Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Δεν έχει τον περιορισμό του fat32,απεριόριστα gb δέχεται για κάθε αρχείο χώρο στο σκληρό να έχεις μόνο.

Reaction score
32

Ο εσωτερικός πρέπει να είναι 2.5" και φορμαρισμένος σε ext2 για να λειτουργεί σωστά το Prime με τα applications.Το φορμάρισμα του εσωτερικού δίσκου καλό είναι να γίνει από το μενού του Prime/Base.Εξωτερικούς υποστηρίζει read/write fat32 & ntfs καθώς και hfs+ μόνο read.
Μπορείς δηλαδή να δεις HD υλικό (>4GB) με δισκο κατα ext2?

Reaction score
1

το καινούργιο FW παρότι beta δουλεύει πολύ καλά και έχει λύσει πάρα πολλά θέματα, bugs κλπ. ακόμη το δοκιμάζω αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

το καινούργιο FW παρότι beta δουλεύει πολύ καλά και έχει λύσει πάρα πολλά θέματα, bugs κλπ. ακόμη το δοκιμάζω αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά
ενα link ισως?
Ευχαριστω!

Reaction score
1.458

Και αν δουλευω win xp ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω για να μεταφερω αρχεια ntfs σε ext2 (απο τον υπολογιστη στο dune)?
Δε θα συνδέεις σε δίκτυο το Prime?Αν το κάνεις μπορείς να μεταφέρεις αρχεία από τον υπολογιστή στο prime με ftp,smb.
Αλλιώς μεταφέρεις τα αρχεία από το pc σε εναν εξωτερικό σκληρό usb ή esata φορμαρισμένο σε ntfs ή ακόμα για λίγα αρχεία σε φλασάκι,το συνδέεις μετά στο prime και τα κάνεις copy.

Συμφωνώ κι εγώ.
Οι υπότιτλοι αν κάποιος επιλέξει xxlarge και έχει πάλι πρόβλημα θα πρέπει να επισκεφτεί οφθαλμίατρο.
Γρηγορη πρόσβαση σε smb και καλύτερες ταχύτητες read πλέον.
Bookmarks σε αρχεία δουλεύει μια χαρά.

Εμένα ο optical drive εξακολουθεί να μη διαβάζει dvd & dvd-r οπότε Δευτέρα με Τρίτη θα πάω στα παιδιά για αντικατάσταση.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

ενα link ισως?
Ευχαριστω!
Το link με το FW update από την HDI: http://dune-hd.com/firmware/

Σημειωτέον σε μένα δούλεψε μόνον το .zip (από το οποίο έκανα βέβαια extract το αρχείο με το update), το άλλο .dff αρχείο στο link εμένα τουλάχιστον είχε κάποιο πρόβλημα (το κατέβασα επίσης και το δοκίμασα) και μου έβγαζε error.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Το link με το FW update από την HDI: http://dune-hd.com/firmware/

Σημειωτέον σε μένα δούλεψε μόνον το .zip (από το οποίο έκανα βέβαια extract το αρχείο με το update), το άλλο .dff αρχείο στο link εμένα τουλάχιστον είχε κάποιο πρόβλημα (το κατέβασα επίσης και το δοκίμασα) και μου έβγαζε error.
Το zip κατεβάστε το άλλο έχει πρόβλημα.Και μένα error μου έβγαζε.

Reaction score
1.458

Το zip εγώ δεν το βρίσκω, μόνο το dff...
Απ'ότι βλέπω στο site της hdi έχουν αφαιρέσει τα firmware για τα prime 3.0 & base 3.0.Δεν ξέρω μήπως ετοιμάζουν διορθωτικό?
Εσεις τα βλέπετε,μήπως σε μένα φταίει ο browser αν και του έκανα refresh...

Reaction score
1

Απ'ότι βλέπω στο site της hdi έχουν αφαιρέσει τα firmware για τα prime 3.0 & base 3.0.Δεν ξέρω μήπως ετοιμάζουν διορθωτικό?
Εσεις τα βλέπετε,μήπως σε μένα φταίει ο browser αν και του έκανα refresh...
Eγώ βλέπω αυτό μόνο:

Download: dune_firmware_bdprime_sony_091211_1311_beta.dff (49M)

Reaction score
4.250

Ναι, απο αυριο κανονικα.
Μονο, παρακαλω πολυ, οσοι εχουν προ-παραγγειλει.
Δηλαδη οσοι ψηφιζουν ΠΑΟ :141::141::141:
Για μας τους ΠΑΟΚζηδες ...τιποτα???????????

Reaction score
0

Άντε Ανδρέα, περιμένουμε με αγωνία κι εμείς το Base!

Reaction score
0

τελικα τι εγινε ρε παιδια με την beta εκδοση της τελευταιας εκδοσης (091211_1311_beta.dff) για το prime 3 την δοκιμασε κανενας? πρεπει να την βαλει καποιος στο prime η οχι ?γιατι την βγαλανε απο την σελιδα τους?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88