Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Αδυνατεί να μας πληροφορήσει ο ίδιος? Χρειάζεται η δική σου παρέμβαση?Οπως με ενημέρωσε ο έλληνας αντιπρόσωπος των Mede8er,από χθες υπάρχει ετοιμοπαράδωτο και το 450X2 χωρίς εργοστασιακό εσωτερικό δίσκο με τιμή 155 ευρώ!
OK. :444:Οχι βρε συ Γιάννη απλά μιλήσαμε πριν λίγη ώρα για τα χρόνια πολλά και μου είπε ότι παρέλαβε τα 450x2 και χωρίς εσωτερικό δίσκο για να προσθέσει ο καθένας τον δικό του.Κάτι που ζήταγαν πολλά παιδιά.Επειδή το θεώρησα σημαντικό είπα να το γράψω για ενημέρωση.
Σε android phone ξέρω ότι γίνεται δεν το έχω δοκιμάσει όμως προσωπικά,από pc επίσης αλλά είναι λίγο προτόγονη και buggy λειτουργίακαι μετα απο 42 σελιδες:
οταν παιζουμε μουσικη, μπορουμε να διαλεγουμε το επομενο κομματι χωρις να σταματησουμε την αναπαραγωγη και να το βαζουμε σε que? (εχω hdx1000 και εχω να ασχοληθω απο τοτε με το θεμα)
Ναι μπορεί να γίνει αυτό
μπορουμε επιπλεον να χειριστουμε την λιστα αναπαραγωγης (ειτε μουσικη ειτε ταινια) απο αλλη συσκευη στο δικτυο (πχ pc / android tab κλπ)??
Ακριβώς ότι λέει ο Κώστας.Για το 400X2 δεν έχει ανεμιστήρα,δε δέχεται άλλωστε εσωτερικό σκληρό δίσκο και είναι εντελώς αθόρυβο.Το 500Χ2 έχει fan μονο στο κουτί και το δικό μου είναι εντελώς αθόρυβο από τα 2μ που κάθομαι. Θα έλεγα ότι πιο πολύ ακούγεται ένας παλιος δίσκος παρά το fan.
Το video wall δε δουλευει μόνο του αλλά με προγράμματα 3ων από τον υπολογιστή.Σε μελλοντικό firmware έχουν υποσχεθεί ότι θα βρίσκει τα covers και τα metadata on the air και θα τα αποθηκεύει,όπως γίνεται και στο popcorn A-300.Αγνωστο πότε θα είναι 'ετοιμο αυτό το firmware.Το jukebox αν έχεις φτιάξει και xml αρχεία στο φάκελλο της ταινίας μπορεί να σου βρει τις ταινίες κατά είδος,σκηνοθέτη κλπΚαλησπέρα και απο εμένα.Σαν παλιός κάτοχος ενος Egreat M34A τα βασικά τα ήξερα αλλά πλέον είπα να αλλάξω κατηγορία οπότε μάλλον καταλήγω στα mede8er x2. Μια δύο ερωτήσεις να κάνω όπως αν το video wall δουλεύει και αν τραβάει μόνο του όπως το popcorn A300 πληροφορίες, ή αν χρειάζομαι αλλιώς καποιο πρόγραμμα για αυτό όπως το Yamj αν κατάλαβα σωστά και πόσο δύσκολο είναι στη χρήση του.
Και το Jukebox ποια διαφορά έχει?