- Reaction score
- 5.139

Και μετά πάνω από το πισσοφυλο άλλη μια στρώση γυψοσανίδα
Απ'οτι βλέπω στης φώτο η πίσω μεριά είναι μικρότερη κ αν κρίνω απο το ύψος πρέπει να είναι το πλάτος 3 μέτρα η και λιγότερο, γιατί?
Επιλογή σού ήταν, η σε ανάγκασε ο χώρος και δεν έβγαινε?
Πες πληροφορίες ρε μπαγάσα, μιλά να υπάρχει διάλογος κ να γίνεται κουβέντα...
Οθονη βλέπω πας σε ηχοπερατη? Τι μέγεθος και ποίας εταιρείας?
Από διάχυση θα βάλεις? Γιατί βλέπω μόνο απορρόφηση...
Το ύψος της αίθουσας είναι τοπ, καλά τελειώματα εύχομαι και να το ευχαριστηθείς τέρμα.
εγω λεω για την πισω μερια, η μπροστα ξερουμε ειναι 5 μετρα πλατος. την πισω μερια την βλεπεις? ειναι χωρις πετροβαμβακα, δες το υψος που ειναι 3.6μετρα κ δες το πλατος που ειναι μικροτεροΓια δες ξανά ποσα φύλλα πετροβάμβακα 120 εκ. έχει και ξανά υπολόγισε το πλάτος
Ακριβώς το αντίθετο, το κινητό η οποιαδήποτε κάμερα δεν μπορεί να αποδώσει αυτό που βλέπεις κ ζεις live, τέλος πάντων. Όπως σου αρέσει κ κρίνεις εΜην είσαι τόσο σίγουρος για οποιαδήποτε προβολέα ότι κάνει
Κ ο Επσον έλεγε ότι ανοίγει 300 ίντσες
Πίστεψε με ούτε ο 9300 ούτε ο 9400 ούτε ο jvc που μπήκε στο παλιό δεν μπορούσε
Όλοι αυτοί οριακά ανοίγουν σωστά 120 ίντσες
Είναι σαν τα σαμπ
Όλοι θα είχαν ένα μόνο αυτοί πολλαπλάσια τεμάχια
κάτι που παραβλέπουμε όλοι μας
Λέμε για ίντσες πολλές
Από ένα σημείο κ μετά όσες ίντσες κ να ανοίξεις αναγκάζεσαι να κάτσεις όλο κ ποιο μακριά
Επίσης έχω φίλο που οριακά αντεχει 110 στα 4.5 μέτρα απόσταση
Αντικειμενικά μετά τις 150 ίντσες αποκτάς και άλλα προβλήματα λόγω απόστασης η μέγεθος εικόνας ή μεγέθους δωματίου
πολλές φορές η πλεονεξία μας δημιουργεί μόνο προβλήματα
Πάρε μια 77 ή 83 ίντσες τηλεόραση βάλε μια καρέκλα στο 1.5 μέτρο και τέλος
Ένα ζευγάρι καλά ακουστικά με ένα δυο bass shaker’s και τελείωσες αντικειμενικά
αλλά όλα γίνονται για την παρέα και τον χαβαλέ κατά την διάρκεια πριν ή μετά την προβολή
Πάρε επίσης ένα κινητό και τράβα βίντεο το σύστημα σου καθώς παίζει
Σύγκρινε αυτό που βλέπεις με αυτό που τράβηξε το κινητό σου και είμαι σίγουρος 9.8 στα 10 το κινητό σου φαίνεται καλύτερο από την πραγματικότητα
Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι αυτό που ξεκίνησα να κάνω είναι υπερβολικά πάρα πολύ ακριβό
Προχωράω βήμα βήμα
Μάκη, ελπίζω να είναι ιδιόκτητος ο χώρος.Σκοπός είναι η τέρμα μόνωση καθώς το υπόγειο βρίσκεται σε πολυκατοικία και δεν πρέπει να ενοχλώ για να μην με ενοχλούν