Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Μπορείς δηλαδή να δεις HD υλικό (>4GB) με δισκο κατα ext2?Ο εσωτερικός πρέπει να είναι 2.5" και φορμαρισμένος σε ext2 για να λειτουργεί σωστά το Prime με τα applications.Το φορμάρισμα του εσωτερικού δίσκου καλό είναι να γίνει από το μενού του Prime/Base.Εξωτερικούς υποστηρίζει read/write fat32 & ntfs καθώς και hfs+ μόνο read.
Και αν δουλευω win xp ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω για να μεταφερω αρχεια ntfs σε ext2 (απο τον υπολογιστη στο dune)?Φυσικά!
ενα link ισως?το καινούργιο FW παρότι beta δουλεύει πολύ καλά και έχει λύσει πάρα πολλά θέματα, bugs κλπ. ακόμη το δοκιμάζω αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά
Δε θα συνδέεις σε δίκτυο το Prime?Αν το κάνεις μπορείς να μεταφέρεις αρχεία από τον υπολογιστή στο prime με ftp,smb.Και αν δουλευω win xp ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω για να μεταφερω αρχεια ntfs σε ext2 (απο τον υπολογιστη στο dune)?
Συμφωνώ κι εγώ.το καινούργιο FW παρότι beta δουλεύει πολύ καλά και έχει λύσει πάρα πολλά θέματα, bugs κλπ. ακόμη το δοκιμάζω αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά
Το link με το FW update από την HDI: http://dune-hd.com/firmware/ενα link ισως?
Ευχαριστω!
Το zip κατεβάστε το άλλο έχει πρόβλημα.Και μένα error μου έβγαζε.Το link με το FW update από την HDI: http://dune-hd.com/firmware/
Σημειωτέον σε μένα δούλεψε μόνον το .zip (από το οποίο έκανα βέβαια extract το αρχείο με το update), το άλλο .dff αρχείο στο link εμένα τουλάχιστον είχε κάποιο πρόβλημα (το κατέβασα επίσης και το δοκίμασα) και μου έβγαζε error.
Ναι, απο αυριο κανονικα.Αρχισαν οι παραδόσεις?
Απ'ότι βλέπω στο site της hdi έχουν αφαιρέσει τα firmware για τα prime 3.0 & base 3.0.Δεν ξέρω μήπως ετοιμάζουν διορθωτικό?Το zip εγώ δεν το βρίσκω, μόνο το dff...
Eγώ βλέπω αυτό μόνο:Απ'ότι βλέπω στο site της hdi έχουν αφαιρέσει τα firmware για τα prime 3.0 & base 3.0.Δεν ξέρω μήπως ετοιμάζουν διορθωτικό?
Εσεις τα βλέπετε,μήπως σε μένα φταίει ο browser αν και του έκανα refresh...
Δηλαδη οσοι ψηφιζουν ΠΑΟ :141::141::141:Ναι, απο αυριο κανονικα.
Μονο, παρακαλω πολυ, οσοι εχουν προ-παραγγειλει.
sooner than you think...:126:Άντε Ανδρέα, περιμένουμε με αγωνία κι εμείς το Base!