Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
αστο μεσα το μπ@@ρδελ@...αναλυσοχωρογλέντης μας προέκυψες κι εσύ, ε?
καλό αυτό πάντως. εγώ ακόμα δεν αξιώθηκα να το βγάλω από το κουτί το ΧΤΖ ρουμμμ αναλάιζερ. το αγόρασα πάντως, το καθήκον μου το έκανα.
δεν εχει λινκ ακομα, μου ερχεται στο ιατρειο το περιοδικο σχετικα νωρις...
εγω σας το αντιγραφω για να χαιρεστεεεε...
Eίναι επόμενο να υιοθετούμε ΄΄εμπειρίες΄΄ που συνάδουν με τη δική μας κοσμοθεωρία,χωρίς όμως να καθίσταται αυτόματα και χρήσιμο...αστο μεσα το μπ@@ρδελ@...
τσακωθηκα με την γυναικα γιατι δεν καταλαβαινει οτι ο ημιυπαιθριος, αν και δηλωμενος, εχει πολυ comb filtering και τα ηχεια ξαναηρθαν στο σαλονι.... τρελο γελιο/παντοφλα...
Όχι σε πολύ, σε όλο το κόσμο που έχει ακούσει 5 μηχανήματα παραπάνω.παντως σε πολυ κοσμο και κοσμακη και ριβιουερ και συνφορουμιστες δεν αρεσει ο συνδυασμος class d με ηλεκτροδυναμικα στις υψηλες συχνοτητες.
τωρα που μετρηθηκε και ο belcanto και η παραμορφωση και η δυσκολια του στις ψηλες συχνοτητες και σε χαμηλες ανιστασεις, βγαλτε καμια παρωπιδα....μετρησεις θελατε...
Όλα όπως διδασκόμαστε με τα γεγονότα,έχουν μία τιμή.Γιατί το χαϊενδ ν'αποτελεί εξαίρεση;Ας κάνουμε λοιπόν τις προσγειώσεις μας...παντως σε πολυ κοσμο και κοσμακη και ριβιουερ και συνφορουμιστες δεν αρεσει ο συνδυασμος class d με ηλεκτροδυναμικα στις υψηλες συχνοτητες.
τωρα που μετρηθηκε και ο belcanto και η παραμορφωση και η δυσκολια του στις ψηλες συχνοτητες και σε χαμηλες ανιστασεις, βγαλτε καμια παρωπιδα....μετρησεις θελατε...
Ρε συ Νίκο, έλεος δηλαδή! Οι μετρήσεις του Icepower είναι εδώ. Σιγά μη περιμέναμε τον Άτκινσον και τον κάθε παπάρα - Άτκινσον να μας πει πώς μετράει και πώς ακούγεται ο Icepower, και πόσο δυστυχισμένος είναι. Μ' αυτές τις παπαριές που λέει και γράφει περί έλλειψης πρίμων στη μουσική, τόσο που δεν μπορούμε να δούμε πόσο δυστυχής είναι ο Icepower, από εκεί να καταλάβεις πόσο άσχετος είναι. Άσχετος. Ο Άτκινσον. Και μη σώσει να μου γράψει ποτέ του ρηβιού! Να μη σώσει. Υπογραφή : ΚΟΓΙΑΣπαντως σε πολυ κοσμο και κοσμακη και ριβιουερ και συνφορουμιστες δεν αρεσει ο συνδυασμος class d με ηλεκτροδυναμικα στις υψηλες συχνοτητες.
παρωπιδες κωστα και μαλιστα ...τεραστιες...Ρε συ Νίκο, έλεος δηλαδή! Οι μετρήσεις του Icepower είναι εδώ. Σιγά μη περιμέναμε τον Άτκινσον και τον κάθε παπάρα - Άτκινσον να μας πει πώς μετράει και πώς ακούγεται ο Icepower, και πόσο δυστυχισμένος είναι. Μ' αυτές τις παπαριές που λέει και γράφει περί έλλειψης πρίμων στη μουσική, τόσο που δεν μπορούμε να δούμε πόσο δυστυχής είναι ο Icepower, από εκεί να καταλάβεις πόσο άσχετος είναι. Άσχετος. Ο Άτκινσον. Και μη σώσει να μου γράψει ποτέ του ρηβιού! Να μη σώσει. Υπογραφή : ΚΟΓΙΑΣ
Ακούς εκεί παρωπίδες! Δε θέλετε ρε παιδιά να πάρετε ενισχυτή class D να ακούτε; Δε σας αρέσει; Δε το χωνεύετε; Δε σας γεμίζει το μάτι επειδή μια τοσηδά πλακέτα κοπανάει 1KW στα 4Ω; Ποτέ σας! Μη το παίρνετε! Πάρτε λάμπες. Πάρτε ένα πράμα με τετραπλούς μετασχηματιστές και 500 τρανζίστορ, και καλά κρασιά. Άιντε πια...
Φυσικά ένας μαθητευόμενος και κοινός θνητός δεν μπορεί να κρίνει έναν Άτκινσον! Όμως σε μία περίπτωση μου δόθηκε η δυνατότητα να τσεκάρω τα λεγόμενά του από πρώτο χέρι. Όταν έκανε test σε δύο κάρτες ήχου του ίδιου κατασκευαστή, ούτε καν ανέφερε ότι η μία από τις δύο έχει ειδική πρόβλεψη για την μείωση του jitter κατά 31%, σύμφωνα με τις επίσημες προδιαγραφές του κατασκευαστή!πόσο άσχετος είναι. Άσχετος. Ο Άτκινσον.
μετρήσεις λέει δέν υπάρχει υποκειμενισμός όπως τον εννοείς..Η όλη συζήτηση καταλήγει στο "υποκειμενικό". Οι Χ διάσημοι η οι Χ άγνωστοι τέστερ έχουν κι αυτοί μια φιλοσοφία στο άκουσμά τους (το τι θέλουν να ακούνε). Κρίνονται απο προηγούμενα τεστ που έχουν κάνει, για το τι είδους φιλοσοφία ακούσματος έχουν. Παρα ταύτα και μέσα απο το "υποκειμενικό" εαν κι εφόσον δεν είναι "κολλημένος", φανατισμένος, προκατειλημμένος, ξερόλας, μπορεί, πρέπει, επιβάλλεται να κρίνει και το σωστό.
πάντως ισχύει και το αντίθετο. δηλαδή σε πολύ κόσμο και κοσμάκη και ριβιούερ και συμφορουμίστες, αρέσει συνδυασμος class d με ηλεκτροδυναμικα (και με άλλα ηχεία δηλαδή) στις υψηλες συχνοτητες.παντως σε πολυ κοσμο και κοσμακη και ριβιουερ και συνφορουμιστες δεν αρεσει ο συνδυασμος class d με ηλεκτροδυναμικα στις υψηλες συχνοτητες.
Το "τώρα που μετρήθηκε" είναι λίγο πατάτα δηλαδή ρε συ, και να με συγχωρείς, αλλά τόσα χρόνια, εταιρίες κι εταιρίες, δεν κάνουν μετρήσεις; δε ξέρουν πια τίποτα; μόνο δηλαδή ο άτκινσον ξέρει κι όλος ο πλανήτης αυτόνανε περίμενε για να μετρήσει δηλαδής την πρατοδυστυχία με το δυστυχιόμετρό του το στιλπνό? Έλα, είναι αστείο ακόμα και να το σκέφτεσαι έτσι, όχι να το πιστεύεις κιόλας...:137:τωρα που μετρηθηκε και ο belcanto και η παραμορφωση και η δυσκολια του στις ψηλες συχνοτητες και σε χαμηλες ανιστασεις, βγαλτε καμια παρωπιδα....μετρησεις θελατε...
καλά, εσύ μωρό μου έχεις έρωτα, δε σε συνορίζομαι...:136:Όχι σε πολύ, σε όλο το κόσμο που έχει ακούσει 5 μηχανήματα παραπάνω.
ή πλάκα κάνεις, έτσι για να "ανάψουν" (δήθεν) τα αίματα, ή είσαι ρε φιλαράκι πολύ αφελής, που δε το νομίζω, ειλικρινά. Αν δηλαδή περίμενες να στο πει ο ριβιούερ για να θέσεις ένα "τέλος" και τόσο καιρό δεν έβλεπες τίποτα, τι να πω. Πάντως αυτά τα "τελεσίδικα" είναι πραγματικά αστειότητες απίστευτου κάλλους, κι είμαι στις καλές μου, το ξέρεις, ε?δεν παιζει καλα με ηλεκτροδυναμικα ηχεια, δεν μετραει και καλα. τελος.
κοίτα να δεις, συμφωνώ πως δε τον πουλάνε καθόλου φτηνά τον μπελκαντίδη. Και στα 5000 που λες, θα έβρισκα κάποιον άλλο κλας ντε και καλά να κάνω τη δουλειά μου, ώστε να μου περισσέψουν αρκετά έως πολλά ευρώπουλα στην τσέπη.τωρα εαν νομιζεις οτι στα 5000ε που κανει ο belcanto δεν βρισκεις κατι καλυτερο και τον προτιμας επειδη ειναι μονδερνος μικρουλης δεν καταναλωνει ενεργεια κλπ μπαρμπουτσαλα... ε καλα σας κανουν!!!
Αγαπητέ μου το avsite είναι μια πλατφόρμα, δεν έχει φιλοσοφίες και γούστα, φιλοξενεί κόσμο που έχει από αυτά τα περίεργα πράματα.αγαπητοί οπαδοί της φιλοσοφίας avsite ...
προσωπικά δεν έχω να "δεχτώ" ή να "μη δεχτώ" κάτι. Δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις καν. Πάντως, δεν υποχρεούμαι να δεχτώ ή να μη δεχτώ κάτι.Στο συγκεκριμένο παράδειγμα λοιπόν ένας διάσημος ριβιούερ μέτρησε έναν ενισχυτή με εξοπλισμό κατάλληλο γι αυτή την περίσταση.
Μέτρησε και άκουσε οτι κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες είχε άσχημα ψηλά,
το δέχεστε?οκ...
α, αυτό ισχύει για όλους. Μηδενός εξαιρουμένου....καλά σας κάνουν...[/B]
αυτό είναι τεχνικό θέμα αμιγώς. Για να το συζητήσουμε, οφείλετε να γνωρίζεται τον τρόπο που δουλεύει το LC εξόδου αυτών των υλοποιήσεων, και πως αυτό αλλάζει ανάλογα με την αντίσταση του φορτίου (ηχείο) που θα κληθεί να οδηγήσει.στις ψηλες συχνοτητες και σε χαμηλες ανιστασεις
ok...Αγαπητέ μου το avsite είναι μια πλατφόρμα, δεν έχει φιλοσοφίες και γούστα, φιλοξενεί κόσμο που έχει από αυτά τα περίεργα πράματα.
όχι ρε συ.δέν τα δέχομαι.δέν μπορεί εδω μέσα να μου θαβετε με τις ώρες έναν ενισχυτή επειδή έβγαλε μια κακή μέτρηση κάποιος κάπου και τώρα να μου το παίζετε οτι δέν έγινε τίποτα που έβγαλε ο ατκισον.Η άποψή σου όπως και η άποψη οποιουδήποτε έχει ίση αξία με οποιουδήποτε άλλου.
Στο φόρουμ απλά βρίσκεις τη δυνατότητα να το συζητάς με όποια επιχειρήματα έχεις, ώστε να προάγεις την όποια (σημαντική) γνώση ή και την όποια (ασήμαντη) εμπειρία σου.
προσωπικά δεν έχω να "δεχτώ" ή να "μη δεχτώ" κάτι. Δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις καν. Πάντως, δεν υποχρεούμαι να δεχτώ ή να μη δεχτώ κάτι.
Το μόνο που γίνεται στην πράξη, είναι να προστίθεται άλλο ένα στοιχείο. Αυτά.
Δε ξέρω γιατί, ίσως να σε βολεύει κιόλας, αλλά του παραδίνεις σημασία. Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία ξέρεις. Δε λέω πιο σημαντικά ή λιγότερο σημαντικά, λέω "κι άλλα".
Αν θες να σκέφτεσαι χωρίς παρωπίδες, δεν έχεις παρά να υπολογίζεις όλες τις παραμέτρους, να μην είσαι δηλαδή τόσο απλοϊκά σκεπτόμενος. Λέω γω τώρα, μη το δέσεις και κόμπο, νταξ?
α, αυτό ισχύει για όλους. Μηδενός εξαιρουμένου.
Όλοι "παθαίνουν" αυτά που τους αξίζουν.
Άντε, καλή συνέχεια.
ε, ε..., εεεεε, δεν είμαι μάγκας....Αν είσαι μάγκας
:142::142::116:ε, ε..., εεεεε, δεν είμαι μάγκας....
αχ, τό'πα!
Λοιπόν, φιλαράκι είσαι φάουλ, είσαι λάθος.διότι αν το μηχανηματάκι είχε μέσα λαμπίτσα εσύ ο ίδιος θα είχες βγεί και θα έλεγες ¨μηχανές παραγωγής παραμορφώσεων" και λοιπές ατάκες.
α είσαι επικίνδυνος εσύ!!!!πήρες mercedes και τη σέρνεις με άλογο!!!:142:Άλλωστε, ακόμα και στο τριπάθιο, είχα βάλει λάμπες μέσα, σχεδόν από την αρχή. Σα προενίσχυση ένα πράμα, μπάφερ όμως, δηλαδή χωρίς κέρδος.