ΕΡΤ ψηφιακή και Mundial 16/9 Πιθανό! Ας βοηθήσουμε!

Reaction score
8
Mια χαρά επιστολή.

Έπρεπε να είναι λίγο αυστηρό, για να δώσουν οι υπεύθυνοι τη κατάληλη προσοχή.
Για να δούμε θα τη δώσουν ?

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.964
Ναι ηταν λιγο βαρυ.Με τα ματια της φαντασιας μου μπορω να δω υπευθυνους με βουρκωμενα ματια :lol: :lol: :lol:

VG

Reaction score
0
Τετοιου υφους κειμενα συνηθως πανε στον καλαθο ως απαράδεκτα...δεν φτανουν ποτε σε καποιον αρμόδιο.

Reaction score
0
Λίγη περισσότερη διπλωματία δεν θα έβλαπτε :?

Ας μην ξεχνάμε πως απευθυνόμαστε σε δημόσιους υπαλλήλους. Για να φιλοτιμηθούνε, χρειάζονται στοργή και Προδέρμ... χαδάκια κ.λ.π. Πρέπει να τους προσφέρεις λύση στο πιάτο και να φαίνεται τελικά πως πρόκειται για δικό τους επίτευγμα.

Αν πας σε αυθεία αντιπαράθεση μετά κραξίματος, κάνεις μια τρύπα στο νερό. Ίσα που μπορεί να κάνουνε λίγο περισσότερο ζουμ για να θαμπώσει κι άλλο η εικόνα, έτσι... για να στη σπάσουνε! 8)

Reaction score
3
Και συνάδελφοί μου που τους έθεσα το θέμα, συμφωνούν και επαυξάνουν.
Και μάλιστα προτρέπουν να δημοσιοποιηθεί το θέμα και να γίνει ευρύτερα γνωστό, διότι δεν έχουν όλοι γνώσεις όπως εμείς του site, αλλά είναι φορολογούμενοι τηλεθεατές και διαθέτουν τηλεοράσεις 16:9. Και μάλιστα απορούν γιατί δεν βλέπουν το Mundial σε 16:9. Αναρωτιούνται μήπως δεν ξέρουν να ρυθμίσουν τις TV τους. Κι εγώ απαντάω: Εσείς ξέρετε, η ΕΡΤ ξέρει;
Αν πας σε αυθεία αντιπαράθεση μετά κραξίματος, κάνεις μια τρύπα στο νερό. Ίσα που μπορεί να κάνουνε λίγο περισσότερο ζουμ για να θαμπώσει κι άλλο η εικόνα, έτσι... για να στη σπάσουνε
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι ακριβώς, γιατί είμαι σίγουρος ότι κάποιοι τεχνικοί της ΕΡΤ είναι σίγουρα αγανακτισμένοι, γιατί βλέπουν ότι μπορούν να μεταδώσουν σε 16:9, αλλά οι ανώτεροί τους δεν τους αφήνουν.

Reaction score
5
Ξεκινάτε από λάθος υπόθεση (assumption): Ότι οποιοδήποτε κείμενο θα εισακουσθεί, θα φτάσει ψηλά, αρκεί να είναι κατάλληλα γραμμένο.
Μέχρι αυτόν που θα διαβάσει το email θα φτάσει. Και μετά θα κάνει ότι του έχουν πει. Να το καταγράψει και να το σβήσει. Από την καταγραφή, μέχρι την στατιστική, και την εκπόνηση μελέτης για το ΤΙ θα κάνουμε και ΠΟΤΕ, θα περάσουν τα συνηθισμένα ανθρωποέτη του ελληνικού δημοσίου.
Ευτυχώς που κάποιοι από εμάς έχουν δορυφορική και ξεφεύγουν από τα στενά πλαίσια της μικρής χώρας μας...

Βέβαια, για να εξηγηθώ, συμφωνώ με την προσπάθεια του Γιάννη, γιατί πρέπει να προσπαθούμε να αλλάξουμε τα πράγματα, με όποιο τρόπο μπορούμε. Θα γράψω και εγώ σήμερα ένα μηνυματάκι. Απλά καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Να, τόσο δα...

Reaction score
14
Παιδιά το ύφος και το τί τους γράφεις πραγματικά δεν τους νοιάζει όυτε θα το διαβάσουν ποτέ.

Δημόσιο είναι, δεν ελέγχονται απο κανέναν, και το ότι εβαλαν ενα μαιλμποξ για το θεαθήναι είναι. Απλά για να λένε εχουμε και κουτί παραπόνων.

Τωρα αν εσεις αρκείστε στο να "κριτικάρετε" καλοπροαίρετα αυτόν που εκανε μια φιλοτιμη προσπάθεια να τους τα χώσει, τότε μπράβο σας. Στην θέση σας όμως θα έβαζα το μολυβάκι μου κάτω και θα τους έστελνα και εγώ μια επιστολή διαμαρτυρίας. Μην μένετε άπραγοι και χώστε τα και εσείς

Οπως προαναφέρθηκε τελικά δεν μετράει το τί τους λές όσο το πόσοι θα τους το πούνε. Μια στατιστική ίσως και να κρατηθεί.

Συνεχίστε και εσείς

VG

Reaction score
0
Μα δεν ειπε κανεις οτι αμα γραψουμε ενα σωστο γραμμα θα εχουμε την αλλη μερα HD.
Αλλα πρεπει καποια στιγμη να υπαρξει καποια διαμαρτυρια οπως υπηρχε με την DSL.
Βεβαια ειναι αλλο πραγμα η κοινωνια της πληροφοριας και αλλο πραγμα το αξιοποίηστε την χλιδατη τηλεόραση σας :lol:

Reaction score
14
spylab said:
Dream μπορω να στειλω την επιστολη σου??
αμα σου αρέσει τόσο, αντίρρηση καμμιά!!!

ΥΓ διόρθωσε μερικές "ταρζανιές" που άφησα και περασαν λόγω μή περάσματος απο ελληνικό office proofing!! :p :p :p

GTX

Reaction score
39
Απάντηση απο την ΕΡΤ:

Τί 16:9???? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Stereo???? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
High Definition.....έχει πέσει κάτω απο τα γέλια δε μπορεί να συνεχίσει να γράφει.

Πέρα απο την πλάκα στέλνω και γω ενα mail :x

Reaction score
14
Μόλις ελήφθη το "autoresponder" του ΚΕΕΠ

Αγαπητέ κύριε Κ****ά,

λάβαμε το μήνυμα σας και το προωθήσαμε στο αρμόδιο τμήμα της τεχνικής υπηρεσίας .
Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας και σας ενημερώνουμε ότι είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Με εκτίμηση

Κ.Ε.Ε.Π.

Reaction score
3
Μήπως πρέπει να ζητήσω μια διάθεση προς ΕΡΤ από την υπηρεσία μου για λίγες μέρες, ώστε να γυρίσω το διακόπτη σε 16:9 και να επιστρέψω; Γιατί φοβάμαι πως μέχρι να καταλάβουν τι χάνουμε, θα έχει τελειώσει το Mundial ! !
Τελικά, εκτός από την επιστολή του DreamGr, θα σταλεί και αυτή του κ. Ακρατόπουλου;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:
Μήπως πρέπει να ζητήσω μια διάθεση προς ΕΡΤ από την υπηρεσία μου για λίγες μέρες, ώστε να γυρίσω το διακόπτη σε 16:9 και να επιστρέψω; Γιατί φοβάμαι πως μέχρι να καταλάβουν τι χάνουμε, θα έχει τελειώσει το Mundial ! !
Τελικά, εκτός από την επιστολή του DreamGr, θα σταλεί και αυτή του κ. Ακρατόπουλου;
Eγώ έλεγα να την κάνω πιο official... αλλά αν καλύπτει τα μέλη η επιστολή του dream ίσως να μην χρειάζεται η δική μου...

Reaction score
0
Μπορούμε να στείλουμε κ μία επιστολή ως φόρουμ avsite ?
Ίσως έτσι να μάθουν κ την υπαρξή μας !!!
Κ πόσοι κάθε μέρα μπαίνουν κ διαβάζουν το φόρουμ αυτό !

Reaction score
3
Eγώ έλεγα να την κάνω πιο official... αλλά αν καλύπτει τα μέλη η επιστολή του dream ίσως να μην χρειάζεται η δική μου...
Εγώ πάντως νομίζω πως πρέπει να σταλεί με όλα τα ονόματα των μελών που προσυπογράφουν.
Τι λέτε;

Reaction score
3
Συμφωνώ.....αλλά μέχρι να γίνει,όπως πάμε,θα έχει τελειώσει το παγκόσμιο! :x

Reaction score
14
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:
Εγώ πάντως νομίζω πως πρέπει να σταλεί με όλα τα ονόματα των μελών που προσυπογράφουν.
Τι λέτε;
συμφωνώ αν και στην περίπτωση δημοσίου φορέα, ισχύει στο τέλος της ημέρας, η ερωτηση απο τον προισταμενο στον υπευθυνο ληψης εμαιλς, "μήτσο πόσες επιστολες διαμαρτυρίας λάβαμε σήμερα"? τι να ααπαντήσει ο φουκαράς ο μήτσος, 10 και μία με 30 υπογραφες? Αλλιώτικα θα του πει 40 επιστολές, και δεν μπορώ να τις "φάω" όλες?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508