και μη εξερεταιο med8er το βλεπει κανονικα και steam αρω αρχεια απο εκει......

Reaction score
0

Γνωριζει κανεις κατι γι αυτο? ποιο αλλο ελληνικο site ασχολειται τοσο με το dune?

I found this one in another (greek) forum, firmware dated 3DEC2010!!! (in the forum it says that perhaps it solves the DVD problem!). I have not yet tested it personally...

http://files.dune-hd.com/tmp/fw_1012...4_test.dff.zip

Reaction score
1.458

Προσοχή γιατί δεν είναι public beta.Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα,αλλά το εγκαθιστάτε με ευθύνη δική σας!

Reaction score
1.458

Δεν ξέρω αν το link είναι σωστό,αλλά το αρχείο δεν υπάρχει πλέον,το έχουν αποσύρει καθώς φαίνεται.

Reaction score
789

Test fw ειναι για καποιον εταιρικο πελατη της hdi.
Ειναι εγγυημενο και ειναι καλυτερο απο την τελευταια ΒΕΤΑ.

Reaction score
1.458

Αν έχεις το σωστό link βάλτο αν θες,γιατί αυτό που έδωσε ο φίλος παραπάνω δε δουλεύει.
Μιλάμε για το Prime 3.0 έτσι?Σε μένα πάντως δε μου παρουσιάζει τέτοια προβλήματα το Prime.
Αντίθετα το Max όταν του έκανα τις δοκιμές έκανε αυτές τις διακοπές στον ήχο.

Reaction score
1.458

Ναι για το max το είδα που το δημοσίευσες.Για το prime θα το δοκιμάσω αύριο,τώρα είμαι στο κρεββάτι!Thanks!

Reaction score
0

Εγώ πάντως το έχω βάλει εδώ και μέρες στο Base και όλα μια χαρά!

Reaction score
0

τι παραπανω χαρακτηριστικα εχει το εν λογω firmware απο το τελευταιο της dune?αξιζει να το περασω η να περιμενω το καινουργιο απο το site της dune?και τελικα υπαρχει και αλλο site που ασχολειται τοσο με το dune?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.684
Παιδιά, ο φίλος sparos μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

"Καλημέρα όποτε έχεις χρόνο εάν μπορείς να κατεβάσεις αυτό ........ υπότιτλοι είναι VOBSUB και στο dune δεν παίζουν κάνω κάποιο λάθος ευχαριστώ."

Κατέβασα την ταινία (ντοκυμαντέρ). Είναι σε μορφή mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους. Ορίστε η μορφή των υπότιτλων:
Format : VobSub
Codec ID : S_VOBSUB
Codec ID/Info : The same subtitle format used on DVDs
Language : Greek

Εμφανίζονται στο pc με το ΚΜplayer και το MPC, αλλά όχι στο Dune, ότι ρυθμίσεις υποτίτλων και αν βάλω (εσωτερικούς, κωδικοποιήσεις κλπ).

Γνωρίζει κάποιος άλλος τί συμβαίνει?
Υπόψιν ότι έχω το ίδιο ντοκυμαντέρ σε bluray και πρόκειται ακριβώς για το ίδιο αρχείο υποτίτλων σε vobsub.

Reaction score
1.458

http://files.dune-hd.com/tmp/fw_101203_2124_test/dune_firmware_bdprime3_101203_2124_test.dff.zip

Οριστε !Υπαρχει αντιστοιχο και για το ΜΑΧ .
Το έβαλα το firmware,έχει αρκετές βελτιώσεις στις επιλογές του μενού,το πολύ σημαντικό για μένα,μπορείς πλέον να μετονομάσεις το όνομα που θα έχει ο player στο home network (π.χ από Dune σε Prime ή ότι άλλο θέλουμε),αλλά και σε ποιο Workgroup θα ανήκει,καθώς και κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις για τον ήχο.
Το μεγάλο bug που μου παρουσίασε,ενώ πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα, με αυτό το firmware έχω διακοπές στον ήχο σε αρχεία του εσωτερικού σκληρού δίσκου και μόνο εκεί!:117:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.470