ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Reaction score
40
Ο πολυμήχανος Οδυσσέας ξαναχτυπά και μάλιστα με ένα τραγούδι που παντρεύει τον Ελληνικό στίχο με μπουζούκι και metal φινίρισμα… Πρωτότυπο έτσι?:126:

Στο ερώτημα αν ροκάρει το μπουζούκι? Ε ναι ροκάρει τρελααααά:138:
http://www.myspace.com/tristatecorner

Έλα να δεις τον κόσμο μου έλα να μοιραστείς τις σκέψεις μου……να καταλάβεις το είναι μου…

Μ’αρέσει…:128:

[YOUTUBE]OGtiqUz-1L0[/YOUTUBE]

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Τολμηρή προσπάθεια... αλλά καλή! :621:

Γεια σου Fedra που τα ξετρυπώνεις!

Reaction score
40

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αγοράσω το cd και είμαι πολύ περίεργη να δω και να ακούσω ποιά ηχεία......... θα το αντέξουν.....:142:

Είναι φοβεροί!!!!!!

Reaction score
28
Ο πολυμήχανος Οδυσσέας ξαναχτυπά και μάλιστα με ένα τραγούδι που παντρεύει τον Ελληνικό στίχο με μπουζούκι και metal φινίρισμα… Πρωτότυπο έτσι?:126:

Στο ερώτημα αν ροκάρει το μπουζούκι? Ε ναι ροκάρει τρελααααά:138:
http://www.myspace.com/tristatecorner

Έλα να δεις τον κόσμο μου έλα να μοιραστείς τις σκέψεις μου……να καταλάβεις το είναι μου…

Μ’αρέσει…:128:

[YOUTUBE]OGtiqUz-1L0[/YOUTUBE]
καλη προσπαθεια!!! να δουμε την συνεχεια?!

Reaction score
1

Καλή η μουσική, αλλά η φωνή δεν έχει "γρέζι" για metal. Ίσως μπορούν κάπως να το παλέψουν με ψηφιακά τερτίπια και να την βελτιώσουν. Στο CD έτσι ακούγεται;

Reaction score
1
Καλό τραγουδάκι, αλλά λίγο η φωνή του τύπου, λίγο η προφορά (ελληνική κάργα) και λίγο το ρεφρέν (δεν μπορώ ρε παιδιά ελληνικά ρεφρέν, μου θυμίζουν παπαρίζου) με χαλάει. Μέχρι την μέση καλά το πήγαινε. Αν ήταν όλα πιο Hard, και όλα στα αγγλικά ίσως κρυβόταν η προφορά και δεν με χάλαγε τόσο. Μάλλον όχι απλά δεν με χάλαγε, θα έλεγα ότι θα τα έσπαγε!
Ίσως είμαι προκατειλημένος τι να πώ...

ΥΓ. Λέω για το πρώτο κομμάτι.

Reaction score
40

Καλή η μουσική, αλλά η φωνή δεν έχει "γρέζι" για metal. Ίσως μπορούν κάπως να το παλέψουν με ψηφιακά τερτίπια και να την βελτιώσουν. Στο CD έτσι ακούγεται;
Η φωνή είναι ροκ μεν αλλά η μουσική είναι metal φυσικά το μπουζούκι ενσωματώνεται με μεγάλη επιτυχία μέσα στη μουσική γιατί ακολουθεί ακριβώς την metal μουσική και δεν κάνει αναφορές έντονες σε ρεμπέτικο λαϊκό ή ποπ μουσική...Δες το σαν κάτι διαφορετικό γιατί σε αυτή την περίπτωση ή το δέχεσαι με την πρώτη ή δεν το δέχεσαι....είναι μουσική όχι φάρμακο:114:
Η σου κάνει ή δεν σου κάνει.. Το cd δεν το έχω ακόμα αλλά σύντομα όμως...

Reaction score
3

Μπουζούκι το ελληνικόν
Μπουζούκι το φλογοβόλον !!!:602:

Ένα μπουζούκι παντός καιρού!!!

Ένα μπουζούκι Super Puma!!!

Ένα μπουζούκι που πάει με όλα!!!

Κάτι σαν την coca-cola που μας πήρε 10 χρόνια για να την συνηθίσουμε ...

... το μπουζούκι θα χρειαστεί πολύ λιγότερο!!!

Μ' αρέσει πολύ αυτό το πάντρεμα, αλλά ο ελληνικός στίχος στο ρεφραίν μπορεί να είναι και αιτία ... διαζυγίου :126:

Reaction score
10
Απίστευτη διασκευή έχουν κάνει και οι Ιταλοί Holy Martyr στα Δειλινά του Ζαμπέτα... Αλλά χωρίς μπουζούκι...!!!!! Δεν υπάρχει δυστυχώς στο youtube (δεν ξέρω πως να το ανεβάσω, φτου)

Reaction score
40

Αν ανοίξετε το link που έβαλα στην αρχή (my space) και ακούσετε τα τραγούδια τους δεν έχουν ελληνικό στίχο εκτός από δύο ή μόνο αυτό που ακούσαμε δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή θα τα ακούσω πάλι:126:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Απίστευτη διασκευή έχουν κάνει και οι Ιταλοί Holy Martyr στα Δειλινά του Ζαμπέτα... Αλλά χωρίς μπουζούκι...!!!!! Δεν υπάρχει δυστυχώς στο youtube (δεν ξέρω πως να το ανεβάσω, φτου)
Σε αυτό το θέμα μιλάμε μόνο για το συγκρότημα αυτό και όχι για άλλες διασκευές που χρησιμοποιούν λαϊκά τραγούδια με κακόγουστο και καθόλου πρωτότυπο τρόπο.

Άλλο γράφω metaλιά για μπουζούκι με μπουζούκι και άλλο διασκευάζω λαϊκά τραγούδια καταλαβαίνεις τι εννοώ?

Reaction score
40
Απάντηση: Re: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

Καλά, συγγνώμη... Μη με φάτε κιόλας...
:142: Ε όχι δα....Τώρα που το ξανακούω μόνο σε ένα τραγούδι τους αυτό που ανέβασα έχουν και Ελληνικό στίχο ενώ σε αυτό και σε ακόμα 1 ίσως και 2 (όταν αγοράσω το cd θα πέσει κανονική ακρόαση για να ακούσω λεπτομέρειες) ακούγεται και το μπουζούκι, όλα τα άλλα είναι μεταλιές με Αγγλικό στίχο....

Βέβαια το εντυπωσιακό για μένα είναι πως σαν Έλληνες και με τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων του συγκροτήματος χρησιμοποίησαν και Ελληνικό στίχο όπως ας πούμε άλλα συγκροτήματα χρησιμοποίησαν βιολί και γυναικείες φωνές που έχουν κάνει μονωδία (κλασικό τραγούδι):126:

Reaction score
40

Έχει σολάρισμα με μπουζούκι:142:
[YOUTUBE]YpXVRpNdNfU[/YOUTUBE]

Reaction score
40

Να το γράψω έτσι αλλά μην βαράτε μετά...εντάξει?:114:

Εγώ το μπουζούκι θα το πείραζα και θα έκανα τον ήχο του πιο ''ήλεκτρο'' και τώρα αφήνομαι στα χέρια σας:143::143:

Θεέ μου τι θα μου σούρει ο planitismetal :143:

Reaction score
1.153

Ανάμικτα συναισθήματα μου άφησε το μπουζουκομέταλ.Στα θετικά,η τολμηρή ενσωμάτωση του μπουζουκιού σε τέτοιο είδος μουσικής,αν και θα μπορούσαν να το ελλατώσουν λίγο και να μην είναι τόσο γραφικοί.Στα αρνητικά,όλα τα υπόλοιπα,ειδικά η φωνή του τύπου δεν παλεύεται με τίποτα.

Reaction score
40

Ανάμικτα συναισθήματα μου άφησε το μπουζουκομέταλ.Στα θετικά,η τολμηρή ενσωμάτωση του μπουζουκιού σε τέτοιο είδος μουσικής,αν και θα μπορούσαν να το ελλατώσουν λίγο και να μην είναι τόσο γραφικοί.Στα αρνητικά,όλα τα υπόλοιπα,ειδικά η φωνή του τύπου δεν παλεύεται με τίποτα.
PAULT νομίζω ότι αν η φωνή του τραγουδιστή ήταν διαφορετική θα ήταν γελοίος:142: γιατί ούτε καρφιά φοράνε ούτε χτυπιούνται σαν χταπόδια με τις μαλλούρες....:142:
Έτσι απ'ότι ακούω η μουσική τους είναι περισσότερο Nu Metal/Alternative Rock :126: Tι λες? Όπως για παράδειγμα οι linkin park σε κάποια κομμάτια τους που δεν είναι Rapcore

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis