Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.Είμαι και εγώ εδώ και 2 εβδομάδες περίπου κάτοχος ενός mede8er med500x2 και θέλω να κάνω την εξής ερώτηση:παίζω μέσω streaming από το pc μου στο mede8er και θέλω αν κάποιος ξέρει να μου αν γίνεται να παίζω τις ταινίες που κατεβάζω κατευθείαν από τον σκληρό που αποθηκεύονται και όχι να τις μεταφέρω σε άλλον σκληρό για να τις βλέπει και το medε8er και αν γίνεται το ίδιο και για mp3+photo που είναι και αυτά επίσης σε άλλους δίσκους.
Ο σκληρός αυτός που βρίσκεται?στον υπολογιστή,στο router ή που αλλού?

Reaction score
0

Ακριβώς ότι λέει ο Κώστας.Για το 400X2 δεν έχει ανεμιστήρα,δε δέχεται άλλωστε εσωτερικό σκληρό δίσκο και είναι εντελώς αθόρυβο.
Ο φίλος λέει και για το 500Χ2 εντελώς αθόρυβο! Πως γίνεται αυτό?
Δεν ακούγεται καθόλου το ανεμιστηράκι?

Reaction score
1

ότι σκληρούς δίσκους έχω τους έχω στον υπολογιστή μου και παίζω τις ταινίες στο mede8er μέσω wifi και για να γίνω και λίγο πιο κατανοητός θα δώσω ένα παράδειγμα.εγώ ας πούμε κατεβάζω ταινίες και τις σώζω στον D: για να τις δει το mede8er θα πρέπει να τις κάνω copy paste στον C: εγώ θέλω αν γίνεται να τις παίζω κατευθείαν απο τον D: και το ίδιο ισχύει και για τα mp3 + photo που έχω σε άλλους δίσκους ελπίζω να έγινα πιο κατανοητός και να μη σε ζάλισα

Reaction score
1.458

Ολα αυτά που λες γίνονται αρκεί να ορίσεις του δίσκους που θέλεις ως share στον υπολογιστή σου.Οπως έκανες share τον C δίσκο,με τον ίδιο τρόπο θα κάνεις share τον D δίσκο.

Reaction score
0

Στα 2.5-3.0 μέτρα είναι εντελώς αθόρυβο!
Ο.Κ. τώρα κατάλαβα, το εννοείς με την απόσταση που το έχεις.
Άρα εγώ που θα το έχω στα 2 μέτρα, απλά ίσως κάτι θα ακούω...

Reaction score
1.458

Με την αναπαραγωγή ταινίας ή μουσικής και χαμηλά ακόμη,δε νομίζω να ακούγεται τίποτα και στα 2 μέτρα ακόμη!

Reaction score
1

ευχαριστώ αυτό έπρεπε να κάνω από την αρχή γιατί και τον c: που έβλεπε το mede8er το είχα κάνει share από το windows media player και είχα παίξει με τις γενικές ρυθμίσεις και δεν το έκανα όπως μου είπες κάθε δίσκο ξεχωριστά πάντως είναι πιο έυκολο να το ρυθμίσεις απ' ό,τι νόμιζα και πάλι ευχαριστώ

Reaction score
50

Λεωνίδα,
μόλις ανακάλυψα ενα bug ....νομίζω

παρότι μπορώ να κλειδώσω folders και να έχω πρόσβαση σε αυτούς μόνο με Pin, το περιεχόμενο αυτών φαίνεται από movie/music/picture search, άρα το κλείδωμα άχρηστο!
κάνω κάτι λάθος?

επίσης, πως μπορώ να αλλάξω το default pin?

Reaction score
1.458

Σε μενα δε συμβαίνει αυτό.Μόλις το δοκίμασα.Πρέπει να βάλεις στο Setup/Misc,pin protection ON & folder protection ON.
Επίσης από το Setup/Misc/Password μπορείς να αλλάξεις το password.

Reaction score
1

καλησπέρα και πάλι θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.Προσπαθώ να σερφάρω στο διαδίκτυο με το mede8er και δε μπορώ.Ενώ μπαίνω κανονικά google και αφού πατήσω το link κάποιας σελίδας είτε θα αρχίσει να τη φορτώνει και θα κολλήσει στο φόρτωμα είτε θα κάνει επανεκκίνηση το μηχάνημα.ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό και τι μπορεί να φταίει;

Reaction score
1

πριν κάνω το reset να ρωτήσω μήπως υπάρχει περίπτωση λόγω σύνδεσης ή router να αργεί να ανοίξει κάποιες σελίδες που είναι βαριές γιατί το ξαναδοκίμασα και σήμερα και απλά καθυστερούσε (δεν κόλλαγε) να ανοίξει τη σελίδα που χθες αργούσε να ανοίξει αλλά αυτό από την άλλη δεν δικαιολογεί το κλείσιμο του mede8er.πως θα κάνω reset;

Reaction score
1.458

Σε σελίδες με flash έχει πρόβλημα ο browser μιας και δεν το υποστηρίζει προς το παρόν.Ισως εκείνα οφείλετε το πρόβλημα!
Στο setup/system θα επιλέξεις restore default για τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Reaction score
50

Σε μενα δε συμβαίνει αυτό.Μόλις το δοκίμασα.Πρέπει να βάλεις στο Setup/Misc,pin protection ON & folder protection ON.
Επίσης από το Setup/Misc/Password μπορείς να αλλάξεις το password.
OK δούλεψε, ευχαριστώ!
δλδ για να δω ένα αρχείο απο προστατευμένο φάκελο μου ζητάει Password, απλά εγώ νόμιζα ότι δεν θα εμφανίζονται καν τα αρχεία που βρίσκονται σε προστατευμένο φάκελο στο search. τεσπα no problem

κανά νέο για το αναμενόμενο fw?

Reaction score
1.458

Ισως αύριο ή το σαββαοκύριακο,αλλά δεν δίνω πολλές πιθανότητες για τί η beta που μας έχουν στείλει εμφανίζει σοβαρά προβλήματα!

Reaction score
0

Καλησπερα μια ερωτηση και απο μενα.Ξερω οτι υπαρχει τροπος για να δεις 3d στον mede8er 500x2 και ας μην εχει hdmi 1.4.Η Στο κομματι της ποιοτητας απο τι καταλαβα χανει εγω θελω να μαθω αν χανει και στο κομματι καθαρα του 3d γιατι σκεφτομαι να αγορασω τον Epson EH-TW6000 και δεν εχω ουτε bd 3d player και ο υπολογιστης μου ειναι 3 χρονων και δεν ξερω αν παιζει 3d.Ευχαριστω και περιμενω με ανυπομονησια απαντηση.

Reaction score
1.458

3D παίζει side by side μόνο,τώρα σε τι ποιότητα δεν το ξέρω μιας και δεν έχω ούτε 3d tv,ούτε 3d προβολέα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis