Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία!

Τα νέα του Mede8er:

Wishing you a very Happy and Healthy 2012 from all at Sanji Electronics South Africa.
We are now entering the final Beta Stage of our in-house developed Music Jukebox that will be fully compatible with all X2 Series. We expect the New Music Jukebox to be released in Firmware Version V2.0.4 +- mid Jan 2012 . This is a teaser just to keep you in the loop and it can be communicated to your users and customers. Pls follow the developments on the Mede8er.com forum.

Reaction score
0

Καλημερα μια ερωτηση,με την χρηση του yamj βαζω στο εξωφυλλο της ταινιας την υποθεση στα ελληνικα αλλα εμφανιζει μονο της πρωτες 6 γραμμες ενω καποιες φορες θα ηθελα λιγες παραπανω ,θα ηθελα να ξερω αν γινεται να εμφανιζει παραπανω και πως,ευχαριστω και καλη μερα και παλι :123:.

Reaction score
0

Aν κατάλαβα καλά παιδιά η μόνη διαφορά του 500 απ τον 400 είναι ο εσωτερικός HD?
Αν είναι έτσι, για να γλιτώσω τη διαφορά των 60 ευρώ που έχουν, μιας και έχω εξωτερικό σκληρό...

Reaction score
1.458

Οπως με ενημέρωσε ο έλληνας αντιπρόσωπος των Mede8er,από χθες υπάρχει ετοιμοπαράδωτο και το 450X2 χωρίς εργοστασιακό εσωτερικό δίσκο με τιμή 155 ευρώ!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.589

Οπως με ενημέρωσε ο έλληνας αντιπρόσωπος των Mede8er,από χθες υπάρχει ετοιμοπαράδωτο και το 450X2 χωρίς εργοστασιακό εσωτερικό δίσκο με τιμή 155 ευρώ!
Αδυνατεί να μας πληροφορήσει ο ίδιος? Χρειάζεται η δική σου παρέμβαση?

Reaction score
1.458

Οχι βρε συ Γιάννη απλά μιλήσαμε πριν λίγη ώρα για τα χρόνια πολλά και μου είπε ότι παρέλαβε τα 450x2 και χωρίς εσωτερικό δίσκο για να προσθέσει ο καθένας τον δικό του.Κάτι που ζήταγαν πολλά παιδιά.Επειδή το θεώρησα σημαντικό είπα να το γράψω για ενημέρωση.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.589

Οχι βρε συ Γιάννη απλά μιλήσαμε πριν λίγη ώρα για τα χρόνια πολλά και μου είπε ότι παρέλαβε τα 450x2 και χωρίς εσωτερικό δίσκο για να προσθέσει ο καθένας τον δικό του.Κάτι που ζήταγαν πολλά παιδιά.Επειδή το θεώρησα σημαντικό είπα να το γράψω για ενημέρωση.
OK. :444:

Reaction score
0

Tι σημαίνει το SATA2 ? Δεν παίρνει τους κλασικούς SATA που έχουμε στα pc?

Reaction score
1.458

Αυτούς παίρνει.Οι sata 2 είναι πιο γρήγοροι από τους sata 1.Η συνδεσμολογία είναι ίδια!

Reaction score
25.477

και μετα απο 42 σελιδες:
οταν παιζουμε μουσικη, μπορουμε να διαλεγουμε το επομενο κομματι χωρις να σταματησουμε την αναπαραγωγη και να το βαζουμε σε que? (εχω hdx1000 και εχω να ασχοληθω απο τοτε με το θεμα)

μπορουμε επιπλεον να χειριστουμε την λιστα αναπαραγωγης (ειτε μουσικη ειτε ταινια) απο αλλη συσκευη στο δικτυο (πχ pc / android tab κλπ)??

Reaction score
1.458

και μετα απο 42 σελιδες:
οταν παιζουμε μουσικη, μπορουμε να διαλεγουμε το επομενο κομματι χωρις να σταματησουμε την αναπαραγωγη και να το βαζουμε σε que? (εχω hdx1000 και εχω να ασχοληθω απο τοτε με το θεμα)

Ναι μπορεί να γίνει αυτό

μπορουμε επιπλεον να χειριστουμε την λιστα αναπαραγωγης (ειτε μουσικη ειτε ταινια) απο αλλη συσκευη στο δικτυο (πχ pc / android tab κλπ)??
Σε android phone ξέρω ότι γίνεται δεν το έχω δοκιμάσει όμως προσωπικά,από pc επίσης αλλά είναι λίγο προτόγονη και buggy λειτουργία

Reaction score
0

Συγγνώμη που το αναφέρω τώρα, αφού θα έχει αναφερθεί, αλλα δεν μπορώ να το βρώ:

Bλέπω και στο 400Χ2 και στο 500Χ2 δεν γράφει fanless, άρα έχουν και τα 2 ανεμιστήρα?
Έχουν και στον επεξεργαστή, και στο κουτί?
Απο θόρυβο πως τα πάνε, συγκρητικά όχι με ένα pc, αλλα ας πούμε με ένα dvd-player?

Reaction score
50

Το 500Χ2 έχει fan μονο στο κουτί και το δικό μου είναι εντελώς αθόρυβο από τα 2μ που κάθομαι. Θα έλεγα ότι πιο πολύ ακούγεται ένας παλιος δίσκος παρά το fan.

Reaction score
0

Καλησπέρα και απο εμένα.Σαν παλιός κάτοχος ενος Egreat M34A τα βασικά τα ήξερα αλλά πλέον είπα να αλλάξω κατηγορία οπότε μάλλον καταλήγω στα mede8er x2. Μια δύο ερωτήσεις να κάνω όπως αν το video wall δουλεύει και αν τραβάει μόνο του όπως το popcorn A300 πληροφορίες, ή αν χρειάζομαι αλλιώς καποιο πρόγραμμα για αυτό όπως το Yamj αν κατάλαβα σωστά και πόσο δύσκολο είναι στη χρήση του.
Και το Jukebox ποια διαφορά έχει?

Reaction score
1

καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.Είμαι και εγώ εδώ και 2 εβδομάδες περίπου κάτοχος ενός mede8er med500x2 και θέλω να κάνω την εξής ερώτηση:παίζω μέσω streaming από το pc μου στο mede8er και θέλω αν κάποιος ξέρει να μου αν γίνεται να παίζω τις ταινίες που κατεβάζω κατευθείαν από τον σκληρό που αποθηκεύονται και όχι να τις μεταφέρω σε άλλον σκληρό για να τις βλέπει και το medε8er και αν γίνεται το ίδιο και για mp3+photo που είναι και αυτά επίσης σε άλλους δίσκους.

Reaction score
1.458

Το 500Χ2 έχει fan μονο στο κουτί και το δικό μου είναι εντελώς αθόρυβο από τα 2μ που κάθομαι. Θα έλεγα ότι πιο πολύ ακούγεται ένας παλιος δίσκος παρά το fan.
Ακριβώς ότι λέει ο Κώστας.Για το 400X2 δεν έχει ανεμιστήρα,δε δέχεται άλλωστε εσωτερικό σκληρό δίσκο και είναι εντελώς αθόρυβο.

Reaction score
1.458

Καλησπέρα και απο εμένα.Σαν παλιός κάτοχος ενος Egreat M34A τα βασικά τα ήξερα αλλά πλέον είπα να αλλάξω κατηγορία οπότε μάλλον καταλήγω στα mede8er x2. Μια δύο ερωτήσεις να κάνω όπως αν το video wall δουλεύει και αν τραβάει μόνο του όπως το popcorn A300 πληροφορίες, ή αν χρειάζομαι αλλιώς καποιο πρόγραμμα για αυτό όπως το Yamj αν κατάλαβα σωστά και πόσο δύσκολο είναι στη χρήση του.
Και το Jukebox ποια διαφορά έχει?
Το video wall δε δουλευει μόνο του αλλά με προγράμματα 3ων από τον υπολογιστή.Σε μελλοντικό firmware έχουν υποσχεθεί ότι θα βρίσκει τα covers και τα metadata on the air και θα τα αποθηκεύει,όπως γίνεται και στο popcorn A-300.Αγνωστο πότε θα είναι 'ετοιμο αυτό το firmware.Το jukebox αν έχεις φτιάξει και xml αρχεία στο φάκελλο της ταινίας μπορεί να σου βρει τις ταινίες κατά είδος,σκηνοθέτη κλπ

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut